Jump to content

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x)

rackal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μουσική είναι απίστευτα χαμηλός..όχι του ηχείου..εκεί είναι μια χαρά

Με pie γίνεται ακόμα πιο χαμηλός να ξερεις. Επίσης όσο αφορά την ποιότητα αν χρησιμοποιείς handsfree ο συνομιλητής ακούει παρεμβολές .. Εγώ αναγκάστηκα και πήρα Bluetooth stereo headset

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα σε μουσική είναι μία χαρά.

Ιδέα σου θα είναι. Ο ήχος είναι απαράδεκτος και έχει θορυβο λόγω του dongle 3.5mm

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Με pie γίνεται ακόμα πιο χαμηλός να ξερεις. Επίσης όσο αφορά την ποιότητα αν χρησιμοποιείς handsfree ο συνομιλητής ακούει παρεμβολές .. Εγώ αναγκάστηκα και πήρα Bluetooth stereo headset

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ιδέα σου θα είναι. Ο ήχος είναι απαράδεκτος και έχει θορυβο λόγω του dongle 3.5mm

Πριν είχα ένα redmi pro. Τα ίδια ακουστικά. Ελάχιστη διαφορά διακρίνω. Σε κλήσεις δεν το έχω δει.

Ανακοίνωσε η Google το security patch Δεκεμβρίου. Ελπίζω σε λίγες μέρες να το δούμε παρέα με Pie.

https://in.c.mi.com/thread-1681559-1-0.html

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

ο ήχος με ακουστικά είναι άθλιος και γίνεται χειρότερος με pie :X

Εγω γιατι εχω μια χαρα ηχο, με ο,τι ακουστικα και να δοκιμασα (Bluetooth παντα);;;:D:D:D

Και το ηχειο παιζει πολυ δυνατα!!!

Edited by ggoldend

εγώ με V9.6.15.0.ODIMIF

Υπάρχει κανεις άλλος με την ίδια ή εμένα δεν κάνει update για κάποιο λόγο;

Author: MIUI Official TeamVersion: V9.6.16.0.ODIMIFE (Android O) Size: 1725MB

ενώ δίνει αυτή. δεν καταλαβαίνω

εγώ με V9.6.15.0.ODIMIF

Υπάρχει κανεις άλλος με την ίδια ή εμένα δεν κάνει update για κάποιο λόγο;

Author: MIUI Official TeamVersion: V9.6.16.0.ODIMIFE (Android O) Size: 1725MB

ενώ δίνει αυτή. δεν καταλαβαίνω

σωστή είναι και εγώ αυτή έχω, κανεις στην Ελλάδα δεν έχει πάρει update

σωστή είναι και εγώ αυτή έχω, κανεις στην Ελλάδα δεν έχει πάρει update

άρα περιμένουμε. είχα αρχισει να πιστεύω οτι εχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή , αλλά μάλλον είναι γενικότερο το θέμα για ota update. βλέπουμε λοιπόν

άρα περιμένουμε. είχα αρχισει να πιστεύω οτι εχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή , αλλά μάλλον είναι γενικότερο το θέμα για ota update. βλέπουμε λοιπόν

Αυτή που δείχνεις παραπάνω : http://en.miui.com/download-353.html

Είναι η τελευταία επίσημη που έχει δώσει στην 8.1.Το android 9 το έχει δώσει έως τώρα μόνο στην Ινδία.Αν βέβαια κάποιος θέλει να το πάρει υπάρχουν 2-3 τρόποι να το κάνει με ευκολότερο όλων αν δεν θέλει να φλασαρει μέσω fastboot κλπ , μπορεί & μέσω VPN : https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/enable-update-ota-mi-a2-android-pie-t3868327

(δεδομένα διαγράφονται αν έχεις ξεκλειδωτο BT πχ )

Αλλιώς υπομονή, λογικά θα το απελευθερώσει & στις υπόλοιπες χώρες μάλλον έως το τέλος του μήνα...

Edited by daitalos
:respect:

Αυτή που δείχνεις παραπάνω : http://en.miui.com/download-353.html

Είναι η τελευταία επίσημη που έχει δώσει στην 8.1.Το android 9 το έχει δώσει έως τώρα μόνο στην Ινδία.Αν βέβαια κάποιος θέλει να το πάρει υπάρχουν 2-3 τρόποι να το κάνει με ευκολότερο όλων αν δεν θέλει να φλασαρει μέσω fastboot κλπ , μπορεί & μέσω VPN : https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/enable-update-ota-mi-a2-android-pie-t3868327

(δεδομένα διαγράφονται αν έχεις ξεκλειδωτο BT πχ )

Αλλιώς υπομονή, λογικά θα το απελευθερώσει & στις υπόλοιπες χώρες μάλλον έως το τέλος του μήνα...

Ναι. Αλλά εδώ είμαστε μία πίσω. Αντί για την 16 είμαστε ακόμα στην 15. Αυτό μου κάνει εντύπωση

Ναι. Αλλά εδώ είμαστε μία πίσω. Αντί για την 16 είμαστε ακόμα στην 15. Αυτό μου κάνει εντύπωση

Η γνωμη μου εχοντας εμπειρια απο τα Nexus οπου και εκει συμπαραγωγη υπηρχε της google με αλλες εταιρειες στο καθαρο android, αλλα τις αναβαθμισεις τις εδινε η ιδια και δεν αφηνε πχ την HTC η την Asus κλπ να ανακατευονται ..Ακριβως το ιδιο πρεπει να γινει και εδω γιατι απο οτι φαινεται εκ του αποτελεσματος κρiνοντας, η xiaomi και δεν κατεχει το αντικειμενο και δεν ενδιαφερεται και τοσο απο οτι βλεπουμε.Οταν καποιος χρηστης αγοραζει pixel & android one συσκευη εχει την απαιτηση να παιρνει πρωτος και σωστα τις αναβαθμισεις ...Η xiaomi εχει στο μυαλο της τις δικες της συσκευες & το δικο της λειτουργικο να ασχοληθει και μαλλον κανει αγγαρεια οπως φαινεται...

Δεν ξέρω. Ο γιος μου με το mi a1 κάθε μήνα έχει την υποστήριξη και τα updates του. Με το mi a2 κάτι τρέχει νομίζω σε σχέση με Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε μήνα παίρναμε τα update κανονικά. Τον Νοέμβριο μείναμε πίσω.

Δεν ξέρω. Ο γιος μου με το mi a1 κάθε μήνα έχει την υποστήριξη και τα updates του. Με το mi a2 κάτι τρέχει νομίζω σε σχέση με Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε μήνα παίρναμε τα update κανονικά. Τον Νοέμβριο μείναμε πίσω.
Παιδιά μη τρελάνεστε και με το mi a1 τα ίδια έχουμε και τα ίδια είχαμε και πριν ακριβώς ένα χρόνο που περιμέναμε το update από nougat σε oreo. Και ακόμα γκρινιάζουμε και φαγονομαστε στο νήμα για τα. updates και τις καθυστερήσεις....η xiaomi αντιμετωπίζει όλες τις android one συσκευές της με τον ίδιο τρόπο , με ελάχιστη υποστήριξη κατά τα γνώμη μου.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως είπε ο φίλος παραπάνω έχει γραμμένη την συσκευή ωστόσο ξέρει ότι είναι υποχρεωμένη να δίνει τα updates. Ξέρει ότι είναι κακό το deal που έχει κάνει και προσπαθεί να μη δώσει φραγκο για την ανάπτυξη του λογισμικού της συσκευής. Τα updates καθυστερούν το τελευταίο δίμηνο διότι προφανώς ακόμη και τώρα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν σοβαρά bugs, όπως το θέμα της μνήμης που κρασαρει ολόκληρο το τηλέφωνο και θα είναι αν μη τι άλλο γελοίο να σύρει το πρόβλημα αυτό και στο pie. Στο update που δόθηκε στην Ινδία το πρόβλημα παραμένει , είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα δώσει το ίδιο update για global.. το εύχομαι δλδ

Μόνος σου το είπες σε προηγούμενο post πως είναι δυνατόν στην επίσημη σελίδα της να υπάρχει έστω το 9.16 build και να μην καταφέρνουν χρήστες να το έχουν στη συσκευή τους μέσω ota αλλά να βρίσκονται ακόμα στο 9.6.15 με το sec pathc Οκτωβρίου! Το πρόβλημα δεν είναι στην Ελλάδα αλλά παντού εκτός Ινδίας φυσικά (την Ινδία την έχουν καταντήσει ως πειραματόζωο ή κάπως έτσι τελικά) ...Το build του Android 9 το έδωσε και το κατέβασε μερικές φορές και κατόπιν αυτό που έδινε ως beta το ανέβασε πάλι ως stable ..Τα ίδια έκανε και η Samsung στο παρελθόν κυρίως όπου "έθαβε" συσκευές πχ με Qsd και προωθούσε τον exynos εφόσον ήταν δικός της .. Προσωπικά έχω πάρει το Android 9 με sec patch 5 Νοεμβρίου αλλά δεν θα το έκανα αν τη χρησιμοποιούσα ως κύρια συσκευή.Δεν βλέπω κάποια σοβαρά λάθη στο build αυτό της pie 9 αλλά υπάρχουν πράγματα που χαλάνε την εμπειρία πχ δεν υπάρχει καν η δυνατότητα αυτόματου φωτισμού στο επάνω πάνελ των ειδοποιήσεων, τα τρία buttons δεν έχουν καμία σχέση με το UI της pie9 (είναι τα ίδια όπως στην 8.1) η εκκίνηση αργεί περισσότερο, χρειάζεται κράτημα πιο πολύ ώρα κλπ ...Δεν νομίζω πώς όλο αυτό έχει σχέση με εμπειρία android one συσκευών τουλάχιστον έως τώρα..

[ο κώδικας του kernel στη pie9 για το mia2 δόθηκε τελικά μόλις στις 30 Νοεμβρίου... όλα αυτά κάτι σημαίνουν]

https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-a2-kernel-source-code-android-pie/

(οσο για ενημερώσεις ασφαλείας απλά τις παίρνει από τη google έτοιμες , ούτε είναι κάτι το δύσκολο όπως το χτίσιμο ενός νέου build σε διαφορετική έκδοση Android , και φυσικά τρέμει τη google εφόσον σε αυτά τα θέματα δεν παίζει)

Edited by daitalos

Χθές παρήγγειλα 2 θήκες επειδή υπάρχουν σε διάφορα χρώματα , πήρα μπλέ & κόκκινη νομίζω είναι πολύ ωραίες

https://www.banggood.com/Bakeey-3-in-1-Double-Dip-360-Full-Protection-PC-Protective-Case-For-Xiaomi-Mi-6X-Mi6X-Xiaomi-Mi-A2-p-1300012.html?ID=224&cur_warehouse=CN

Και πήρα και ενα φορτιστή Qualcomm 3.0 : https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?ID=224&cur_warehouse=CN

(Έχει και άλλες μάρκες για όποιον θέλει να ψάξει & σε καλές τιμές από όσο είδα)

Edited by daitalos

έχει βρει κανεις θήκη σαν τη θήκη που υπήρχε στη συσκευασία ? νομίζω η συγκεκριμένη αγκαλιάζει πολύ ωραια την κάμερα πίσω

μία πολύ ωραία θήκη (το καταθέτω όχι ως απάντηση στο προηγούμενο μήνυμα , απλώς την είδα σε φίλο που την παρήγγειλε και χθες ήρθε από AliExpress.com) που προστατεύει ΚΑΛΑ όλο το τηλέφωνο είναι και αυτή της PZOZ . μετά την Spigen (Rugged Armor), ίσως μία ακόμα εξαιρετική επιλογή για τη συσκευή μας !

Χρησιμοποιεί κανείς κάποια 3rd party εφαρμογή για gestures;

Έχετε να προτείνετε καμία;

Κυκλοφορούν αρκετές εκεί έξω. Έχετε δοκιμάσει καμία;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κατά τ αλλά θα παίρναμε πρώτοι τις ενημερώσεις .. Γελάνε και οι πέτρες. Πήρα την infoquest και μου είπαν ότι θα έπρεπε να είχα πάρει του Νοεμβρίου και να κάνω reset αν δεν έρθει η ενημέρωση μετά το reset να το πάω στο service για επισκευή :lol:

Την παλεύουν εκεί στην Infoquest? Δλδ εκείνοι την έχουν πάρει του Νοεμβρίου? Ή υπάρχει κάποιος από Ελλάδα που την έχει πάρει, πάντα με OTA? Και αν όχι, πρέπει όλοι να τα πάμε για service? Για γέλια...

Γελοιότητες από τον επίσημο μεταπωλητή. Αν αυτό καλύπτεται από εγγύηση μήπως πρέπει να τους τα πάμε, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Γελοιότητες από τον επίσημο μεταπωλητή. Αν αυτό καλύπτεται από εγγύηση μήπως πρέπει να τους τα πάμε, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Παρτους για αρχή τηλέφωνο 2119991515. Θα σε ρωτήσουν από που έκανες την αγορα, πες πλαίσιο, και ένα τηλέφωνο για να σου απαντήσουν μετά από μια ημέρα.

Εμένα όταν τους είπα ότι διαβάζω ότι έχουν όλοι πρόβλημα μου απάντησαν δεν αντιμετωπίζουν όλοι πρόβλημα σε άλλες συσκευές έχει πάει το update του Νοεμβρίου ,άρα έχει θέμα η συσκευή μου :lol:

έδωσαν pie beta update στο mi a1, λογικά σε μερικές ημερες θα κάνουν ότι έκαναν και στο mia2.. Θα κάνουν το beta stable και θα το δώσουν Ινδία και Ολλανδία :lol:

έχει ενσωματωμένο και το patch της 5ης Δεκεμβρίου:

https://plus.google.com/photos/113743287957887180091/album/6631514895659425249/6631514894700264306?authkey=CNfr__GJip2fRA&sqid=104294422058631286857&ssid=cb37e9bf-f7d1-47cd-8bb2-4e0f41066d0b

Edited by guzel