baltziak Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Και εγώ μέχρι την 165 πήρα τέλη Ιανουαρίου και κόλλησα σε αυτήν. Κανένας άλλος τρόπος εκτός ΟΤΑ δεν υπάρχει? Σύνδεση με τον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Μέσω Hicare δοκιμάσατε να φανταστώ ε; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Μέσω Hicare δοκιμάσατε να φανταστώ ε; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε ναι, και από εκεί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Περίεργα πράγματα, μόνο σε μένα ήρθε δηλαδή; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Περίεργα πράγματα, μόνο σε μένα ήρθε δηλαδή; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από ότι φαίνεται είσαι ο μοναδικός, έκτος και αν έχεις κάνει κάποια ρύθμιση στο μενού ενημερώσεις που δεν έχουμε κάνει οι υπόλοιποι εγώ τώρα το έβαλα ενημέρωση την νύχτα σαν επιλογή Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Έχω το 64αρη, μήπως έχει να κάνει με τις εκδόσεις; Έχετε το 64αρη και εσείς; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Όχι φίλε εγώ προσωπικά έχω το 128αρι Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Όχι φίλε εγώ προσωπικά έχω το 128αριΧμμ, μήπως έχει να κάνει μ'αυτό; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Και εγώ 6/128 έκδοση έχω. Δεν νομίζω όμως ότι είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 64αρη εδω και δεν εχει ερθει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Από εδώ έχετε τσεκαρει έτσι; Ρωτάω τα αυτονόητα αλλά πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που γίνεται. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Από εδώ έχετε τσεκαρει έτσι; Ρωτάω τα αυτονόητα αλλά πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που γίνεται. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το hicare που αναφέρεσαι λέει ότι το σύστημα σας είναι ενημερωμένο. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Στην ενημέρωση συστήματος, πάνω δεξιά έχει 3 τελίτσες και μετά λογικά εμφανίζει επιλογή download latest package. Αυτό το έχετε δοκιμάσει? Στο P20 pro έτσι είχε έρθει η πρώτη αναβάθμιση και μετά ερχόντουσαν κανονικά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Στην ενημέρωση συστήματος, πάνω δεξιά έχει 3 τελίτσες και μετά λογικά εμφανίζει επιλογή download latest package. Αυτό το έχετε δοκιμάσει? Στο P20 pro έτσι είχε έρθει η πρώτη αναβάθμιση και μετά ερχόντουσαν κανονικά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Η επιλογή που λες όντως υπάρχει αλλά είναι με αχνά γράμματα δεν μπορείς να την επιλέξεις Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Είμαι με cosmote μήπως έχει να κάνει με τον πάροχο; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Είμαι με cosmote μήπως έχει να κάνει με τον πάροχο; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, για παράδειγμα τα xiaomi δεν δίνουν αναβάθμιση βάση του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.,στην αρχή όλοι μας πώς πήραμε 2 αναβαθμίσεις από την Huawei. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) Έχω δοκιμάσει τα πάντα την τελευταία εβδομάδα. Όλα αυτά που αναφέρονται πιο πάνω. Τίποτα. Δεν έρχεται αναβάθμιση με τίποτα. Έχω βάλει και κάρτες από όλους τους παρόχους. Edited March 5, 2019 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Παιδιά πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά,δεν βρίσκω καμία εξήγηση.Καλα δεν άλλαξε και τίποτα που πήρα την αναβάθμιση, κουβέντα να γίνεται.. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Παιδιά πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά,δεν βρίσκω καμία εξήγηση.Καλα δεν άλλαξε και τίποτα που πήρα την αναβάθμιση, κουβέντα να γίνεται.. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση? παρατηρησες καποια διαφορα πουθενα (μπαταρια, αποκριση, ταχυτητα, καμερα, κτλ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση? παρατηρησες καποια διαφορα πουθενα (μπαταρια, αποκριση, ταχυτητα, καμερα, κτλ) ?Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα και πολλές μέρες πρίν την αναβάθμιση, οπότε όχι δεν μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει κάποια ουσιαστική διαφορά. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Τελικά πήρε κανείς άλλος αναβάθμιση; Θα την πάρουμε τελικά; Μείναμε πολύ πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 τιποτα ακομα.. υπομονη θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustardas Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω αν κάποιος πουλάει σε άριστη κατάσταση Εννοείται το συγκεκριμένο σε χρώμα μπλε Δεν με ενδιαφέρει χωρητικότητα 64 ή 128 ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω αν κάποιος πουλάει σε άριστη κατάσταση Εννοείται το συγκεκριμένο σε χρώμα μπλε Δεν με ενδιαφέρει χωρητικότητα 64 ή 128 ευχαριστώ Σου έστειλα μήνυμα για το δικό μου. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλησπέρα . Γνωρίζει κανείς αν θα έρθει Ελλάδα ή τέλος πάντων αν θα βγει ευρωπαϊκή έκδοση για το note 10 ?? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts