mustardas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Κάτοχος και εγώ του θηρίου εδώ και τρεις μέρες. Καλημέρα φίλε ήθελα να σε ρωτήσω πότε παρήγγειλες και από πού επειδή εγώ έχω μία απίστευτη καθυστέρηση έχοντας παραγγείλει από τις 15 του Δεκέμβρη στο Banggood και έχουμε ήδη 24 και στο 17track μου λέει ότι το στοιχείο μου είναι ακόμα pre-advised post NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Καλησπέρα ...ηθελα να ρωτησω τους φιλους επειδή το ειχα και το μετανιωσα….εχει παρει την pie το τερας ?? ισχυουν οι φημες περι πολύ καλυτερης αυτονομιας της μπαταριας με pie ?? ευχαριστω και συγνωμη αν καπου απαντηθηκε….. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Κάτοχος και εγώ του θηρίου εδώ και τρεις μέρες. Καλημέρα φίλε ήθελα να σε ρωτήσω πότε παρήγγειλες και από πού επειδή εγώ έχω μία απίστευτη καθυστέρηση έχοντας παραγγείλει από τις 15 του Δεκέμβρη στο Banggood και έχουμε ήδη 24 και στο 17track μου λέει ότι το στοιχείο μου είναι ακόμα pre-advised post NL Το πήρα μεταχειρισμένο φίλε μου εδώ από Ελλάδα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα παραλάβεις πιστεύω. Όσο για τον φίλο που ρωτάει αν πήρε την pie η απάντηση είναι οχι ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 χιλια ευχαριστω για την απαντηση….είναι κινηταρα….σε αυτή την οθονη μονο το mate 20x υπερεχει….. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Έχω κατεβάσει τον Terminal emulator for Android , τι εντολή να βάλω για να απενεργοποιήσω την μαμισια συλογή φωτο και τον music player? Edited February 17, 2019 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ της συσκευής εδώ και κάποιες μέρες.Ολα καλά μόνο που χάνω αρκετές ειδοποιήσεις υπάρχει κάποια ρύθμιση πού μου ξεφεύγει; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 δες μηπως ειναι απο την εξοικονομηση μπαταριας και σου κλεινει τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Καλησπέρα . Τελικά αυτό το κινητό θα έρθει Ελλάδα ? Γνωρίζει κάποιος μήπως ? Και κάτι ακόμα . Οι φίλοι που το έχουν μπορούν να μας πουν σχετικά με το density? Είναι αρκετά χαμηλό 355ppi σε σχέση με το honor 8x 395ppi και το mate 20 381ppi. Η ερώτηση είναι αν η οθόνη η φωτεινότητα της ευκρίνεια ζωντάνια είναι καλή ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Καλησπέρα . Τελικά αυτό το κινητό θα έρθει Ελλάδα ? Γνωρίζει κάποιος μήπως ? Και κάτι ακόμα . Οι φίλοι που το έχουν μπορούν να μας πουν σχετικά με το density? Είναι αρκετά χαμηλό 355ppi σε σχέση με το honor 8x 395ppi και το mate 20 381ppi. Η ερώτηση είναι αν η οθόνη η φωτεινότητα της ευκρίνεια ζωντάνια είναι καλή ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η οθόνη φίλε μου είναι από τις καλύτερες. Την εχω συγκρίνει με πολλά κινητα. Ναυαρχιδες. Μόνο με το mate 20 πρέπει να κάνεις πολλές δοκιμές για να βγάλεις νικητή. Δενθα ερθει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έχει βρει κάποιος tempered glass από Ελλάδα για το Honor Note 10 ή είναι μονόδρομος η παραγγελία από Κίνα και αν έχετε να προτείνετε κάποιο. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ρε παιδιά δεν έχει ράδιοφωνο η συσκευή; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ρε παιδιά δεν έχει ράδιοφωνο η συσκευή; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα. Δεν έχει fm radio η συσκευή, αν διάβασες τα specs στο gsmarena, έχουν κάνει λάθος (και δεν είναι η πρώτη φορά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Δεν έχει fm radio η συσκευή, αν διάβασες τα specs στο gsmarena, έχουν κάνει λάθος (και δεν είναι η πρώτη φορά).Ναι ρε φίλε και έφαγα τον κόσμο χαχαχα Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Μόλις μου ήρθε update Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στο δικό μου ακόμη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε λίγο ακόμα η μπαταρία. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 παρατηρησες καποια διαφορα στην ενταση του ηχειου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Όχι φίλε,θα το τεσταρω και θα επανέλθω. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Παιδιά έχω θέμα με viber και telegram δεν έρχονται ποτέ ειδοποίησεις ότι και αν έχω κάνει, έχει να προτείνει κανείς κάτι; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Παιδιά έχω θέμα με viber και telegram δεν έρχονται ποτέ ειδοποίησεις ότι και αν έχω κάνει, έχει να προτείνει κανείς κάτι; Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγαινε στη μπαταρία διαχείριση εφαρμογών και δες αν είναι στην αυτόματη διαχείριση εμένα είναι στην αυτόματη διαχείριση και έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Υ.Γ Δεν έλαβα ακόμα την νέα αναβάθμιση τι παίζει; Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ούτε σε μένα ήρθε η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Αυτή έχει τώρα με security patch 1/2/2019 Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά στο δικό μου είναι στην 8.2.0.165 και δεν βρίσκει καμία νεότερη ενημέρωση. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δεν ξέρω και μένα μόνη της ήρθε,OTA update και με έκαψε, γιατί όλοι μου είχαν πει ότι ενημερώσεις αυτόματες δεν θα έχω. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δεν ξέρω και μένα μόνη της ήρθε,OTA update και με έκαψε, γιατί όλοι μου είχαν πει ότι ενημερώσεις αυτόματες δεν θα έχω. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ισχύει ότι δεν έρχονται ota updates γιατί εγώ από το λίγο που το έχω έκανε μια στην αρχή όταν το σεταρισα και μια τέλη Ιανουαρίου. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts