Jump to content

Honor Note 10

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτοχος και εγώ του θηρίου εδώ και τρεις μέρες.

Καλημέρα φίλε ήθελα να σε ρωτήσω πότε παρήγγειλες και από πού επειδή εγώ έχω μία απίστευτη καθυστέρηση έχοντας παραγγείλει από τις 15 του Δεκέμβρη στο Banggood και έχουμε ήδη 24 και στο 17track μου λέει ότι το στοιχείο μου είναι ακόμα pre-advised post NL

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ...ηθελα να ρωτησω τους φιλους επειδή το ειχα και το μετανιωσα….εχει παρει την pie το τερας ?? ισχυουν οι φημες περι πολύ καλυτερης αυτονομιας της μπαταριας με pie ?? ευχαριστω και συγνωμη αν καπου απαντηθηκε…..
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

Κάτοχος και εγώ του θηρίου εδώ και τρεις μέρες.

Καλημέρα φίλε ήθελα να σε ρωτήσω πότε παρήγγειλες και από πού επειδή εγώ έχω μία απίστευτη καθυστέρηση έχοντας παραγγείλει από τις 15 του Δεκέμβρη στο Banggood και έχουμε ήδη 24 και στο 17track μου λέει ότι το στοιχείο μου είναι ακόμα pre-advised post NL

Το πήρα μεταχειρισμένο φίλε μου εδώ από Ελλάδα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα παραλάβεις πιστεύω.

Όσο για τον φίλο που ρωτάει αν πήρε την pie η απάντηση είναι οχι ακόμη.

χιλια ευχαριστω για την απαντηση….είναι κινηταρα….σε αυτή την οθονη μονο το mate 20x υπερεχει…..
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

• 3 weeks later...
Έχω κατεβάσει τον Terminal emulator for Android , τι εντολή να βάλω για να απενεργοποιήσω την μαμισια συλογή φωτο και τον music player? Edited by baltziak

Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ της συσκευής εδώ και κάποιες μέρες.Ολα καλά μόνο που χάνω αρκετές ειδοποιήσεις υπάρχει κάποια ρύθμιση πού μου ξεφεύγει;

Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα . Τελικά αυτό το κινητό θα έρθει Ελλάδα ? Γνωρίζει κάποιος μήπως ? Και κάτι ακόμα . Οι φίλοι που το έχουν μπορούν να μας πουν σχετικά με το density? Είναι αρκετά χαμηλό 355ppi σε σχέση με το honor 8x 395ppi και το mate 20 381ppi. Η ερώτηση είναι αν η οθόνη η φωτεινότητα της ευκρίνεια ζωντάνια είναι καλή ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια .

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα . Τελικά αυτό το κινητό θα έρθει Ελλάδα ? Γνωρίζει κάποιος μήπως ? Και κάτι ακόμα . Οι φίλοι που το έχουν μπορούν να μας πουν σχετικά με το density? Είναι αρκετά χαμηλό 355ppi σε σχέση με το honor 8x 395ppi και το mate 20 381ppi. Η ερώτηση είναι αν η οθόνη η φωτεινότητα της ευκρίνεια ζωντάνια είναι καλή ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια .

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η οθόνη φίλε μου είναι από τις καλύτερες. Την εχω συγκρίνει με πολλά κινητα. Ναυαρχιδες. Μόνο με το mate 20 πρέπει να κάνεις πολλές δοκιμές για να βγάλεις νικητή. Δενθα ερθει Ελλάδα.

Έχει βρει κάποιος tempered glass από Ελλάδα για το Honor Note 10 ή είναι μονόδρομος η παραγγελία από Κίνα και αν έχετε να προτείνετε κάποιο.
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Ρε παιδιά δεν έχει ράδιοφωνο η συσκευή; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα

• Administrators
Ρε παιδιά δεν έχει ράδιοφωνο η συσκευή; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.

Δεν έχει fm radio η συσκευή, αν διάβασες τα specs στο gsmarena, έχουν κάνει λάθος (και δεν είναι η πρώτη φορά).

Modpic.gif

Δεν έχει fm radio η συσκευή, αν διάβασες τα specs στο gsmarena, έχουν κάνει λάθος (και δεν είναι η πρώτη φορά).
Ναι ρε φίλε και έφαγα τον κόσμο χαχαχα

Παιδιά έχω θέμα με viber και telegram δεν έρχονται ποτέ ειδοποίησεις ότι και αν έχω κάνει, έχει να προτείνει κανείς κάτι;

Παιδιά έχω θέμα με viber και telegram δεν έρχονται ποτέ ειδοποίησεις ότι και αν έχω κάνει, έχει να προτείνει κανείς κάτι;

Πήγαινε στη μπαταρία διαχείριση εφαρμογών και δες αν είναι στην αυτόματη διαχείριση εμένα είναι στην αυτόματη διαχείριση και έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις.

Υ.Γ Δεν έλαβα ακόμα την νέα αναβάθμιση τι παίζει;

Δεν ξέρω και μένα μόνη της ήρθε,OTA update και με έκαψε, γιατί όλοι μου είχαν πει ότι ενημερώσεις αυτόματες δεν θα έχω.

Δεν ξέρω και μένα μόνη της ήρθε,OTA update και με έκαψε, γιατί όλοι μου είχαν πει ότι ενημερώσεις αυτόματες δεν θα έχω.

Δεν ισχύει ότι δεν έρχονται ota updates γιατί εγώ από το λίγο που το έχω έκανε μια στην αρχή όταν το σεταρισα και μια τέλη Ιανουαρίου.