tkaram Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Πέρασα την lineage os 15.1. Η εκπληξη μου τεράστια που διαπιστώνω ότι υποστηρίζει κανονικά volte και 4G+ στην cosmote!!! Πραγματικά απίστευτο για κινέζικο κινητό των 90€ και μη επίσημα υποστηριζόμενο απο το δίκτυο της cosmote Πώς ενεργοποίησες το volte έχω και εγώ cosmote και lineage os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του wu και τους ζήτησα να μου το ενεργοποιήσουν. Την επόμενη ημέρα μου ήρθε sms ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και έπαιξε Αλλη λύση είναι αν έχεις κάποιο φίλο με συμβατή συσκευή https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html, βάζεις τη σιμ σου στο κινητό και στέλνεις απο εκει το sms ενεργοποίησης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkaram Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του wu και τους ζήτησα να μου το ενεργοποιήσουν. Την επόμενη ημέρα μου ήρθε sms ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και έπαιξε Αλλη λύση είναι αν έχεις κάποιο φίλο με συμβατή συσκευή https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html, βάζεις τη σιμ σου στο κινητό και στέλνεις απο εκει το sms ενεργοποίησης. Έχω ενεργοποίηση το Volte στην cosmote αλλά δεν το αναγνωρίζει το κινητό.Μηπως έκανες κάποια ρύθμιση ? Το 4G το έχω ανοίξει κάτι άλλο εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σου ήρθε sms ενεργοποίησης? Aνοιξε απο τις ρυθμίσεις-->δικτυο κινητής τηλεφωνίας την επιλογή Βελτιωμένη Λειτουργία 4G Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkaram Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σου ήρθε sms ενεργοποίησης? Aνοιξε απο τις ρυθμίσεις-->δικτυο κινητής τηλεφωνίας την επιλογή Βελτιωμένη Λειτουργία 4G Ναι μου ήρθε sms άνοιξαν και το 4G αλλά δυστυχώς τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Το έχω εδώ και λίγες μέρες. Η μαμά ρομ δεν έχει scroll στη πάνω μπάρα. Πως βλέπω τις ειδοποιήσεις; Το κατω αριστερά κουμπί δείχνει ρυθμίσεις αλλά και πάλι όχι ειδοποίηση. Υπάρχει κανείς που έχει κράτηση την default rom ή όλοι αλλάζετε; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Το έχω εδώ και λίγες μέρες. Η μαμά ρομ δεν έχει scroll στη πάνω μπάρα. Πως βλέπω τις ειδοποιήσεις; Το κατω αριστερά κουμπί δείχνει ρυθμίσεις αλλά και πάλι όχι ειδοποίηση. Υπάρχει κανείς που έχει κράτηση την default rom ή όλοι αλλάζετε; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ούτε εμένα έχει φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Το έχω εδώ και λίγες μέρες. Η μαμά ρομ δεν έχει scroll στη πάνω μπάρα. Πως βλέπω τις ειδοποιήσεις; Το κατω αριστερά κουμπί δείχνει ρυθμίσεις αλλά και πάλι όχι ειδοποίηση. Υπάρχει κανείς που έχει κράτηση την default rom ή όλοι αλλάζετε; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Η EUI ROMs δεν έχουν κουρτίνα..εγώ την έβαλα στις Ρομ...αν έρθει ειδοποίηση θα εμφανιστεί σέρνοντας κάτω από την status bar..τα υπόλοιπα βρίσκονται στην καρτέλα που εμφανίζεται με το κάτω αριστερά hardware button Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Που θα βρω την επισημη 6.0.1 γιατι η lineageos ειναι καπως πανηγυρακι........:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Να το παρω ρε παιδια το 526 για δώρο τελικα? Πειραζει τοσο πολυ που έχει android 6? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Να το παρω ρε παιδια το 526 για δώρο τελικα? Πειραζει τοσο πολυ που έχει android 6? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Γιατι οχι? το 522 εχω και ειναι αψογο τηλεφωνακι για 50 που το πηρα. Εγω εχω το βασικο μου τηλεφωνο ενα huawei p8 3gb με αndroid 6 3 χρονια τωρα και δεν το αλλαζω....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 50 απο που το πηρες???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) 3 μηνων μεταχειρισμενο. εβαλα την cucou92 η καπως ετσι rom και δουλευει πολυ καλα και γρηγορα με ολες τις λειτουργιες του....... Λοιπον μετρησα με antutu kai εβγαλε σκορ 83175 ενα xiaomi 4x 4/64 με τον γρηγορο mediatek εκανε 93275 περιπτωση το κινητακι.................... Edited December 22, 2018 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Να το παρω ρε παιδια το 526 για δώρο τελικα? Πειραζει τοσο πολυ που έχει android 6? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ή φασολάδα πειράζει φίλε μου οχι το ανδροιδ 6 χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μπορει καποιος με την χ526 να πει αν εχει dolby atmos; Στα specs του banggood δεν αναφερει κατι για dolby atmos, αντιθετα στην x520 αναφερει οτι εχει dolby atmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Εδώ και μερικές μέρες, έφτασε το κινητό για την αδερφή μου. Μια χαρά φαίνεται ως τώρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Τελικά ποιο είναι καλύτερο; Χ520? Χ522? Χ526? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 X526 κατα την γνωμη μου λόγω band20. Κατά τα άλλα το ίδιο κινητό είναι και τα 3 Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 X526 κατα την γνωμη μου λόγω band20. Κατά τα άλλα το ίδιο κινητό είναι και τα 3 Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ,Συμφωνώ μιας και το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Καλή χρονιά. Είναι διαπιστωμένο ότι το Χ526 (ινδική έκδοση) υποστηρίζει την B20; Γιατί υποτίθεται η Χ527 είναι η international version. Έχει εντοπιστεί πουθενά tempered glass Nillkin H+ Pro; ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο δοκιμασμένο εξίσου αξιόλογο; Ευχαριστώ. Edited January 9, 2019 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ναι. Οι 4g μπάντες του x526 είναι αυτές http://i67.tinypic.com/2rhr5nk.png Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μηνύματα από τράπεζες δέχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα. Ένα update που έβγαλε η leeco με ημερομηνία 15-10-2018 και είναι 1,6g το έχει κάνει κανείς και αν ναι πως το περνάμε και τι διορθωνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα. Ένα update που έβγαλε η leeco με ημερομηνία 15-10-2018 και είναι 1,6g το έχει κάνει κανείς και αν ναι πως το περνάμε και τι διορθωνη; 1.6 γιγα; Νεο ανδροιντ? ΟΤΑ ΕΙΝΑΙ; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 1.6 γιγα; Νεο ανδροιντ? ΟΤΑ ΕΙΝΑΙ; Είναι η 30s Marshmallow.... Δεν είναι επίσημο αλλα6 όπως πάντα ανεπίσημη Ρομ από CN develop... Το κάνετε από το στοκ recovery μετονομαζοντας το χιπ update.zip Ή από το TWRP κανονικά... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts