Jump to content

Xiaomi Mi A2 Lite

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης στην φωτογραφία, ποιο αποδίδει καλύτερα το 4:3 ή το 16:9 όσο αναφορά ανάλυση

Η αναλογία 4:3...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο βίντεο γιατί κάθε 2 δευτερόλεπτα η εικόνα σαν να κάνει auto focus και κουνιέται έτσι λίγο μέσα έξω;

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Σε ευχαριστώ αυτό ήταν.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τις εισερχόμενες.

Όταν έχω lock screen, και δέχομαι μια κλήση, δεν ανάβει η οθόνη και δεν βλέπω ποιος είναι.

Επίσης,Δεν το βλέπω και όταν θα το ξεκλειδώσω. Δηλαδή αυτό βαράει αλλά είναι σαν μην συμβαίνει τίποτα. Μετά όταν μπω στο recent calls, εμφανίζεται η αναπάντητη κλήση

Ρυθμίσεις>Προβολή>Σύνθετες>Οθόνη περιβάλλοντος>Νέες ειδοποιήσεις: ενεργοποίηση.

Έχω μια υποψία ότι κλείνοντας το adaptive baterry βγάζω πιο πολλές ώρες οθόνη, Εκεί που μου έβγαζε 5, max 6 ώρες με ανοιχτό, έφτασα τις 9 πρώτη φορά έχοντας το κλειστό! Θα το παρακολουθώ και θα επανέλθω με νεότερα. :blink:

Έχω μια υποψία ότι κλείνοντας το adaptive baterry βγάζω πιο πολλές ώρες οθόνη, Εκεί που μου έβγαζε 5, max 6 ώρες με ανοιχτό, έφτασα τις 9 πρώτη φορά έχοντας το κλειστό! Θα το παρακολουθώ και θα επανέλθω με νεότερα. :blink:

Λες;;! Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σου!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Την ίδια υποψία έχω και εγώ.

Το κλείνω και εγώ και βλέπω πως θα παει.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

Μου συνέβη το εξής περίεργο χθες το βράδυ: έτσι όπως άνοιξα την εφαρμογή files της Google για να σβήσω άχρηστα αρχεία, στην επιλογή "εφαρμογές που έχουν καιρό να χρησιμοποιηθούν" εκτός από τις κλασσικές εφαρμογές που μου εμφανίζει για απεγκατασταση (Google translate, play music, street view) μου εμφανισε και 3 άλλες εφαρμογές, mi store, mi community και caping. Το περίεργο είναι ότι, αφενός δε τις εγκατέστησα εγώ ποτέ και αφετέρου ότι δεν φαινόντουσαν πουθενά αυτές οι εφαρμογές. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν. Και υποτίθεται ότι ήταν "αχρησιμοποίητες" σύμφωνα με το files από 01/01/2019...

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

έβγαλα και εγώ το adaptive battery. θα ενημερώσω εάν θα βελτιωθεί η μπαταρία γιατί τώρα μου κρατάει 4 με 5 ώρες sot μέχρι το 30%.κανενα 6.30ωρο το πολύ μέχρι το 10%

EDIT

πάντως στο λίγο που το δουλεύω τώρα 20 λεπτά το ιδιο5 μου φαίνεται τρώει μπαταρία. για να έχει κάποιος πχ 10 ώρες σοτ σημαίνει να τρώει χοντρικά 10% αναμμένη οθόνη ΜΙΑ ΩΡΑ. εγώ τώρα πχ σε 10 λεπτά που είμαι Tapatalk έχει φάει 4 % στην ώρα τρώει 15%και παραπάνω!

Edited by ilka71

Μου συνέβη το εξής περίεργο χθες το βράδυ: έτσι όπως άνοιξα την εφαρμογή files της Google για να σβήσω άχρηστα αρχεία, στην επιλογή "εφαρμογές που έχουν καιρό να χρησιμοποιηθούν" εκτός από τις κλασσικές εφαρμογές που μου εμφανίζει για απεγκατασταση (Google translate, play music, street view) μου εμφανισε και 3 άλλες εφαρμογές, mi store, mi community και caping. Το περίεργο είναι ότι, αφενός δε τις εγκατέστησα εγώ ποτέ και αφετέρου ότι δεν φαινόντουσαν πουθενά αυτές οι εφαρμογές. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν. Και υποτίθεται ότι ήταν "αχρησιμοποίητες" σύμφωνα με το files από 01/01/2019...

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Αυτές εγκαταστάθηκαν αυτόματα μόλις άλλαξες region της συσκευής.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Αυτές εγκαταστάθηκαν αυτόματα μόλις άλλαξες region της συσκευής.

Τι εννοείς;;!!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Γειά σας! Με κάποιον τρόπο που δε θυμάμαι έχει μπει ημερομηνία στις φωτογραφίες μου και δεν βρίσκω από πού αφαιρειται! Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ

Γειά σας! Με κάποιον τρόπο που δε θυμάμαι έχει μπει ημερομηνία στις φωτογραφίες μου και δεν βρίσκω από πού αφαιρειται! Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ

Θα μπεις στη κάμερα, θα πατήσεις τις 3 παύλες πάνω δεξιά και θα μπεις στις ρυθμίσεις. Από εκεί θα αφαιρέσεις την επιλογή που λέει "προσθήκη χρόνου στις φωτογραφίες"

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Θα μπεις στη κάμερα, θα πατήσεις τις 3 παύλες πάνω δεξιά και θα μπεις στις ρυθμίσεις. Από εκεί θα αφαιρέσεις την επιλογή που λέει "προσθήκη χρόνου στις φωτογραφίες"

ευχαριστω!!

1.5 sot και τωρα έχω 65% από τις 7.30 το πρωί. χωρίς καθόλου χρήση gps. τόσο είχα και με το adaptive battery

Edited by ilka71

μπα τα ίδια και χωρίς το adaptive battery. από τις 11 το πρωί 53 λεπτά οθόνη και έχω 75%.θα περίμενα τουλάχιστον 2.5 ώρες σοτ στα 75%.

Edited by ilka71

Νομίζω ότι δεν είναι θέμα του κινητού αυτό. Εξαρτάται από το ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε. Και για πόση ώρα. Είναι μερικές που ρουφάνε την μπαταρία χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Για παράδειγμα μία ειδησειογραφική που έχω, μπορεί να μου φάει 10% μέσα στο μισάωρο για πλάκα. Το ίδιο ισχύει και για πολλά παιχνίδια. Εμένα πάντως γενικά μου βγάζει καλούτσικη αυτονομία. Με αρκετή χρήση μου βγάζει άνετα 2 μέρες. Με λίγο πιο χαλαρή χρήση βγάζω 3 μέρες μέχρι να φτάσει στο 15%. Να σημειώσω βέβαια εδώ ότι το κινητό το κλείνω το βράδυ που πέφτω για ύπνο και το ανοίγω μόλις ξυπνήσω.

Υ.Γ Το adaptive battery το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο.

μια ερωτηση σε ολους εχει δοκιμασει κανεις την ηχογραφηση κλησεων σε μενα δεν λειτουργει (εκδoση android 9) xiaomi mi a2lite

εχει βρει κανενας λυση στο προβλημα με τη ρυθμιση ηχου? γινετε να μην την ακουμε οταν το χαμηλωνουμε/δυναμωνουμε?! :angry:

εχει βρει κανενας λυση στο προβλημα με τη ρυθμιση ηχου? γινετε να μην την ακουμε οταν το χαμηλωνουμε/δυναμωνουμε?! :angry:

Νομίζω δε γίνεται....

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Νομίζω δε γίνεται....

δυστυχως μαλλον θα πρεπει να αναμενουμε αναβαθμιση απο την google σε pie 9.XX γιατι αυτη φταιει απο οτι εχω καταλαβει(και μας γραφουν κανονικα τοσους μηνες!)

οπως επισης αυτη φταιει για το οτι πολλες εφαρμογες ΔΕΝ δουλευουν με wifi!(twitter,alpha bank που με ενδιαφερουν εμενα)

Νομίζω δε γίνεται....

δεν μπορω να το πιστέψω οτι εν ετη 2019 ασχολούμαι με αυτο το πρόβλημα....:cry: