CrazyAnt Δημοσιεύτηκε July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2018 Καλησπέρα σε όλους Χρειάζομαι μια συσκευή (ίσως και δύο ), για πολύ συγκεκριμένη δουλειά , με πολύ χαμηλό κόστος Ιδανική τιμή θα ήταν κοντά στο 50ρικο, αλλά έχω καιρό να ψαχτω με φθηνούς Κινέζους και για αυτό χρειάζομαι τη βοήθεια σας Το βασικά κριτήριά επιλογής είναι η α).τιμή,καθώς θέλω κατι πραγματικά φθηνό γιατί η συσκευή δεν θα χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό και Β). το να είναι 4g με την 800αρα μπάντα/Β20 Ιδανικά θα βόλευε 5" οθόνη λόγο μεγέθους , αλλά μπορώ να ζήσω κ με 5.5" αν δεν είναι παχύ Μνήμη 2γιγα αρκούν ,αλλά αν έχει και 3 δεν λέμε όχι Μπαταρία αξιοπρεπής ( με 1280*720 ανάλυση οθόνης θα πρέπει να κρατάει τουλαχιστον μια μέρα και 4-6 ώρες SoT) Κάμερα παγερά αδιάφορη και δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ Μια κάρτα SIM αρκεί, αλλά αν είναι δικαρτο πάλι δεν λέμε όχι. Ζω εξωτερικό οπότε η αγορά θα γίνει από Κίνα λογικά ,αλλά αν υπάρχει κάτι σε κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη ή Ελλάδα (κατεβαίνω σύντομα για διακοπές ) δεν λέω όχι Νομίζω ότι δεν έχω ξεχάσει κάτι Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους βοηθήσουν Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Δε μας είπες για πια συγκεκριμένη δουλειά το θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Δεν θέλω/μπορω να πω ,για αυτό :) Έχω περιγράψει όμως τι ακριβώς χρειάζομαι Όχι? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Πήρα πρόσφατα ένα redmi 5a 2/16 για γνωστό μου στα 85 ευρώ. Χθες το βρήκα 79 ευρώ στο gearbest νομίζω. Πολύ αξιοπρεπής συσκευή Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Πήρα πρόσφατα ένα redmi 5a 2/16 για γνωστό μου στα 85 ευρώ. Χθες το βρήκα 79 ευρώ στο gearbest νομίζω. Πολύ αξιοπρεπής συσκευή Sent from my C106 using Tapatalk Συμφωνώ, σε αυτά τα λεφτά ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για όλες τις χρήσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ευχαριστώ αλλά αυτό είναι ακριβή επιλογή Ψάχνω για κάτι πιο κοντά στο 50ρικο αν υπάρχει Το συγκεκριμένο το έχω κατά νου έτσι κ αλλιώς αν δεν βρω αυτό που θέλω ακριβώς Είναι πολύ καλό τηλέφωνο με δεδομένο ότι εγώ θα σερφαρω μόνο Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ευχαριστώ αλλά αυτό είναι ακριβή επιλογή Ψάχνω για κάτι πιο κοντά στο 50ρικο αν υπάρχει Το συγκεκριμένο το έχω κατά νου έτσι κ αλλιώς αν δεν βρω αυτό που θέλω ακριβώς Είναι πολύ καλό τηλέφωνο με δεδομένο ότι εγώ θα σερφαρω μόνο Ολα ειναι με mediatek στο 50αρικο.Ειναι ενεργοβοροι cpu.Και επισης δεν εχουν 4G. Επιπλεον το Redmi 5A ειναι πολυ καλη λυση για 2ο,γιατι εχει snapdragon,2GB Ram,καλη μπαταρια που θα βγαζει μια μερα με 5 ωρες sot και χωριστη sd μαζι με 2 καρτες.Δεν ειναι υβριδικο,οπου η θεση για 2η καρτα sim λειτουργει και για καρτα μνημης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Τα γνωρίζω αυτα πάνω κάτω Δεν είναι δεύτερη συσκευή ,ούτε τρίτη Θα κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά Δεν με απασχολούν οι επιδόσεις ,παρά μόνο να μπορεί να σερφαρει χωρίς να κολλάει με 3 καρτεςλς ανοιχτές ταυτόχρονα Γνωρίζω πως είναι καλή συακευη ,όπως είπα κμπριν ,αλλά ψάχνω κάτι πιο οικονομικό Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Στο 50άρικο πας σε 3G και σε mediatek της πλάκας. Αν νομίζεις ότι δεν αξίζει να δώσεις 20 - 30 ευρώ παραπάνω για κάτι σαφώς ανωτερο, πάρε το Leagoo M9 από Banggood. Με priority βγαίνει περίπου 57 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Πριν 2 χρόνια παίρναμε τα Dogee x5 pro με 70-80 δολλάρια ! Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή 4g συσκευή σε αυτήν την τιμή ?? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Πριν 2 χρόνια παίρναμε τα Dogee x5 pro με 70-80 δολλάρια ! Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή 4g συσκευή σε αυτήν την τιμή ?? Ίσως βρεις καλύτερες τιμές στο alliexpress αλλά το τελωνείο είναι σχεδόν σίγουρο. Από GearBest έπεσε στο μάτι μου αυτό: OUKITEL C5 Pro στα 65 με μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Gearbest έχει το letv le2 x527 στα 78 ευρώ Για κοίτα το Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 + ένα μοτορολα (ε4?) στον Γερμανό στα 69 ευρώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Gearbest έχει το letv le2 x527 στα 78 ευρώ Για κοίτα το Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βρίσκω φίλε Έχεις κάποιο λινκ εύκαιρο ? + ένα μοτορολα (ε4?) στον Γερμανό στα 69 ευρώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος Έβαλα τους σκάουτερ μου να δουν αν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά Φαίνεται τίμιο Ίσως βρεις καλύτερες τιμές στο alliexpress αλλά το τελωνείο είναι σχεδόν σίγουρο. Από GearBest έπεσε στο μάτι μου αυτό: OUKITEL C5 Pro στα 65 με μεταφορικά. Πάρα πολύ καλή περίπτωση αυτό ,το είχα δει κ εγώ, αλλά δυστυχώς είναι ακόμα σε φάση προπαραγγελειας παντού Δεν θέλω να μπλέξω με preorder γιατί αυτοί είναι ικανοί να στοκαρουν και να αρχίσουν αποστολές σε 2 μήνες ... Σε ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια μέχρι στιγμής Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί στο τέλος κάτι που θα ταιριάζει γάντι Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Κάτσε γιατί βλέπω τώρα ότι κάνει 210 δολάρια... Μήπως ήταν σε φλας σαλε??? Δε ξέρω Θα κοιτάξω αν υπάρχει κουπονι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Πραγματικά συσκευή στα 50 ευρώ με όλες τις μπάντες, μπαταρία 6ώρες sot (μεγάλη), 5 ίντσες (τα περισσότερα σήμερα είναι 5.5, δε βρίσκεις καλό 5ρι ούτε με τα διπλά χρήματα), λεπτό και κάπως ποιοτικό να σου κρατήσει και 2 μήνες δεν υπάρχει. Κάνε υποχωρήσεις...εγώ θα πήγαινα στο Leagoo M9 που δεν έχει 4G. Το Doogee x5 pro που αναφέρεσαι δεν είχε 50 ευρώ, ούτε λεπτό ήταν, ούτε τόσο καλήμ παταρία είχε και από αξιοπιστία άστα η doogee...σε πολλούς βγήκαν καλά αλλά και σε πολλούς μας βγάλαν προβλήματα πολύ γρήγορα. Το C5 pro έχει 2000mah μπαταρία, αν είναι και γνωστής κινέζικης ποιότητας αναλόγως τη χρήση ούτε μέρα δε θα βγάζεις... Le 2 X526 από Banggood 77.29 ευρώ, με +3.79 ευρώ βάζεις και priority Edited July 13, 2018 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Πραγματικά συσκευή στα 50 ευρώ με όλες τις μπάντες, μπαταρία 6ώρες sot (μεγάλη), 5 ίντσες (τα περισσότερα σήμερα είναι 5.5, δε βρίσκεις καλό 5ρι ούτε με τα διπλά χρήματα), λεπτό και κάπως ποιοτικό να σου κρατήσει και 2 μήνες δεν υπάρχει. Κάνε υποχωρήσεις...εγώ θα πήγαινα στο Leagoo M9 που δεν έχει 4G. Το Doogee x5 pro που αναφέρεσαι δεν είχε 50 ευρώ, ούτε λεπτό ήταν, ούτε τόσο καλήμ παταρία είχε και από αξιοπιστία άστα η doogee...σε πολλούς βγήκαν καλά αλλά και σε πολλούς μας βγάλαν προβλήματα πολύ γρήγορα. Το C5 pro έχει 2000mah μπαταρία, αν είναι και γνωστής κινέζικης ποιότητας αναλόγως τη χρήση ούτε μέρα δε θα βγάζεις... Le 2 X526 από Banggood 77.29 ευρώ, με +3.79 ευρώ βάζεις και priority 70$ το είχα πάρει σε προσφορά Δεν θέλω κάτι καλύτερο από αυτό να σου πω την αλήθεια Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που θα κάνει ,όπως και ο χρόνος που θα το κρατήσω (μερικοί μήνες ) Δεν θέλω 6 ώρες σοτ 4-6 θέλω ,για να με.βγαζει μια μέρα Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί όμως αν είναι 3 ή 3.5 Δεν θα τρέχουν εφαρμογές στο μπακραουντ κτλ Μόνο ένας μοραουζερ ,οπότε είναι εφικτό Τούβλο δεν θέλω να είναι Όχι και ακραίο δλδ Το 4g είναι απαραίτητο δυστυχώς οπότε δεν μπορώ εκεί να κάνω υποχώρηση Μπράουνινγκ θα είναι το μοναδικό πράγμα που θα κάνω ,οπότε χρειάζομαι την ταχύτητα Το leeco είναι απίστευτα καλό σε αυτά τα χρήματα Το ουκιτελ είναι καλό επίσης ,αλλά πριορντερ Γενικά θέλω να εξαντλήσω τις πιθανότητες να βρω κάτι όσο το δυνατόν πιο φθηνό Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου :) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 https://www.skroutz.gr/s/13371840/Asus-ZenFone-Go-ZB500KG-8GB.html το έχει η γυναικα μου εδώ και μισο χρονο.πολύ καλό για αυτά που προσφέρει.το ειχαμε βρει στα 69 αλλά τώρα βλέπω δεν υπάρχει οροσφορα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 https://www.skroutz.gr/s/13371840/Asus-ZenFone-Go-ZB500KG-8GB.html το έχει η γυναικα μου εδώ και μισο χρονο.πολύ καλό για αυτά που προσφέρει.το ειχαμε βρει στα 69 αλλά τώρα βλέπω δεν υπάρχει οροσφορα Τι 1γιγα ραμ.ειναι ψιλό απαγορευτικό Θενκς πάντως! Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009944438675.html?wid=1433363&lkid=14948504 Letv x522 στα 78 ευρώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts