zoo Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Το 9100 μπορεί να κλείσει τελείως (τελείως, όχι stand-by). Αν κρατήσει κανείς πατημένο το power για 2-3 δευτερόλεπτα ρωτάει αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κλείσει εντελώς και (φυσικά) αν πατήσεις "ναι" κλείνει. ;) Πάντως πράγματι τα περισσότερα ppc δεν κλείνουν εντελώς, απλά το 9100 έχει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Σωστα ολα αυτα αλλα αν εχει μεινει τελειως μα τελειως απο μπαταρια ειναι και φυσικο επομενο να κλεισει τελειως, περα απο την δυνατοτητα που εχει να το κλεινεις κι εσυ αν θες τελειως. Εξαλλου ο φιλος πιο πανω αυτο λεει. Οτι του εκλεισε τελειως απο μπαταρια. Οποτε γι'αυτο δεν του φορτιζε με τιποτα,εκτος απο τον δικο του φορτιστη ρευματος. Αλλα νομιζω οτι αυτο το θεμα εκλεισε μιας κι ο φιλος ειπε οτι θα παει να αγορασει ενα γνησιο φορτιστη ρευματος. Απλα οταν τον αγορασει αν θελει μας ενημερωνει κι εμας για το τι εγινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazzmaniac-lim Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 μετα απο σκεψεις αποφασισα να αγορασω το 9100.Αυτο που δεν καταλαβω ειναι ιιατι σε μερικα υπαρχει το λογοτυπο qtek και σε αλλα i mate??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται όταν έχω συνδεδεμένο το κινητό στο PC να μπορώ να μιλάω από τα headphones του υπολογιστή . Δηλαδή αν γίνεται με κάποιον τρόπο να χρησιμοποιώ το pc ως Handsfree ... Ευχαριστώ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 re paides na kano mia erotisi?? exasa (distixos) to jasjar mou kai pira ena 9100 to provlima mou einai to eksis... palia sto jasjar sta connections eixa My ISP kai My Work Network tora exo mono ena sti thesi toy My ISP to opoio leei Vodafone Internet Den exo My Work Network kai telika den mporo na sindetho sto internet meso tou active sync kamia idea ?? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Pia ekdosi exeis? Emena exei kanonikota sta connections sto tab "Tasks" kai My Isp kai My Work Network. Opws episis an pas kai sto Tab "advanced" kai patiseis sto select Networks (kai pas sto Network MAnagment) tha ta deis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ. Απλά κάνεις νέα σύνδεση με το όνομα My Work Network και στις ρυθμίσεις proxy επιλέγεις "αυτό το δίκτυο συνδεέται στο Διαδίκτυο" Πιο αναλυτικά είναι Συνδέσεις -> Για προχωρημένους -> Επιλέξτε δίκτυα -> Νεο Όνομα/: My Work Network -> επεξργασία -> ρυθμίσεις proxy -> tick "αυτό το δίκτυο συνδέεται στο διαδίκτυο" Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Το κάνει καμιά φορά και το S100, αν πας να στείλεις με reply (και όχι με σύνταξη νέου). Δοκίμασες να το συντάξεις από την αρχή; Soft reset έκανες; :p Den nomizo na ftei to S100 :p profanos to NOKIA pou sou estile to sms ftei to exo psaxi exi mia filimou ena nokia otan mou stelni auti k prospatho na apantiso sta dikatis sms tote troo porta me otidipote alo kinito apantao kanonika Παράθεση http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 paidia mia erotisi. to t9 kai to mantema lekseon to elliniko pos energopoiite giati mou vgazi mono agglika. sas efxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Τ9 Ελληνικό θα έχεις μόνο αν έχεις αγοράσει την συσκευή από Ελλάδα. Αν ναι, τότε απλά επέλεξε το PhonePad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ρε παιδια εβαλα το ΑΕΚΜΑΡ και του αλλαξε τα φωτα του κινητου.Οταν στελνω μηνυμα βγαινουν ερωτηματικα στον παραληπτη,και το αγγλικο a το βγαζει ως z! Τα κανει σε αλλους αυτα? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ρε παιδια εβαλα το ΑΕΚΜΑΡ και του αλλαξε τα φωτα του κινητου.Οταν στελνω μηνυμα βγαινουν ερωτηματικα στον παραληπτη,και το αγγλικο a το βγαζει ως z! Τα κανει σε αλλους αυτα? Φίλε μου στις ρυθμίσεις SMS απενεργοποίησε αυτό που λέει για Unicode. Εκτός από το ΑΕΚΜΑΡ ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για να γράφουμε ελληνικά με το hardware keyboard του 9100, εμείς που δεν το έχουμε ελληνικό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Μπορεις να μου πεις που ειναι αυτη η ρυθμιση? Στο ΑΕΚΜΑΡ δεν ειναι παντως και στις ρυθμισεις του κινητου το ''use unicode when necessary'' ειναι ηδη απενεργοποιημενο. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Όχι στο ΑΕΚΜΑΡ! Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων στο Outlook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Outlook?? Που ειναι αυτο? Εγω πηγα στο text messages->menu->tools->options->text messages και το κουτακι που λεει ''use unicode when necessary'' ειναι απενεργοποιημενο. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Outlook?? Που ειναι αυτο? Εγω πηγα στο text messages->menu->tools->options->text messages και το κουτακι που λεει ''use unicode when necessary'' ειναι απενεργοποιημενο. Αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε μου. Τσέκαρέ το να είναι ενεργοποιημένη η συγκεκριμένη επιλογή. Με συγχωρείς αν δεν ήμουνα σαφής.. Όταν το ενεργοποιήσεις, τα μηνύματα θα στέλνονται κανονικά...μόνο που αντί για 160 χαρακτήρες, στα SMS με ελληνικά, θα μπορείς να γράφεις μέχρι 70 δυστυχώς... Αυτό δεν ξέρω πως διορθώνεται.. Ας βοήθησει και κάποιος άλλος σε αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Αυτό διορθώνεται αν βάλεις μια άλλη έκδοση τών ελληνικών που δεν περιεχεί unicode χαρακτήρες (σε αντίθεση με την default του AEKMap) Ελληνικά 160 chars Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παραπάνω γλώσσα (την βάζεις στον φάκελο languages του ΑΕΚΜap) για να γράφεις sms 160 χαρακτήρων αλλά να ξέρεις ότι είναι μίξη ελληνικών και αγγλικών γραμμάτων (οπότε μην την χρησιμοποιείς εκεί που θέλεις αλφαβητική σειρά, π.χ. επαφές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Σε ευχαριστω φιλε μου! Μηπως γνωριζεις αν γινεται στα κουμπακια αναζητησης επαφων στον dialer να αναγραφονται ελληνικα? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ. Απλά κάνεις νέα σύνδεση με το όνομα My Work Network και στις ρυθμίσεις proxy επιλέγεις "αυτό το δίκτυο συνδεέται στο Διαδίκτυο" Πιο αναλυτικά είναι Συνδέσεις -> Για προχωρημένους -> Επιλέξτε δίκτυα -> Νεο Όνομα/: My Work Network -> επεξργασία -> ρυθμίσεις proxy -> tick "αυτό το δίκτυο συνδέεται στο διαδίκτυο" Thanks poli!! Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Σε ευχαριστω φιλε μου! Μηπως γνωριζεις αν γινεται στα κουμπακια αναζητησης επαφων στον dialer να αναγραφονται ελληνικα? Mporeis na dokimaseis ayto http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52244&page=4 sto telos ths sellidas. Einai to EZdial 2 Einai pio kalo apo to enswmatwmeno smartdial. Alla sto diko mou 9100 den doulepse. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Αυτό διορθώνεται αν βάλεις μια άλλη έκδοση τών ελληνικών που δεν περιεχεί unicode χαρακτήρες (σε αντίθεση με την default του AEKMap) Ελληνικά 160 chars Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παραπάνω γλώσσα (την βάζεις στον φάκελο languages του ΑΕΚΜap) για να γράφεις sms 160 χαρακτήρων αλλά να ξέρεις ότι είναι μίξη ελληνικών και αγγλικών γραμμάτων (οπότε μην την χρησιμοποιείς εκεί που θέλεις αλφαβητική σειρά, π.χ. επαφές) Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Το πρόβλημά μ ου είναι ότι ενώ το βάζω το συγκεκριμένο αρχείο στο PPC, όταν ανοίγω το AEKMAP Settings και πάει να το διαβάσει, μου πετάει ένα παράθυρο με τίτλο:"Error reading layout" και γράφει:"Greek Blue angel SMS.AEK(10): Invalid keyword "hookshift"" Κάνω κάτι λάθος; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Το πρόβλημά μ ου είναι ότι ενώ το βάζω το συγκεκριμένο αρχείο στο PPC, όταν ανοίγω το AEKMAP Settings και πάει να το διαβάσει, μου πετάει ένα παράθυρο με τίτλο:"Error reading layout" και γράφει:"Greek Blue angel SMS.AEK(10): Invalid keyword "hookshift"" Κάνω κάτι λάθος; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Επιβεβαιωνω και εγω! :( Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Χμμμ ίσως να φταίει η version του AEKMap σου. Εγώ πρέπει να έχω ένα πιό παλιό και μου λειτουργεί κανονικά. Για δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 παιδια SOS...το 9100 μου, οταν ανοιγει κολλαει στην αρχικη οθονη οπου φορτωνει τα windows (εχω κανει καμια 20αριά soft reset)...προσπαθω για hard reset αλλα δεν πετυχαινει..pls πειτε μου πως γινεται to hard reset μη τυχον κανω κατι λαθος (που δεν νομιζω, κανω οτι λεει στο manual)...ή καμια ιδεα πως μπορω να το επαναφαρω στη ζωη...δεν με νοιαζει αν σβηστουν ολα αρκει να επανελθει...SOS :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Λοιπόν, όσον αφορά τα SMS με 160 χαρακτήρες στα μη ελληνικά Qtek 9100, επειδή το έψαξα το θέμα, "έφτιαξα" ένα αρχείο *.aek για το AEKMap, (το οποίο δεν το έφτιαξα ακριβώς απλά πήρα από διάφορες πηγές και τα ένωσα με έναν επεξεργαστή κειμένου) και επιτρέπει την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων... Μην με ρωτήσετε πως γίνετε η εγκατάσταση..αν έχετε το AEKMap θα ξέρετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts