Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα δεν καταλάβατε....Δεν πέρνουμε τηλεφωνο...he he...

πάμε απο κεί και τους το δείχνουμε....και αν σας πουν για γρατζουνιές...φωνάζουμε το ποιον υπεύθυνο που βρίσκεται εκεί...εξηγούμε οτι πρέπει να προσλάβουν αλλον υπάλληλο διοτι ο συγκεκριμένος έχει προβλημα με την ορασή του....Λεμε οτι είναι απαραδεκτο αυτο που συμβαίνει σε μια συσκευή της τάξεως των 750 Euro...ουτε σε πολυ φτηνα κινητα αλλων εταιριων δεν συμβαινουν αυτά.....Οχι μόνο του λετε υποχρεούνται να μας αλλαξουν τα κουμπιά αλλα και ολη την συσκευή που είναι ενός μηνος....Τα χωνουμε...και αν παλι δεν γίνει τίποτα....τους ενημερώνουμε οτι θα παραπονεθούμε στην Qtek και στέλνουμε ενα email στην επίσημη Qtek...Αναφέροντας το απαράδεκτο συμβαν για την ελληνική αντιπροσωπεία....Και μετα ρωτήστε τους αν θέλουν να σας τα αλλάξουν...He He...Αυτοι κοιτάνε το συμφέρον τους και εμείς το δικό μας....!

D.G.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου εχει αναφερθει κι απο αλλους χρηστες (οχι αναγκαστικα του 9100) αυτο το προβλημα, αλλα δεν ξερω αν το προβλημα σου ειναι το ιδιο με αυτο που λεω εγω. αυτο συμβαινει αν εχεις εγκαταστησει το pocketplus ή καποιο αλλο task manager και προσπαθησεις να κλεισεις την εφαρμογη πριν ολοκληρωθει η αποστολη του μυνηματος.

αν οντως αυτο συμβαινει και σε σενα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να στειλει το μυνημα και μετα να κλεινεις την εφαρμογη ή να πας στις ρυθμισεις του pocket plus και να επιλεξεις να μην κλεινει το tmail.exe

ελπιζω να σε καλυψα!!

euxaristo poli psybill

http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/Qtek-9100.gif

that's the babe

για πολλα ψηνεσαι εσυ μου φαινεται!!:p

alex σε ευχαριστω για την εμπιστοσυνη φιλε, αλλα πραγματικα δεν ξερω ποσο καταλληλος μπορει να ειμαι για να σε προτρεψω ή να σε αποτρεψω απο το 9100.

σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εχω μια συσκευη σε πολυ λογικο μεγεθος (αν σκεφτεις και το πλκηκτρολογιο) που κανει με την ιδια επιτυχια οτι ζητουσα και απο το προηγουμενο ppc μου(s100). σε καμια περιπτωση δεν το λες speedατο αλλα ουτε και αργο. οι καποιες καθυστερησεις θα ελεγα οτι ειναι περιστασιακες και γενικα δεν με εχουν ενοχλησει.

στα πολυ θετικα βαζω:

-το wifi, επειδη ειναι και πρωτη μου εμπειρια σε τετοια συσκευη με εχει ενθουσιασει. συνδεομαι για internet στο δικο μου και σε 2-3 αλλα access points, μεταφερω αρχεια με τη βοηθεια του resco, ακουω ραδιοφωνο με το resco radio, παιζω αρχεια video και μουσικης απο το pc μου με τον tcpmp player κτλ...

-το hardware keyboard, ειναι η μεγαλη εκπληξη. δεν το περιμενα να το χρησιμοποιω τοσο πολυ. με βολευει απιστευτα, και πολυ σπανια χρησιμοποιω καποιο αλλο πληκτρολογιο για εισαγωγη κειμενου.

-το μενου των wm5. λογω και της εμπειριας μου με τα win smartphones, καταλαβαινεις οτι τωρα με τα softkeyes εχω αποθεωθει. το μενου ειναι τοσο "τραγικα" ιδιο που πραγματικα μονο η touch screen ειναι η διαφορα. λιγο τα softkeys, λιγο το δακτυλο στην οθονη, εχω ξεχασει που ειναι το stylus σε αυτη τη συσκευη.

-πολυ καλη αυτονομια. εχω φτασει και τα 3 1/2 μερες με normal χρηση. αλλα και με "ξεζουμισμα", wifi ανοιχτο για αρκετη ωρα δεν εχει πεσει κατω απο τις 2 1/2. εξαιρεση, αν ξεχασω το wifi ανοικτο ολο το βραδυ να παιζει μουσικη, που ξυπναω το πρωι και ειναι νεκρο. :p ομως και εκει δεν υπαρχει αγχος πλεον αφου δε χανονται τα δεδομενα μου.

στα αρνητικα θα βαλω μονο το μηχανισμο του πληκτρολογιου που ελπιζω να μη χαλασει με το πολυ ανοιξε-κλεισε. επεισης το επανω μερος της συσκευης μετακινειται σχετικα ευκολα με αποτελεσμα να εχεις καποια ανεπιιθυμητα screen rotations.

τελος θα ελεγα οτι ειναι ενα πολυ καλο "smartphone" με αυξημενες δυνατοτητες και με ολα τα πλεονεκτημα του λειτουργικου ppc. αυτο εμενα με καλυπτει και σιγουρα δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη που το αγορασα. καμια αλλη απο τις συσκευες που κυκλοφορουν τωρα δε νομιζω να εκανε για μενα περισσοτερο απο το 9100:)

Μάλιστα :) Ήσουν κατατοπιστικότατος :D

ThanQQQ

Παιδιά έχω το αγγλικό qtek 9100 με:

ROM version: 1.1.7.5

ROM date: 9/22/05

Radio version: 01.01.10

Protocol version: 4.0.13.16

ExtROM version: 1.1.7.105

Θέλω να περάσω την καινούρια ROM αλλά δεν ξέρω που να την βρω… Προσπαθώ να κάνω register στο site της qtek αλλά μου λέει:

Not a valid IMEI# (only Brightpoint authorized original products are supported by this site. Contact your place of purchase for ongoing support of your device)

Τι να κάνω ? Το έχω αγοράσει από expansys.

y4

Μα δεν καταλάβατε....Δεν πέρνουμε τηλεφωνο...he he...

πάμε απο κεί και τους το δείχνουμε....και αν σας πουν για γρατζουνιές...φωνάζουμε το ποιον υπεύθυνο που βρίσκεται εκεί...εξηγούμε οτι πρέπει να προσλάβουν αλλον υπάλληλο διοτι ο συγκεκριμένος έχει προβλημα με την ορασή του....Λεμε οτι είναι απαραδεκτο αυτο που συμβαίνει σε μια συσκευή της τάξεως των 750 Euro...ουτε σε πολυ φτηνα κινητα αλλων εταιριων δεν συμβαινουν αυτά.....Οχι μόνο του λετε υποχρεούνται να μας αλλαξουν τα κουμπιά αλλα και ολη την συσκευή που είναι ενός μηνος....Τα χωνουμε...και αν παλι δεν γίνει τίποτα....τους ενημερώνουμε οτι θα παραπονεθούμε στην Qtek και στέλνουμε ενα email στην επίσημη Qtek...Αναφέροντας το απαράδεκτο συμβαν για την ελληνική αντιπροσωπεία....Και μετα ρωτήστε τους αν θέλουν να σας τα αλλάξουν...He He...Αυτοι κοιτάνε το συμφέρον τους και εμείς το δικό μας....!

Πολύ σωστά τα είπες. Σε περίπτωση που δεν είμαστε Αθήνα τι γίνεται όμως; Φτάνει να τα πούμε όλα αυτά τηλεφωνικώς και να ακουστούμε; Ελπίζω πως ναί..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Θέλω να περάσω την καινούρια ROM αλλά δεν ξέρω που να την βρω… .

Ριξε μια ματια στο forum.xda-developers.com και συγκεκριμενα στο ftp site .

Θα βρεις την νεοτερη wwe εκδοση ρομ .:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Paidia na kanw merikes erwthseis.

-Apo akoustikh pws einai to 9100? Giati ayto pou exw edw kai liges meres sta xeria mou einai xalia. Na to dwsw gia antalagh sto plaisio? Kainourgio einai. Exw alles 2 meres gia na kanw antikatastash.

-To plhktrologio ths othonhs giati allazei synexeia kai paei sto aplo "Keyboard"? Egw to bazw sto "Keyboard GR" h sto "Phone Pad" Kai meta apo kapoio soft reset, ksanagyrnaei sto aplo "Keyboard". Den yparxei tropos na menei panta se ayto pou exw dialeksei teleytaia? Einai arketa spastiko.

Na shmeiwsw oti einai 9100 ths ACE kai exw perasei thn teleytaia version apo to side ths Qtek.

Eyxaristw!

Κωστας - Κατερινη

na kano kai egw mia psiloxazi erotisi . poio task manager xreisimopiite (onoma kai version) ?

giati barethika sinexeia na pigeno stis rythmisis kai na ta kleino apo ekei tis "anoixtes" efarmoges poy trexoyn .

Magic Button ή Handy Switcher.

129026.png?1640591734

Magic Button ή Handy Switcher.

αν εχεις το spb μπορεις απο εκει να κλεινεις τα προγραματτα που τρεχουν. κ μαλιστα εχει κ επιλογη οτα πατας το close button να το κλεινει στην πραγματικοτητα κ οχι να το τρεχει στο background. αν δεν κλεισει ομως μπορεις να κρατησεις το styloyς στην πανω δεξια πλευρα του ppc για λιγο κ οποια εφαρμογη τρεχει να την κλεισεις.

;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

To neo SPB pocket plus...πλεον...προτεινεται ανεπιφυλακτα....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ.....ΣΤΟ 9100

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ FEATURES ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ SAFE MODE....KAI META NA ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ H NA KANOYN SOFT - RESET....

διαφορετικά πατε για Hard reset....διότι το τηλέφωνο δεν ξεκινάει.....

Soorry για τα κεφαλαια αλλα μην παθει κανεις αλλος το ιδιο με μενα....:lol:

D.G.

α ναι !!!πολυ καλη υποσημειωση @!!!!!! κ εγω που το ειχα δουλευε μια χαρα χωρις κανενα απολυτως κολημα. πολυ καλυτερα μαλιστα απο wm2003 se. προτεινεται αφοβα !!!!!!

eyxaristo poli . vrika tin ekdosh 3.1 me serial . paizei rolo ean mpei stin mnhmh syskeyhs h sthn karta mnhmhs??? giati einai 3 mb (megaloytsiko :shock: )

κοιτα επειδη ειναι κεντρικο προγραμμα στην today screen καλυτερα να το περασεις στην συσκευη. γιατι πχ οταν το κινητο κανει suspend κλεινει κ την καρτα μνημης οποτε μπορει να καθυστερησει να ξεκινησει λιγο το σπβ η κ να κολησει . στις προηγουμενες εκδοσεις παντως δεν σε αφηνε να το βαλεις στην καρτα μνημης αν θυμαμαι, σε αυτην σε αφηνει. καλυτερα στη συσκευη οπως κ ναχει παντως....

οπωςσδηποτε θα μικρυνει η μνημη σου αλλα αν δεν εχεις αλλες εφαρμοογες κ εχεις free γυρω στα 18 με 20 mb τοτε εισαι οκ

my opinion.

mporeis se parakalo na ginis pio katatopistikos?

sxetika me to safe mode?

se efxaristo.

εχει μια επιλογη στα σεττινγκσ που λεει αν θες ξεκινησει το κινητο se safe mode σε περιπτωση που κολλησει κ προσπαθησεις να το ανοιξεις ξανα εντος 20 δευτερολεπτων αν θυμαμαι.

αυτη τη ρυθμιση απενεργοποιησε την

εχει μια επιλογη στα σεττινγκσ που λεει αν θες ξεκινησει το κινητο se safe mode σε περιπτωση που κολλησει κ προσπαθησεις να το ανοιξεις ξανα εντος 20 δευτερολεπτων αν θυμαμαι.

αυτη τη ρυθμιση απενεργοποιησε την

se efxaristo poli ...den eimaste gia hard reset.

το προβλημα που λετε με το safe mode υπηρχε στις πρωτες v3 που δεν ηταν πληρως συμβατες με το wizard. εγω εχω την 3.0.4 build 4195 και εχω δοκιμασει επανεκινηση σε safe mode και δουλεψε κανονικα. λιγο αργα βεβαια αλλα χωρις hard reset. μη σας παρω και στο λαιμο μου παντως...

@fotisbasm

ποια 3.1 λες?? δεν ειναι αυτη που αναφερω η τελευταια version? ακομα και σημερα αυτη υπαρχει στο site της spb!!

αν εχεις το spb μπορεις απο εκει να κλεινεις τα προγραματτα που τρεχουν. κ μαλιστα εχει κ επιλογη οτα πατας το close button να το κλεινει στην πραγματικοτητα κ οχι να το τρεχει στο background. αν δεν κλεισει ομως μπορεις να κρατησεις το styloyς στην πανω δεξια πλευρα του ppc για λιγο κ οποια εφαρμογη τρεχει να την κλεισεις.

;)

Αυτό το κάνουν και τα Task Managers που ανέφερα και με μέγεθος 90kb όχι 3mb!

129026.png?1640591734

Αυτό το κάνουν και τα Task Managers που ανέφερα και με μέγεθος 90kb όχι 3mb!

δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να πω οτι ο τροπος σου κ οι προτασεις σου δεν ειναι σωστες. απλα θυμομουν οτι το παιδι που ρωτουσε ειχε κ το spb απο ενα παλιο ποστ οποτε γιατι να εβαζε κ αλλο προγραμμα....αν δεν το ειχε οπωσδηποτε ενα απο αυτα που προτεινεις ειναι η κλαυτερη λυση

κ εγω με χιλια για task manager ειμαι φιλε bill !!!;)

kai by the way file bill Μπας κ εχεις δοκιμασει το resco explorer σε wm 2005 ?

αν ναι για πες εντυπωσεις,....

poia ekdosh ? tin 5.35 ????resco explorer 2005 v5.35 ?? nai egw tin dokimasa einai ok! den eixa problem

ναι αυτη λεω....ωραια thx...ετοιμος για εγκατασταση....;)

edw ! prepei na kaneis prota register wste na exeis adeia na to katevaseis . einai mazi me to serial toy :X

ποιος να μου το λεγε οτι θα εμπαινα σε warezαδικο για να βρω εφαρμογη που εχω αγορασει κανονικα:p

μηπως ειναι καμια beta? δεν την εβαλα ακομα γιατι μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει στην σελιδα της spb. θα το ψαξω λιγο καλυτερα πρωτα...

thanks!!!

δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να πω οτι ο τροπος σου κ οι προτασεις σου δεν ειναι σωστες. απλα θυμομουν οτι το παιδι που ρωτουσε ειχε κ το spb απο ενα παλιο ποστ οποτε γιατι να εβαζε κ αλλο προγραμμα....αν δεν το ειχε οπωσδηποτε ενα απο αυτα που προτεινεις ειναι η κλαυτερη λυση

κ εγω με χιλια για task manager ειμαι φιλε bill !!!;)

kai by the way file bill Μπας κ εχεις δοκιμασει το resco explorer σε wm 2005 ?

αν ναι για πες εντυπωσεις,....

No worries! :)

Ναι, το έχω δοκιμάσει και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Με τη νέα version (5.35) πλέον στα WM5.0 όλα γίνονται με τα soft keys, δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις stylus.

Οπότε go for it. :)

129026.png?1640591734

Paidia na kanw merikes erwthseis.

-Apo akoustikh pws einai to 9100? Giati ayto pou exw edw kai liges meres sta xeria mou einai xalia. Na to dwsw gia antalagh sto plaisio? Kainourgio einai. Exw alles 2 meres gia na kanw antikatastash.

-To plhktrologio ths othonhs giati allazei synexeia kai paei sto aplo "Keyboard"? Egw to bazw sto "Keyboard GR" h sto "Phone Pad" Kai meta apo kapoio soft reset, ksanagyrnaei sto aplo "Keyboard". Den yparxei tropos na menei panta se ayto pou exw dialeksei teleytaia? Einai arketa spastiko.

Na shmeiwsw oti einai 9100 ths ACE kai exw perasei thn teleytaia version apo to side ths Qtek.

Eyxaristw!

Re paidia, tha mou apanthsei kaneis? Ti me geiwsate etsi? 2 Pragmatakia rwthsa. Eleos.

Κωστας - Κατερινη