Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδή τα keyboard για τα ελληνικά των wm6 είναι χάλια για να γράφεις αγγλικά χρησιμοποιήσε τα αρχεία από την κανονική rom. αν δεν βάλε το leng είναι το ίδιο πληκτρολόγιο. Κι αυτοί από εκεί το κλέψαν.
Δημοσθένης Θεοχαρίδης

θα το ανεβάσω.

Δυστυχως το Keyboard με δυσκολεύει περισσότερο από όσο νόμιζα...

Tna ποια κουζίνα χρησιμοποιείς?

Αν θέλεις, έχω φτιάξει ένα OEM πακέτο με το AEKMap "φτιαγμένο".

Δεν χρησιμοποίησα κουζίνα για να το κάνω. Το έκανα με το παραδοσιακό cooking. Θα χρησιμοποιήσω την κουζίνα του anichillus στην επόμενη έκδοση καθώς βρήκα 2 -3 Bugs και δεν μπορώ να τα διορθώσω χωρίς να χρησιμοποίησω κουζίνα...
Ας επιχειρήσουμε...

Να ρωτήσω κάτι...Για να βάλω WM6 απόσο ξέρω θα πρέπει να ξεκλειδώσω το cid. Αυτό επηρεάζει την εγγύηση? Μπορώ να βάλω WM6 χωρίς να χάσω την εγγύηση?Εχω ένα χρόνο το κινητό και έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση και δεν θέλω να το ρισκάρω...ειδικά αφού ακούω τόσους πολλούς να τους εμφανίζει πρόβλημα κάποια στιγμή...

Ευχαριστώ

Να ρωτήσω κάτι...Για να βάλω WM6 απόσο ξέρω θα πρέπει να ξεκλειδώσω το cid. Αυτό επηρεάζει την εγγύηση? Μπορώ να βάλω WM6 χωρίς να χάσω την εγγύηση?Εχω ένα χρόνο το κινητό και έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση και δεν θέλω να το ρισκάρω...ειδικά αφού ακούω τόσους πολλούς να τους εμφανίζει πρόβλημα κάποια στιγμή...

Ευχαριστώ

Φιλε μου,η εγγυηση χανεται φυσικα...,λογικο δεν ειναι?

Apple iPhone 14 Pro Max

Να ρωτησω ομως κι εγω κατι.Πηρα ενα 9100 Ελληνικο(acehellas)μεταχειρισμενο απο ενα φιλο μου και επιδει ειχε να το χρησιμοποιησει 8 μηνες,δεν φορτιζει καθολου(με το φορτιστη του).Το ειχα 24 ωρες στην πριζα και τιποτα!Δεν αναβει ουτε το λαμπακι!Λετε να θελει καινουργια μπαταρια?

Apple iPhone 14 Pro Max

Να ρωτησω ομως κι εγω κατι.Πηρα ενα 9100 Ελληνικο(acehellas)μεταχειρισμενο απο ενα φιλο μου και επιδει ειχε να το χρησιμοποιησει 8 μηνες,δεν φορτιζει καθολου(με το φορτιστη του).Το ειχα 24 ωρες στην πριζα και τιποτα!Δεν αναβει ουτε το λαμπακι!Λετε να θελει καινουργια μπαταρια?

Φιλε μου,δοκιμασε το να το φορτισεις απο τον υπολογιστη σου.:)

Παναγιώτης

Φιλε μου,δοκιμασε το να το φορτισεις απο τον υπολογιστη σου.:)

Φιλε μου,φυσικα και δοκιμασα κι απο τον υπολογιστη μου(πρωτα)!!!Και τιποτα!

Apple iPhone 14 Pro Max

Από τον υπολογιστ6ή δεν πρόκειται... ΑΝ το άφησες στην μπρίζα περίπου 30 λεπτά και δεν άρχισε καθόλου να φορτίζει τότε υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να κάνεις αλλά έχει ένα μικρό ρίσκο ... πρέπει δηλαδή να έχεις λίγο όρεξη και να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα...

πές μου σε Pm να σε ενημερώσω

Ας επιχειρήσουμε...

TNa περιμένουμε τη ROM αμπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ!!!! :p Που να σφίξουν και οι ζέστες....

<?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?>

qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire

Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000

Ρε παιδια,επειδη ειμαι νεος μπορει καποιος να με βοηθήσει και να μου πει πως μπορω να βάλω WM6 στο κινητο????

Ευχαριστω!

iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB

Μπορώ να σου στείλω την υπάρχουσα χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο είτε μπορείς να περιμένεις 2-3 μέρες που θα το έχω ενσωματώσει! :)
Ας επιχειρήσουμε...

γεια σε όλους, είμαι καινούριος στο forum και καινούριος χρήστης του 9100:D

αν και έχω ασχοληθεί χρόνια με συγχρονισμούς και αναβαθμίσεις σε sony ericsson, τα windows με ζόρισαν!!!

θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας!!

1)κατ αρχάς λειτουργεί το active sync με το office 2007? γιατί μου έβγαζε τα άπειρα σφάλματα και το απεγκατέστησα και έβαλα πάλι το 2003 όπου λειτούργησε κανονικά ο συγχρονισμός!!!

2) μόλις συνδέθηκε το κινητό με τον υπολογιστή, μου εμφάνισε ένα μύνημα για την εγκατάσταση του nero mobile, το οποίο εγκατέστησε και αφού είδα ότι δε μου άρεσε το απεγκατέστησα με αποτέλεσμα να μην ξεκινούν με κλικ τα .mp3 παρα μόνο μέσα από το windows media αν τα κάνω άνοιγμα:wacko: :(

έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο media player, αλλά και πάλι πως ρυθμίζω τις επεκτάσεις των αρχείων?? είναι κρίμα να το κάνω format.....

3)θέλω μία μνήμη να πάρω 2GB αλλά είδα στις 99 σελίδες άλλοι να προτείνουν 120χ και άλλοι να λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα..... τι ισχύει?? όταν η μνήμη δεν αναφέρει ταχύτητα τι είναι?? βρήκα αυτήν εδώ στο e-shop αλλά δεν γράφει ταχύτητα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569795

ούτε και στο επίσημο site της kingston......

l33t )3\/&1_[]|* &2

όσον αφορά το media player βρήκα κάπου μέσα στο forum ένα ποστ που έλεγε κάτι σχετικό, για το ίδιο πρόβλημα δηλαδή, εγκατέστησα το Resco Explorer 5.22 έκανα ένα .mp3 open with windows media player αλλά μου βγάζει πάλι σφάλμα.... μπορώ να κάνω κάτι από τη registry???
l33t )3\/&1_[]|* &2

Σχετικά με τον συγχρονισμό : Δουλεύει κανονικά Μάλλον θα έχεις κάνει κάποιο λάθος ... δεν ξέρω τι

Με τις μνήμες η συμβόυλή μου είναι να μην δώσεις σημασία. Εγώ έχω μια Sandisk (χωρίς τιποτά τρελές ταχύτητες... μια απλή από τον γερμανό) και η ταχύτητα που διαβάζει το κινητό από αυτή είναι ίδια με μια 80x που δοκίμασα ...

Η διαφορά έχει να΄κάνει όταν μπει στον card reader του υπολογιστή...

Ας επιχειρήσουμε...

ρε παιδια δςστε μια ετοιμη διευθυνση να κατεβασω τα wm6 πεδεθομαι τοσο καιρο και δεν βγαζω ακρη.ειδικα καποια ποθ λενε οτι θελει να φτοιαξεισ καποια αρχεια και φακελους.αν γινεται δςστε τα φωτα σας παρακαλω.

ρε παιδια δςστε μια ετοιμη διευθυνση να κατεβασω τα wm6 πεδεθομαι τοσο καιρο και δεν βγαζω ακρη.ειδικα καποια ποθ λενε οτι θελει να φτοιαξεισ καποια αρχεια και φακελους.αν γινεται δςστε τα φωτα σας παρακαλω.

Ριξε μια ματια εδω:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=356

Apple iPhone 14 Pro Max

το πρόβλημα με τα mp3 το έλυσα, παραθέτω και τον τρόπο για όποιον χρειαστεί κάτι τέτοιο, δηλαδή δεν παίζει mp3 λόγω εγκατάστασης άλλου προγράμματος

με ένα registry editor άνοιξα στο HKEY_CLASSES_ROOT\MP3FILE\SHELL\OPEN\COMMAND\

και δημιούργησα String value \Windows\wmplayer.exe "%1"

και για να επαναφέρω το εικονίδιο στο

HKEY_CLASSES_ROOT\MP3FILE\DefaultIcon τροποποίησα την τιμή στο String:

\Windows\wmplayer.exe,0

βρήκα και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, το my extensions

http://www.freewareppc.com/utilities/myextensions.shtml

αυτό με βοήθησε να επαναφέρω το εικονίδιο!!!!

το 9100 μπορεί κανονικά να τρέξει τα WM6??? προσφέρουν κάτι παραπάνω?? είδατε αλλαγές??

l33t )3\/&1_[]|* &2

γεια σε όλους, είμαι καινούριος στο forum και καινούριος χρήστης του 9100:D

αν και έχω ασχοληθεί χρόνια με συγχρονισμούς και αναβαθμίσεις σε sony ericsson, τα windows με ζόρισαν!!!

θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας!!

1)κατ αρχάς λειτουργεί το active sync με το office 2007? γιατί μου έβγαζε τα άπειρα σφάλματα και το απεγκατέστησα και έβαλα πάλι το 2003 όπου λειτούργησε κανονικά ο συγχρονισμός!!!

2) μόλις συνδέθηκε το κινητό με τον υπολογιστή, μου εμφάνισε ένα μύνημα για την εγκατάσταση του nero mobile, το οποίο εγκατέστησε και αφού είδα ότι δε μου άρεσε το απεγκατέστησα με αποτέλεσμα να μην ξεκινούν με κλικ τα .mp3 παρα μόνο μέσα από το windows media αν τα κάνω άνοιγμα:wacko: :(

έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο media player, αλλά και πάλι πως ρυθμίζω τις επεκτάσεις των αρχείων?? είναι κρίμα να το κάνω format.....

3)θέλω μία μνήμη να πάρω 2GB αλλά είδα στις 99 σελίδες άλλοι να προτείνουν 120χ και άλλοι να λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα..... τι ισχύει?? όταν η μνήμη δεν αναφέρει ταχύτητα τι είναι?? βρήκα αυτήν εδώ στο e-shop αλλά δεν γράφει ταχύτητα

ούτε και στο επίσημο site της kingston......

εγω πηρα αυτήν και είναι μια χαρά

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=56124

για δοκίμασε

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

εγω πηρα αυτήν και είναι μια χαρά

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=56124

για δοκίμασε

βρήκα που κάνει 22 ευρώ και έχει lifetime warranty

l33t )3\/&1_[]|* &2

βρήκα που κάνει 22 ευρώ και έχει lifetime warranty

όλες lifitime έχουν αυτές... από τις εταιρίες.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Το Project Με τα ελληνικά wm6 έχει πρόβλημα με το Keyboard. Ναι μεν το έχψω ενσωματώσει το keyboard της ACE Αλλά μπορώ να γράφω μόνο 70 chars στο sms...

Δυστυχώς έχω κάνει όσα μπορώ και ξέρω μέχρι τώρα....

Επίσης δόθηκε στους Xda-developers η μοναδική wm6 Official έκδοση που είχε βγει για το wizzard και από ότι λένε είναι πολύ σταθερή και καλή...

Θα δοκιμάσω να κάνω port των ελληνικών σε αυτήν καθώς η base ROM Που χρησιμοποιούσα είχε ήδη κάποιες επεμβάσεις στο πληκτρολόγιο...

ΑΝ και αυτό δεν παίξει τότε θα το σταματήσω το project. Φυσικά όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του την στείλω

Ας επιχειρήσουμε...