gkolonias1973 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Προτιμήστε την AKU 3.3 του FARIA ... είναι ΠΟΛΥ βελτιωμένη και σταθερή. Την AKU 3.3 του FARIA που μπορουμε να τη βρουμε? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Roms/AKU_3.3/WM5_AKU3.3_Crossbow_BETA.zip Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 1 Vote for Farias 3.3 αν και το mem leak είναι απογοητευτικό....κρίμα :cry: Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 kalispera.. xazi erotisi alla pou mporo na brw plirofories gia ta wm6? kai me to LEng exoyme kai 160 xaraktires sta sms? endiaferomai na perasw se aggliki rom... eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 με το LENG είναι σα να είχες ελληνικό Menu. Ναι μπορείς να γράφεις sms με 160 χαρακτήρες Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Καλό χρυσό το LEnG αλλά αν καθώς γράφεις μύνημα αλλάξεις από ελληνικά σε αγγλικά και παλί ελληνικά και πάλι αγγλικά LOCK UP!Μπλοκάρει..οκ σπάνια θα σου συμβεί απλά το αναφέρω.Η μετάφραση σε μερικά σημεία είναι λίγο "κάπως" και αν δεν καίγεσαι τόσο για τα ελληνικά μενού τότε AEKmap all the way...υπάρχει και στα downloads του site.:happy: Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δεν με ενδιαφερει το Ελληνικο μενου, με ενδιαφερει σε οποιαδηποτε εφαρμογη να γραφω-βλεπω Ελληνικα χωρις να γινονται Κινεζικα, να ψαχνω στα Ελληνικα τις επαφες μου και γενικα το μονο που ειμαι διατεθιμενος να χασω ειναι το Ελληνικο μενου. Η ολη ιστορια θα γινει για να γινει το 9100 απλος πιο γρηγορο. Θα ηθελα την γνωμη σας... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 καμιά ιδέα κανείς για την καινούρια rom? υποθέτει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Έχεις ξεκλειδώσει την συσκευή σου με τα βήματα που έχω παραθέσει παραπάνω? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 diladi gia na katalavo...VGIKE WM6 ROM GIA TO WIZARD??? ine kali? aksizi na tin katevaso? ti diafores exi apo tin palia? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ναι βγήκε η νεα ROM.Αν διαβάζατε ίσως καθόλου έστω και την προηγούμενη σελίδα θα καταλαβαίνατε τα πάντα.Είπαμε xda-developers εκεί τα μαθαίνουμε όλα δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας και εμείς...λίγο λιώσιμο μέσα εκεί και γίνεσαι ξεφτέρι.Όσο για το ERROR νομίζω είναι λόγω G4 συσκευής και θέλει το ιταλικό update util γιατί με το αγγλικό βγάζει λάθος.Έχει βγει ειδικό package γιαυτή τη δουλειά.:) Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Βγαίνει WM6 ROM από τον FARIA σε λίγες μέρες... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 η συσκευή είναι IPL 2.17.001 SPL 2.17.001 GSM 02.07.10 OS 1.17.7.2 2) Κατεβάζουμε την έκδοση της ROM 1.05 Που θα βρείτε [ΕΔΩ οκ 3) Καταργείστε από το ActiveSync το connection της συσκευής. Αυτό Γίνεται αν επιλέξετε File->Connection Settings->Delete οκ 4)ΒΓΑΛΤΕ την miniSD από την συσκευή και Συνδέστε την συσκευή στο USB του υπολογιστή και φροντήστε να είναι φορτισμένο τουλάχιστον κατά 70%. Στην επιλογή που θα εμφανίσει το ActiveSync επιλέγουμε η συσκευή να είναι GUEST! επιλογή γίνεται από το τηλ. σωστά? αν ναι οκ 5) Εκτελείτε τα βήματα της εγκατάστασης όπως ακριβώς αναφέρονται στον οδηγό και αφήνουμε την εγκατάσταση να τελειώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΗΝ αποσυνδέσετε την συσκευή κατά την εγκατάσταση. Ο χρονος εγκατάστασης είναι περίπου 10 λεπτά και μπορεί στο 85% να καθυστερήσει περίπου 2 λεπτά. ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! εδώ πετάει το μνμ που έδωσα πριν.. να σημειώσω ότι έκανα και την διαδικασία με το UnLOCK WIZZARD 0.2 κανονικά και δοκίμασα να τρέξω την rom αλλά τπτ.. να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο οπότε δείξτε επιείκεια ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 ρε παιδια εμενα το ppc λεει στην εκκινηση IPL1.01 KAI SPL1.06 αρα δεν μπορω να περασω την aku3.3 ή 3.2 σωστα?στις πληροφοριες υλικου λεει οτι εχω system chip G3.τι κανω λοιπον?μπορω να περασω την akou ή οχι?εχω κατεβασει ολα τα αρχεια και δεν ξερω τι νακανω.καπου διαβασα οτι καποιος πηγε να κανει αυτο το πραγμα και ειχε g2 συσκευη και το κατεστρψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Μπορείς κανονικά! Απλά θα ακολουθήσεις από την αρχή τα βήματα που σου παραθέτω! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 υποθέτω ότι το δικό μου post είναι μπούρδα και ότι το πρόβλημα το βλέπω μόνο εγώ ε? χμ... λίγη καθοδήγηση anyone? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 pos kanoume to CID unlock?? ego xa8ika :( emena to diko mou grafi SPL 2.16 sketo! ti G ine? G3 pantos den ine apoti katalava...ara den isxyei afto pou lete kati selides piso ti kano omos tora? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Αν σου λέει SPL 2.16 τότε είναι G3 και ακολουθείς τα βήματα που παραθέτω παραπάνω.... Nuke_ δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου ... Κάνεις ακριβώς ότι γράφω? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 sorry που άργησα να απαντήσω αλλά έχω μπλέξει με την δουλειά..:wacko: κάνω τα βήματα που αναφέρεις κανονικά (έως εκεί που ανέφερω παραπάνω) μέχρι το σημείο που μου πετάει το παραπάνω error.. αρχικά είναι ok τα spl - ipl της συσκευής μου ώστε να προσπαθήσω πάλι για την εγκατάσταση όπως αναφέρεις στην προηγούμενη σελίδα? ευχαριστώ για την απάντηση και για την βοήθεια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ναι ... με αυτά τα spl/ipl περνάς την έκδοση τοθ Button (1.05) και συνεχίζεις... θυμίσου να έχεις καταργήσει την σύνδεση με το Activesync και να έχεις μπει ως Guest και να έχεις βγάλει την SD... ξαναδοκίμασε και πες μου... Το πρόβλημα δεν έπρεπε να στο βγάζει αν έχεις κάνει Unlock (μέχρι και το βήμα με το Lockwiz) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Στο s-100 γινετε αυτο ρεπαιδια? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Όχι... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 καλημερα. Μπορει να εχει ξανασυζητηθει αλλα υπαρχει τροπος να σβυνει με καποιο κουμπι το φως της οθονης.(Οπως ειναι στο s100 αν κρατησεις παρατεταμενο το power)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Πατάς σύντομα το κουμπί power που βρίσκεται δεξιά της υποδοχής της κάρτας μνήμης Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 νομίζω ότι βρήκα τι φταίει αλλά δε ξέρω πως να το διορθώσω.. συνδέομαι κανονικά guest με το activesync αλλά παρατήρησα ότι την στιγμή που εμφανίζεται το μήνυμα έναρξης (στο 0%) δείχνει not connected και έπειτα πετάει το σφάλμα που δίνω παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts