kakos Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 hi παληκαρια απορειες που εχω. 1 γιατι οταν κανω σοφτ ρησετ δεν μου εμφανιζει τα εικονιδια στην οθονη και χρειαζεται παντα και δευτερο σοφτ ρησετ για να τα εμφανισει? 2 καμια ακρουλα για την αναγνωρισει στα μυνηματα εχουμε? 3 κανενα χωρις προβληματα προγραμματακι για το χρονο εισερχομενων εξερχομενων κλησεων ? 4 οποιος εχει και θελει να μου στειλει ηχους δυνατους για εισερχομενες κλησεις παρακαλω στο georgekarizhs@!yahoo.gr ευχαριστω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 hi παληκαρια απορειες που εχω. 1 γιατι οταν κανω σοφτ ρησετ δεν μου εμφανιζει τα εικονιδια στην οθονη και χρειαζεται παντα και δευτερο σοφτ ρησετ για να τα εμφανισει? 2 καμια ακρουλα για την αναγνωρισει στα μυνηματα εχουμε? 3 κανενα χωρις προβληματα προγραμματακι για το χρονο εισερχομενων εξερχομενων κλησεων ? 4 οποιος εχει και θελει να μου στειλει ηχους δυνατους για εισερχομενες κλησεις παρακαλω στο georgekarizhs@!yahoo.gr ευχαριστω. 4. κατέβασε ενα converter *.mp3 σε *.wav και φτιάξε ότι ήχο θές! :) απλά βρές το τραγούδι -κατέβασε το και φτιάξε το! :) η πες μου πιον ήχο θες. 2. τι εννοείς? 1. δεν έχω ιδέα.. :O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 :) hi παληκαρια απορειες που εχω. 1 γιατι οταν κανω σοφτ ρησετ δεν μου εμφανιζει τα εικονιδια στην οθονη και χρειαζεται παντα και δευτερο σοφτ ρησετ για να τα εμφανισει? 2 καμια ακρουλα για την αναγνωρισει στα μυνηματα εχουμε? 3 κανενα, χωρις προβληματα προγραμματακι για το χρονο εισερχομενων εξερχομενων κλησεων ? 4 οποιος εχει και θελει να μου στειλει ηχους δυνατους για εισερχομενες κλησεις παρακαλω στο georgekarizhs@!yahoo.gr ευχαριστω. ------------------------------ 4. κατέβασε ενα converter *.mp3 σε *.wav και φτιάξε ότι ήχο θές! :) δεν γνωριζω τη διαδικασια και δεν ξερω αγγλικα αν εχεις οτιδηποτε ηχο δυνατο στειλτο. ----------------------------- 2. τι εννοείς? πχ στελνω μυνημα σε σενα και δεν το λαμβανεις οταν μου ερθει η αναφορα λεει το μυνημα δεν παραδοθηκε στον 69χχχχ δεν λεει το ονομα αυτου που το εστειλα ωστε οταν στελνω ομαδικα μυνηματα να γνωριζω ποιοι τα πηραν και ποιοι οχι (καποιος μεσα απο δω ειχε κανει ενα τετοιο προγραμμα πριν λιγο καιρο αλλα δεν θυμαμαι.). Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Voice Control για το S100. Πρόκειται για το Cyberon Voice Speed Dial βγαλμένο από συσκευή με Windows Mobile 5.0. Είναι οι φωνητικές κλήσεις που αναφέρω και στο Review του 9100, οι οποίες είναι απλά μαγικές. Έχουν 99% επιτυχία και αυτό φαίνεται ;) Είναι ένα cab το τρέχετε μέσα από το S100 και έχετε φωνητικές κλήσεις σε επαφές, φωνητικές εντολές για κάθε εφαρμογή της συσκευής και το κυριότερο... φωνητική κλήση από Bluetooth Headset ;) http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=31515&sid=c4eba7bcd7728c3884fb575f5c4d0573 Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agoraphobic Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Voice Control για το S100. Πρόκειται για το Cyberon Voice Speed Dial βγαλμένο από συσκευή με Windows Mobile 5.0. Είναι οι φωνητικές κλήσεις που αναφέρω και στο Review του 9100, οι οποίες είναι απλά μαγικές. Έχουν 99% επιτυχία και αυτό φαίνεται ;) Είναι ένα cab το τρέχετε μέσα από το S100 και έχετε φωνητικές κλήσεις σε επαφές, φωνητικές εντολές για κάθε εφαρμογή της συσκευής και το κυριότερο... φωνητική κλήση από Bluetooth Headset ;) http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=31515&sid=c4eba7bcd7728c3884fb575f5c4d0573 Δουλεύει τέλεια!!! :D Εχώ φωνητική κλήση από Bluetooth Headset, δεν το πιστεύω. :wacko: Θα βάλω τα κλάματα... :cry: Thanks Mythozz, thanks xda-developers .... thank you everybody :!: Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Voice Control για το S100. Πρόκειται για το Cyberon Voice Speed Dial βγαλμένο από συσκευή με Windows Mobile 5.0. Είναι οι φωνητικές κλήσεις που αναφέρω και στο Review του 9100, οι οποίες είναι απλά μαγικές. Έχουν 99% επιτυχία και αυτό φαίνεται ;) Είναι ένα cab το τρέχετε μέσα από το S100 και έχετε φωνητικές κλήσεις σε επαφές, φωνητικές εντολές για κάθε εφαρμογή της συσκευής και το κυριότερο... φωνητική κλήση από Bluetooth Headset ;) http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=31515&sid=c4eba7bcd7728c3884fb575f5c4d0573 Mporeis na to anevaseis kapou,giati de mporw na kanw login sto xda-developers(telika ti egine me to 8ema tou voice dialing mesw tou headset kai oxi ths syskeyhs,ly8hke)? Eyxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 kathe fora pou egathisto kapoia efarmogi , apo to pc, sto s100, mou tin pernaei sti mnimi tis siskeuis. Pos ginetai na epilego pou tha ginei i egatastasi,kai episeis,uparxei dinatotita na peraso tis idi egatastimenes efarmoges, apo tis mnimi,sti storage card? an kserei kapoios as mou apantisi,giati i mnimi olo kai ligosteuei,euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Specifications of T-Mobile MDA Compact II Pocket PC phone unveiled T-Mobile MDA Compact II phone looks exactly like the old T-Mobile MDA Compact, but it has different specifications (warning: there are some good and some bad news!!!): * bad news: no built-in Wi-Fi ! * bad news: uses sloppy TI OMAP 850 processor (around 200 MHz) * RAM: increased to 128 MB * quand-band GSM (not tri-band) * powered by Windows Mobile 5.0 (but since it uses other processor this ROM image will not be usable in old MDA Compact or in HTC Magician phones) * new version of Bluetooth: 1.2 * other ports: USB, infrared http://msmobiles.com/news.php/4518.html :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Voice Control για το S100. Πρόκειται για το Cyberon Voice Speed Dial βγαλμένο από συσκευή με Windows Mobile 5.0. Φανταστικό νέο! Σε ευχαριστούμε που μας το μετέφερες!! Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Mporeis na to anevaseis kapou,giati de mporw na kanw login sto xda-developers(telika ti egine me to 8ema tou voice dialing mesw tou headset kai oxi ths syskeyhs,ly8hke)? Eyxaristw. Το κατέβασα εγώ, pm me τοι μειλ σου να στο στείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Φανταστικό νέο! Σε ευχαριστούμε που μας το μετέφερες!! πραγματι φανταστικο. και γω ειμαι ενθουσιασμενος!! :up: δεν ειναι μονο οτι αποκτησαμε bt voice dial που τοσο πολυ ελειπε απο τη συσκευη, αλλα οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη τρεχει πιο σωστα και πιο γρηγορα απο οποιαδηποτε αλλη voice dial εφαρμογη που ειχα δοκιμασει μεχρι σημερα. κριμα που εγινε τωρα, λιγες μερες πριν αφησω το s100.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Voice Control για το S100. Πρόκειται για το Cyberon Voice Speed Dial βγαλμένο από συσκευή με Windows Mobile 5.0. Είναι οι φωνητικές κλήσεις που αναφέρω και στο Review του 9100, οι οποίες είναι απλά μαγικές. Έχουν 99% επιτυχία και αυτό φαίνεται ;) Είναι ένα cab το τρέχετε μέσα από το S100 και έχετε φωνητικές κλήσεις σε επαφές, φωνητικές εντολές για κάθε εφαρμογή της συσκευής και το κυριότερο... φωνητική κλήση από Bluetooth Headset ;) http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=31515&sid=c4eba7bcd7728c3884fb575f5c4d0573 ΟΚ.. πού θα το βρώ;;;; :O Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Voice Control για το S100. Πρόκειται για το Cyberon Voice Speed Dial βγαλμένο από συσκευή με Windows Mobile 5.0. Είναι οι φωνητικές κλήσεις που αναφέρω και στο Review του 9100, οι οποίες είναι απλά μαγικές. Έχουν 99% επιτυχία και αυτό φαίνεται ;) Είναι ένα cab το τρέχετε μέσα από το S100 και έχετε φωνητικές κλήσεις σε επαφές, φωνητικές εντολές για κάθε εφαρμογή της συσκευής και το κυριότερο... φωνητική κλήση από Bluetooth Headset ;) http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=31515&sid=c4eba7bcd7728c3884fb575f5c4d0573 Προσοχή όσοι έχετε BT GPS!! Μετά την εγκατάσταση δεν θα επικοινωνεί το BT GPS με το κινητό ακόμη και μετά από απεγκατάσταση του CAB!!!... Απασχολείται συνεχώς η θύρα com5 στην οποία λειτουργούν τα BT GPS... (Μιλάω εκ πείρας, τώρα κάνω επαναφορά του backup μου μπας και επαναφέρω την επικοινωνία γιατί προσωπικά προτιμώ το GPS από τις φωνητικές κλήσεις...) Edit: Εντάξει, μετά την επαναφορά του backup επικοινώνησε τοι κινητό με το ΒΤ GPS. (Ευτυχώς πάντα παίρνω backup πριν εγκαταστήσω κάτι στο κινητό!...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγουμε αυτό? πχ να δώσουμε άλλη πόρτα στο gps? Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μετά από 2-3 μέρες συνεχούς χρήσης επιμένω οτι είναι η καλυτερες φωνητικές εντολές που έχω δει σε κινητό ever... Για όσους το ζήτησαν και δεν μπορούν να μπουν στο xda-developers ορίστε ;) http://rapidshare.de/files/7227623/Cyberon_BA_WM5_Voice_Dialer_2.zip.html Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγουμε αυτό? πχ να δώσουμε άλλη πόρτα στο gps? Το δικό μου GPS Receiver συνδέεται στην COM6! :confused: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Το προηγούμενο κινητό μου (SE P900) είχε φωνητικές κλήσεις με άψογη λειτουργία. Το μόνο που μου λείπει από το S100 είναι η φωνητική κλήση. Σήμερα που δοκίμασα το αρχείο που έδωσε ο Mythozz εντυπωσιάστηκα γιατί δουλεύει πραγματικά άψογα! Το κακό όμως είναι ότι αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ φωνητικής κλήσης και BT GPS, θα διαλέξω το δεύτερο... και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγουμε αυτό? πχ να δώσουμε άλλη πόρτα στο gps? Αν βρει κάποιος τρόπο να δουλεύει η φωνητική κλήση χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στο BT GPS (με αλλαγή θύρας ή με οποιονδήποτε αλλο τρόπο) θα είμαι υπόχρεος γιατί θα γίνει τέλειο το κινητάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Το προηγούμενο κινητό μου (SE P900) είχε φωνητικές κλήσεις με άψογη λειτουργία. Το μόνο που μου λείπει από το S100 είναι η φωνητική κλήση. Σήμερα που δοκίμασα το αρχείο που έδωσε ο Mythozz εντυπωσιάστηκα γιατί δουλεύει πραγματικά άψογα! Το κακό όμως είναι ότι αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ φωνητικής κλήσης και BT GPS, θα διαλέξω το δεύτερο... Αν βρει κάποιος τρόπο να δουλεύει η φωνητική κλήση χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στο BT GPS (με αλλαγή θύρας ή με οποιονδήποτε αλλο τρόπο) θα είμαι υπόχρεος γιατί θα γίνει τέλειο το κινητάκι! Χαζή ερώτηση μιας και δεν έχω εγκαταστήσει την φωνιτική κλίση, αλλά με τα προγράμματα νε τρέχουν και επομένως δεσμευμένες τις com, (προφανώς ανοιχτό και το BT handsfree κτλ...) αν δοκιμάσετε να ξαναεγκαταστήσετε το GPS δεν το πάει σε ανώτερη εισερχόμενη θύρα;;; Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 και εγω μια ερωτηση :O που κανω την εγκατασταση; μηπως μονο στην εσωτερικη μνημη η και στην καρτα ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μετά από 2-3 μέρες συνεχούς χρήσης επιμένω οτι είναι η καλυτερες φωνητικές εντολές που έχω δει σε κινητό ever... Για όσους το ζήτησαν και δεν μπορούν να μπουν στο xda-developers ορίστε ;) http://rapidshare.de/files/7227623/Cyberon_BA_WM5_Voice_Dialer_2.zip.html Mou to esteile hdh enas filos,alla se eyxaristw gia ton kopo sou. Anaforika me to programma ka8eayto, ki egw me th seira mou prosypografw tis apopseis pou to 8eloun na einai to pio axiopisto sthn kathgoria tou,alla na shmeiwsw pws paramenei to "provlhma" pou exei na kanei me to gegonos oti oi fwnhtikes entoles ousiastika "pernane" apo to mic ths syskeyhs kai oxi apo to headset, ka8ws kai to oti de mporw na termatisw thn klhsh apo to headset(kai lew paramenei giati oi prospa8eies gia fwnhtikes entoles exoun xekinhsei edw kai poly kairo sto xda-developers, me paromoies lyseis na exoun ylopoih8ei edw kai 1-2 mhnes,alla kamia toso kalh oso ayth ths Cyberon). Kata ta alla apsogo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 και εγω μια ερωτηση :O που κανω την εγκατασταση; μηπως μονο στην εσωτερικη μνημη η και στην καρτα ειναι οκ; Sthn eswterikh mnhmh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Χαζή ερώτηση μιας και δεν έχω εγκαταστήσει την φωνιτική κλίση, αλλά με τα προγράμματα νε τρέχουν και επομένως δεσμευμένες τις com, (προφανώς ανοιχτό και το BT handsfree κτλ...) αν δοκιμάσετε να ξαναεγκαταστήσετε το GPS δεν το πάει σε ανώτερη εισερχόμενη θύρα;;; Το manual του δικού μου BT receiver λέει ότι η θύρα στην οποία συνδέεται με το κινητό εξαρτάται από την έκδοση του hardware (του BT receiver)... συνεπώς νομίζω ότι απλά δεν γίνεται να συνθεθεί σε άλλη θύρα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Sthn eswterikh mnhmh.Ευχαριστω Βαγγελη για αλλη μια φορα!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 re paidia kapou sto forum eixa diavasi kati rithmisis pou veltionoun kata poli tin piotita stis fotografies.. epidi exoume gemisi merikes ekatontades selides me to Jam mipos kapio paidi mpori na tis ksanagrapsi?? tnx !! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Παιδιά κατάφερε κανείς να το κάνει Uninstall?! Κλείνω το exe που χρησιμοποιείται, αλλά παραμένουν κάποια dll ανοιχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts