Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalispera se olous.

Exw egkatasisei to simcity 2000 gia ppc.

To problhma poy antimetopizw einai oti otan to trexw ta gramata sta menu

emfanizonte san tetragwnakia. miazei san na lipei kapoia gramatosira apo to s100

Exei kaneis kamoia idea?

Euxaristw

παιδιά, όταν σας έρχεται μύνημα απο το 1265 για τις κλήσεις που σας έκαναν οταν το κινητο σας ηταν εκτώς δυκτίου η απλα κλειστο, και σας εμφανίζει τον αριθμο, πώς τον κάνετε κλήσει για να δείτε ποιος ήταν?? με έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτη η διαδικασία... :(

Παίδες καλημέρα

Έκανα Πατάτα

Έχω ένα qtek s100 αγορασμένο στην Ιταλία, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην το κάνω Ελληνικά ή Αγγλικά εφόσον Ιταλικά δεν τα λέω καθόλου.

Πείρα από έναν φίλο μου το firmware upgrade και το έβαλα.

Αποτέλεσμα το s100 να κάνει συνέχεια reset και εγώ να μην ξέρω τη να κάνω

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Δημήτρης

Πρώτα πρώτα καλωςήρθες στο forum :p

δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware μήπως είχε κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση? το είχες κατεβάσει απο το official site έτσι??

Πρώτα πρώτα καλωςήρθες στο forum :p

δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware μήπως είχε κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση? το είχες κατεβάσει απο το official site έτσι??

Το ελληνικό firmware του S100 είναι κλειδωμένο στα IMEI που διαθέτει η Ace Hellas και γι' αυτό σου κάνει συνέχεια reset.

kalhspera kai apo emena loipon file to ppc pou agorases apo italia den mporei na foresi to gr firmware to exw dikimasei kai egw logo oti eimai italia to mon pou mporis na kaneis einai na katebaseis to teleuteuo firmware pou bghkes autes tis meres sthn italia gia na fiksoun ta problhmata pou exei otan bghke giati edw sthn italia einai polu piso sta update
enas apwros :cool:

Εχω κανει την εξης μλκ εχω βαλει στο windows/startup ενα προγραμμα για την μπαταρια και την μνημη το powerstatus και τωρα θελω να το σβησω και δεν μπωρο και αυτο γιατι λεει οτι η εφαρμογη χρησιμοποιητε αλλα πως θα γινει να μην χρησιμοποιητε αφου το εχω στο startup και καθε φορα που κανω restart to φορτωνει.

Πως μπωρο να το σβησω?

Έχει δοκιμάσει κανείς SD κάρτα πάνω από 100Χ; Διάβασα οτί το S100 έχει πρόβλημα με τις πόλυ γρήγορες κάρτες.Δόκιμασα μια 120Χ αλλά την βλέπει σαν 8 mb (η κάρτα είναι 1 GB).

:)

εχω την san disk extreme 1gb 132 X απο το φεβρουαριο και δεν εχω κανενα προβλημα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

πατησε το κοκκινο κουμπακι για μερικα δευτερα συνεχομενα και θα κανει αποσυνδεση απο το internet

Το on/off θα εννοείς....

Για flashplayer γνωρίζει κάποιος κάτι?

παιδιά, όταν σας έρχεται μύνημα απο το 1265 για τις κλήσεις που σας έκαναν οταν το κινητο σας ηταν εκτώς δυκτίου η απλα κλειστο, και σας εμφανίζει τον αριθμο, πώς τον κάνετε κλήσει για να δείτε ποιος ήταν?? με έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτη η διαδικασία... :(

Απλα θα χρησιμοποιησεις το proggie του CaptureSms του φιλου μας talexop. Δες το αναλογο thread:

h**p://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73368&page=1&pp=20

Παιδιά... τα μπλέξατε με το disconnect από το gprs...

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αποσυνδεθείς, είναι

1) να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο τερματισμού κλήσεων (το κόκκινο τηλεφωνάκι δλδ)

ή

2) μέσω των tweaks του KG Power toys του δικού μας Kounadisk, μπορείς να εμφανίσεις ένα πλήκτρο "disconnect" στο μπαλονάκι των συνδέσεων (δίπλα στο άχρηστο "hide")

Κ.Ι.Σ.

Απλα θα χρησιμοποιησεις το proggie του CaptureSms του φιλου μας talexop. Δες το αναλογο thread:

h**p://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73368&page=1&pp=20

εμμ, ποιο απο τα 2 κάνω install?

CallSMS_PPC.ARM.CAB η

CallSMS_PPC.ARMV4.CAB αυτο?

δοκίμασα και τα 2, έκλεισα τη συσκευή, έκανα αναπάντητη απο το σπιτι , ήρθε το μύνημα χώρίς καμια διαφορα. γιατι!??!?! πως ακριβως δουλέυει το call sms?

εμμ, ποιο απο τα 2 κάνω install?

CallSMS_PPC.ARM.CAB η

CallSMS_PPC.ARMV4.CAB αυτο?

δοκίμασα και τα 2, έκλεισα τη συσκευή, έκανα αναπάντητη απο το σπιτι , ήρθε το μύνημα χώρίς καμια διαφορα. γιατι!??!?! πως ακριβως δουλέυει το call sms?

Απο οτι γνωριζω το armv4.cab. Το εχεις ενεργοποιησει στο system tray? Εμενα δουλευει αψογα.

Περισσοτερα στο αναλογο thread.

Για flash player δοκιμασε το Bryht Flash Player

flash player plug-in του internet explorer εννοώ... όχι standa alone flash player.

Να μπαίνω σε σελίδα φτιαγμένη απο macromedia flash και να την βλέπω...

Ευχαριστώ για τις παραπάνω απαντήσεις σας!

flash player plug-in του internet explorer εννοώ... όχι standa alone flash player.

Να μπαίνω σε σελίδα φτιαγμένη απο macromedia flash και να την βλέπω...

Ευχαριστώ για τις παραπάνω απαντήσεις σας!

Σωστος, δεν διαβασα τα προηγουμενα posts. Στειλε μου Pm να στο στειλω γιατι δεν εχω active link για να σου δωσω να το κατεβασεις μονος σου. Παντως υπαρχει καπου στο site της macromedia νομιζω.

Εχω κανει την εξης μλκ εχω βαλει στο windows/startup ενα προγραμμα για την μπαταρια και την μνημη το powerstatus και τωρα θελω να το σβησω και δεν μπωρο και αυτο γιατι λεει οτι η εφαρμογη χρησιμοποιητε αλλα πως θα γινει να μην χρησιμοποιητε αφου το εχω στο startup και καθε φορα που κανω restart to φορτωνει.

Πως μπωρο να το σβησω?

Λογικά πατώντας πάνω του θα σε πηγαίνει στις επιλογές του. Επέλεξε exit ή quit και στη συνέχεια πήγαινε στο windows/startup και σβήστο.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

To εχω δοκιμασει αλλα τιποτα ειναι ενα προγραμμα που δεν εχει επιλογες απλα τρεχει και τιποτα αλλο

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που αν δεν κάνω λάθος λέγεται safe mode.αν το περάσεις θα μπορέσεις να ξεκινήσεις το ppc χωρίς να φορτώσει προγράμματα που ενοχλούν και έτσι θα μπορέσεις να το βγάλεις από το add/remove tou ppc :) :) :) ελπίζω να το βρεις γιατί δεν το έχω να στο στείλω ;)

To Know the Cause Of Things!

Safe mode έχει και το SPB Pocket Plus 3 αν το έχεις.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Το on/off θα εννοείς....

Για flashplayer γνωρίζει κάποιος κάτι?

Αυτό που τερματίζεις τις κλήσεις... :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Πως μπωρο να το σβησω?

Κανε διπλο κλικ στην εφαρμογη powerstatus.exe και θα τη δεις να απενεργοποιειται αυτοματα, οποτε μπορεις και να τη σβησεις ειτε απο το PPC ειτε απο το PC μεσω activesync

Θέλω να στήσω στο s100 flashplayer plug-in, έχω το «install_fp6_ppcax_en.exe»….. μόλις πάω να το στήσω βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή αυτή δεν στήνετε στο pda αυτό! :(

Τι γίνετε υπάρχει κάτι άλλο?

Θέλω να στήσω στο s100 flashplayer plug-in, έχω το «install_fp6_ppcax_en.exe»….. μόλις πάω να το στήσω βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή αυτή δεν στήνετε στο pda αυτό! :(

Τι γίνετε υπάρχει κάτι άλλο?

Φανταζομαι οτι το τρεχεις απο το pc σου ετσι?

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2