Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε μαγκες ξαφνικα διαπιστωσα οτι τα sms που εχω στειλει δεν υπαρχουν ουτε στα απεσταλμενα , ουτε στα εξερχομενα ουτε καν στα διαγραμμενα!

Που πηγαν καλε?

ΥΓ Εχω το τελευταιο firmware

Sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά έχω να μπω αρκετό καιρό. Anyway, διάβασα καμιά 20αριά σελίδες πριν το γράψω:

Στη Registry, στις ρυθμίσεις που αφορούν MMS κάπου λέει κάτι του στυλ Accept from home network only = 1 (Δεν το λέει όλο αυτό. Συντομογραφία έχει, αλλά αυτό εννοεί.)

Δεν είχα κάποιον από διαφορετικό δίκτυο για να μου στείλει MMS για δοκιμή, οπότε δεν ξέρω αν "λαμβάνεται υπόψιν" η συγκεκριμένη παράμετρος κατά τη λήψη MMS από δίκτυο πέραν του οικείου.

Ξέρει κανείς;

Επίσης, δε θυμάμαι να βρήκα πουθενά επιλογή για τη διάρκεια των SMS. Δεδομένου ότι ένα παραδόθηκε 2 μέρες αφότου το έστειλα, μάλλον χρησιμοποιεί τον μέγιστο χρόνο εξ' ορισμού. Κάποια ιδέα για να κρατάει μόνο 24 ώρες;

Να 'στε καλά παίδες!

No Info

Και εγω θα ηθελα να ρωτησω - επιβεβαιωσω κατι πραγματακια παρ'οτι ειμαι σιγουρος οτι εχουν αναφερθει αλλα 30 σελιδες διαβασα μονο και τα επαιξα!

Λοιπον

(1) Το Qtek s100 ειναι το iMate Jam??

(2) Αν ναι μπορω να του περασω καποιο ξενο firmware? Αν ναι ποιο μου συνειστατε?

(3)Σε ενα site που ειχα βρει να κατεβασω firmware μου ζητησε imei και του s100 μου δεν δουλευε? Τι κανω (δεκτα και pm)

(4) Αξιζει η αναβαθμιση με ξενο firmware (κερδιζω σε ταχυτητα και σταθεροτητα?)

(5) Μπορω μετα να γραφω sms , mms ΚΑΙ τηλεφωνικο καταλογο με Ελληνικους χαρακτηρες? Μπορω δηλαδη με τη μια που θα περασω το ξενο firmware να να το κανω sync με outlook κτλ που εχω τηλεφωνικο καταλογο με ελληνικους χαρακτηρες χωρις προβλημα?

(6) Κατι διαβασα οτι τα μυνηματα τα στελνει με 70 αντι 160 χαρακτηρες. Αληθευει και αν ναι μπορω να στειλω sms με 160 χαρακτηρες?

Και παλι συγνωμμη για τις καταιγιστικες αποριες μου.Ευχαριστω.

ena poly kalo site alla sta rosika einai h**p://ppcsoft.org/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=12&min=6&orderby=dateD&show=6#cat

anti gia ** balte tt :D

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Kalhmera opis kserei as mou pei gia to BT pou rwtisa xtes to prwi kai kati allo re katsj akamo na mpeis msn na mou peis gia tous xartes pws 8a tous perasw mesa ;) ;) :lol: :yahoo: :yahoo:
enas apwros :cool:

Kalhmera opis kserei as mou pei gia to BT pou rwtisa xtes to prwi kai kati allo re katsj akamo na mpeis msn na mou peis gia tous xartes pws 8a tous perasw mesa ;) ;) :lol: :yahoo: :yahoo:

Re pali griniazeis :lol: ti rwrthses gia to BT den to eida steile pm na sou pw kai gia tous xartes

Pali gia rar arxeiaki eisai! Min karfonesai re! Tetoia themata me pm! A re mafia napolitane karditsioti! :lol:

Και εγω θα ηθελα να ρωτησω - επιβεβαιωσω κατι πραγματακια παρ'οτι ειμαι σιγουρος οτι εχουν αναφερθει αλλα 30 σελιδες διαβασα μονο και τα επαιξα!

Λοιπον

(1) Το Qtek s100 ειναι το iMate Jam??

(2) Αν ναι μπορω να του περασω καποιο ξενο firmware? Αν ναι ποιο μου συνειστατε?

(3)Σε ενα site που ειχα βρει να κατεβασω firmware μου ζητησε imei και του s100 μου δεν δουλευε? Τι κανω (δεκτα και pm)

(4) Αξιζει η αναβαθμιση με ξενο firmware (κερδιζω σε ταχυτητα και σταθεροτητα?)

(5) Μπορω μετα να γραφω sms , mms ΚΑΙ τηλεφωνικο καταλογο με Ελληνικους χαρακτηρες? Μπορω δηλαδη με τη μια που θα περασω το ξενο firmware να να το κανω sync με outlook κτλ που εχω τηλεφωνικο καταλογο με ελληνικους χαρακτηρες χωρις προβλημα?

(6) Κατι διαβασα οτι τα μυνηματα τα στελνει με 70 αντι 160 χαρακτηρες. Αληθευει και αν ναι μπορω να στειλω sms με 160 χαρακτηρες?

Και παλι συγνωμμη για τις καταιγιστικες αποριες μου.Ευχαριστω.

1. Ναι, το αντιστοιχο είναι το jam.

2. Νομίζω μπαίνει του jam. Aς σου συστήσει κάποιος που ξέρει (που τα εχει δει όλα)

3. Καλύτερα να το βρεις από αλλού. Αποφάσισε ποιο θες και ζήτα το εδώ

4. Έχω την εντύπωση ότι αυτά της imate είναι πιο σταθερά, απ ότι έχω ακούσει. Εγώ jam έχω και πάει πολύ καλά. Δεν έχω εμπειρία με σ100 όμως. Και πάλι να πει κάποιος έμπειρος...

5. Ας πει κάποιος άλλος...

6. Υπάρχει λύση. Βάλτο πρώτα και θα σου πω...

αυτά

signomi.sto i mate ennow me poion player pezontai?

Apo oso ksero me to Album allios yparxei kai to kolpo me tin sinthesi sms kai tin anaparagogi tou opos kanoume me ta amr arxeia

το Xbar το εχει δοκιμασει κανενας?

η εφαρμογη ειναι περισσοτερο γνωστη στα windows smartphones αλλα η τελευταια εκδοση(2.6) βγαινει και για ppc. ενεργοποιειται με ενα πατημα στο κεντρικο πληκτρο της συσκευης και κλεινει εφαρμογες με παρατεταμενο πατημα. πολυ καλο για χρηση με το ενα χερι. εγω το ειχα μερικες μερες μαζι με το pocket plus(αυτο δε βγαινει με τιποτα) και το μονο προβλημα που παρατηρησα ηταν οτι δεν δουλευε το PhotoCallerID. μπορει να το διασταυρωσει καποιος??

φυσικα δεν ειναι free, αλλα ξερετε τωρα...

Οσα βρισκω στο p o c k e t w a r e z ειναι μονο για SmartPhone. Παιζει να το ανεβασεις καπου ή να μου το στειλεις με e-mail; :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

ta 3gp arxeia me poion player pezontai?

Ναι, και με το Album και με τον BetaPlayer που ρωτησες πριν... ;)

Πρεπει να βαλεις το ελληνικο Resco Keyboard για να εχεις ελληνικα! ;)

Οσα βρισκω στο p o c k e t w a r e z ειναι μονο για SmartPhone. Παιζει να το ανεβασεις καπου ή να μου το στειλεις με e-mail; :)

το ιδιο κανει, κατεβασε το. αν θελεις ομως δωσε μου το mail σου...;)

Βρε παιδιά μήπως ξέρει κάποιος τα αρχεία .amr (ήχος από κινητά) εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στα PPC jam ή S100 που να τα διαβάζει?

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

Βρε παιδιά μήπως ξέρει κάποιος τα αρχεία .amr (ήχος από κινητά) εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στα PPC jam ή S100 που να τα διαβάζει?

:) :) το s100 δεν υποστηριζει αρχεια amr γιατι ειναι αντιπαλης εταιριας (sympian) ομως υπαρχει το nokia pc suite που μετατρεπει τα amr και οχι μονο σε 3gp μπορεις να το κατεβασεις και να μετατρεψεις τα αρχεια που εχεις.

υ.γ. μπορω να σου το στειλω και εγω αν θες στειλε μου το μαιλ σου.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

An den theleis na kaneis metatropes, mporeis na baleis ayto to programma to opoio paizei amr, 3gp, mpeg4

http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=513

Egw me ayto anoigw ta amr pou exw.

Κωστας - Κατερινη

:) :) το s100 δεν υποστηριζει αρχεια amr γιατι ειναι αντιπαλης εταιριας (sympian) ομως υπαρχει το nokia pc suite που μετατρεπει τα amr και οχι μονο σε 3gp μπορεις να το κατεβασεις και να μετατρεψεις τα αρχεια που εχεις.

υ.γ. μπορω να σου το στειλω και εγω αν θες στειλε μου το μαιλ σου.

Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μουυυυυ! :p Ρε παιδιά! Ρεεεεε παιδιά!!!! Είναι δυνατόν κινητό με MMS να μην παίζει amr αρχεία σήμερα;;;;

Κοιτάξτε και λίγο πιο πίσω πριν ρωτήστε για πολλοστή φορά το ίδιο πράγμα, το συγκεκριμένο ερώτημα απαντήθηκε ΠΟΛΥ πρόσφατα:

ΠΑΣ ΣΤΟΝ MMS COMPOSER (ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ MMS ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ/ΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟ/Η ΣΟΥ) ΣΑΝ ΗΧΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ AMR ΣΟΥ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΙΑ ΡΟΥΦΙΞΙΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ MMS ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ Η SUPER DOOPER ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ AMR ΑΡΧΕΙΑ ΗΧΟΥ ΣΟΥ!!!!

Ειλικρινά δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω γιατί τέτοιο κόλλημα με τα AMR ένα φορμά ήχου είναι το οποίο φτιάχτηκε ίσα για να καταλαβαίνει ο άλλος τι λες στο μικρόφωνο και να του το στέλνεις με MMS. Άλλωστε αν σου στείλουν MMS με AMR θα το ακούσεις κατά την αναπαραγωγή του. Και επειδή έχω φρικάρει σαν τον σπασίκλα της ΤΙΜ με το θέμα των AMR...........

ΘΕΛΩ να μην ξαναγράψει ποτέ και κανείς ξανά για τα AMR :w00t: :!: :alien:

Σημείωση: Προς Θεού φίλτατε Κακέ πλάκίτσα κάνω και δεν τα βάζω σε καμμία περίπτωση μαζί σου. Άλλωστε μου ρίχνεις και 8 χρονάκια οπότε ένας σχετικός σεβασμός πρέπει να υπάρχει. ;)

Σημειωσάρα: Αν κάνετε την διαδικασία με την σύνθεση MMS και δεν παίξει τελικά το AMR σας τότε απλά σιγουρευτείται ότι κάνατε όλα τα βήματα σωστά και ειδικά η ρουφιξιά του καφέ!!!! Χωρίς αυτήν AMR δεν έχει!!!!!!!!!

Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μουυυυυ! :p Ρε παιδιά! Ρεεεεε παιδιά!!!! Είναι δυνατόν κινητό με MMS να μην παίζει amr αρχεία σήμερα;;;;

Κοιτάξτε και λίγο πιο πίσω πριν ρωτήστε για πολλοστή φορά το ίδιο πράγμα, το συγκεκριμένο ερώτημα απαντήθηκε ΠΟΛΥ πρόσφατα:

ΠΑΣ ΣΤΟΝ MMS COMPOSER (ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ MMS ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ/ΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟ/Η ΣΟΥ) ΣΑΝ ΗΧΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ AMR ΣΟΥ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΙΑ ΡΟΥΦΙΞΙΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ MMS ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ Η SUPER DOOPER ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ AMR ΑΡΧΕΙΑ ΗΧΟΥ ΣΟΥ!!!!

Ειλικρινά δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω γιατί τέτοιο κόλλημα με τα AMR ένα φορμά ήχου είναι το οποίο φτιάχτηκε ίσα για να καταλαβαίνει ο άλλος τι λες στο μικρόφωνο και να του το στέλνεις με MMS. Άλλωστε αν σου στείλουν MMS με AMR θα το ακούσεις κατά την αναπαραγωγή του. Και επειδή έχω φρικάρει σαν τον σπασίκλα της ΤΙΜ με το θέμα των AMR...........

ΘΕΛΩ να μην ξαναγράψει ποτέ και κανείς ξανά για τα AMR :w00t: :!: :alien:

Σημείωση: Προς Θεού φίλτατε Κακέ πλάκίτσα κάνω και δεν τα βάζω σε καμμία περίπτωση μαζί σου. Άλλωστε μου ρίχνεις και 8 χρονάκια οπότε ένας σχετικός σεβασμός πρέπει να υπάρχει. ;)

Σημειωσάρα: Αν κάνετε την διαδικασία με την σύνθεση MMS και δεν παίξει τελικά το AMR σας τότε απλά σιγουρευτείται ότι κάνατε όλα τα βήματα σωστά και ειδικά η ρουφιξιά του καφέ!!!! Χωρίς αυτήν AMR δεν έχει!!!!!!!!!

Πόπο όρεξη... που τη βρίσκεις όλη αυτή την ενέργια? (στον φραπε?)

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2