sakiss Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Matrix The Notebook Raging Bull The Shining American History X The Beach Magnolia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 δεν μπορώ ρε παιδιά με τίποτα να το περιορίσω στις 7 και θα αναφέρω....30....Δειτε ποιες κ κρίνετε 30) Black Orpheus σκηνοθ από Marcel Camus, πανέμορφη ιστορία παραλλαγή του Ορφέα και Ευρυδίκη στην Βραζιλία, φοβερή μουσικη 1959 29) V for Vendeta Γιατι κάποιες ταινίες απλά σ αρέσουν, σκηνοθ. James McTeigue ο βοηθός σκηνοθέτη (δηλ αυτός που κάνει τα πάντα) στο MATRIX, το καλύτερο πολιτικό θρίλερ που έχω δει 28) Pulp FIction Ο Ταραντίνο τα σπαει 27) Exorcist σημαίνει τρόμος...σκηνοθ William Friedkin και ο Max von Sydow δινει ρεσιταλ 26) The thing - Στοιχιωσε μια ολόκληρη γενιά κ έκανε τους κλόουν την πιο τρομαχτική φιγούρα για παιδιά J Carpenter ο σκηνοθ 25) Fight club - σκηνοθ ο David Fincher, θεος ο Norton πολυ καλός ο Pitt (αν κ οχι η καλυτερη του ταινια) 24) Life of Brian -monty pythons Για οσους δεν ειναι θρησκόληπτοι, δειτε το κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ 23) Monty Python and the Holy Grail- Επίσης...Πολύ πριν ο Dan Brown γραψει οτι γραψει 22) Babylon 5-The lost tales (αν κ οχι αυτοτελης ταινία)- Διάστημα, ανθρωποι κ άλλοι πολιτισμοί συμβιώνουν, καταστροφή του πολιτισμού από σε όλο το σύμπαν, αγωνία, θέλει κανεις κάτι άλλο?α και πολυ καλες ερμηνίες 21) Great Expectations- Και του 1946 κ το remake. σκηνοθ David Lean και του 2000 Alfonso Cuarón 20) Dark Knight - By far η καλύτερη μεταφορά κομικ που εχω δει ποτέ- C. Nolan σκηνοθ 19) Donnie Darko- όπως θα πρεπε να είναι το αμερικάνικο σινεμά - σκηνοθ Richard Kelly με εναν εκπληκτικό αν κ πιτσιρικα Jake Gyllenhaal κ σε βάζει να αναρωτίεσαι απ την αρχη εσυ τι θα κανες 18) Dark City- Απίστευτο 17) The Birds - Χιτσκοκ κ ξερω ψωμι 16) Ran (Kurosawa)- Η καταπληκτικότερες σκηνες μάχης, όσοι λατρεύεται τις ταινίες με άνάλογα θέματα δείτε τη κ μετά δείτε αυτή με τον Τομ Κρουζ κ βάλτε απλα τα γέλια 15) Eyes Without a Face (1960) (G.Franju)- Στορυ 40 χρόνια μπροστά...μεταμόσχευση προσώπου και φόνοι που γίνονται για αυτό 14) Janghwa, Hongryeon (Tale of 2 sisters)- Τρόμου, δειτε το, δεν λεω τιποτα άλλο..δυστυχως λιγα videoclub το εχουν 13) Kill Bill- Ταραντίνο, καταπληκτική δράση φοβερες αναφορές σε άλλες ταινιές, ερωτευμενος με τη Ουμα Θερμαν 12) LOD - Η πιο ολοκληρωμένο και μαγικό παραμύθι 11) Oldboy- σκηνοθ Chan-wook Park (ενας απο τους μεγαλύτερους της εποχής μας) κ μια απίστευτη ιστορία εκδίκησης 10) Apocalypse Now- Μπραντο κ martin sean σκηνοθ. Κοπολα 9) Alien- Ridley Scott σκηνοθεσία, όσοι δεν το χουν δει ποτε...ε δεν αξίζει να συζητάμε 8) Blade Runner σκηνοθ. Ridley Scott !!!!! 7) Gegen Die Wand (Fatih Akim) η πιο ωραία ιστορία αγάπης που έχει γυριστεί ποτέ από έναν Τούρκο σκηνοθέτη που λατρεύει τους Έλληνες 6) Schindler's List- Και όμως ο Steven Spielberg μετέφερε ένα πολύ μικρό κομμάτι του τι συνέβη τότε. Μεγάλη η απόφαση να γυριστεί σε ασπρόμαυρο 5) Underground- Κουστοριτσα, γελιο, απίστευτη σκηνοθεσία, συγκίνηση, πως κατάντησαν μια χώρα με καταπληκτικό πολιτισμό οι "καλοι Ευρωπαίοι" 4) Blue Velvet- David Lynch απίστευτη μουρλια...daddy wants to...f.... 3) Midnight Express- το έχουμε δει όλοι 2) Matrix- δεν έχω κατι να πω 1) The Godfather- ειδικά το 2 είναι το κάτι άλλο...μια πρόταση...προσπαθήστε μια μέρα τώρα που θα χειμωνιάζει να δείτε όλη την τριλογία μαζι με παρεα!!!! Αυτά...εκτός συναγωνισμού τώρα μια ταινία Tattoo γερμανική, όσοι δεν την έχετε δει δειτε τη κ θα καταλάβετε πως το seven (που ειναι ταινιάρα) θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο. Καλύτερο soundtrack τώρα 1) Matrix 2) The saint 3) Trainspotting Αυτά κ περιμένω σχόλια Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 29) V for Vendeta Γιατι κάποιες ταινίες απλά σ αρέσουν, σκηνοθ. James McTeigue ο βοηθός σκηνοθέτη (δηλ αυτός που κάνει τα πάντα) στο MATRIX, το καλύτερο πολιτικό θρίλερ που έχω δει 28) Pulp FIction Ο Ταραντίνο τα σπαει 13) Kill Bill- Ταραντίνο, καταπληκτική δράση φοβερες αναφορές σε άλλες ταινιές, ερωτευμενος με τη Ουμα Θερμαν Καλύτερο soundtrack τώρα 3) Trainspotting συμφωνω απολυτως,ειδικα για τον ταραντινο που ειναι απιστευτος σκηνοθετης! το Trainspotting εκτος απο καταπληκτικο σαουντρακ,ηταν κ καταπληκτικη ταινια για μενα! :) 24) Life of Brian -monty pythons Για οσους δεν ειναι θρησκόληπτοι, δειτε το κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ 23) Monty Python and the Holy Grail- Επίσης...Πολύ πριν ο Dan Brown γραψει οτι γραψει οσον αφορα τους monty pythons..ολοι μου λενε οτι θα ριξω πολυ γελιο. η βλακεια ειναι οτι ειχα δει μια ταινια τους-δεν θυμαμαι πως λεγεται παντως οχι το Life of Brian το οποιο μου εχουν προτεινει να δω-και τη βρηκα πραγματικη βλακεια!κ την ειδα με μεγαλη παρεα διαφορετικων ανθρωπων κ σε ηλικια και σε γουστο κ σε κανεναν δεν αρεσε. :confused: κ τωρα κωλυομαι να δω το Life of Brian η καποια αλλη τους.:O (θρησκοληπτη δεν ειμαι παντως :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καποιες απ' τις παρα πολλες ταινιες που μου αρέσουν: The Party - Η πιο αστεια κωμωδια που εχω δει. The Matrix (1) Dead Man Walking - Συγκλονιστικος ο Sean Penn!!! Love Actually - Την εχω δει αμετρητες φορές. Lars And The Real Girl Forest Gump Dead Poets' Society Schindler's List English Patient Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 iron-man ο ακεφαλοs καβαλαρηs transformers καταρα scary movie 4 i4 λουφα και απαλαγη εξορκιστηs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ο,τι λεει ο τιτλος παιδες. Αγαπημενες σας ταινιες. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ποιες να πρωτογράψω. :p Θα κάνω ενα top 10. Le fabuleux destin d'Amelie Poulain Garden State Lord of the rings Back to the future V for Vendetta El laberinto del fauno Les choristes Love Actually Toy Story A Clockwork Orange Βασικά είναι και άλλες πολλές, αλλά ας σταματήσω εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μετονομάζεται σε All Time Favourite Movies. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beatrix Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 1. Kill Bill Vol 1 2. The Hobbit : An Unexpected Journey 3. Sin City 1 4. The 5th Element 5. The Last Of The Mohicans 6. The Good the bad & the ugly 7. Kill Bill Vol 2 8. La Reine Margot 9. Django Unchained 10. Inglourious Basterds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts