iliasp Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Kai egw pisw to evala... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Πίσω μπαίνει το ΚΤΕΟ πάντα. Και ανάλογα τη χρονιά που θα ξαναπεράσεις είναι και αντίστοιχο χρώμα. Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Όταν το αυτοκίνητο πουληθεί, ή μεταβιβαστεί, την άλλη μέρα το πρωί περνάει ΚΤΕΟ.. Δεν κατάλαβα τι εννοείς..περνάει ΚΤΕΟ υποχρεωτικά θες να πεις; :confused: Υπάρχει κάπου ο σχετικός νόμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Kανένα νέο με τα διπλώματα οδήγησης; Ακόμη τα χάρτινα εκδίδουν; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Kανένα νέο με τα διπλώματα οδήγησης; Ακόμη τα χάρτινα εκδίδουν;ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες αν μεταβιβασθεί ( πουληθεί )δεν περνάει ΚΤΕΟ.Θα περάσει όταν είναι η σειρά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν υπάρχει καμιά οδηγία για νέα πλαστικά διπλώματα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν υπάρχει καμιά οδηγία για νέα πλαστικά διπλώματα;ακόμα όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Όταν το αυτοκίνητο πουληθεί, ή μεταβιβαστεί, την άλλη μέρα το πρωί περνάει ΚΤΕΟ. Οπότε, απλώς, αν το ολοκαίνουργιο που είδες αγοράστηκε "μεταχειρισμένο" (έστω και 2 ημερών) περνάει κτέο και του κολλάται το ειδικό σήμα. Αυτό δεν το έχω ξανακούσει. Μήπως εννοείς όσα εισάγονται από το εξωτερικό μεταχειρισμένα; Σε αυτά που έχουν από καινούρια ταξινομηθεί με ελληνικές πινακίδες ακολουθείται ο κανονικός προγραμματισμός από ότι ήξερα. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 @Jheremias egw kserw oti ayto isxyei mono sta aytokinhta pou eisagwntai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adavis Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Πινακίδες ΚΜΝ που είδα χθές ξέρει κανείς που έχει; Παράθεση Michanikos.gr - Forum Μηχανικών | www.freshtees.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Πινακίδες ΚΜΝ που είδα χθές ξέρει κανείς που έχει; Καλαμάτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiropagides Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Γεια σε ολους! Το αυτ/το μου εχει παλιες πινακιδες και με σταματανε συνεχεια οταν ταξιδευω εκτος Ελλαδος. Σε ενα ταξιδι απο τη Λουμπλιανα ως τη Βενετια με σταματησαν 3 φορες! Ανοιξαν και ελεγξαν εναν αριθμο πανω στη μηχανη. Οι αληθεια ειναι πως ειναι και λιγο ξεθωριασμενες γι'αυτο και ισως τις περνανε για πλαστες. Μηπως ξερει κανεις αν/πώς γινεται να βγαλω καινουριες και σε ποσο χρονικο διαστημα θα βγουν; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Ναι, γινεται σιγουρα.... Τα διαδικαστικα δεν τα γνωριζω αλλα παρε ενα τηλεφωνο στην Διευθυνση Συγκοινωνινω η σε καποιο ΚΕΠ και θα σε ενημερωσουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Γεια σε ολους! Το αυτ/το μου εχει παλιες πινακιδες και με σταματανε συνεχεια οταν ταξιδευω εκτος Ελλαδος. Σε ενα ταξιδι απο τη Λουμπλιανα ως τη Βενετια με σταματησαν 3 φορες! Ανοιξαν και ελεγξαν εναν αριθμο πανω στη μηχανη. Οι αληθεια ειναι πως ειναι και λιγο ξεθωριασμενες γι'αυτο και ισως τις περνανε για πλαστες. Μηπως ξερει κανεις αν/πώς γινεται να βγαλω καινουριες και σε ποσο χρονικο διαστημα θα βγουν; Ευχαριστω!μπορείς , πως δεν μπορείς.... θα είναι άλλο νούμερο βεβαίως βεβαίως, θα κατεθέσεις τις παλιές και την άδεια κυκλοφορίας , ταυτότητα ,αφμ , παράβολο 30€ ( αν είναι πρώτη φορά)και μπορεί και την ίδια ημέρα να πάρεις τις καινούριες , εκτός και αν υπάρχει έλλειψη!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiropagides Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες. Επειδη μενω Μπολωνια (Ιταλια) δεν εχω ιδεα με το πως εξελισσονται τα πραγματα στη Δημοσια Διοικηση στην Ελλαδα. Ειχα διαβασει κανα χρονο πριν σ'αυτο το φορουμ οτι υπηρχε μεχαλη ελλειψη σε πινακιδες και περιμεναν για μηνες και μηνες... Γι'αυτο ρωτησα για να ξερω μην κανω καμια αιτηση και μετα μου παρουν τις πινακιδες και μου δωσουν καμια βεβαιωση και πρεπει να κυκλοφορω με χαρτινες για κανα εξαμηνο μεχρι να ερθουν οι αλλες... κλπ κλπ. Αυτά μονο στην Ελλαδα συμβαινουν. Δε θα προλαβαινα ουτε δυο βηματα να κανω με τ'αυτοκινητο με χαρτινες πινακιδες στην Ιταλια, για παραδειγμα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Οσον αφορά τα διπλωματα που καποιος ανεφερε νωριτερα, τα ροζ χαρτινα διπλωματα εχουν ηδη ξεπεραστει στη Δ. Ευρωπη. Τωρα εκδιδουν νεα πλαστικα διπλωματα σε μεγεθος πιστωτικης καρτας που ειναι ευκολα στη χρηση και δεν φθηρονται. Οσον αφορά την αναγραφή με Ελληνικους μονο χαρακτηρες, ειναι πραγματικά προβλημα. Το Ελληινικο ροζ διπλωμα ειναι Ευρωπαικο. Ειναι ακριβώς το ιδιο με τα ΠΑΛΙΑ Ιταλικα και Γερμανικα δηπλωματα που εχω δει. Ετσι, οποιος μη-Ελληνοφωνος το δει καταλαβαινει οτι προκειται για εγκυρο Ευρωπαικο διπλωμα οδηγησης, αλλά ΔΕΝ μπορει να το διαβασει! Οσες φορες με σταματησαν ή νοικιασα αυτ/το ο αναγνωστης του διπλώματος μου εμενε άφωνος και ζητουσε βοήθεια... Στη Βαρκελονη με ρωτουσαν αν ήμουν σιγουρος οτι το δηπλωμα αυτό ήταν ακομα σε ισχυη και δεν ειχε ληξη. Τους διαβεβαιωσα οτι στην Ελλαδα αυτο βγαζουν, ακομα και σε ατομα που παιρνουν το δηπλωμα τους σημερα. Δε με πιστευαν. χαχα Τι να τους κανω...!; Α, το μεγαλο φιασκο ειναι ομως στις "καινουριες" μας ταυτοτητες!! Ε ναι, δε θα το πιστεψετε το τί εχω τραβηξει μ'αυτην την ταυτοτητα απο τοτε που εληξε το διαβατηριο μου! Στην Ελβετία με κοιτουσαν σαν να ημουν τρελός. Κοιταζαν μια την ταυτοτητα μια εμενα, μετα εξεταζαν την ταυτοτητα μ'ενα παραξενο φακο με υπερυθρες για να δουν δεν καταλαβα κι εγω τί. Στο τελος, ο υπαλληλος πηρε τηλεφωνο καπου για να ελεγξουν το νουμερο κι εγω δεν ξερω τι αλλο..... μετά απο μισή ωρα μ'άφησαν να φυγω! Στην Σλοβενία δεν ειχαν ξαναδεί τετοιο πράγμα και μου ζητούσαν να τους δώσω κατι άλλο, για παράδειγμα το δίπλωμα! Την πάτησαν όμως γιατί το δίπλωμα ήταν χειρότερο! χαχα Μιλαμε για πολύ γέλιο. ΕΥΓΕ στο Ελληνικό κράτος! Η αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι στην Ελβετία δεν ειχαν κι άδικο. Η ολοκαίνουριά μου ταυτοτητα εινα ακόμα γραμμενη με το χερακι (μαλλον οι εκτυπωτες κοστιζουν πολύ αλλά εχώ τα 30 ευρω τα πληρωσα για την "καινουρια" μου ταυτοτητα). Η μονη διαφορά αναμεσα στη δική μου ταυτοτητα και της γιαγιάς μου ειναι οτι η δική μου λεει "Ελληνική Δημοκρατία" ενώ η δική της "Βασίλειον της Ελλαδος". Δεν κανω πλάκα! Είναι ακριβώς ιδιες οι ταυτότητες απο τότε! Ενταξει, η δικια μου δε γραφει τη θρησκεια μου (που ετσι κι αλλιώς δεν εχω) κι εχει και "λατινικους χαρακτηρες". Λοιπον, μιλαμε για και γα...ω τους χαρακτηρες! Αν μπορει κανεις να τους διαβασει, σφυριξτε μου κλέφτηκα! Την ημερα που εβγαλα την ταυτότητα η συνήθης υπάλληλος έλλειπε, και την εγραψε κάποιος αντικαταστάτης! Μιλάμε για κάτι καλικατζουρες που τρομαζεις να τις βλέπεις! Αυτά τα παραπονα! Με άλλα λογια, από πινακίδες μέχρι ταυτότητα, όλα τα ελληνικά επίσημα έγγραφα είναι για τα σκουπίδια! Εκτός βέβαια από τα νεα μας καταπληκτικά διβατήρια... μόνο που για να τα πάρεις από το προξενείο πρεπει να περιμένεις δύο (2) [!!] ολόκληρους μήνες (το καλό πραγμα αργεί να γινει) γιατί τα στέλνουνε λέει με "διπλωματικούς σάκους" προς και από Αθήνα. ΟΚ, ενταξει. Μα καλά, αυτοι οι σάκοι με τα γαϊδούρια πανε; Μάλλον και τα κουριερ θα ειναι πολύ ακριβά (οπως οι εκτυπωτες) αλλά και παλι εγώ τα 100 ευρουλακια τα έδωσα για να κανω αιτηση για διαβατήριο... Ουφ, φτανει! Δεν παραπονιεμαι αλλο! Τα ειπα ολα! χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 πάντως πινακίδες υπαρχουν τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αλήθεια, ξέρει κανείς τί γίνεται με τα πλαστικά διπλώματα οδήγησης; Υπάρχει κάποια οδηγία ή έστω μια ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα διπλώματα σύντομα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αλήθεια, ξέρει κανείς τί γίνεται με τα πλαστικά διπλώματα οδήγησης; Υπάρχει κάποια οδηγία ή έστω μια ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα διπλώματα σύντομα;Ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 :blink: Νεα αδεια οδηγησης.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 :blink: Νεα αδεια οδηγησης.:!: Την έκδοση νέου ενιαίου τύπου άδειας οδήγησης η οποία θα ισχύει για όλες τις χώρες που έχουν ενταχθεί στην ΕΕ αποφάσισε χθες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η νέα άδεια θα διατίθεται από το 2013 και έχει ως στόχο να αντικαταστήσει όλες τις υπάρχουσες (110 διαφορετικές) μέχρι και το 2039. Mα είμαστε σοβαροί; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ποια ειναι η ενσταση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ποια ειναι η ενσταση σου; Τα χρονια που αναφερονται!!! Αντε βρε με/σε βλεπω και παππουλη με πλαστικο διπλωμα οδηγησης!!! :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Έχω να προτείνω σε όσους διαμένουν στην Ε.Ε. (εξωτερικό )κ θέλουν "πλαστικό" δίπλωμα ... να το αντικαταστήσετε στο κράτος που είσαστε ή δηλώστε απώλεια , που βέβαια θα έχει μια διαδικασία λίγο χρονοβόρα ή καταθέστε το στην εκεί υπηρεσία για αντικατάσταση. Αντίστοιχα Ευρωπαίος στην Ελλάδα μπορεί να το κάνει αυτό.Δηλαδή , αν ένας Γάλλος που διαμένει Ελλάδα χάσει το δίπλωμά του κ καταθέσει χαρτιά εδώ , δεν θα εκδοθεί το δίπλωμα που είχε από Γαλλία , αλλά το "ροζουλί "το δικό μας! Επομένως , ψάξτε το λίγο εκεί που είσαστε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 http://www.mototriti.gr/news/PREVIEW_newS.asp?news_data_id=56600&category_id=82 Απο τον απριλη λεει τα νεα... Εμεις που εχουμε τα παλια πως θα μπορουμε να παρουμε τα νεα και ποσο θα κοστιζουν? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts