rigasnic Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (12 Οκτ. 2004 , 21:25) Oi palies DEN tha antikatastathoun. Tha meinoun etsi. Vlakeia vevaia afou stin Ellada theloume kai mexri 13 xrwnia na allaxoume amaxi alla ti na kanoume, gia ta epomena 13 xrwnia tha exoume kai palies. Auto pou mporeis na kaneis einai na agoraseis ena plaisio pou grafei GR stin akri kai na tis valeis mesa... είσαι σίγουρος; γιατί είχαν πει ότι με 30 ευρώ θα μπορείς να τις αλλάξεις! ΙΒΜ πάντως έχω δει μπόλικα! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loof Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Μήπως ξέρετε κάποιο επίσημο site για να βρω σε ποιον νομό ανήκουν τα γράμματα που βλέπουμε στις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (13 Οκτ. 2004 , 04:50) είσαι σίγουρος; γιατί είχαν πει ότι με 30 ευρώ θα μπορείς να τις αλλάξεις! ΙΒΜ πάντως έχω δει μπόλικα! 95%. Kai egw to eixa diavasei auto me ta 30 euro alla meta eipan oti den tha isxysei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Loof (13 Οκτ. 2004 , 13:45) Μήπως ξέρετε κάποιο επίσημο site για να βρω σε ποιον νομό ανήκουν τα γράμματα που βλέπουμε στις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων; Pes ti theleis. Mporei na xeroume. Egw exw katagrapsei polles (sxedon oles :) :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Loof (13 Οκτ. 2004 , 13:45) Μήπως ξέρετε κάποιο επίσημο site για να βρω σε ποιον νομό ανήκουν τα γράμματα που βλέπουμε στις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων; 1-2 σελίδες πριν πάντως υπάρχει μια πολύ καλή λίστα :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (13 Οκτ. 2004 , 20:43) 1-2 σελίδες πριν πάντως υπάρχει μια πολύ καλή λίστα :) Endiaferousa lista. Kai den thn eixa dei. :o An kai leipoun oi pinakides ths Kw kai genika tou voreiou tmhmatos tou nomou Dwdekanhsou. Gia na prostethoun KX... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Allagi se pinakides kykloforias ginetai mono se periptwsi katastrofis i apwleias tous.Twra den pistevw kaneis na paei na katastrepsei tis pinakides tou i na tis peta3ei se kamia rematia,na faei olo to xartomani sti mapa kai na plirwsei kai 30 euro mono kai mono gia na exei nees pinakides.E? :cool: Ama 8elete omws ginetai.Peri ore3ews... :confused: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loof Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Γιατί στο νομό μου που έχουμε το ΗΜ μετά το ΗΜΗ πήγαμε στο ΗΜΚ και αργότερα στο ΗΜΝ;Ποιο είναι το πρόβλημα με το ΗΜΙ και το ΗΜΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Epeidh to exw dei kai allou mallon ginetai gia na mhn mperdeuetai to HMH me to HMI otan to les. Twra gia to HMM... mporei na tous peirazoun ta dyo MM sth seira. Auth h aritmodothsh einai all'ant'allwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Για την δική μου απορία κανείς; Υπενθυμίζω: Στα εγκατελειμμένα/παρατημένα/συγκρουσμένα/κατεστραμμένα αυτοκίνητα, τι γίνονται οι πινακίδες; Χρησιμοποιούνται σε άλλα οχήματα ή τις..πετάει η τροχαία; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jff02 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 H parapanw lista einai poly akribhs... Mpravo... Na sympllhrwsw ayta pou leipoun: Lakwnia: AK Lesbos: MY (Mythlhnh) Samos: MO Fvkida: AM (Amfissa) To mono pou leipei twra einai h Eyrytania (Karpenisi) kai ekleise h lista ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Th Lakwnia thn eipa ki egw pio prin...:) A!...kai kalwsirthes!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 είδα ένα αυτοκίνητο με Υ πινακίδες αλλά Νέου τύπου και ένα με Ζ πάλι νέου τύπου που σημαίνει ότι κάπως πήραν τις καινούριες χωρίς να αλλάξουν νούμερο. Πώς; Αυτό θέλω! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Μήπως είδες ΥΝ* ??? Είδα κι εγώ και απ' ότι θυμάμαι δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο παλιότερα... Ίσως το ΥΝ* να τους είχε ξεμείνει... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 H Eyrytania nomizw KY... Tis palies (twn parathmenwn, egkataleleimenwn, trakarismenwn, katestramenwn autokinhtwn) den tis ksanaxrhsimopoioun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven (16 Οκτ. 2004 , 19:52) Μήπως είδες ΥΝ* ??? Είδα κι εγώ και απ' ότι θυμάμαι δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο παλιότερα... Ίσως το ΥΝ* να τους είχε ξεμείνει... Ναι ήταν ΥΝΑ αλλά παλιό αμάξι... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (17 Οκτ. 2004 , 18:08) Ναι ήταν ΥΝΑ αλλά παλιό αμάξι... Fainetai to efere apo to exwteriko autos kai tou evale twra ellhnikes pinakides ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 ΡΙ είχε παλία η Λακωνία. Το παλιό μας αυτοκίνητο τέτοιες έχει. Η Λάρισα έχει άλλα γράμματα νομίζω, αλλά δε θυμάμαι ποια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Οκτ. 2004 , 01:03) ΡΙ είχε παλία η Λακωνία. Το παλιό μας αυτοκίνητο τέτοιες έχει. Η Λάρισα έχει άλλα γράμματα νομίζω, αλλά δε θυμάμαι ποια... η Λακωνία έχει ΑΚ, η Λάρισα έχει σίγουρα ΡΙ, μήπως λες για διψήφιες πινακίδες; :confused: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ναι για τις παλιές τις διψήφιες λέω. Πριν τις ΑΚx, η Λακωνία είχε ΡΙ Βάλε κι εσύ ένα ΡΙx να καταλαβαινόμαστε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Εγω παντως ειδα χτες ΥΝΒ-**** καινούργιες σε ενα αμαξι μοντελου 2002....:whistle:...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Έριξα μια γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες και είδα ότι υπάρχουν κάποιοες απορίες που μπορώ να βοηθήσω:Στο θέμα των πινακίδων τον τέλευταίο καιρό έχει γίνει ένα μπάχαλο λόγω έλλειψης πινακίδων και της έναρξης διάθεσης των καινούριων.Ιδίως στην Ήπειρο δεν βγάζεις άκρη.Έτσι: στην περιοχή της Άρτας με πινακίδες ΑΤΑ,ΑΤΒ,ΑΤΕ οι οποίες τελείωσαν δώσαν μέρος πινακίδων από Λευκάδα (ΕΥΑ) και Αγρινίου (όχι Αιτωλοακαρνανίας γιατί Μεσολόγγι , Ναύπακτος έχουν ΜΕΑ,ΜΕΒ,ΜΕΖ) και συγκεκριμένα ΑΙΚ.Η Πρέβεζα είχε δώσει πριν κάποιο καιρό στην Κέρκυρα μέρος της πινακίδας ΡΖΕ και τα Γιάννενα είχαν πάρει και αυτά ένα μέρος των πινακίδων της Λευκάδας.Στην μηχανή μου που έχει ταξινομηθεί στην Πρέβεζα έχω πινακίδες ΙΝΜ (Ιωαννίνων) αφού οι ντόπιες είχαν τελειώσει με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό αυτό σε σχέση με κάποιος εύφλεκτους αστυνομικούς της περιοχής.Όσο για τις καινούργιες με το σήμα της ΕΕ μόνο οι ταξιδιώτες από Άθηνα έχουν φέρει εδώ και λίγο καιρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αληθεια,μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω online θεματα για τα σηματα? :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Καινούριες έχω δει: Αθήνας (ΙΒΙ), Θεσσαλονίκης (ΝΖΚ), Βέροιας (ΗΜΖ) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Και γω εχω δει νεες πινακιδες ΙΒΙ αλλα χωρις να εχουν το σημα της Ε.Ε. στο πλαι.Πως γινεται αυτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts