antogr Δημοσιεύτηκε June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2018 Καλημέρα. Μετά από καιρό απουσίας μου είπα να επιστρέψω. Ο λόγος; ψάχνω κινητό μέχρι 120 ευρώ από Ελλάδα που να είναι αξιόπιστο για τον πατέρα μου. Να είναι τουλάχιστον 5αρι και να βγάζει την μέρα σχετικά άνετα με μέτρια χρήση. Το βασικό;;; Να κολλάει όσο λιγότερο γίνεται και να μην με ζαλίζει κόλλησε εκείνο δεν δουλεύει το άλλο κλπ. Σκέφτηκα να πάρω Redmi note 4 να τελειώνω αλλά αν υπάρχει κάτι φθηνότερο εξίσου αξιόπιστο ακούω... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Εφόσον θέλει μεγάλη οθόνη κάτι καλύτερο από το Redmi Note 4 δεν θα βρει σε αυτά τα χρήματα. Μετά είναι και το Redmi 4X με οθόνη 5 ιντσών αν θέλει κάτι μικρότερο, αλλά υστερεί σε επεξεργαστή, όμως δεν νομίζω ότι θα δει διαφορά στην καθημερινή χρήση. Το 4Χ έχει ανάλυση 720p, άρα θα κρατάει ακόμα περισσότερο από το Note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Και από εμένα Redmi 4x αν θέλει 5αρι ή note 4 σε 5,5 αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Για τον πατέρα σου και γενικότερα για μεγαλύτερους που δεν πολυασχολούναι, MHN πας σε Xiaomi. Απέφυγε καλύτερα όλες τις μάρκες που ξέρεις ότι κάνουν τακτικά updates και επέλεξε μια καλή που κάνει μια, το πολύ δύο ενημερώσεις το χρόνο και θα είσαι ήσυχος. Εξίσου βασικό, ίσως και το βασικότερο, να έχει επιλογή να ΜΗ βγάζει ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις... εκ πείρας !!! :lol: Edited June 21, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Για τον πατέρα σου και γενικότερα για μεγαλύτερους που δεν πολυασχολούναι, MHN πας σε Xiaomi. Απέφυγε καλύτερα όλες τις μάρκες που ξέρεις ότι κάνουν τακτικά updates και επέλεξε μια καλή που κάνει μια, το πολύ δύο ενημερώσεις το χρόνο και θα είσαι ήσυχος. Εξίσου βασικό, ίσως και το βασικότερο, να έχει επιλογή να ΜΗ βγάζει ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις... εκ πείρας !!! :lol: Γιατί... έτσι; Κι εγώ πατέρας είμαι και έχω Xiaomi και το χαίρομαι πολύ και updates κάνω και όλα καλά! Μιλάω εκ πείρας! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Για τον πατέρα σου και γενικότερα για μεγαλύτερους που δεν πολυασχολούναι, MHN πας σε Xiaomi. Απέφυγε καλύτερα όλες τις μάρκες που ξέρεις ότι κάνουν τακτικά updates και επέλεξε μια καλή που κάνει μια, το πολύ δύο ενημερώσεις το χρόνο και θα είσαι ήσυχος. Εξίσου βασικό, ίσως και το βασικότερο, να έχει επιλογή να ΜΗ βγάζει ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις... εκ πείρας !!! :lol: Μπορεί να επιλέξει να γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις χωρίς καμία ειδοποίηση. Συνήθως γίνονται όταν φορτίζει το κινητό ή τις ώρες που δεν το χρησιμοποιείς (το βράδυ π.χ.). Είχα πάρει ένα Redmi 4a σε συγγενικό μου πρόσωπο μεγάλης ηλικίας και το είχα βάλει να κάνει αυτόματα ενημερώσεις χωρίς ειδοποιήσεις και όλα καλά. Να φανταστείς η αλλαγή από MIUI 8 σε MIUI 9 πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. :) Edited June 21, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Γιατί... έτσι; Κι εγώ πατέρας είμαι και έχω Xiaomi και το χαίρομαι πολύ και updates κάνω και όλα καλά! Μιλάω εκ πείρας! :) Και εγώ πατέρας είμαι, αλλά μιλάω για τους δικούς μας γονείς ! :lol: Μπορεί να επιλέξει να γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις χωρίς καμία ειδοποίηση. Συνήθως γίνονται όταν φορτίζει το κινητό ή τις ώρες που δεν το χρησιμοποιείς (το βράδυ π.χ.). Είχα πάρει ένα Redmi 4a σε συγγενικό μου πρόσωπο μεγάλης ηλικίας και το είχα βάλει να κάνει αυτόματα ενημερώσεις χωρίς ειδοποιήσεις και όλα καλά. Να φανταστείς η αλλαγή από MIUI 8 σε MIUI 9 πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. :) Η μάνα μου την παρατήρησε την αλλαγή στη MIUI (redmi 4a επίσης) και ακόμα ψάχνει γιατί αλλάξαν οι ταπετσαρίες, τα εικονίδια και γιατί δε δουλεύει το widget καιρού ! Τυχερός είσαι. :) Edited June 21, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Και εγώ πατέρας είμαι, αλλά μιλάω για τους δικούς μας γονείς ! :lol: Η μάνα μου την παρατήρησε την αλλαγή στη MIUI (redmi 4a επίσης) και ακόμα ψάχνει γιατί αλλάξαν οι ταπετσαρίες, τα εικονίδια και γιατί δε δουλεύει το widget καιρού ! Τυχερός είσαι. :) Εντάξει και εμένα με ρώτησε γιατί άλλαξαν οι ταπετσαρίες και κάτι άλλες λεπτομέρειες αλλά δεν είχε και πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. June 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Γιατί... έτσι; Κι εγώ πατέρας είμαι και έχω Xiaomi και το χαίρομαι πολύ και updates κάνω και όλα καλά! Μιλάω εκ πείρας! :)Καλό. Και εγώ είμαι πατέρας αλλά ο δικός μου είναι 70 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη αλλά δεν είναι pure Android όλα αυτα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία η συζήτηση αλλά δεν άκουσα καμία πρόταση άλλη. Δηλαδή φθηνότερο αξιόπιστο δεν υπάρχει τπτ; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Moto E4 plus, Alcatel Idol 5, Meizu M6 η M5s, κάποια cubot, vernee. Έχει αρκετά με μια αναζήτηση στο σκρουτζ (3gb+ ram) αλλά το θέμα είναι το τι θεωρεί αξιόπιστο ο καθένας. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. June 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Moto E4 plus, Alcatel Idol 5, Meizu M6 η M5s, κάποια cubot, vernee. Έχει αρκετά με μια αναζήτηση στο σκρουτζ (3gb+ ram) αλλά το θέμα είναι το τι θεωρεί αξιόπιστο ο καθένας.Απλό είναι. Να μην κολλάει χωρίς λόγο και να μην χαλάσει χωρίς λόγο όπως η οθόνη σε ένα ulefone που του είχα πάρει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Απλό είναι. Να μην κολλάει χωρίς λόγο και να μην χαλάσει χωρίς λόγο όπως η οθόνη σε ένα ulefone που του είχα πάρει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτά που ζητάς, σε αυτή την κατηγορία τιμής, από Ελλάδα, τα xiaomi παίζουν μόνα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 @antogr Ο δικός μου είναι 72 και του πήρα πριν δύο χρόνια το Xiaomi Redmi 3s και είναι μια χαρά. Οπότε με το redmi 4x ή με το redmi note 4 global δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. June 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Για αυτά που ζητάς, σε αυτή την κατηγορία τιμής, από Ελλάδα, τα xiaomi παίζουν μόνα τους.Και η δική μου αίσθηση αυτή είναι απλά λέω μήπως μου ξέφυγε τίποτα. @antogr Ο δικός μου είναι 72 και του πήρα πριν δύο χρόνια το Xiaomi Redmi 3s και είναι μια χαρά. Οπότε με το redmi 4x ή με το redmi note 4 global δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά δεν το συζητάω. Θα νομίζει πως του πήρα iPhone. Δεν λέω αν τον καλύπτει. Αυτό είναι σίγουρο. Λέω αν θα τον καλύπτει κάτι φθηνότερο. Πχ. Alcatel η meizu 6. Ξέρω ότι είναι καλά τηλέφωνα αλλά δεν ξέρω πόσο είναι καλά στημένα χωρίς ελαττώματα του στυλ ελαττωματικες παρτίδες η ανύπαρκτο σέρβις η συχνές επανεκκίνησεις η ghost calls κλπ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts