Jump to content

Redmi S2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο που δεν έχει ανοίξει θέμα για αυτή την συσκευή.....φαίνεται αρκετά καλή και οι πρώτες εντυπώσεις που διάβασα δεξιά αριστερά είναι αρκετά θετικές και για την κάμερα (ιδίως την μπροστινή ) αλλά και για το σύνολο της συσκευής :

NETWORK Technology

GSM / CDMA / HSPA / LTE

2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

CDMA 800 & TD-SCDMA - China

3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300) - Global

LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 40(2300), 41(2500) - India

LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - China

LAUNCH Announced 2018, May

Status Available. Released 2018, May

BODY Dimensions 160.7 x 77.3 x 8.1 mm (6.33 x 3.04 x 0.32 in)

Weight 170 g (6.00 oz)

Build Front glass, plastic body

SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Size 5.99 inches, 92.6 cm2 (~74.5% screen-to-body ratio)

Resolution 720 x 1440 pixels, 18:9 ratio (~269 ppi density)

Multitouch Yes

- MIUI 9.5

PLATFORM OS Android 8.1 (Oreo)

Chipset Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625

CPU Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53

GPU Adreno 506

MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB (dedicated slot)

Internal 64 GB, 4 GB RAM or 32 GB, 3 GB RAM

CAMERA Primary Dual: 12 MP (f/2.2, 1.25μm, PDAF) + 5 MP, gyro-EIS, phase detection autofocus, LED flash, check quality

Features Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR

Video 1080p@30fps, check quality

Secondary 16 MP, HDR, LED flash

SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones

Loudspeaker Yes

3.5mm jack Yes

- Active noise cancellation with dedicated mic

COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, hotspot

Bluetooth 4.2, A2DP, LE

GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS

Infrared port Yes

Radio FM radio

USB microUSB 2.0

FEATURES Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass

Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM

Browser HTML5

- MP4/H.265 player

- MP3/WAV/eAAC+/FLAC player

- Photo/video editor

- Document viewer

- 5V/2A 10W charging

BATTERY Non-removable Li-Po 3080 mAh battery

MISC Colors Gray, Gold, Rose Gold

Price About 150 EUR

TESTS Performance Basemark OS II: 1276 / Basemark OS II 2.0: 1186

Basemark X: 10453

Display Contrast ratio: 1072:1 (nominal), 3.077 (sunlight)

Camera Photo / Video

Loudspeaker Voice 68dB / Noise 69dB / Ring 82dB

Audio quality Noise -90.3dB / Crosstalk -93.1dB

Battery life

Endurance rating 92h

xiaomi-redmi-s2-6.jpg

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το πήρα για φίλο όπως πάντα xiaomi εγγύηση...

Όλα οκ οι κάμερες όπως τα λένε πολύ καλές αλλά οχι σαν το note 5 και λιγο η μπαταρία με τα 3000 δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι οκ.. βέβαια εχει τον 625 οπότε θα έχει ικανοποιητική αυτονομία + οτι εγώ έχω κακομαθει με το mi max 2 χαχα..

• 2 weeks later...
Δεν το δοκίμασα να σου πω σίγουρα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει xiaomi που να μην υποστηρίζει otg

Ευχαριστώ πολύ

Δεν το δοκίμασα να σου πω σίγουρα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει xiaomi που να μην υποστηρίζει otg
Ποιος το λέει αυτό; Ένα καλωδιακι otg της OnePlus που έχω, δουλεύει άψογα με Mi note 3. Άλλο αν δεν έχει το παρόν μοντέλο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ποιος το λέει αυτό; Ένα καλωδιακι otg της OnePlus που έχω, δουλεύει άψογα με Mi note 3. Άλλο αν δεν έχει το παρόν μοντέλο.

βιάστηκες να ποστάρεις....διάβασε πιο προσεκτικά την απάντηση του

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

βιάστηκες να ποστάρεις....διάβασε πιο προσεκτικά την απάντηση του
Σωστά, λάθος μου. Δεν είδα το " μην".

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• 2 months later...
Γειά σας! Το βρήκα το κινητό σε κινεζομάγαζο με 130 ευρώ και το τσίμπησα. Είστε ικανοποιημένοι οι χρήστες με το κινητό? Οι κάμερες είναι όντως καλές? Αυτονομία, βγάζει άνετα την ημέρα με αρκετή χρήση? Λειτουργεί απροβλημάτιστα το λογισμικό?
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

• 2 weeks later...

• 4 weeks later...
[ROM] MIUI 10 Global Stable ROM V10.0.1.0.OEFMIFH for Redmi S2/Y2 Released!

http://en.miui.com/thread-3823354-1-1.html

Ναι εχθές πήρα το κινητό και με το που το σεταρησα μου εμφάνισε την miui 10.

salonika city :thanks:

• 2 weeks later...
Το παρήγγειλα χθες από σκρουτζομαγαζο στα 119€, τα 32gb! Απίθανη τιμή και φαίνεται εξαιρετική σαν συσκευή. Ίδωμεν!

• 2 weeks later...
το πήρα και εγώ για την σύζυγο, μια χαρά είναι
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

• 1 month later...

είμαι έτοιμος να πατήσω αγορά το rose gold στα 125Ε για την γυναίκα να ξεφορτωθεί επιτέλους το lumia 640:X:X:X να ηρεμήσω και εγώ κυρίως :lol::lol::lol:

Τι προσέχουμε από skroutzομάγαζα?

Έχει china και global version και αυτό?

Βγαίνει και με μουφα-ρόμ όπως τα προηγούμενα xiaomi ?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

στην περιγραφή του τηλεφώνου στο site που το βρήκες γράφει αν είναι global version

στην περιγραφή του τηλεφώνου στο site που το βρήκες γράφει αν είναι global version

Αν το έγραφε δεν θα ρώταγα :rolleyes:

Τελοσπάντων, αν και δύσκολο να μην ειναι η global, έστειλα email στο μαγαζί, ΑΝ καταλάβει περι τίνος μιλάω και ΑΝ όντως θα ισχύουν αυτα που θα μου πει και δεν τρέχω για επιστροφές νομίζω ειναι καλή τιμή για να το πάρει κανείς απο Ελλάδα και όχι απ`έξω

-οχι πάντα...

είμαι έτοιμος να πατήσω αγορά το rose gold στα 125Ε για την γυναίκα να ξεφορτωθεί επιτέλους το lumia 640:X:X:X να ηρεμήσω και εγώ κυρίως :lol::lol::lol:

Τι προσέχουμε από skroutzομάγαζα?

Έχει china και global version και αυτό?

Βγαίνει και με μουφα-ρόμ όπως τα προηγούμενα xiaomi ?

Kατ'αρχάς πρέπει να προσέξεις από πού θα το πάρεις. Υπάρχουν σκρουτζομάγαζα που είναι για κλωτσιές.

Σε δεύτερη φάση δες στην περιγραφή αν είναι global version ώστε να μην έχεις θέμα με τα εγχώρια δίκτυα και τις αναβαθμίσεις. Αν όλα τα παραπάνω είναι οκ, προχώρα στην αγορά.

Καλημέρα, κοιτάω τώρα στο skroutz και βλέπω το τηλέφωνο από 125€ όπως λες. Υπάρχουν μαγαζιά που στην περιγραφή τους γράφουν Global με διαφορά 5€. Εγώ στην θέση σου θα έδινα μερικά €€ παραπάνω για να είμαι σίγουρος

Καλημέρα, κοιτάω τώρα στο skroutz και βλέπω το τηλέφωνο από 125€ όπως λες. Υπάρχουν μαγαζιά που στην περιγραφή τους γράφουν Global με διαφορά 5€. Εγώ στην θέση σου θα έδινα μερικά €€ παραπάνω για να είμαι σίγουρος

Πήρα τηλέφωνο και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου είχε ήδη απαντήσει πως είναι η global με ελληνικά και ευρωπαϊκό φορτιστή οπότε οκ (μάλλον).

OFFTOPIC : Τώρα τη φάση με τα skroutzομάγαζα την ξέρω, αν πάθει κάτι το κινητό (εντός εγγύησης) υπάρχουν 3 ενδεχόμενα:

1) να πέσεις σε σωστό επαγγελματία και να στο κάνει αλλαγή γρήγορα και εύκολα (σπάνιο).

2) να περιμένεις κανα μήνα όπως θα έκανες και εσύ σε περίπτωση που το είχες πάρει από κίνα ...και θα έπρεπε να το στείλεις πίσω για έλεγχο ;)

3) να στο βγάλει ο "μαγκας" εκτός εγγύησης και την φας.

Πατάω στο ότι τα xiaomi είναι σκυλιά και δεν θα βγάλει πρόβλημα :happy:

-οχι πάντα...

Καλά μην παίρνεις και όρκο. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι αυτό ισχύει για όλα τα smartphones. Ειδικά στην κατηγορία budget phone.

Εμένα πάντως δεν μου πήγε καθόλου καλά το 4x. Ούτε και η ιστορία με τα σκρουτζομάγαζα. Αν είναι να σου βγάλει πρόβλημα...κλάφτα. Ούτε με αντικατάσταση μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί δεν ξέρεις με τι στο αντικαθιστά.

Πληροφοριακά πάντως να σου πω ότι όλοι αν τους ρωτήσεις σου λένε ότι έχουν την global έκδοση. Κι ας μην ισχύει εντέλει. Θα βεβαιωθείς μόνο αν το κουτί που θα παραλάβεις θα έχει πάνω ένα κόκκινο αυτοκόλλητο που λέει global. Επίσης πρέπει να είναι σφραγισμένο και με αυτοκόλλητο ασφαλείας. Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε αυτό. Κακώς κατα τη γνώμη μου.

• 3 weeks later...

Γεια σε όλη την παρέα. Αγόρασα μόλις το Xiaomi Redmi S2 και βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα για το κίνητο. Συγνώμη αν δεν είδα καλά. Έχω ένα πρόβλημα, έχω επιλέξει το limitless theme, ώστε να μην υπάρχει το ενοχλητικό άσπρο φόντο στα εικονίδια και ενώ στα περισσότερα έχει όντως φύγει σε μερικά παραμένει (Μessenger και σε όλα της Google). Σε Redmi Note 4 που είχα κάνει το ίδιο δεν υπήρχε θέμα. Tι λέτε να παίζει;

Ευχαριστώ!

Edited by MickWellington

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα, έχω επιλέξει το limitless theme, ώστε να μην υπάρχει το ενοχλητικό άσπρο φόντο στα εικονίδια και ενώ στα περισσότερα έχει όντως φύγει σε μερικά παραμένει (Μessenger και σε όλα της Google). Σε Redmi Note 4 που είχα κάνει το ίδιο δεν υπήρχε θέμα. Tι λέτε να παίζει;

Ευχαριστώ!

πηρα αυτη τη συσκευη δωρο για τη δικια μου

ειναι καλο σαν τηλεφωνο ?

αυτό το πράγμα....να ρωτάει κάποιος μετά την αγορά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει