Jump to content

ASK Honor 10: Ρωτήστε τους product managers της Honor και κερδίστε πλούσια δώρα!


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει η δυνατοτητα "επιλέγοντας παρατεταμένα" έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ αριθμό στη λίστα κλήσεων για "διαγραφή ΌΛΩΝ" ΤΩΝ ΙΔΊΩΝ ΑΡΙΘΜΏΝ από τη λίστα?

Δηλ να διαλέγω το 21000000000 και να ζητάω διαγραφή ΌΛΩΝ των καταχωρήσεων του ΑΡΙΘΜΟΥ 2100000000?

ΕΠΙΣΗΣ πως είναι δυνατόν ένα Honor των 150€ να έχει ραδιόφωνο και αυτό όχι???

Ελεος

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει στα σχέδια της εταιρείας,η κατασκευή ενός honor 10 ή επόμενο μοντέλο σε κόμπακτ διάσταση?
KT23
Link to comment
Share on other sites

Με ποιά κριτήρια επιλέχθηκε ο σχεδιασμός με εγκοπή (notch) στο επάνω τμήμα της οθόνης, έναντι ενός σχεδιασμού με ενιαίο μπέζελ επάνω και ελάχιστο ή καθόλου στο κάτω τμήμα της οθόνης; Θεωρείτε ότι ο σχεδιασμός αυτός εξυπηρετεί περισσότερο τη λειτουργικότητα των αισθητήρων της συσκευής ή απλώς ακολουθείτε τη σχεδιαστική τάση που καθιέρωσε η apple; Πιστεύετε ότι δεν θα ήταν καλύτερο για την εταιρεία σας να καθιερώσει τη δική της σχεδιαστική ταυτότητα, ώστε να καθίσταται περισσότερο αναγνωρίσιμο το προϊόν σας; (π.χ. mi mix2s, iphone x, samsung s9)

Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3

Link to comment
Share on other sites

Hello,

First of all I want to congatulate you for your product.

I would like to ask how the AI enhancement is working and what are the advantages vs competition (example: P20 pro)?

 

Thank you,

Alex

"Δουλειά δεν είχε ο διάολος και γράφτηκε στον Ο.Α.Ε.Δ."
Link to comment
Share on other sites

Πως λειτουργεί η Turbo GPU? Τι επιπτώσεις αναμμένεται να έχει ώς προς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το κυριότερο, πως αναμμένεται να αυξήσει τις επιδόσεις της Mali-T830 MP2 που ειναι μια κάρτα γραφικών διετίας (για τα "κατώτερα" μοντέλα)?
Link to comment
Share on other sites

γιατί ο διαχωρισμός honor και huawei???...honor 10=υποδεέστερο προϊόν από αντίστοιχο huawei?:blink: Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας,

 

Ήθελα να ρωτήσω αν ο σχεδιασμός της συσκευής είναι μεταβατικός? καθώς το πίσω μέρος (εξαιρετικό κατά την άποψη μου) και η εγκοπή στο μπροστινό μέρος μου δίνουν την αίσθηση από το μέλλον, ενώ το κάτω μέρος - το λεγόμενο και πιγούνι - μοιάζει με έναν συμβιβασμό από το παρελθόν, δίνοντας γενικότερα μια μεταβατική αίσθηση για τον σχεδιασμό. Τέλος ποια η φιλοσοφία της εταιρίας για το μελλοντικό σχεδιασμό, πχ η υιοθέτηση σύντομα ενός full screen σχεδιασμού? και πώς θα ήθελε να το επιτύχει αυτό.

 

Σας ευχαριστώ,

Λαέρτης

Link to comment
Share on other sites

Γιατί επιλέξατε να κρατήσετε το Hardware button μπροστά στην οθόνη και δεν το καταργήσατε με σκοπό να σας μείνει χώρος επάνω για τους αισθητήρες και το μικρόφωνο, αλλά επιλέξατε να βάλετε notch που κακώς αντιγράφουν όλοι;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας.

Θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν χρησιμοποιειται φλας xenon?Επισης,γιατι δεν υπαρχει OIS,laser autofocus και ακομη colour spectrum?Αν υπηρχαν αυτα δεν θα απογειωνονταν οι επιδοσεις στον τομεα της φωτογραφιας?

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

The back of the phone is damn beautiful but its just a gimmick companies use, whats the point of a glass back phone that looks so good and its going to end up in a cheap case? Don't you think design like that is so fragile that deserves a free one time replacement in case of drop?
Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το GPU Turbo και επίσης τι sar έχει η συσκευή και πόσο σημαντικός παράγοντας θεωρείται ο δείκτης sar απο την εταιρία
Bazinga!!!
Link to comment
Share on other sites

Γιατί πρέπει κάποιος να επιλέξει αυτό το κινητό τηλέφωνο. Ποιες είναι οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα κινητά τηλέφωνα των άλλων κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων? Ευχαριστώ πολύ.
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.
Link to comment
Share on other sites

Πώς ακριβώς διαφοροποιείται το Honor 10 έναντι των υπόλοιπων προτάσεων;

Εκτός από μία ανταγωνιστικότερη τιμή, για ποιο λόγο να το επιλέξει κάποιος;

Back to basics

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...