gmo Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο firewall αυτή τη στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 χρησιμοποιώ το sygate personal firewall & μου φαίνεται αρκετά καλο. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Χρησιμοποιώ το zοnealarm prο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Zone Alarm Pro. Σχετικά εύκολα και αποτελασματικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Zone Alarm Pro 4.0.123.012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Zone alarm pro! Εκτός απο εύκολο είναι και ελαφρύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Tiny Personal Firewall 4.5.3.120 sxetika aplo kai parametropoihsimo..eimai poly eyxaristimenos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 zone alarm pro rulez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Agnitum Outpost Firewall Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 norton internet security Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orka Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Εγω μέχρι πριν 1 χρόνο χρησιμοποιούσα το ZONEALARM pro, καλό κατά τα άλλα πρόγραμμα. Μετά έβαλα το firewall που έρχεται μαζί το γνωστό antivirus pc-cillin. Πολύ καλό πρόγραμμα που απαιτεί ελάχιστη παραμετροποιήση και σχετικά ελαφρύ. Πρίν 10 μέρες, αγόρασα το McAfee internet security που έχει και firewall και Pop-up killer και SPAM killer, antivirus, internet security κτλ κτλ. Παρ'όλο που είναι πολύ καλό (εντυπωσιάστικα αρχικά) μετά είδα οτι δεν δούλευε με το pc suite της SONY ERICSSON για το p800. Και δυστηχώς αναγκάστηκα και το έβγαλα αφου δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν και τα δύο μαζί. Ξαναγύρισα στο παλίο καλό pc-cillin που είναι βελτιωμένο στα σημεία στην τωρινή του έκδοση. ΕΠίσης έχω πάντα ενεργοποιημένο τοn built-in firewall των windows XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Norton Internet Security, το βρισκω καλο για το επιπεδο ασφαλειας που ζηταω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Zone Alarm Pro και εγώ, αφού δοκίμασα αρκετά. Μου λείπει πάντως η έξτρα σιγουριά του Panda Platinum όπου του έθετες συγκεκριμένους επιτρεπόμενους τηλ. αριθμούς dial up για παν ενδεχόμενο (dialers). Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Tiny Personal Firewall 4.5 "αγορασμένο". Το πιο καλό και αξιόπιστο από όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Tiny Personal Firewall 4.5 "αγορασμένο". Το πιο καλό και αξιόπιστο από όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει :) Κι εγώ μια απ τα ίδια. Και ξαναλέω τους λόγους Zone Alarm: ΜΠΑΧΑΛΟ το LAN ακόμα και μετά το unistall Norton Internet Security: Kαθυστερεί το άνοιγμα των σελίδων (δε θυμάμαι γιατί) McAfee: Aρκετά βαρύ και πολύπλοκο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Ποιο θεωρειται παρα πολυ καλο και δυνατο ανεξαρτητως το μεγεθος, απαιτησεις, ποσο μνημη θελει κτλ... Δηλαδη ενα πολυ δυνατο firewall. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Norton Internet Security: Kαθυστερεί το άνοιγμα των σελίδων (δε θυμάμαι γιατί) Το Norton Internet Security / Norton Personal Firewall καθυστερεί το άνοιγμα των σελίδων γιατί απενεργοποιεί τη λήψη συμπιεσμένων σελίδων (gzipped). Το ίδιο ισχύει επίσης και για το Outpost Firewall Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Norton Internet Security, αλλά δεν παρατήρησα αυτή την καθυστέρηση που λέτε. Λέτε να το έφτιαξαν? (κάνω συχνά τα updates :happy: ). Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Έχω δοκιμάσει και το Zone alarm (που όντως κάνει τα Lan μπάχαλο) και το Norton που είναι αρκετά βαρύ και το Tiny. Για χρήση μεμονωμένου user προτείνω Zone χωρίς βέβαια να αποκλείω και το Tiny. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Όταν λέτε ότι το zone alarm κάνει μπάχαλο το lan τί εννοείτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον luke χρησιμοποιώ το sygate personal firewall & μου φαίνεται αρκετά καλο. Το ίδιο κι εγώ, στην έκδοση pro, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 nis με διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OverClocker Ποιό είναι το nis? Τα αρχικά του Norton Internet Security Φιλικά Μάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Για απλή "σπιτική" χρήση και το free zonealarm μια χαρά είναι... Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Για "σπιτική" χρήση καλό είναι και το PC-cillin Firewall Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts