Jig Δημοσιεύτηκε June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2018 (edited) iOS 12 / 50 changes Edited October 2, 2018 by ZZW30 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Όσοι έβαλαν τη beta 1, μήπως μπορούν να μας ενημερώσουν αν διορθώθηκε το bug που ξεκίνησε και συνεχίζεται σε όλο το iOS 11, εξαιτίας του οποίου δεν είναι εφικτές οι απλές φωνητικές εντολές (όχι η Siri) μέσω Bluetooth; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Κύριοι καλησπέρα. Εβαλα το ios12 αλλα δεν βρισκω την επιλογή "περιορισμούς" που ειχα στο 11, ώστε να αποτρεπω διαγραφες εφαρμογών. Ξερεις κανεις να με κατατοπίσει? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Οι περιορισμοί στο iOS 12 έχουν αλλάξει ριζικά. Δες τα παρακάτω links για να κατατοπιστείς: https://9to5mac.com/2018/06/28/ios-12-how-to-access-parental-controls-and-restrictions-iphone-ipad/ https://appletoolbox.com/2018/08/where-are-restrictions-in-ios-12-we-found-it-and-more/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Οι περιορισμοί στο iOS 12 έχουν αλλάξει ριζικά. Δες τα παρακάτω links για να κατατοπιστείς: https://9to5mac.com/2018/06/28/ios-12-how-to-access-parental-controls-and-restrictions-iphone-ipad/ https://appletoolbox.com/2018/08/where-are-restrictions-in-ios-12-we-found-it-and-more/ με συγχωρεις,, αλλα επειδή δεν εβγαλα ακρη.. στο προηγουμενο πατουσα περιορισμούς και εκανα disabled το uninstall apps . τωρα που μπορω να το κανω? δεν το βρισκω ενταξει εβγαλα ακρη.. για οποιον ισως εχει την ιδια απορια με μενα… ρυθμισεις - χρονος επι οθονης - περιορισμοι περιεχομενου και απορρητου - ενεργοποιείς περιορισμούς- αγορες σε iTunes app store- απενεργοποιείς στο διαγραφη εφαρμογών Edited September 18, 2018 by kalgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimaros Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έχει εγκαταστήσει κανείς το 12; πάει καλά ή έχει θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έχει εγκαταστήσει κανείς το 12; πάει καλά ή έχει θέματα; εγω, και δεν βλεπω καμια σοβαρη διαφορα. Βεβαια δεν είμαι και ο φοβερός γνώστης των πραγματων, αλλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Κανένα update για την μπαταρία που την ρουφάει θα βγάλουν;;;;;; Άντε γιατί έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό το θέμα. Βλέπω να το γυρνάω σε android γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Κανένα update για την μπαταρία που την ρουφάει θα βγάλουν;;;;;; Άντε γιατί έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό το θέμα. Βλέπω να το γυρνάω σε android γρήγορα.Στο 7 και 8 μια χαρά είναι η αυτονομία στα παλιά έχεις θέμα λόγο ότι δουλεύει ποιο ψιλά το cpu λόγο περισσότερον λειτουργιών στο OS Έτσι όχι δεν θα δεις ποτέ βελτίωση στα παλιότερα κινιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimaros Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 εγω, και δεν βλεπω καμια σοβαρη διαφορα. Βεβαια δεν είμαι και ο φοβερός γνώστης των πραγματων, αλλα οκ ΤΟ μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πρόσβαση σε raw αρχεία δίχως εφαρμογές τρίτων. Είδα μερικά θέματα στο διαδίκτυο και έβαλα φρένο προσωρινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akisradius Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μετά την αναβάθμιση στο iOS 12 το 6s μου δεν δέχεται το δακτυλικό αποτύπωμα ( ενεργοποιήσει ) ενώ πριν δούλευε κανονικά . Στο 8 μου έγινε χωρίς παρατράγουδα Στο 6s ; Τίποτα Ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μετά την αναβάθμιση στο iOS 12 το 6s μου δεν δέχεται το δακτυλικό αποτύπωμα ( ενεργοποιήσει ) ενώ πριν δούλευε κανονικά . Στο 8 μου έγινε χωρίς παρατράγουδα Στο 6s ; Τίποτα Ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ τι σου βγαζει οταν μπας στης ριθμισεις του δαχτιλικου να βαλεις πεταγετε αμεσος μηνημα απετυχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Μετά την αναβάθμιση στο iOS 12 το 6s μου δεν δέχεται το δακτυλικό αποτύπωμα ( ενεργοποιήσει ) ενώ πριν δούλευε κανονικά . Στο 8 μου έγινε χωρίς παρατράγουδα Στο 6s ; Τίποτα Ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ Από την αρχή.... set up as a new... που σημαίνει : καλό backup και delete all... Μετά κάνε sync... και είσαι οκ! Δεν έχει αναφερθεί πουθενά αυτό σαν πρόβλημα της έκδοσης.. ...ταπεινή άποψή μου.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMGR1985 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπερα Μολις περασα τη 12.0 κ διαπιστωσα οτι μολις ανοιγω wifi η μπαταρια τρεχει ασταματητα... υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να βελτιωθει η κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπερα Μολις περασα τη 12.0 κ διαπιστωσα οτι μολις ανοιγω wifi η μπαταρια τρεχει ασταματητα... υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να βελτιωθει η κατασταση;Φόρτισε 100%, κάνε επανεκκίνηση, βγάλε φορτιστή Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 εχει εξαφανιστει απο το κινητο μου το option υγεια μπαταριας iphone 5s πως θα δω την μπαταρια τωρα; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Διορθωση στο 5s ποτε δεν υπηρξε αυτο.Ομως...Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει πανω κατω το ιδιο πράγμα με το battery health και να δινει τα ιδια αποτελεσματα? Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gezograf Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλημέρα σε όλους, σε iphone 6+ Με το ios 12 έχω μέχρι στιγμής τα εξής προβλήματα: Δεν γίνεται αποστολή μηνυματος παρα μόνο με reset, Δεν αποδέχεται ονόματα των επαφων μου για αποστολή μηνυματος, Δεν δειχνει τις αναπάντητες κλήσεις παρα μόνο μετα απο reset, Χάνει το σήμα. Αυτά! Έκανα εκ νέου εγκατάσταση ως νέας συσκευής αλλά μια απο τα ίδια! Έχει άλλος τα ίδια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλημέρα σε όλους, σε iphone 6+ Με το ios 12 έχω μέχρι στιγμής τα εξής προβλήματα: Δεν γίνεται αποστολή μηνυματος παρα μόνο με reset, Δεν αποδέχεται ονόματα των επαφων μου για αποστολή μηνυματος, Δεν δειχνει τις αναπάντητες κλήσεις παρα μόνο μετα απο reset, Χάνει το σήμα. Αυτά! Έκανα εκ νέου εγκατάσταση ως νέας συσκευής αλλά μια απο τα ίδια! Έχει άλλος τα ίδια προβλήματα; Με την 11 δεν είχες κανένα πρόβλημα και τώρα έχεις τα προβλήματα που περιγράφεις; Πρώτη φορά ακούω για τέτοια θέματα. Αν θελεις, ως ύστατη προσπάθεια, συνδεσε το σε iTunes και κάνε επανεγκατάσταση του iOS 12.0.1 Θα σου κατεβάσει περίπου 3.1gb, οποτε θέλει λίγη υπομονή και ελεύθερο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Καλήμέρα φίλοι, έχω το 6s plus έβαλα να πάρει την 12.1 αλλά λέει ζητήθηκε ενημέρωση και δεν καταεβαίνει, το δοκίμασα χθές και προχθες αλλά τίποτα ακόμα και σήμερα το πρωί, ακόμα και με wifi στη πρίζα το κινητό. Τι να κάνω? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Καλήμέρα φίλοι, έχω το 6s plus έβαλα να πάρει την 12.1 αλλά λέει ζητήθηκε ενημέρωση και δεν καταεβαίνει, το δοκίμασα χθές και προχθες αλλά τίποτα ακόμα και σήμερα το πρωί, ακόμα και με wifi στη πρίζα το κινητό. Τι να κάνω? Καλημέρα. Δοκίμασες μέσω iTunes? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ναι κατεβάζει 3,1GB όλο το αρχείο μπορώ να την περάσω αλλά φοβάμαι μήπως χάσει ρυθμίσεις. Κόλλημα πάντως στην ενημέρωση το γρανάζι γυρίζει λέει ζητήθηκε ενημέρωση μέσω ΟΤΑ αλλά δεν είδα φως Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ναι κατεβάζει 3,1GB όλο το αρχείο μπορώ να την περάσω αλλά φοβάμαι μήπως χάσει ρυθμίσεις. Κόλλημα πάντως στην ενημέρωση το γρανάζι γυρίζει λέει ζητήθηκε ενημέρωση μέσω ΟΤΑ αλλά δεν είδα φωςΔεν χανεις τιποτε μεσω itunes. Περασε την Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα σας. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε iOS 12 (πλέον iOS 12.1) σε iPhone 5s, εμφανίζεται το 1 στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα, τα έχω τσεκάρει όλα 1-1. Ανεβάζω και σχετικό screenshot μήπως βοηθήσει. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλησπέρα σας. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε iOS 12 (πλέον iOS 12.1) σε iPhone 5s, εμφανίζεται το 1 στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα, τα έχω τσεκάρει όλα 1-1. Ανεβάζω και σχετικό screenshot μήπως βοηθήσει. Με επανεκκίνηση της συσκευής παραμένει το σηματάκι στις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts