xrisloko Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πως μπορώ να ρύθμισω την googl cam .έχω την έκδοση αυτή googlecamera pixel2mod arnova 8G2 version 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου κινητού με καλή κάμερα και επεξεργαζόμουν σήμερα το mi 8 σε ένα μαγαζί. Έκλεισα το AI και το beautify και τραβούσα στο photo mode, αλλά τα πρόσωπα των ανθρώπων, τα μαλλιά και το δέρμα γενικά έβγαιναν σαν να έχουν περάσει ένα σωρό φίλτρα επάνω τους, blur, denoise και πολλές φορές είχε μια όψη εντελώς pastel. Τα φώτα ήταν πολύ δυνατά και είδα πως τραβούσε σε πολύ χαμηλό iso, οπότε δεν έφταιγε αυτό. Τι θέλει για να βγάλει έναν άνθρωπο φωτογραφία χωρίς να τον πειράξει καθόλου;Ισχύει από ότι έχω διαβάσει αυτό που λες. Μάλλον δε μπορείς να κάνεις τίποτα με τη stock εφαρμογή . Αλλά η gcam σώζει τη κατάσταση κι εδώ Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Ισχύει από ότι έχω διαβάσει αυτό που λες. Μάλλον δε μπορείς να κάνεις τίποτα με τη stock εφαρμογή . Αλλά η gcam σώζει τη κατάσταση κι εδώ Sent from my C106 using Tapatalkέβαλα σήμερα την gcamera και κολλάει συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 μήπως έχεις δοκιμάσει usb-c ακουστικά; Έχει κάποιος είδος ενισχυτή το τηλέφωνο ; Θα ήταν ενδιαφέρον αν δοκίμαζε κανείς τα cdla της leeco. Τα ακουστικά cdla της le eco δεν δουλεύουν τα δοκίμασα που τα είχα. Πήρα αυτά από το aliexpress και πυροβόλανε... PZOZ USB C Earphone Wired Control Bass In-Ear type c Sport Headset Type-C Jack Headsets With Mic For Xiaomi Mi Mix 2s 8 SE 6X A2 https://s.click.aliexpress.com/e/XgTFPFi Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Τελικα σκεφτομαι να προχωρησω αμεσα σε αγορα αλλα θελω να ρωτησω 2 πραγματα 1) Οταν σου ερχεται μια ειδοποιηση πως συμπεριφερεται? Ενεργοποιειται η AOD και αν δεν το δεις κλεινει μετα απο καποιο σημειο? Εγω θελω να ειναι μονιμα ενεργοποιημενη π.χ μεχρι να το δω και να διαγραψω την ειδοποιηση. 2) OIS σε ποια video mode εχει? 3) Yπαρχει περιπτωση να ενεργοποιηθει το 4G+ μελλοντικα με αναβαθμιση η ειναι θεμα hardware? 4) To 1080@120 Fps θεωρειται κανονικο βιντεο η slow-mo? Γιατι απο τα samples που ειδα στο youtube δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο αργο απο ενα στα 60 fps π.χ Eυχαριστω πολυ. Edited November 2, 2018 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Τελικα σκεφτομαι να προχωρησω αμεσα σε αγορα αλλα θελω να ρωτησω 2 πραγματα 4) To 1080@120 Fps θεωρειται κανονικο βιντεο η slow-mo? Γιατι απο τα samples που ειδα στο youtube δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο αργο απο ενα στα 60 fps π.χ Eυχαριστω πολυ. Είμαι στην τελευταία stable και μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα για το 4. Το 120 το βλέπει σαν νορμάλ βίντεο. έχει ένα διακόπτη που το αλλάζεις από 30 σε 120 και είναι στην ουσία 2160p30, 1080p120 και το slow mo το εχει σαν διαφορετική επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Είμαι στην τελευταία stable και μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα για το 4. Το 120 το βλέπει σαν νορμάλ βίντεο. έχει ένα διακόπτη που το αλλάζεις από 30 σε 120 και είναι στην ουσία 2160p30, 1080p120 και το slow mo το εχει σαν διαφορετική επιλογή Σ'ευχαριστω. Για το 1 και 2 δεν εχεις αποψη, ε? Πιο πολυ για το 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Τα εχω δωσει στην κορη μου, που εχει το Κινεζικο ΜΙ8 128. Δουλευουν αψογα. Μου διαμαρτυρεται ομως οτι το πλειερ σταματαει καποια στιγμη με την οθονη κλειστη. Δεν εχει μαλλον να κανει με τα ακουστικα. Κατι σκοτωνει την εφαρμογη.μήπως έχεις δοκιμάσει usb-c ακουστικά; Έχει κάποιος είδος ενισχυτή το τηλέφωνο ; Θα ήταν ενδιαφέρον αν δοκίμαζε κανείς τα cdla της leeco. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 ardi21 Το 4G plus είναι θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) ardi21 Το 4G plus είναι θέμα hardware. Το 4G+ είναι θέμα software. Το ΜΙ8 σε άλλες χώρες (εκτός ΕU) λαμβάνει κανονικά 4G+. Tόσο ο επεξεργαστής , όσο και το modem υποστηρίζουν 4G+. Ο συνδιασμός των bands του MI8, που απαιτούν οι περισσότερες χώρες τις Ευρώπης, για την ύπαρξη 4G+, δεν έχει δοθεί από την ίδια την XIAOMI. Επίσης δεν υπάρχει και η ανάλογη διαθεσιμότητα από όλους τους operator carries της κάθε χώρας. Αλλά όλα αυτά έχουν ίσως λίγη σημασία, αφού οι μεγάλοι operators της χώρας μας, δεν έοχυν πλησιάσει oύτε καν το μέγιστο της ταχύτητας του 4G και σε κάποιες περιπτώσεις ούτε του 3G+..... Edited November 2, 2018 by Techfreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, με το speedtest, δείχνει download ~ 11mbit, το ίδιο και σε note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, με το speedtest, δείχνει download ~ 11mbit, το ίδιο και σε note 8.Το note 8 έπιανε 4g+ εκείνη την στιγμή? Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση! Έχει κάποιος να προτείνει θέμα ;;Ψάχνω για ένα σαν το stock αλλά με μαύρο παντού! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση! Έχει κάποιος να προτείνει θέμα ;;Ψάχνω για ένα σαν το stock αλλά με μαύρο παντού! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ χρησιμοποιώ αυτό. Για ριξτο μια ματιά! Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Darkoid! Συνδέσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/0bf6546e-3f2d-46b8-8563-f8f406b6b998 Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Σ'ευχαριστω. Για το 1 και 2 δεν εχεις αποψη, ε? Πιο πολυ για το 1. Όταν χτυπήσει ειδοποίηση, ανάβει την οθόνη. Αν δεν το δεις τη ξαναπάει σε always on με ένα μικρο εικονίδιο της ειδοποιησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&page=5#pid31889199 επισημη απαντηση από χιαομι, ότι το mi 8, Δεν υποστηριζει 4G plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&page=5#pid31889199 επισημη απαντηση από χιαομι, ότι το mi 8, Δεν υποστηριζει 4G plus. Άσχημο νέο αυτό. Μακάρι να αλλάξει αλλα δύσκολο το βλέπω !! :worry: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Για ριξτο μια ματιά! Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Darkoid! Συνδέσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/0bf6546e-3f2d-46b8-8563-f8f406b6b998 Mi 8 Power be with youΩραίο θέμα,το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου αρεσε που κάνει πολύ μικρά τα εικονίδια στην μπάρα συντομεύσεων. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θα έρθει Ελλάδα το Mi8 lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θα έρθει Ελλάδα το Mi8 lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Το έχουν λίγα μαγαζιά και δεν είναι global. Ελπίζω σύντομα να το φέρουν πολλοί με global rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Έχει βρει κάποιος φόρτιστη για quick charge 4+; Αυτός που παρέχεται στο κουτί είναι quick charge 3 και ψάχνω για 4+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μετά από κάθε επανεκκίνηση είναι λογικό την πρώτη φορά να μην πιάνει το fingerprint unlock; Είναι η πρώτη μου συσκευή με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν ξέρω. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μετά από κάθε επανεκκίνηση είναι λογικό την πρώτη φορά να μην πιάνει το fingerprint unlock; Είναι η πρώτη μου συσκευή με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν ξέρω.Και το lg g5 όπως και άλλες συσκευές μετά από επανεκκίνηση θέλει πιν την πρώτη φορά, μετά κανονικά fingerprint!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Και το lg g5 όπως και άλλες συσκευές μετά από επανεκκίνηση θέλει πιν την πρώτη φορά, μετά κανονικά fingerprint!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ, νόμιζα είναι κάνα bug μετά το τελευταίο update Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts