ardi21 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Τελικα το θεμα με την AOD, που καποιες φορες δεν ενεργοποιειται οταν κλεινεις την οθονη, μαλλον ειμαι ο μονος που το εχει εδω, ετσι? Και οχι τιποτε αλλο, θα του εκανα reset, αλλα βαριεμαι να το κανω μονο και μονο γι'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τελικα το θεμα με την AOD, που καποιες φορες δεν ενεργοποιειται οταν κλεινεις την οθονη, μαλλον ειμαι ο μονος που το εχει εδω, ετσι? Και οχι τιποτε αλλο, θα του εκανα reset, αλλα βαριεμαι να το κανω μονο και μονο γι'αυτο.Ναι εγώ δεν τον έχω πάθει ποτέ αυτό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 3η μέρα και εγώ με το update σε android10. Battery drain δεν έχω δει, στα ίδια επίπεδα με πριν θα έλεγα. Πολύ καλή η προσθήκη του app drawer και τις εφαρμογής των θεμάτων. Ξηλωσα επιτέλους τον nova launcher τον οποία είχα και αγορασμενο αφού δεν αποκρινοταν και πολύ σωστά πλέον. Επίσης παρατήρησα βελτίωση στην αυτόματη φωτεινότητα σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον.Δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις χειροκίνητα διόρθωση για να 5ην ανεβάσεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 3η μέρα και εγώ με το update σε android10. Battery drain δεν έχω δει, στα ίδια επίπεδα με πριν θα έλεγα. Πολύ καλή η προσθήκη του app drawer και τις εφαρμογής των θεμάτων. Ξηλωσα επιτέλους τον nova launcher τον οποία είχα και αγορασμενο αφού δεν αποκρινοταν και πολύ σωστά πλέον. Επίσης παρατήρησα βελτίωση στην αυτόματη φωτεινότητα σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον.Δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις χειροκίνητα διόρθωση για να 5ην ανεβάσεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkOfftopic αλλά θα ρωτήσω; Τι εννοείς δεν ανταποκρίνοταν σωστά ο nova? Εγώ μια χαρά τον δουλεύω. Καλό το συρτάρι που βάλανε αλλά χωρίς άλλο launcher δε μπορείς να βάλεις αλλά icon packs , widgets κλπ... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Offtopic αλλά θα ρωτήσω; Τι εννοείς δεν ανταποκρίνοταν σωστά ο nova? Εγώ μια χαρά τον δουλεύω. Καλό το συρτάρι που βάλανε αλλά χωρίς άλλο launcher δε μπορείς να βάλεις αλλά icon packs , widgets κλπ... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο κλείσιμο κάποιων εφαρμογών πχ Facebook το animation γινόταν λίγο περίεργο, σαν να έσπαγε το γραφικό.Μονο στο κλείσιμο όμως δλδ με exit gesture δεξια.θα μου πεις λεπτομέρειες αλλά δεν μου καθόταν καλά. Για τα icon packs που λες κ εγώ είχα διάφορα, άλλα τώρα με το themes του MIUI έχει επίσης αρκετά να διαλέξεις και να σε καλύψουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 4 ωρες οθόνη έχω στα στατιστικά μπαταρίας και υπόλοιπο 24%, καλά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 4 ωρες οθόνη έχω στα στατιστικά μπαταρίας και υπόλοιπο 24%, καλά είναι;Δεν έχω το τηλέφωνο για να ξέρω αλλά για τα δικά μου δεδομένα είναι χάλια, με το Α3 έχω τις διπλές ώρες, βέβαια είναι διαφορετικά τηλέφωνα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ας μας πει φίλε κάποιος που πήρε και αυτός την 10αρα έκδοση, έτσι λέω και εγώ, χάλια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δεν έχω το τηλέφωνο για να ξέρω αλλά για τα δικά μου δεδομένα είναι χάλια, με το Α3 έχω τις διπλές ώρες, βέβαια είναι διαφορετικά τηλέφωνα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελείως διαφορετικά τηλέφωνα που δε θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε. Για το θέμα της μπαταρίας και μόνο να υπογραμμίσουμε ότι το a3 έχει 4030mAh με HD+ οθόνη ενώ το mi8 έχει 3400 με FHD+. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τελείως διαφορετικά τηλέφωνα που δε θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε. Για το θέμα της μπαταρίας και μόνο να υπογραμμίσουμε ότι το a3 έχει 4030mAh με HD+ οθόνη ενώ το mi8 έχει 3400 με FHD+.Και συμπληρώνω σε αυτά που λες και το θέμα του λειτουργικού. Άλλη διαχείριση έχεις με το καθαρό android..... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Λογικά σε επόμενη αναβάθμιση θα μπορείς να αλλάξεις και icons αφού στο poco lancher έτσι ήταν ..... Αλλά με τόσα θέματα και πας στις ρυθμίσεις θεμάτων και βάζεις ο,τι εικονίδια θες και δημιουργείς ο,τι θέμα θες ..έχει ένα προσωπάκι κάτω ...από εκεί το κάνεις όπως θες Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Καλό dark θέμα με ωραία εικονίδια ψάχνω, τι προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Καλό dark θέμα με ωραία εικονίδια ψάχνω, τι προτείνεται;Εμένα προσωπικά μου άρεσε ένα που λέγεται Dark Legacy PRO Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Όσον αφορά τη μπαταρία που συζητούσαμε πριν, μόλις παρατήρησα ότι σήμερα έχω 6,5 ώρες sot και 27% μπαταρία. Και τις περισσότερες τις έχω πιάσει με βίντεο σε 4g λόγω απεριόριστων data από κοσμοτε. Νομίζω ότι δεν έχω ξανά πιάσει τέτοιο sot....δε ξέρω τι έχει γίνει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Το θεωρώ αδύνατον αυτό, ειδικά και με 4g, απλά το φορτισες ενδιάμεσα, πριν κάνει τον κύκλο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Το θεωρώ αδύνατον αυτό, ειδικά και με 4g, απλά το φορτισες ενδιάμεσα, πριν κάνει τον κύκλο τουΔηλαδή με λες ψεύτη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Εγώ πάντως βλέπω ότι έχουμε 18 Φλεβάρη και ακόμα δεν κατάφερε η Xiaomi να δώσει την αναβάθμιση σε όλα τα mi8. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Και εγώ παιδιά η ίδια κατάσταση είχα στο YouTube κλπ 5,39 λεπτά με ποσοστό 24% μπαταρία αλλά έχω και 811 φορτισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Δηλαδή με λες ψεύτη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό κατάλαβες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Αυτό κατάλαβες εσύ;Αφού λέω τι έγινε και μου λες αποκλείεται το φορτιστές και ενδιάμεσα;λες να μη ξέρω αν το φορτισα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Έχει κανείς τον συνδιασμό mi8 και wind, για να μας πει αν του δουλεύει το VoLTE Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Μιας και το θέμα εδώ είναι η χαρά του μπαταριακια, έχετε δει ότι εάν καλέσεις *#*#6485#*#* μπορείς να δεις πόσους κύκλους έχει η μπαταρία? Εγώ είμαι στους 494... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εγώ αν είναι το σωστό το MF_02 έχω 468. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Αφού λέω τι έγινε και μου λες αποκλείεται το φορτιστές και ενδιάμεσα;λες να μη ξέρω αν το φορτισα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔικαίωμά μου να μην πιστεύω, ψευτη όμως δεν σου είπα, αντε και χαλάρωσε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts