AkisHD Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Εσείς έχετε πλήρη αυτόματη περιστροφή αριστερά-δεξιά πάνω-κάτω; Γιατί εμένα δεν κάνει το πάνω-κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Εσείς έχετε πλήρη αυτόματη περιστροφή αριστερά-δεξιά πάνω-κάτω; Γιατί εμένα δεν κάνει το πάνω-κάτω.Πάνω κάτω η αλήθεια είναι πως ούτε εμένα το κάνει σε καμία εφαρμογή.... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Πάνω κάτω η αλήθεια είναι πως ούτε εμένα το κάνει σε καμία εφαρμογή.... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με κάποια εφαρμογή όπως Rotation control γίνεται άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Πώς ξεφορτώνομαι αυτό το Ambient mode στη lock screen που μου έχει σπάσει τα νεύρα; ούτε πως εμφανίστηκε εκεί δεν κατάλαβα.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Ρυθμίσεις-οθονη περιβάλλοντος & οθόνη κλειδώματος- οθόνη περιβάλλοντος η πρώτη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Παντως εγω θεωρω εξαιρετικη και την οθονη του mi8. Καλή είναι αλλά όχι, των samsung είναι ανώτερες και ας τις φτιάχνει η samsung. Μπορεί να είναι καλύτερη από άλλες των xiaomi κινητών αλλά ως εκεί! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Έχω ακόμη μια απορία. Πολλές μα πολλές φορές σε διάφορες εφαρμογές κάνει μια σαν επανεκκίνηση δλδ κλείνει η εφαρμογή και ξανά ανοιγει.συνηθως σε Tapatalk,viber...έχει ιδέα κανείς; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Έχω ακόμη μια απορία. Πολλές μα πολλές φορές σε διάφορες εφαρμογές κάνει μια σαν επανεκκίνηση δλδ κλείνει η εφαρμογή και ξανά ανοιγει.συνηθως σε Tapatalk,viber...έχει ιδέα κανείς; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈμενα δεν το κάνει αυτό που λες..... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κάποια εφαρμογή όπως Rotation control γίνεται άραγε;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pranavpandey.rotation Αυτό θα σου κάνει την δουλειά που θέλεις, το δοκίμασα και δουλεύει. Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Ρυθμίσεις-οθονη περιβάλλοντος & οθόνη κλειδώματος- οθόνη περιβάλλοντος η πρώτη επιλογή Ευχαριστώ! Μάλλον κάτι άλλο εννοούσα και το έγραψα λάθος. Όταν το βάζω να φορτίζει, εμφανίζει μια επιπλέον lock screen με το google assistant και πρέπει πρώτα να ξεφορτωθώ αυτή για να ξεκλειδώσω μετά με fingerprint. Πώς έγινε activated αυτό, ένας Θεός ξέρει.. Πώς το στέλνω στο αγύριστο σας παρακαλώ;;; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παιδιά SOS για κάποιο λόγο δεν έχω δεδομένα τα ανοίγω αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα ,έχω κάνει επαναφορά τις ρυθμίσεις για την κεραία αλλά τίποτα , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ηρεμησε, έχει πρόβλημα το δίκτυο της κοσμοτε. Σε what's up τουλάχιστον ισχύει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ηρεμησε, έχει πρόβλημα το δίκτυο της κοσμοτε. Σε what's up τουλάχιστον ισχύει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ έσκασα μέχρι να μάθω καλά και αυτοί μηδέν ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ευχαριστώ! Μάλλον κάτι άλλο εννοούσα και το έγραψα λάθος. Όταν το βάζω να φορτίζει, εμφανίζει μια επιπλέον lock screen με το google assistant και πρέπει πρώτα να ξεφορτωθώ αυτή για να ξεκλειδώσω μετά με fingerprint. Πώς έγινε activated αυτό, ένας Θεός ξέρει.. Πώς το στέλνω στο αγύριστο σας παρακαλώ;;;Εννοώ αυτή την απίστευτα ενοχλητική οθόνη Πώς την απενεργοποιώ;; Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Εννοώ αυτή την απίστευτα ενοχλητική οθόνη Πώς την απενεργοποιώ;; Sent from my MI 8 using TapatalkΟθόνη περιβάλλοντος & οθόνη κλειδώματος / οθόνη περιβάλλοντος... Το ξε-τικάρεις.... Αυτό σου έγραψε και το άλλο παιδί πιο πάνω.... Είναι η always on display οθόνη. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Απενεργοποιημένη είναι βρε παιδιά.. :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Απενεργοποιημένη είναι βρε παιδιά.. :(Εγώ αυτό που βλέπω στην φωτο σου δεν είναι το περιβάλλον της aod.ειναι σα να έχεις βάλει μια άλλη εφαρμογή aod ..... έκανες κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ε,οχι και ενοχλητικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Εγώ αυτό που βλέπω στην φωτο σου δεν είναι το περιβάλλον της aod.ειναι σα να έχεις βάλει μια άλλη εφαρμογή aod ..... έκανες κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι το ambient mod του Google assistant. Όταν φορτίζεις μόνο εμφανίζεται και γράφει πληροφορίες πχ ώρα για ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις κλπ. Μπες στο Google assistant και απενεργοποιήσε το εάν δεν το θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Καλησπέρα ! Μετά από μια ενημέρωση του launcher της xiaomi τα εικονίδια μετά από το ξεκλείδωμα αναδύονται καθώς ξεκλειδώνει το κινητό .Πέραν του ότι δεν μου αρέσει κάποιες φορές παρατηρώ ένα μικρό lag καθώς έχω πάρα πολλές εφαρμογές στην πρώτη οθονη.Μηπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιησω αυτό το εφέ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Βάλαμε χθες gcam σε mi8pro. Απίστευτη η διαφορά με stock κάμερα. Και σε βράδυ που με τελείως σκοτάδι βλέπεις τα πάντα πεντακάθαρα και με φως η λεπτομέρεια της gcam είναι υποδειγματικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Βάλαμε χθες gcam σε mi8pro. Απίστευτη η διαφορά με stock κάμερα. Και σε βράδυ που με τελείως σκοτάδι βλέπεις τα πάντα πεντακάθαρα και με φως η λεπτομέρεια της gcam είναι υποδειγματικη.Συμφωνώ, κι εγώ με το δικό μου Pro και την GCam MJL Minikon v 2.2.2 την εκτόξευσα την κάμερα στις βραδινές.... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Κατεβαζουμε δηλαδη την εφαρμογη gcam tool απο το play store για να εχουμε gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Κατεβαζουμε δηλαδη την εφαρμογη gcam tool απο το play store για να εχουμε gcam? Από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 αυτοί που λένε κατόπιν παραγγελίας στο Σκρουτζ πόσο καιρό κάνουν? Ψάχνουμε mi8, a3, mi9 lite αλλά όλοι οι φτηνοί κατόπιν παραγγελίας είναι. θελω τιμολόγιο οπότε υποχρεωτικά από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Κρασαρει συνέχεια σε εμένα ... Την macro δεν έχεις κατεβάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts