karanti Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Ερωτηση για χρηση του τηλεφωνου στο εξωτερικο: Πως μπορουμε να επιλεξουμε το δικτυο της κινητης τηλεφωνιας που θα συνδεθουμε; Δηλαδη, να μην εχουμε αυτοματη συνδεση με το οποιο διαθεσιμο δικτυο βρει πρωτο το τηλεφωνο. Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Ερωτηση για χρηση του τηλεφωνου στο εξωτερικο: Πως μπορουμε να επιλεξουμε το δικτυο της κινητης τηλεφωνιας που θα συνδεθουμε; Δηλαδη, να μην εχουμε αυτοματη συνδεση με το οποιο διαθεσιμο δικτυο βρει πρωτο το τηλεφωνο.Κάρτες σιμ και δίκτυα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Ξετικαρεις την αυτόματη επιλογή δικτύου Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Είχα το P20 pro Έχω το Mi8 Κάπως έτσι είναι Αν βρω φώτο στο ίδιο σημείο με περίπου ίδιες συνθήκες θα τα ποστάρω Μιλάω για νύχτα πάντα. Με gcam και το Mi8 είναι εξαιρετικό. Μέρα ελάχιστες διαφορές. Αλλά εγώ δεν αλλάζω το miui και τα καλούδια του όπως και την ταχύτητα του για το P20 με τίποτα... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια μένα που δεν παίζω παιχνίδια θα μου φανούν λέτε οι οποίες διαφορές του λειτουργικού και του επεξεργαστή μεταξύ των δύο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Για μένα που δεν παίζω παιχνίδια θα μου φανούν λέτε οι οποίες διαφορές του λειτουργικού και του επεξεργαστή μεταξύ των δύο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι δεν θα δεις διαφορα,εδω ειναι δυσκολο να δω εγω διαφορα με κινητα που φορανε τον 820-821 και ακομα τους πιο παλιους 808 και 652, ειναι θεμα αν μπορεις να δωσεις τα 500 ευρω για το p20 pro η αμα θες να την βγαλεις οικονομικα και εναλλακτικα Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Κ όμως θα δεις διαφορές γτ οι kirin υπερθέρμαινονται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τους Snapdragon. Ειδικά ο 845 δεν έχει κανένα θέμα heating σε σχέση με τους kirin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Αφού δεν παίζει παιχνίδια γιατί να υπερθεμανθει ο επεξεργαστής ;;;στους 805/810/820 να το πεις αυτό..που δεν.ζεσταίνονται η snap και ζεσταίνονται η kirin Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Στα 435€ ευρώ το pro πλέον παιδιά έτσι ; Με αρχική στα 699€ στα μεγάλα καταστήματα. Νομίζω είναι και αυτό κάτι που αξιολογώ θετικά. Τώρα για υπερθέρμανση δεν γνωρίζω αν και εφόσον.Παντως η χρήση που θα του κάνω θα είναι μόνο browsing και κάνα μέσο κοινωνικής δικτύωσης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 https://thedroidguy.com/2019/02/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issue-1098249. http://howto-android.com/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issues/ https://techlector.com/simple-steps-on-how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-problem/ . Φτάσαμε να συγκρίνουμε τους kirin που έκαναν σαπακια με τους Snapdragon ..έλεος δλδ ... ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://thedroidguy.com/2019/02/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issue-1098249. http://howto-android.com/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issues/ https://techlector.com/simple-steps-on-how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-problem/ . Φτάσαμε να συγκρίνουμε τους kirin που έιναι σαπακια με τους Snapdragon ..έλεος δλδ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 https://thedroidguy.com/2019/02/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issue-1098249. http://howto-android.com/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issues/ https://techlector.com/simple-steps-on-how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-problem/ . Φτάσαμε να συγκρίνουμε τους kirin που έκαναν σαπακια με τους Snapdragon ..έλεος δλδ ... ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://thedroidguy.com/2019/02/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issue-1098249. http://howto-android.com/how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-issues/ https://techlector.com/simple-steps-on-how-to-fix-huawei-p20-pro-overheating-problem/ . Φτάσαμε να συγκρίνουμε τους kirin που έιναι σαπακια με τους Snapdragon ..έλεος δλδ ... αν μην υπερβαλουμε για τους kirin,δεν ειναι deal breaker η αμελητεα διαφορα σε cpu η οποια ειναι και δυσκολα μετρησιμη με το ματι, με 250 ευρω παιρνεις το καλυτερο κινητο σημερα,ολα τα λεφτα πανε στην καμερα,δηλαδη αν αξιζει να πας απο τα 315 του mi8 στα 440 tou p20 pro. εχω με μι 8 παντως ειναι ευχαριστημενος Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 παιδια εγω το εχω 2 μερες το κινητο και ειμαι γενικα ευχαριστημενος δεν εχει παρουσιασει κατι. Βεβαια οταν το ανοιξα, η rom που ειχε μεσα εγραφε 1080p/60fps και μπορουσες να διαλεξεις αναλυση στην φωτ. μηχανη. Με το τελευταιο update που εκανε εξαφανιστηκαν αυτα !!! Εχεις κανεις ιδεα τι εχει γινει ? εγινε και στο δικο του αυτο ? Ειναι η global version, απο mediamarkt infoquest εισαγωγη κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 παιδια εγω το εχω 2 μερες το κινητο και ειμαι γενικα ευχαριστημενος δεν εχει παρουσιασει κατι. Βεβαια οταν το ανοιξα, η rom που ειχε μεσα εγραφε 1080p/60fps και μπορουσες να διαλεξεις αναλυση στην φωτ. μηχανη. Με το τελευταιο update που εκανε εξαφανιστηκαν αυτα !!! Εχεις κανεις ιδεα τι εχει γινει ? εγινε και στο δικο του αυτο ? Ειναι η global version, απο mediamarkt infoquest εισαγωγη κανονικα. το ιδιο επαθα και γω,οταν το ανοιξα ειχα και 1080 ακομα και 120 fps! και φυσικα τα 60, τωρα μονο 30 και ειναι ψιλοχαλια οταν τραβας,κριμα περιμενουμε συστομα το update για τα 60 fps kai se 4k Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παιδιά θέλω το 64gb. Πέρα από 20gb μουσικής δεν έχω τπτ άλλο. Είναι κομπλέ; Πόσα gb έχει ελεύθερα; Και τέλος δεν τραβάει 60fps σε fullHD; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παιδιά θέλω το 64gb. Πέρα από 20gb μουσικής δεν έχω τπτ άλλο. Είναι κομπλέ; Πόσα gb έχει ελεύθερα; Και τέλος δεν τραβάει 60fps σε fullHD; Στην επομενη αναβαθμιαη θα τραβαει 60fps..και σε 1080 και σε 4κ ..καποιοι ηδη την εχουν παρει και τραβαει κανονικα.. αναμένουμε αππ μερα σε μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Παιδια δεν το βλέπω λογικο για εισαγόμενα ελληνικα infoquest. Το κινητό εχει τωρα σε προσφορες 400 ευρω ενω σε σκρουτζομαγαζα εχει 300. Να δωσει δηλαδή καποιος απο τωρα 100 ευρω παραπανω ωστε αμα σπασει την οθονη να δωσει αλλα 100 με 150 να την φτιάξει. Εγγυήσεις κτλ για οτιδήποτε αλλο σε κινητα δεν παιζουν ολοι λενε υγρασία και ξεμπερδευουν. Οποτε γιατι να μην παρει καποιος δυο απο Σκρουτζ απο τωρα να ειναι οκ.(που λέει ο λόγος..) Edited April 30, 2019 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά μου ήρθε χθες η 10.3.1 στο mi8se όλο το μενού έγινε dark mode mode και σήμερα έγινε πάλι όπως ήταν πριν γτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Στην επομενη αναβαθμιαη θα τραβαει 60fps..και σε 1080 και σε 4κ ..καποιοι ηδη την εχουν παρει και τραβαει κανονικα.. αναμένουμε αππ μερα σε μερα Κάτι λένε για 5 μαϊου για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά μου ήρθε χθες η 10.3.1 στο mi8se όλο το μενού έγινε dark mode mode και σήμερα έγινε πάλι όπως ήταν πριν γτ?πήγαινε ρυθμίσεις _θέματα και βάλε ένα σκοτεινό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Κάρτες σιμ και δίκτυα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Ξετικαρεις την αυτόματη επιλογή δικτύου Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω πολυ !!! Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Δεν είναι από θέμα είχε αλλάξει όλο σε μαύρο φόντο η μπάρα ειδοποιήσεων για την ένταση των ήχων κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Τελικά δεν άντεξα πέρασα κ γω σε global dev. Έχει όντως το dark mode 4k/60fps video κ αυτή την μπουρδιτσα με το charging animation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Παιδιά η έκδοση των 64gb πως αφήνει ελεύθερα; Παραγγέλνω αύριο κι εγώ Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 51 αν θυμάμαι καλά ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με global dev ειμαι κ εγω και δε το εχω μετανιώσει στιγμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 51 αν θυμάμαι καλά ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με global dev ειμαι κ εγω και δε το εχω μετανιώσει στιγμη.. Κ στο poco που ειχα η dev ήταν μια χαρά . Το ότι παίρνεις πραγματακια μικρά η μεγάλα σχεδόν κάθε Παρασκευή είναι μεγαλο συν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Παιδιά η έκδοση των 64gb πως αφήνει ελεύθερα; Παραγγέλνω αύριο κι εγώ Γύρω στα 56,48 λεει σ' εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Χριστος ανεστη.Παιδια αν αγορασω το xiaomi mi8 απο ποιο καταστημα skroutz συμφερει να το παρω?Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts