vfragos Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έγραψε ένας σε άλλο φόρουμ, η οθόνη δεν είναι τόσο ποιοτική, ασ είναι amoled. Και με αφορμή αυτό το κοίταξα, περιμένω 360 ώρες, να ξεκλειδώσει bootloader,, μου δημιουργήθηκε εντύπωση, ότι είναι πιο κάτω από τις amoled της samsung. Αν αυτό συμβαίνει, τότε προφανώς τους πασαρε χαμηλότερων προδιαγραφών η samsung. Λέω εντύπωση.Από την δικιά μου εμπειρια, η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει εκεί έξω καμία εταιρία που η συσκευή της να είναι εφάμιλλη με της amoled οθόνες των ναυαρχιδων της Samsung. Κατά τα άλλα πήγα και είδα από κοντά την συσκευη σήμερα, πολύ premium κατασκευή και αίσθηση, όσα βίντεο και να είχα δει δεν μπορούσα να το καταλάβω, από κοντά ακόμα πιο όμορφο. Αναρωτιέμαι και εγώ πως να τα πηγαίνει από αυτονομία, καθώς έχω κακομάθει με το redmi note 5. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 http://en.miui.com/getrom.php?m=yes&mobile=2 Global rom δεν υπάρχει, αναμένεται. Την Β20 την έχει. Το mi 8 se, Δεν έχει Β20 Μπες στο Kimovil, έχει τα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Περιμενα να ανακοινωση η ινφοκουεστ την τιμη και ελπιζωντας να εχει παρομοια εκπτωση με ς2 απογοητευτικα 599 ..οποτε παμε εξω αλλα ποιο και απο που τι διαφορες θα εχει. Με το ελληνικο τηλεφωνο με την κλομπαλ το εξωτερικου και θελω οποσδηποτε την β20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 http://en.miui.com/getrom.php?m=yes&mobile=2 Global rom δεν υπάρχει, αναμένεται. Την Β20 την έχει. Το mi 8 se, Δεν έχει Β20 Μπες στο Kimovil, έχει τα χαρακτηριστικά. Σε εμενα απαντας? Το bangood λεει οτι θα ερθει με Global ομως. https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303931.html?rmmds=cart_middle_products "Good News: This Xiaomi Mi8 comes with Official Global ROM + OTA Upgrade from 2018.08.09. --Banggood Team" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Εγω αναμένω Mi 8 SE.. Εχω δει ένα σωρό reviews, η καμερά του φαίνεται εξαιρετική. Για 275€ νομίζω΄αξίζει η συσκευή. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Εγω αναμένω Mi 8 SE.. Εχω δει ένα σωρό reviews, η καμερά του φαίνεται εξαιρετική. Για 275€ νομίζω΄αξίζει η συσκευή. Aν ειχε και NFC και κυριως την B20 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Aν ειχε και NFC και κυριως την B20 .. εμενα προσωπικά δε με απασχολούν αυτά τα 2, δεν χρησιμοποιώ πουθενα nfc Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ούτε και εγώ φίλε μου και εγώ έχω βάλει στο μάτι το mi8 se φενετε πολύ καλό για τα λεφτά του! Αναμένω λίγο καιρό ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisbo Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Εγώ δεν έχω καταλάβει σε όλα αυτά τα κινεζομαγαζα banggood, geekbuying κλπ γιατί έχουν στο mi 8 ορισμένες καταχωρήσεις ως global version και άλλες που δεν το αναφέρει με διαφορετική τιμή. Σε αυτά που δεν είναι global version γράφει ότι έρχονται με την official global rom τουλάχιστον στο banggood. Δηλαδή τι κάνουν; Παίρνουν τις κινεζικές εκδόσεις και αλλάζουν την rom? αυτό που έχω δει είναι ότι έχουν διαφορά στην πρίζα, στο μη global θες αντάπτορα σε EU και λογικά έχει βγει με αγγλοκινέζικη rom και φλασάρουν την global αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα Για σήμερα το 6/128 με το κουπόνι 8BGMI128GB8 στα 384,74 το χρυσό,στα 388,37€ το μαύρο https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-6_21-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303933.html?p=5Z2703914233201411WD&cur_warehouse=HK η 6/64 με το κουπόνι 8BGM8645 στα 345,24€ https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303931.html?p=5Z2703914233201411WD&cur_warehouse=HK Priority direct mail οπωσδήποτε για αποφυγή τελωνείου Edited August 10, 2018 by ioannisbo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Κοιτάξτε και στο eglobalcentral.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 http://en.miui.com/download-346.html Μάλλον βγήκε global rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Έβγαλε και fastboot rom (tgz). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Την Πέμπτη αγόρασα από το eglobalcentral.eu το 6/128 σε λευκό μίας και το είχε 365€ +30 μεταφορικά - 5 κουπόνι. Στα 391€ όλα μαζί. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Την Πέμπτη αγόρασα από το eglobalcentral.eu το 6/128 σε λευκό μίας και το είχε 365€ +30 μεταφορικά - 5 κουπόνι. Στα 391€ όλα μαζί.Παρά πολύ καλή τιμή, χθες που το έβλεπα έβγαινε το λευκό 365 delivered. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Την Πέμπτη αγόρασα από το eglobalcentral.eu το 6/128 σε λευκό μίας και το είχε 365€ +30 μεταφορικά - 5 κουπόνι. Στα 391€ όλα μαζί. ενημερωσε για το συγκεκριμενο καταστημα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 ενημερωσε για το συγκεκριμενο καταστημαΤην Πέμπτη αγόρασα από το eglobalcentral.eu το 6/128 σε λευκό μίας και το είχε 365€ +30 μεταφορικά - 5 κουπόνι. Στα 391€ όλα μαζί.Είναι γνωστό κατάστημα, έχουν αγοράσει και άλλοι; Πόσες μέρες η παραλαβή; Βρίσκεται Ευρώπη, δεν μπλέκεις με τελωνείο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Διαβασα οτι γενικα στα Xiaomi υπαρχει μια καθυστερηση των notifications ετσι ωστε να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια. Υπαρχει και στο Mi8 αυτο το φαινομενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Διαβασα οτι γενικα στα Xiaomi υπαρχει μια καθυστερηση των notifications ετσι ωστε να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια. Υπαρχει και στο Mi8 αυτο το φαινομενο? Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που κανει κάποιος. Εγώ προσωπικά πρώτα παίρνω τα mail στο εταιρικό mail που έχω στο gmail και μετά στο outlook στο laptop και έχω mi6.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 @trifos Από το eglobalcentral.eu,, που είναι Ισπανία,, νομίζω δεν έχει μεταφορικά! Γιατί πληρώνεις 30€. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, βέβαια δεν τους χρειάστηκα ποτέ, για after sales. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 @trifos Από το eglobalcentral.eu,, που είναι Ισπανία,, νομίζω δεν έχει μεταφορικά! Γιατί πληρώνεις 30€. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, βέβαια δεν τους χρειάστηκα ποτέ, για after sales.Από ότι είδα η συσκευή λέει ότι είναι η κινεζική έκδοση. Απλά μπορούμε να περάσουμε εμείς την global rom και όλα καλά; Για να αλλάξεις από China σε global χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader; Το έχει στα χέρια του το κινητό κάνεις να μας πει πως τα πάει από αυτονομία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Το έχω το κινητό, αγορά από honorbuy italia. Έχω stable en-cn,, κινεζική έκδοση, περιμένω να περάσουν 360 ώρες,, συνολικά,, για να ξεκλειδώσει bootloader, και να περάσω global rom. Η οθόνη ας λένε ότι είναι amoled, δεν είναι τόσο ποιοτική,, όπως αυτές που έχουν τα samsung. Από αυτονομία μπαταρίας, δεν ξέρω, διότι επειδή είναι στα Αγγλικά, δεν το χρησιμοποιώ. Καλύτερα να περιμένετε να βγει με global rom, ώστε να μην θέλει να ξεκλειδώσει bootloader κλπ. Η global rom, υπάρχει στο official site xiaomi, αλλά χωρίς ξεκλείδωμα bootloader, δεν περνά. Θα δοκιμάσω με το pc suite μήπως γίνει Γενικά αν είσαι απαιτητικό ς για οθόνη, δεν θα το συνιστούσα, και είναι συμμαζεμενο, με μικρές διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Από ότι είδα η συσκευή λέει ότι είναι η κινεζική έκδοση. Απλά μπορούμε να περάσουμε εμείς την global rom και όλα καλά; Για να αλλάξεις από China σε global χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader; Το έχει στα χέρια του το κινητό κάνεις να μας πει πως τα πάει από αυτονομία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aν θες να το αγορασεις αμεσα γιατι παιδευεσαι? Στο bangood με κουπονι 8BGM8645 βγαινει 347 η κινεζικη εκδοση -> https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303931.html?admitad_uid=b6161bd982b5843f0c6851c5c6b17c3d&cur_warehouse=HK χωρις μεταφορικα. Εχει ομως περασμενη την Global Rom (το γραφει στην περιγραφη αλλα τους ρωτησα κιολας). Και 100% χωρις τελωνειο με Priority Direct Mail. Edited August 11, 2018 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Λοιπόν σας περιγράφω μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις από το 8SE. Αρχικά ο σχεδιασμός του είναι πολύ καλός με καλή αίσθηση στο χέρι, το μπλε χρώμα είναι άψογο και γενικά παρναει εύκολα για ναυαρχίδα. Τώρα έρχομαι απο το ΖΤΕ ΑΧΟΝ 7, το μόνο ηχείο που έχει δεν συγκρίνεται με τα ηχεία του ΑΧΟΝ. Η οθόνη του αν και κατώτερης ανάλυσης από το ΑΧΟΝ έχει καλύτερη ποιότητα χρωμάτων και ορατότητα στον ήλιο. Η μοναδική στιγμή που ένιωσα τη διαφορά είναι σε πολύ μικρές γραμματοσειρές και λογότυπα που φαίνονται λίγο χειρότερα. Τώρα το λογισμικό είναι γρήγορο αν και λίγο μπερδεμένο και έχει αρκετά σημεία κινεζικά ακόμη. Η κάμερα δεν δοκιμαστικέ αρκετά για να μπορω να πω σίγουρα, δείχνει αρκετά καλή. Το ir blaster δουλεύει φανταστικά, η μπαταρία πολύ καλή, ξενέρωσα λιγο με το split window που είναι λίγο χειρότερο από την υλοποίηση του ΑΧΟΝ. Αυτά για αρχή Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Έχω από προχτές το 6/64 αγορά από Κωτσόβολο Περιμένω να κατασταλάξω λίγο για να πω εμπειρίες Πάντως πάλι με το Max 2 μπαίνω και γράφω στα social haha Επειδή είχα και σχεδόν όλα τα τοπ κινητά θα αναφέρω και τυχόν διαφορές ειδικά με τα S9 plus και Ρ20 pro. Σε γενικές γραμμές το κινητό μου αρέσει αν και το μεγάλο μου θέμα είναι πως είμαι εθισμένος στις μεγάλες οθόνες και μπαταρίες και όλα μου φαίνονται κάπως. Ακόμα και το Samsung Note 8 που είχα. Η οθόνη που λέει ένας φίλος πιο πάνω είναι κατώτερη σαφώς από Samsung αλλά περίπου ίδια με το Huawei Πολύ καλή amoled αν και όχι κορυφή. Αρκούντως λαμπερή έξω δεν έχεις θέμα Η κάμερα πολύ δυνατή. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι από Xiaomi Αν και είχα και τα Mi6 K Mi note 3 που ήταν πολύ καλά, αυτό είναι άλλη κατηγορία. Τουλάχιστον S8 μη πω S9 plus στα νυχτερινά. Θα τις δω και στο PC πρώτα και μετά. Μπαταρία μέτρια αλλά τώρα είναι πρώτη φόρτιση. Το Mix 2 που είχα ήταν πολύ καλή. Ελπίζω να στρώσει κι αυτή αλλά P20 pro δεν είναι. Ταχύτητα και αμεσότητα κορυφή. Χαλαρά πατάει κάτω το Huawei και στα σημεία το plus Αν και το multitasking θέλει βελτίωση. Ακουστικό πολυ καλό Και ανοιχτή ακρόαση απ το μονό ακουστικό. Δυνατό σαν το S9 plus όμως δεν είναι με τίποτα. Για το miui τι να πω Αν διορθώσει 2-3 λεπτομέρειες είναι το αγαπημένο μου. Κάνεις πράγματα που σε άλλα κινητά έκανα root να τα πετύχω. Όπως το κλείδωμα με 3rd party app και το ξεκλείδωμα με το δάχτυλο χωρίς να ζητάει πιν μοτίβο και ότι άλλη *******. Τέλος πάντων Θα επανέλθω με νεότερα και ίσως ανεβάσω και βιντεάκι με το Nova που το δουλεύω όπως όλα τα κινητά μου. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 φίλε Μάνο από σήματα πως παει; Από ποιότητα κλήσεων , wifi, gps κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts