Favell Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Εχω κάνει εκκαθάριση αλλά τίποτα. Απεγκατάσταη ενημέρωσης δε γνωρίζω να κάνω. Σ ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 (edited) 19 ώρες πριν, Favell said: Εχω κάνει εκκαθάριση αλλά τίποτα. Απεγκατάσταη ενημέρωσης δε γνωρίζω να κάνω. Σ ευχαριστώ πάντως! Αν σε ενδιαφέρει να το κάνεις, πας εφαρμογές >διαχείριση εφαρμογών >τηλέφωνο >Απεγκατάσταση ενημέρωσης Edited January 17, 2022 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε γιατί όταν μου έρχεται μήνυμα από κάποια ειδησεογραφική πηγή για παράδειγμα δεν ακούγεται ο ήχος ενώ όταν μου έρχεται sms ακούγεται κανονικά ο ήχος; Μήπως είναι θέμα λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 23 ώρες πριν, aras said: Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε γιατί όταν μου έρχεται μήνυμα από κάποια ειδησεογραφική πηγή για παράδειγμα δεν ακούγεται ο ήχος ενώ όταν μου έρχεται sms ακούγεται κανονικά ο ήχος; Μήπως είναι θέμα λογισμικού; Και σε μένα το ίδιο και νόμιζα πως ήταν θέμα του κινητού μου. Παιδιά όποιος σκέφτεται να αλλάξει μπαταρία να πάρει την Nohon με κλειστά μάτια. Δεν περίμενα οτι θα είναι τόσο καλά. Εχει αναστηθεί το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Άρα τι φταίει τελικά; Σήμερα πάλι πάω να κάνω ενημέρωση εφαρμογών όπως πχ του google chrome ή του you tube και δε μου κάνει. Ξέρετε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo_s26 Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 On 24/1/2022 at 11:56 ΠΜ, Hacked said: Και σε μένα το ίδιο και νόμιζα πως ήταν θέμα του κινητού μου. Παιδιά όποιος σκέφτεται να αλλάξει μπαταρία να πάρει την Nohon με κλειστά μάτια. Δεν περίμενα οτι θα είναι τόσο καλά. Εχει αναστηθεί το τηλέφωνο! Εγώ πάντως που έβαλα την nohon είμαι απογοητευμένος.Την έβαλα περισυ τον Απρίλιο δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο και ήδη το ποσοστό της είναι 89%.Τους πρώτους 2 μήνες ήταν μια χαρά.Μετα άρχισε η κατρακύλα.Τωρα ψάχνω να βάλω άλλη γιατί το φορτίζω 3 φορές την ημέρα σίγουρα!!!Αν κάποιος γνωρίζει κάνα αξιόπιστο μαγαζί που να έχει μπαταρία γνήσια ας μου προτείνει.Πραγματικα το τηλέφωνο το έχω 3 χρόνια και δεν θέλω να το αποχωριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 Έχω το τηλέφωνο 3 χρόνια και πραγματικά το έχω ερωτευτεί. Αλλά εδώ και μια εβδομάδα κάνει κάτι τρελά. Εκεί που όλα δουλεύουν ρολόι ξαφνικά χάνει το σήμα και γενικά κόβονται τα πάντα. Σήμα κλήσεων και wifi. Στρώνει μόνο με επανεκκίνηση του τηλεφώνου όπου και εκεί καμία φορά δεν αναγνωρίζει την σιμ, και πρέπει να κάνω και 2η επανεκκίνηση. Λέτε να είναι θέμα της σιμ ή της συσκευής; δυστυχώς δεν έχω 2η σιμ για να δοκιμάσω. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bak2 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 (edited) Είναι γεγονός ότι το Mi8 μας βγήκε σκυλί. Το είχα αγοράσει Οκτώβρη 2018 και μετά από 3 χρόνια σκληρής χρήσης, αντί να το αλλάξω για κάποιο καινούριο μοντέλο, απλώς αντικατέστησα τη μπαταρία με μία nohon. Όταν όλα τα προηγούμενα κινητά που είχα (από το 1998) είχαν αντέξει max12-15 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι και με τη νέα μπαταρία δύσκολα θα βγάλω τη μέρα. Η κάμερα του πολύ καλή και ένας από τους λόγους που δεν θέλω να το αλλάξω, αφού για αντίστοιχης ποιότητας φωτογραφίες θα πρέπει σήμερα να πάρεις κινητό των 500 ευρώ και πάνω. Η μόνη συσκευή που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα όσον αφορά την camera, αλλά και στα υπόλοιπα specs & σε τιμή όχι πάνω από 400 ευρώ είναι το one plus nord 2 και ίσως πάω σε μια τέτοια αλλαγή προτού το mi8 παραδώσει ψυχή... Edited April 1, 2022 by bak2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Και εγώ διαθέτω το ίδιο κινητό σαν δεύτερη συσκευή ,η οποία κυρίως κάθεται στο σπίτι βέβαια.Εχω βάλει και εγώ μπαταρία nohon και αυτή τη στιγμή το κινητό έχει καταγράψει γύρω στις 94 ώρες αναμονή και έχει ακόμα 47% μπαταρία.Γενικως με μικρή χρήση θα το φορτίσω μια φορά την εβδομάδα ,και πιστεύω ότι θα με έβγαζε μια μέρα άνετα με κανονική χρήση.Προσπαθησε να μετρήσεις τη χωρητικότητα της μπαταρίας που έβαλες ,ίσως έπεσες σε προβληματική.Εγω το mi8 το προσέχω σαν τα μάτια μου,είναι το τελευταίο κινητό της xiaomi στο οποίο δεν έκανε εκπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 Καλημέρα σε όλους. Ακόμα με το mi 8, πολύ δύσκολο να το αποχωριστώ, παρόλο που βγαίνουν πολλά καινούρια κινητά, αλλά εκεί το mi 8 σκυλί συνεχίζει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ασχολείται, έχω την τελευταία 12.0.3.0 official global, δεν το έχω πειράξει σε θέμα custom rom, θα πάρουμε την official 12.5 όπως έχει βγει στην Κίνα? Αν κάποιος έβαλε την 12.5.2.0 china υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά με την 12.0.3.0? Σε custom rom αξίζει να βάλει κάποιος με android 12? Τέλος αν έχετε να προτείνετε την καλυτερη gcam για το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Παιδια να ρωτησω την nohon απο που την εχετε αγορασει να δωσω λιγο ζωη στην κινηταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 https://www.aliexpress.com/item/33054548999.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.273e7340t6dcqz&algo_pvid=b40fe48d-689d-4f52-b13b-85bc691bdaa7&algo_expid=b40fe48d-689d-4f52-b13b-85bc691bdaa7-10&btsid=0b86d81916207255980887753ebf7f&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ BM3E είναι το δικό μας. Αξίζει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 το mi8 δεν το έχουν στην λίστα της Xiaomi που σταματούν τις αναβαθμίσεις. θα μας δώσουν miui13?Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 το mi8 δεν το έχουν στην λίστα της Xiaomi που σταματούν τις αναβαθμίσεις. θα μας δώσουν miui13?Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ δεν πηραμε ούτε 12.5. Έχουμε μείνει με security patch του 2020Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 έχω αγοράσει καινούργια μπαταρία. ξέρουμε πόσο θα κοστίσει η αλλαγή? φοβάμαι να το κάνω μόνος μου για να μην γίνει καμιά ζημιά.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Το πηρα οταν το παρατησε η κορη μου. Αλλαξα μπαταρια, του εβαλα και lineage android 13 και ειναι παλι καινουργιο και πυραυλος.Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Από που πήρες την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Από Κίνα. AliExpress. Γνησια υποτιθεται. Παντως παει καλα. Sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Μπορείς να δώσεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Δεν ειναι διαθεσιμη πια, αλλα νομιζω οποια και να παρεις ειναι μια χαρα. Γραψε xiaomi mi8 original battery και θα βρεις πολλες. Ειδα μια που εχει πουλησει πανω απο 3.000 κομματια και με τιμη 10€ μαζι με μεταφορικα. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Το πηρα οταν το παρατησε η κορη μου. Αλλαξα μπαταρια, του εβαλα και lineage android 13 και ειναι παλι καινουργιο και πυραυλος.Sent from my MI 8 using TapatalkΠως του το πέρασες. Εχεις κανένα οδηγό;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Η μπαταρια αλλαζει πανευκολα, γιατι ανοιγει η πλατη.Για custom, ξεκλειδωνεις bootloader με αιτηση στην xiaomi και στην συνεχεια περνας custom recovery twrp και αν θελεις ανοιγεις το encryption, κανοντας format data και περνας custom rom kai gapps.Δεν ειναι πυρηνική φυσικη αλλα αν δεν το εχεις ξανακανει θελει λιγη προσοχη.Κρατας μπακαπ γιατι σβηνονται ολα οταν ξεκλειδωσεις.Sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Καλησπέρα , έχω ένα θέμα με το κινητό, όταν βάζω κάποια ταπετσαρία την βάζει σκοτεινή σαν να είναι η φωτεινότητα στο τέρμα χαμηλά, το ίδιο γίνεται και όταν παίρνω απόκομμα οθόνης. Τι φταίει; Είναι bug; Την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 3 ώρες πριν, AkisHD said: Καλησπέρα , έχω ένα θέμα με το κινητό, όταν βάζω κάποια ταπετσαρία την βάζει σκοτεινή σαν να είναι η φωτεινότητα στο τέρμα χαμηλά, το ίδιο γίνεται και όταν παίρνω απόκομμα οθόνης. Τι φταίει; Είναι bug; Την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο. Αν έχεις σκοτεινή λειτουργία πήγαινε ρυθμίσεις=>προβολή=>Περισσότερες επιλογές σκοτεινής λειτουργίας και ξετσέκαρε το Προσαρμογή ταπετσαρίας. Τώρα γιά το απόκομμα οθόνης δεν έχω ιδέα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 16 ώρες πριν, geotzia said: Αν έχεις σκοτεινή λειτουργία πήγαινε ρυθμίσεις=>προβολή=>Περισσότερες επιλογές σκοτεινής λειτουργίας και ξετσέκαρε το Προσαρμογή ταπετσαρίας. Τώρα γιά το απόκομμα οθόνης δεν έχω ιδέα.... Ευχαριστώ ,ναι διορθώθηκε , δεν το είχα σκεφτεί ότι το επηρεάζει η σκοτεινή λειτουργία. το απόκομμα οθόνης βγαίνει πιο σκοτεινό αλλά εντάξει θα βγάζω την σκοτεινή λειτουργία όταν χρειάζεται.👍 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts