kerber Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Μόλις ανακάλυψα με λύπη μου ότι δεν μπορώ να προσθέσω αριθμούς στην λίστα αποκλεισμού. Επίσης και αυτοί που είχα βάλει δεν υπάρχουν. Η λίστα είναι κενή. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. On 15/11/2021 at 1:12 ΜΜ, aras said: Παιδιά που πάω για να αλλάξω γραμματοσειρά; Από τις Ρυθμίσεις - Προβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 3 ώρες πριν, kerber said: Μόλις ανακάλυψα με λύπη μου ότι δεν μπορώ να προσθέσω αριθμούς στην λίστα αποκλεισμού. Επίσης και αυτοί που είχα βάλει δεν υπάρχουν. Η λίστα είναι κενή. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Από τις Ρυθμίσεις - Προβολή Επειδή το είχα πάθει και εγώ αυτό, δηλαδή να χάσω την λίστα και δεν είχα βρεί κάποιο τρόπο να την ανακτήσω το καλύτερο είναι να κάνεις μία επαφή και να προσθέτεις ότι αριθμό θέλεις να κάνεις μπλοκ (εγώ έχω γύρω στους 80 αριθμούς). Έτσι την επαφή αυτή θα την κάνεις αποκλεισμό και η λίστα με τους μπλοκαρισμένους αριθμούς πλέον θα συγχρονίζεται και στο google και στον xiaomi λογαριασμό σου, δηλ. δεν πρόκειται να την ξαναχάσεις ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 17 ώρες πριν, geotzia said: Επειδή το είχα πάθει και εγώ αυτό, δηλαδή να χάσω την λίστα και δεν είχα βρεί κάποιο τρόπο να την ανακτήσω το καλύτερο είναι να κάνεις μία επαφή και να προσθέτεις ότι αριθμό θέλεις να κάνεις μπλοκ (εγώ έχω γύρω στους 80 αριθμούς). Έτσι την επαφή αυτή θα την κάνεις αποκλεισμό και η λίστα με τους μπλοκαρισμένους αριθμούς πλέον θα συγχρονίζεται και στο google και στον xiaomi λογαριασμό σου, δηλ. δεν πρόκειται να την ξαναχάσεις ποτέ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως δεν έγινα κατανοητός ΑΛΛΑ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να προσθέσω αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 (edited) 6 ώρες πριν, kerber said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως δεν έγινα κατανοητός ΑΛΛΑ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να προσθέσω αριθμό. Δεν μπορείς να προσθέσεις αριθμό σε επαφή; Εγώ θα έκανα καθάρισμα cash της εφαρμογής του dialer ή και απεγκατάσταση ενημέρωσης και θα ξαναδοκίμαζα .Έχεις δοκιμάσει με άλλη εφαρμογή π.χ true phone; Edited November 20, 2021 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Ποια ειναι η τελευταια stable global rom ; Εχω την 12.02.2 αλλα καπου ειδα οτι εχει βγει η 12.5.2 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Ποια ειναι η τελευταια stable global rom ; Εχω την 12.02.2 αλλα καπου ειδα οτι εχει βγει η 12.5.2 !!!Εγώ έχω την 12.0.1.0 εδώ και.....δε θυμάμαι πόσο ενα χρόνο σίγουραΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια χρήσης "κατάφερα" και έσπασα κατά λάθος την οθόνη μετά από από ένα απλό χτύπημα. Το γυαλί δεν έσπασε αλλά όπως βλέπετε χρειάζεται αλλαγή. Επειδή το κινητό δε θέλω να το αφήσω στην άκρη, γνωρίζετε που μπορώ να βρω καλής οθόνη για αντικατάσταση; Έχω δει σε κινέζικα site ότι πουλάνε digitizer αντικατάστασης ή ολόκληρη οθόνη μαζί με το σασί. Δε γνωρίζω πως να το περιγράψω σωστά. Τι ακριβώς χρειάζεται να αγοράσω; Η αλλαγή είναι εύκολη; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Θα χρειαστεί να πάρεις το display μαζί με το digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 1 hour ago, athanaso77 said: Θα χρειαστεί να πάρεις το display μαζί με το digitizer. ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ποιο είναι το digitizer και αν μπορείς να βρεις κάποιο link για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό για να μην αγοράσω κάτι που δεν ταιριάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 52 minutes ago, motor said: ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ποιο είναι το digitizer και αν μπορείς να βρεις κάποιο link για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό για να μην αγοράσω κάτι που δεν ταιριάζει; H οθόνη είναι το display και το τζαμί από πάνω είναι το digitizer. Πωλούνται συνήθως ενωμένα σαν ένα κομμάτι, όπως αυτό… https://www.aliexpress.com/item/1005003327585132.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.395520feElvKXp&algo_pvid=9611953d-29d8-4d90-a572-051ebb43ac15&algo_exp_id=9611953d-29d8-4d90-a572-051ebb43ac15-8&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000025231399961"} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 4 ώρες πριν, athanaso77 said: H οθόνη είναι το display και το τζαμί από πάνω είναι το digitizer. Πωλούνται συνήθως ενωμένα σαν ένα κομμάτι, όπως αυτό… https://www.aliexpress.com/item/1005003327585132.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.395520feElvKXp&algo_pvid=9611953d-29d8-4d90-a572-051ebb43ac15&algo_exp_id=9611953d-29d8-4d90-a572-051ebb43ac15-8&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000025231399961"} Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 On 19/11/2021 at 10:03 ΜΜ, geotzia said: Επειδή το είχα πάθει και εγώ αυτό, δηλαδή να χάσω την λίστα και δεν είχα βρεί κάποιο τρόπο να την ανακτήσω το καλύτερο είναι να κάνεις μία επαφή και να προσθέτεις ότι αριθμό θέλεις να κάνεις μπλοκ (εγώ έχω γύρω στους 80 αριθμούς). Έτσι την επαφή αυτή θα την κάνεις αποκλεισμό και η λίστα με τους μπλοκαρισμένους αριθμούς πλέον θα συγχρονίζεται και στο google και στον xiaomi λογαριασμό σου, δηλ. δεν πρόκειται να την ξαναχάσεις ποτέ. Το θέμα είναι ότι ενώ έχω κάνει την επαφή "Α" με τους αριθμούς κλήσης που θέλω και την έχω βάλει στα ανεπιθύμητα (google) αυτή η επαφή δεν μπαίνει στην λίστα αποκλεισμού του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να συνεχίζω να δέχομαι κλήσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 7 ώρες πριν, kerber said: Το θέμα είναι ότι ενώ έχω κάνει την επαφή "Α" με τους αριθμούς κλήσης που θέλω και την έχω βάλει στα ανεπιθύμητα (google) αυτή η επαφή δεν μπαίνει στην λίστα αποκλεισμού του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να συνεχίζω να δέχομαι κλήσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Χρόνια πολλά Εγώ σαν dialer έχω το true phone και έχω κάνει αυτό που σου είπα...αλλά και στις μαμάς το dialer -τώρα που το κοίταξα- αν πας στις επαφές, διαλέξεις την επαφή που θέλεις π.χ την "επαφή Α" και πατήσεις τις τρείς τελείες πάνω δεξιά και πας αποκλεισμός αριθμών βάζει όλους τους αριθμούς της επαφής στη λίστα ανεπιθύμητων και δεν δέχεται κλήσεις (το τσέκαρα μόλις). Χρόνια πολλά και σε σένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Καινούρια έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Καινούρια έκδοση! Την έκανα αλλά δε βλέπω κάποια διαφορά..... εσείς;Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Μια από τα ίδια ! Ακόμα και η ασφάλεια έχει μείνει στον 9/2020! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Στην Κίνα έχει πάρει την 12,5 αλλά εδώ τίποτα ακόμα. Θα είναι μεγάλη αποτυχία να μην την δώσουν στην Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Χρόνια πολλά με θεία φώτιση. Μου ήρθε κι εμένα η 12.0.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 20 ώρες πριν, aras said: Χρόνια πολλά με θεία φώτιση. Μου ήρθε κι εμένα η 12.0.3. Εχω τη 12.0.3.0 από Οκτώβριο '20 με κώδικα ασφαλείας Android 2020-09-01...να περιμένω ή τελικά αυτή ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα με την φόρτιση. Όταν συνδέω τον δικό του φορτιστή ή κάποιον άλλο γρήγορης φόρτισης ξεκινάει την φόρτιση και μόλις γυρίσει σε γρήγορη φόρτιση την διακόπτει και ξανά το ίδιο σε loop. Και δεν προχωράει η φόρτιση . Φορτίζει μόνο με αργό φορτιστή και πάλι πάρα πολύ αργά, σχεδόν όλη την ημέρα για να πάει κοντά στο 100%. Να έχει βλάβη το καλώδιο; (δεν έχω πρόχειρα άλλο για να δοκιμάσω) , ή να είναι θέμα της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Η το καλώδιο ή θύρα φόρτισης δοκίμασε με άλλο καλώδιο και φορτιστή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Favell Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Παιδιά,κάποια λύση για το θέμα με τη λίστα αποκλεισμού; Από εκεί που είχα 30 αποκλεισμένους αριθμούς τώρα δεν υπαρχει τιποτα και δε μπορω να προσθεσω κανεναν. Δοκίμασα και αυτο που αναφέρατε με τκς επαφες αλλα τιποτα. Γινεται ολη η διαδικασία κανονικά και μόλις πατάω το ok το δεχεται αλλα φυσικα δε περναει τιποτα στη λιστα αποκλεισμού. Καμιά ιδέα ;😩 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 8 ώρες πριν, Favell said: Παιδιά,κάποια λύση για το θέμα με τη λίστα αποκλεισμού; Από εκεί που είχα 30 αποκλεισμένους αριθμούς τώρα δεν υπαρχει τιποτα και δε μπορω να προσθεσω κανεναν. Δοκίμασα και αυτο που αναφέρατε με τκς επαφες αλλα τιποτα. Γινεται ολη η διαδικασία κανονικά και μόλις πατάω το ok το δεχεται αλλα φυσικα δε περναει τιποτα στη λιστα αποκλεισμού. Καμιά ιδέα ;😩 Δοκίμασε αν θέλεις το true phone να δεις αν μπορείς να κάνεις λίστα αποκλεισμού εκεί... Ούτως ή άλλως είναι πολύ καλύτερο από το μαμά (google dialer) Έτσι θα δεις αν φταίει ο dialer ή αν παίζει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Favell Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Το δοκίμασα το true phone και δουλεύει. Το θέμα είναι τι έγινε και σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί η λίστα αποκλεισμού στο mi 8. Κουλό εντελώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 (edited) 5 minutes ago, Favell said: Το δοκίμασα το true phone και δουλεύει. Το θέμα είναι τι έγινε και σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί η λίστα αποκλεισμού στο mi 8. Κουλό εντελώς... Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο google dialer ή απεγκατάσταση ενημέρωσης και δοκίμασε πάλι μπας και...αλλά μετά το true phone το χάος (κατά την γνώμη μου) Edited January 16, 2022 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts