greg2310 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Εγω lineage 17.1..νομιζω αξιζει τις 2 μερες που τη δουλευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Εμένα μου είχε ερθει κάποια στιγμή μια ενημέρωση εφαρμογών συστήματος η οποία εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Την 11.0.2.0(PEAITTI) και δεν με αφήνει να βάλω π.χ. την 11.0.4.0.QEAMIXM με τον updater. Λογικά είσαι σε Android pie ακόμα ε ? Ίσως να πρέπει να ψάξεις πως γίνεται unlock o bootloader για να περάσεις έτσι την τελευταία έκδοση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Λογικά είσαι σε Android pie ακόμα ε ? Ίσως να πρέπει να ψάξεις πως γίνεται unlock o bootloader για να περάσεις έτσι την τελευταία έκδοση . Ναι, pie έχω. Έχει πάρει και τη 10 το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ναι, pie έχω. Έχει πάρει και τη 10 το συγκεκριμένο τηλέφωνο;Ναι απο τον Απρίλιο.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Άλλες φορές τυχαίνει να έρθει η ίδια ενημερωση π.χ.για το always on display 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 (edited) Καλησπέρα ,εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό drain ,σε σημείο που ψάχνω να βρω τι φταίει και δεν μπορώ.Ενημερωσεις συστήματος έχει να πάρει το κινητό μου αρκετό καιρό ,ενώ να πω ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο που το έχω δεν έχω κάνει ποτέ format,κυρίως γιατί έχω εφαρμογές τραπεζών εγκατεστημένες και μετά θέλει διαδικασία με τις τράπεζες για να τις ξαναεγκαταστησω.Εβαλα τον κωδικό που σου εμφανιζει στοιχεία από την μπαταρία και μου έβγαλε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα .Το προβλήμα μου είναι όμως ότι από τους οδηγούς που βλέπω στο ίντερνετ μοιάζει να λείπουν κάποιες παράμετροι από την εικόνα που μου βγάζει (MF_02).Το ποσοστό μέγιστης της μπαταρίας πως μπορώ να βγαλω ...θυμάμαι ότι διαθέτεις δύο τιμές , αλλά δεν είμαι σίγουρος....(MM_03/MM_02 *100?) Any help? Edited June 20, 2020 by Lakedaimonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Καλησπέρα ,εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό drain ,σε σημείο που ψάχνω να βρω τι φταίει και δεν μπορώ.Ενημερωσεις συστήματος έχει να πάρει το κινητό μου αρκετό καιρό ,ενώ να πω ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο που το έχω δεν έχω κάνει ποτέ format,κυρίως γιατί έχω εφαρμογές τραπεζών εγκατεστημένες και μετά θέλει διαδικασία με τις τράπεζες για να τις ξαναεγκαταστησω.Εβαλα τον κωδικό που σου εμφανιζει στοιχεία από την μπαταρία και μου έβγαλε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα .Το προβλήμα μου είναι όμως ότι από τους οδηγούς που βλέπω στο ίντερνετ μοιάζει να λείπουν κάποιες παράμετροι από την εικόνα που μου βγάζει (MF_02).Το ποσοστό μέγιστης της μπαταρίας πως μπορώ να βγαλω ...θυμάμαι ότι διαθέτεις δύο τιμές , αλλά δεν είμαι σίγουρος....(MM_03/MM_02 *100?) Any help? Το απέσυρε αυτό με τον κωδικό η Xiaomi , έχει δύο μήνες περίπου μάλλον γιατί κάτι δεν θα πήγαινε καλά με αυτές τις μετρήσεις ... είσαι στο ίδιο μέρος γιατί και από την κεραία του κινητού μπορεί να συμβαίνει αυτό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Καλησπέρα ,εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό drain ,σε σημείο που ψάχνω να βρω τι φταίει και δεν μπορώ.Ενημερωσεις συστήματος έχει να πάρει το κινητό μου αρκετό καιρό ,ενώ να πω ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο που το έχω δεν έχω κάνει ποτέ format,κυρίως γιατί έχω εφαρμογές τραπεζών εγκατεστημένες και μετά θέλει διαδικασία με τις τράπεζες για να τις ξαναεγκαταστησω.Εβαλα τον κωδικό που σου εμφανιζει στοιχεία από την μπαταρία και μου έβγαλε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα .Το προβλήμα μου είναι όμως ότι από τους οδηγούς που βλέπω στο ίντερνετ μοιάζει να λείπουν κάποιες παράμετροι από την εικόνα που μου βγάζει (MF_02).Το ποσοστό μέγιστης της μπαταρίας πως μπορώ να βγαλω ...θυμάμαι ότι διαθέτεις δύο τιμές , αλλά δεν είμαι σίγουρος....(MM_03/MM_02 *100?) Any help? 1) Υποθετω οτι στα στατιστικα της μπαταριας δεν υπαρχει καμια εφαρμογη/υπηρεσια που να κανει το drain, σωστα? 2) Μηπως για καποιον λογο εχει ενεργοποιηθει το wifi scanning? Ελεγξε το απο τις ρυθμισεις. Αν και θα φαινοταν στα στατιστικα. 3) Αλλαξες καποια περιοχη σε σχεση με το παρελθον? Διοτι μπορει το σημα να ειναι κακο και να φταιει αυτο. Για καλο και για κακο πληκτρολογησε *#*#4636#*#* και γραψε τι dBm σου λεει στην ισχυ σηματος. Αν τιποτα απο αυτα δεν ισχυει τοτε καλο ειναι να κανεις ενα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Aναβαλλεται για λιγες μέρες η miui 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Μετά από πόσο καιρό λέω να αλλάξω .... αλλά τελικά κανένα δεν είναι όπως το mi8 ..... η αλήθεια να λέγεται .. Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Και εγώ έτσι σκεφτόμουν ωσπου δοκίμασα custom rom...άλλο τηλέφωνο πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Δε χρειάζεται. Το mi8 καλύπτει πιστεύω σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Μετά από πόσο καιρό λέω να αλλάξω .... αλλά τελικά κανένα δεν είναι όπως το mi8 ..... η αλήθεια να λέγεται .. Αν εξαιρέσεις την απόδοση της μπαταρίας, δεν συντρέχει λόγος για αλλαγή του Mi8. Οι τιμές έχουν ξεφύγει και στα 300€ όπως έδωσα όταν το αγόρασα, δεν βρίσκεις αντίστοιχες συσκευές σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Αν εξαιρέσεις την απόδοση της μπαταρίας, δεν συντρέχει λόγος για αλλαγή του Mi8. Οι τιμές έχουν ξεφύγει και στα 300€ όπως έδωσα όταν το αγόρασα, δεν βρίσκεις αντίστοιχες συσκευές σήμερα.Συμφωνώ 100 % Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έχει πάει κανείς για αλλαγή μπαταρίας να μας γράψει τι παίζει με τιμές? Ιδανικά σε infoquest ή κάπου αξιόπιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ακόμα και σε μπαταρία ειναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Πάντως παιδιά απ'οτι βλέπω η miui 12 πρέπει να έχει πολύ ωραία κινούμενα wallpapers! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Πάντως παιδιά απ'οτι βλέπω η miui 12 πρέπει να έχει πολύ ωραία κινούμενα wallpapers! Ναι super wallpapers λέγονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Αντε να έρθουν και σε εμάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 (edited) Αντε να έρθουν και σε εμάς! υπαρχουν εδω και καιρο καποια, για εγκατασταση σε οποιαδηποτε συσκευή απο 8.0+ ...Τα ειχα δοκιμασει σε oneplus συσκευες απλα κατεβαζοντας & το "Google wallpapers" ( https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-wallpaper-picker/ ) __υπηρχε μονο ενα προβλημα με τα aod wallpapers,ισως διορθωθηκε διαβασε αν θελεις εδω (το post #181) : https://forum.xda-developers.com/android/themes/mod-miui-12-live-super-wallpapers-t4095037?nocache=1 [ https://www.xda-developers.com/download-miui-12-super-earth-mars-live-wallpapers-ported-other-devices/ ] Edited June 26, 2020 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Κι εγώ βλέπω κάποια παρόμοια σε ορισμένα θέματα που υπάρχουν για το κινξτο. Όπως για παράδειγμα με τη γη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskourtis91 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Πήρα το κινητό σήμερα από σκρουτζομαγαζο και η τελευταία αναβάθμιση που μου βρίσκει είναι η 11.0.2.0.PEAITTI. Απ' ότι διάβασα είναι ιταλική και είχε μέσα και εγκατεστημένες εφαρμογές της ΤΙΜ. Ποια είναι η διαδικασία για να φλασαρω την 11.0.4.0.QEAMIXM; Ξεκλείδωμα bootloader, κατέβασα την fastboot rom και προσπάθησα να φλασαρω αλλά μου έβγαλε error ότι δεν έχω authentication. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Είναι ώρα για αλλαγή μπαταρίας για εμένα μετά από 2 χρόνια. Υπάρχει κάπου αυθεντική? Βρίσκω μόνο από AliExpress που λένε αυθεντικές και έχουν γύρω στα 8 ευρώ αλλά μου φαίνεται too good to be true. Κάποιος που το έχει ήδη κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Είναι ώρα για αλλαγή μπαταρίας για εμένα μετά από 2 χρόνια. Υπάρχει κάπου αυθεντική? Βρίσκω μόνο από AliExpress που λένε αυθεντικές και έχουν γύρω στα 8 ευρώ αλλά μου φαίνεται too good to be true. Κάποιος που το έχει ήδη κάνει? Ας ελπίσουμε να γίνει κι εδώ https://news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-launches-a-battery-replacement-program-for-21-old-models-45835-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts