LAMPROS1977 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Παιδιά όποιος μπορεί να μας λέει αν το δουελεψει λίγο πρώτα να την περάσουμε και εμείς μην έχουμε θέματα.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 (edited) Παιδιά όποιος μπορεί να μας λέει αν το δουελεψει λίγο πρώτα να την περάσουμε και εμείς μην έχουμε θέματα.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο μεχρι τωρα. Edit: Βασικα μολις τωρα ειδα οτι πολλες φορες δεν λειτουργει η AOD οταν κλεινω την οθονη. Edited February 13, 2020 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Με την αναβάθμιση πήγε από 11.0.6.0 PEAMIXM στην 11.0.3.0 QEAMIXM! Μόλις άνοιξε πρόβλημα με τον launcher που έστρωσε με απεγκατασταση! Μου έχει κάνει το τηλ που...να από ρυθμίσεις , διάταξη εικονιδίων ! Αυτά σε πρώτη φάση! Επανέρχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgagalis Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 (edited) Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση στο slow mo μου κάνει τρελο flicker.. έχει κανενας το ίδιο πρόβλημα? *μάλλον ήταν θέμα φωτισμού, σε εξωτερικό χώρο δεν μου εμφανίζει πρόβλημα Edited February 13, 2020 by manosgagalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Με την αναβάθμιση πήγε από 11.0.6.0 PEAMIXM στην 11.0.3.0 QEAMIXM! Μόλις άνοιξε πρόβλημα με τον launcher που έστρωσε με απεγκατασταση! Μου έχει κάνει το τηλ που...να από ρυθμίσεις , διάταξη εικονιδίων ! Αυτά σε πρώτη φάση! Επανέρχομαι! Δεν είχα κάποιο θέμα. Μόλις ήρθε και update για το launcher και έβαλε συρτάρι εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Δεν είχα κάποιο θέμα. Μόλις ήρθε και update για το launcher και έβαλε συρτάρι εφαρμογώνΑπό τις ρυθμισεις-Αρχική οθόνη βάζεις το συρτάρι εφαρμογών; Δεν έχω πάρει ακόμα ενημέρωση για τον launcher. Τι χώρα έχεις βάλει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Να ρωτήσω κάτι, αν κάνω μέσα από recovery wipe τα dalvik cache, cache ,data θα χάσω τίποτα βασικά δεδομένα; Γίνεται δηλαδή factory reset; Γιατί θέλω να το κάνω μπας και ξεκολλήσει γιατί βλέπω ότι η μπαταρία έχει συνέχεια καθοδική πορεία ακόμα και παρατημένο το κινητό για ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Από τις ρυθμισεις-Αρχική οθόνη βάζεις το συρτάρι εφαρμογών; Δεν έχω πάρει ακόμα ενημέρωση για τον launcher. Τι χώρα έχεις βάλει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι από τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης το κάνεις. Ελλάδα έχω στην χώρα και ήρθε το update στον launcher λίγο αφού πέρασα το 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Πάντως εγώ συρτάρι δεν είδα παρόλα αυτά έχει Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ουτε σε μενα εχει ερθει καποια αναβαθμιση για συρταρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Μου ήρθε κι εμένα η νεα ενημέρωση συστήματος με αριθμό 11.0.3.0 σταθερή 1.9g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ουτε σε μενα εχει ερθει καποια αναβαθμιση για συρταρι.Ρυθμίσεις - Αρχικη Οθόνη - Αρχική Οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ρυθμίσεις - Αρχικη Οθόνη - Αρχική Οθόνη Δεν υπαρχει σε μενα. Αναμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Κάποιος με MI8 Pro που να έχει πάρει; Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ πάντως είμαι ακόμα με 11.0.5 και android 9 στο pro Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Κι εμένα δεν έχει εφαρμογή για συρτάρι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Εγώ πάντως είμαι ακόμα με 11.0.5 και android 9 στο pro Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια από τα ίδια, αν την πάρεις ενημέρωσε με τι χώρα έχεις φίλε μου. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Ελλάδα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Ελλάδα έχω.Πάντως στο Downmi για το απλό MI8 έχει ανέβει η ενημέρωση, για το δικό μας ακόμη τίποτε.... Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Απο χθες που περασα την ενημέρωση ολα λειτουργουν αψογα και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Εμένα με region Ελβετία μου πέταξε την αναβάθμιση χτες το βράδυ αλλά ήμουν έξω κ ήθελα να την περάσω σήμερα αλλά.. Εξαφανίστηκε! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μόλις ήρθε αναβάθμιση και για το launcher, κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Απο χθες που περασα την ενημέρωση ολα λειτουργουν αψογα και δεν εχω κανενα προβλημα. Επιβεβαιώνω και γω. Ολα μια χαρά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μου ήρθε και το συρτάρι εφαρμογών σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Μου ήρθε και το συρτάρι εφαρμογών σήμερα.Σου ήρθε η ενημέρωση, το απλό ή το Pro? Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 14, 2020 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Και μένα όλα κομπλέ και UI λειτουργεί καλά και συρτάρι εφαρμογών.κανενα bug.να δούμε τώρα πότε θα καθήσω να κάνω καμιά επαναφορά εργοστασιακών που πρέπει κανονικά αλλά βαριέμαι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts