motojohnnys Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) Εχω μια ερώτηση. Τελευταία παρατηρώ ενώ μπαίνω στο σπίτι συνεχίζει να έχει πάνω στην οθόνη την ένδειξη 4G. Πάω στα WiFi πατάω και ενεργοποιείται. Εννοείται εχω πολύ δυνατό σήμα σπίτι 28mbps . Τώρα τελευταία το κάνει... Γιατί λοιπόν δεν κάνει μόνο του την εναλλαγή ενώ είναι ενεργοποιημένο; Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 8, 2019 by motojohnnys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Γεια σας. Ήθελα να μάθω πως δουλεύει η δεύτερη κάμερα του κινητού με τη gcamera. Όταν ζουμαρεις μπαίνει αυτόματα η δεύτερη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Εχω την εντύπωση ότι η δεύτερη καμερα δεν δουλεύει στην gcam...Ισως μόνο στο πορτρέτο...Δεν είμαι και σίγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Αν βαλεις τη τελευταία του bsg για το mi8 πατωντας την εναλλαγή μπροστά πισω ενεργοποιεί τη telefoto cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τη τελευταία official 10.3.2.0. Επειδή έχω λίγο θέμα με τη μπαταρία, κατέβασα μέσω του updater του κινητού ξανά όλη τη rom γύρω στα 1.8gb. Αν κάνω εγκατάσταση εκ νέου, θα χάσω τα δεδομένα μου? Εφαρμογές και λοιπά θα πρέπει να τα ξαναβάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Oxi προχωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Οκ σευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τη τελευταία official 10.3.2.0. Επειδή έχω λίγο θέμα με τη μπαταρία, κατέβασα μέσω του updater του κινητού ξανά όλη τη rom γύρω στα 1.8gb. Αν κάνω εγκατάσταση εκ νέου, θα χάσω τα δεδομένα μου? Εφαρμογές και λοιπά θα πρέπει να τα ξαναβάλω?Όταν την περάσεις ενημέρωσε αν μπορείς πως πάει η μπαταρία μετα από κάποιες μέρες,αν βλέπεις διαφορά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Όταν την περάσεις ενημέρωσε αν μπορείς πως πάει η μπαταρία μετα από κάποιες μέρες,αν βλέπεις διαφορά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φίλε, ναι μόλις τη πέρασα, έγινε πολύ γρήγορα. Θα δω τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 4g+ στην Λεπτοκαρυά είναι χωριό μάλλον αναβαθμίστηκε το δίκτυο της cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Από beta σε stable μπορώ κανονικά να κάνω το update μέσω του updater έτσι δεν είναι και να κάνω ένα back up στα αρχεία μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 https://techmaniacs.gr/9-syskeyes-tis-xiaomi-lamvanoyn-fetos-to-android-10q-mikres-diaforopoiiseis-me-tin-global-ekdosi/ Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 τελευταια Gcam https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog507/ παρα πολυ καλη αλλα τα βραδινα της https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk δεν θα τα περασει καμια εκδοση!!! Νομιζω παραπανω απο αυτο το επιπεδο δεν παει το κινητο μαςΚαι στις δύο περιπτώσεις τις άφησες όπως ακριβώς κατεβηκανε ή έκανες κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 (edited) .στην beta20 εχω το config του josef http://www.mediafire.com/f..._P3XL.xml/file . κανετε εναν φακελο στο κινητο με το ονομα GCam μεσα εκει εναν ακομα με ονομα configs και το αποθηκευετε εκει μεσα το xml μετα στην καμερα διπλο touch στην κατω κενη περιοχη και το επιλεγετε Edited June 14, 2019 by GeorgeHtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Ευχαριστώ πολύ και από εδώ για την απάντηση σου. Κατέβασα στην beta 20 με τις ρυθμίσεις του josef, αλλά παράλληλα κατέβασα και την pleasureglow 6.2.030 (είναι η αμέσως επόμενη από την perceptiongalaxy που αναφέρεις παραπάνω). Στα δικά μου μάτια, φαίνεται ότι του josef βγάζει πολύ ψυχρά χρώματα. Αντίθετα η pleasureglow βγάζει πιο γλυκά και ζεστά χρώματα. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Θα ανεβάσω και κάνα δείγμα με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 (edited) Tι λεγαμε για το Q και το MIUI11? Kαλως να μας ορισει. Δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρει. https://www.techgear.gr/xiaomi-miui-11-android-q-list-161314/ To 11 το δουλευουν πολυ καιρο, ελπιζω να κανει την διαφορα. Edited June 14, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 (edited) Διαθέσιμη ενημέρωση 9.6.13. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Edited June 15, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Διαθέσιμη ενημέρωση 9.6.13. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Από 1η Ιουλίου θα σταματήσουν οι beta είπανε μόνο stable μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Από 1η Ιουλίου θα σταματήσουν οι beta είπανε μόνο stable μετά Ποιός στήνει από την αρχή πάλι....πφφφφφ Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 (edited) Σταματάνε οι global beta, όχι οι China. Επομένως, xiaomi.eu και xtrv συνεχίζουν κανονικά. Edited June 15, 2019 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Αυτο με την developer ειναι επίσημο? Οντως? Παλι απο την αρχή στήσιμο? Αν μεινω ετσι τι γίνεται απλα δεν θα παίρνω αναβαθμίσεις? Γιατί μπορεί καποιος να μείνει ετσι αν ισχύει και οτι βγει το νεο Android να το περάσει τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ούτε μήνα δεν άντεξα χωρίς το mi 8. Το rn 7 έφυγε και ξανά πάλι εδώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα φίλε, ναι μόλις τη πέρασα, έγινε πολύ γρήγορα. Θα δω τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω. Καλησπέρα. Μετά από μια εβδομάδα, μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι καλύτερη, έφτασα με wifi περίπου 7-7.5 ώρες, με συνδυασμό wifi& δεδομένων γύρω στις 6 ώρες. Δεν ξέρω αν γενικότερα η χρήση volte και wificall επιβαρύνει τη μπαταρία την οποία χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα. Μια κάρτα έχω wind, η άλλη cosmote με ενεργοποιημένα volte και wificall. Ίσως το factory reset να ήταν πιο αποτελεσματικό αλλά ποιός το κάνει. Πάντως μπορώ να πώ ότι βελτιώθηκε η μπαταρία γύρω στις 1-1.5 ώρες sot. Είχα φτάσει να έχω και 4.5 sot σε συνδυασμό, μου θύμισε το παλιό s5, εποχές 4.4.2 android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Παιδια να ρωτήσω κατι .στην κουρτινα ειδοποιήσεων που έχουμε τις διάφορες συντομεύσεις, εχει ενα εικονιδιο που λεει που οταν το πατάς λεει ”κουμπια πλοήγησης" ενεργό και ανενεργό.αυτα τα κουμπιά τι είναι; γιατί οταν παταω την επιλογή δεν αλλάζει κάτι... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα Τελικα τι θα γίνει με την developer τελος? Ξερει κανενας τις διαδικασίες? Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν καποια ΟΤΑ οταν σταματήσει η dev που να σε μεταφέρει σε stable χωρις να χαθούν τα δεδομένα? Κι αν μείνει καποιος έτσι τι θα συμβεί απλα δεν εχει αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts