Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μια ερώτηση.

Τελευταία παρατηρώ ενώ μπαίνω στο σπίτι συνεχίζει να έχει πάνω στην οθόνη την ένδειξη 4G.

Πάω στα WiFi πατάω και ενεργοποιείται.

Εννοείται εχω πολύ δυνατό σήμα σπίτι 28mbps .

Τώρα τελευταία το κάνει...

Γιατί λοιπόν δεν κάνει μόνο του την εναλλαγή ενώ είναι ενεργοποιημένο;

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by motojohnnys

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας. Ήθελα να μάθω πως δουλεύει η δεύτερη κάμερα του κινητού με τη gcamera. Όταν ζουμαρεις μπαίνει αυτόματα η δεύτερη κάμερα;

Εχω την εντύπωση ότι η δεύτερη καμερα δεν δουλεύει στην gcam...Ισως μόνο στο πορτρέτο...Δεν είμαι και σίγουρος...

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τη τελευταία official 10.3.2.0. Επειδή έχω λίγο θέμα με τη μπαταρία, κατέβασα μέσω του updater του κινητού ξανά όλη τη rom γύρω στα 1.8gb. Αν κάνω εγκατάσταση εκ νέου, θα χάσω τα δεδομένα μου? Εφαρμογές και λοιπά θα πρέπει να τα ξαναβάλω?

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τη τελευταία official 10.3.2.0. Επειδή έχω λίγο θέμα με τη μπαταρία, κατέβασα μέσω του updater του κινητού ξανά όλη τη rom γύρω στα 1.8gb. Αν κάνω εγκατάσταση εκ νέου, θα χάσω τα δεδομένα μου? Εφαρμογές και λοιπά θα πρέπει να τα ξαναβάλω?
Όταν την περάσεις ενημέρωσε αν μπορείς πως πάει η μπαταρία μετα από κάποιες μέρες,αν βλέπεις διαφορά

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν την περάσεις ενημέρωσε αν μπορείς πως πάει η μπαταρία μετα από κάποιες μέρες,αν βλέπεις διαφορά

Καλησπέρα φίλε, ναι μόλις τη πέρασα, έγινε πολύ γρήγορα. Θα δω τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

τελευταια Gcam https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog507/ παρα πολυ καλη

αλλα τα βραδινα της https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk δεν θα τα περασει καμια εκδοση!!!

Νομιζω παραπανω απο αυτο το επιπεδο δεν παει το κινητο μας

Και στις δύο περιπτώσεις τις άφησες όπως ακριβώς κατεβηκανε ή έκανες κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις;

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

.στην beta20 εχω το config του josef http://www.mediafire.com/f..._P3XL.xml/file . κανετε εναν φακελο στο κινητο με το ονομα GCam μεσα εκει εναν ακομα με ονομα configs και το αποθηκευετε εκει μεσα το xml μετα στην καμερα διπλο touch στην κατω κενη περιοχη και το επιλεγετε Edited by GeorgeHtz

Ευχαριστώ πολύ και από εδώ για την απάντηση σου.

Κατέβασα στην beta 20 με τις ρυθμίσεις του josef, αλλά παράλληλα κατέβασα και την pleasureglow 6.2.030 (είναι η αμέσως επόμενη από την perceptiongalaxy που αναφέρεις παραπάνω).

Στα δικά μου μάτια, φαίνεται ότι του josef βγάζει πολύ ψυχρά χρώματα.

Αντίθετα η pleasureglow βγάζει πιο γλυκά και ζεστά χρώματα. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Θα ανεβάσω και κάνα δείγμα με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχαριστώ και πάλι.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Tι λεγαμε για το Q και το MIUI11? Kαλως να μας ορισει. Δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρει.

https://www.techgear.gr/xiaomi-miui-11-android-q-list-161314/

To 11 το δουλευουν πολυ καιρο, ελπιζω να κανει την διαφορα.

Edited by ardi21

Από 1η Ιουλίου θα σταματήσουν οι beta είπανε μόνο stable μετά

Ποιός στήνει από την αρχή πάλι....πφφφφφ

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σταματάνε οι global beta, όχι οι China.

Επομένως, xiaomi.eu και xtrv συνεχίζουν κανονικά.

Edited by cirith

Αυτο με την developer ειναι επίσημο? Οντως? Παλι απο την αρχή στήσιμο? Αν μεινω ετσι τι γίνεται απλα δεν θα παίρνω αναβαθμίσεις? Γιατί μπορεί καποιος να μείνει ετσι αν ισχύει και οτι βγει το νεο Android να το περάσει τότε

Καλησπέρα φίλε, ναι μόλις τη πέρασα, έγινε πολύ γρήγορα. Θα δω τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω.

Καλησπέρα. Μετά από μια εβδομάδα, μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι καλύτερη, έφτασα με wifi περίπου 7-7.5 ώρες, με συνδυασμό wifi& δεδομένων γύρω στις 6 ώρες. Δεν ξέρω αν γενικότερα η χρήση volte και wificall επιβαρύνει τη μπαταρία την οποία χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα. Μια κάρτα έχω wind, η άλλη cosmote με ενεργοποιημένα volte και wificall. Ίσως το factory reset να ήταν πιο αποτελεσματικό αλλά ποιός το κάνει. Πάντως μπορώ να πώ ότι βελτιώθηκε η μπαταρία γύρω στις 1-1.5 ώρες sot. Είχα φτάσει να έχω και 4.5 sot σε συνδυασμό, μου θύμισε το παλιό s5, εποχές 4.4.2 android.

Παιδια να ρωτήσω κατι .στην κουρτινα ειδοποιήσεων που έχουμε τις διάφορες συντομεύσεις, εχει ενα εικονιδιο που λεει που οταν το πατάς λεει ”κουμπια πλοήγησης" ενεργό και ανενεργό.αυτα τα κουμπιά τι είναι; γιατί οταν παταω την επιλογή δεν αλλάζει κάτι...

Καλησπέρα

Τελικα τι θα γίνει με την developer τελος?

Ξερει κανενας τις διαδικασίες? Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν καποια ΟΤΑ οταν σταματήσει η dev που να σε μεταφέρει σε stable χωρις να χαθούν τα δεδομένα? Κι αν μείνει καποιος έτσι τι θα συμβεί απλα δεν εχει αναβαθμίσεις?