duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Το μόνο που με χαλάει στο μαμα είναι ότι δε δείχνει τις ειδοποιήσεις του viber,εκτός αν δεν έχω κάνει κάτι σωστά...μ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάντως δείχνει το πολύ μέχρι 2 ειδοποιήσεις το μαμά AOD, το θέμα είναι πως δεν έχω βρει πουθενά ρυθμίσεις για επιλογή εφαρμογών που θα εμφανίζει το AOD. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Εμένα πάντως δείχνει το πολύ μέχρι 2 ειδοποιήσεις το μαμά AOD, το θέμα είναι πως δεν έχω βρει πουθενά ρυθμίσεις για επιλογή εφαρμογών που θα εμφανίζει το AOD.Ούτε και εγώ.αυτο που λέω είναι επίσης ότι αν έχω ένα μήνυμα πχ στο messenger θα μου το δείχνει το σήμα .αν έχω όμως μήνυμα στο viber δεν το δείχνει....εσένα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ούτε και εγώ.αυτο που λέω είναι επίσης ότι αν έχω ένα μήνυμα πχ στο messenger θα μου το δείχνει το σήμα .αν έχω όμως μήνυμα στο viber δεν το δείχνει....εσένα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ έχω δει μήνυμα του Vider στην AOD. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αυτο με την AOD και τις ειδοπιησεις το εχω απορια. Ειναι τοσο περιπλοκο να δειχνει τις ειδοποιησεις απο ΟΛΕΣ τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Σας έχει τύχει και εσάς να έχετε battery brain στο κινητό σας; Εγώ με το που το πήρα πέρασα Dev και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχα και στο Mi Note 3, μου κατεβάζει την μπαταρία νεράκι ενώ είναι στην αδράνεια.... εφαρμογές που κοίταξα μόνο το Facebook τρώει 5%. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Αυτή την στιγμή είναι στο 60% με 1 ώρα ανοιχτή οθόνη..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ενεργοποίησα το wificall της cosmote, αλλά στην περίπτωση που είμαι συνδεδεμένος σε wifi, και βάλω λειτουργία πτήσης, αν πάω να καλέσω μου ζητάει να απενεργοποιήσω τη λειτουργία πτήσης για να μπορώ να καλέσω. Αντίθετα, λαμβάνω κλήσεις κανονικά, συνδεδεμένος μόνο σε wifi. Έτσι λειτουργεί? Υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Παιδες ειμαι μεταξυ του mi8 και του lg v30 που εχουν σχεδον παραπλησιες τιμες.Ποιο συμφερει να αγορασω?Ξερει κανεις? Μια πολύ επώνυμη συσκευή , με μια υποδεέστερη φαινομενικά. Το 8αρι είναι μια πολύ όμορφη συσκευή με εξαιρετική κάμερα και όμορφη οθόνη (επιμένω όχι όσο κάποια επώνυμα βλέπε (xz3 Iphone, Samsung, lg ). Είναι όμως πολύ γρήγορο , πολύ τίμιο για τα χρήματα του με πολύ καλο επεξεργαστή. Έχει καλο ηχείο, όχι καλο ακουστικό όπως πολλά από τα κινεζικά και ας είναι και επώνυμα. Το άλλο έχει το κύρος μιας εταιρίας επώνυμης με ιστορία αλλά ...όπως λένε κάποιοι άλλου, πάσχει από υποστήριξη. Σιγουρα δεν είναι γρηγορότερο το mi8 και λόγω επεξεργαστή αλλά και της μνήμης Ram αλλά παραμένει μια ναυαρχίδα φτηνή όμως.... Θα επέλεγα με το βάρος της ζυγαριάς xiaomi .... Άποψη μου φυσικά . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Σας έχει τύχει και εσάς να έχετε battery brain στο κινητό σας; Εγώ με το που το πήρα πέρασα Dev και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχα και στο Mi Note 3, μου κατεβάζει την μπαταρία νεράκι ενώ είναι στην αδράνεια.... εφαρμογές που κοίταξα μόνο το Facebook τρώει 5%. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Αυτή την στιγμή είναι στο 60% με 1 ώρα ανοιχτή οθόνη..... Αν εχεις κακο σημα δεν υπαρχει σωτηρια. Ειναι το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις. Πηγαινε αρχικα στο ιστορικο της μπαταριας και δες αν η μπαρα που δειχνει το σημα ειναι εντονο πρασινο η οχι. Η ακομα καλυτερα πληκτρολογησε στον dialer σου *#*#4636#*#* και στο menu που θα σου ανοιξει πηγαινε στις καρτες σου και γραψε τι signal strength σου λεει. Edited May 15, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αν εχεις κακο σημα δεν υπαρχει σωτηρια. Ειναι το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις. Πηγαινε αρχικα στο ιστορικο της μπαταριας και δες αν η μπαρα που δειχνει το σημα ειναι εντονο πρασινο η οχι. Η ακομα καλυτερα πληκτρολογησε στον dialer σου *#*#4636#*#* και στο menu που θα σου ανοιξει πηγαινε στις καρτες σου και γραψε τι signal strength σου λεει. Με αυτό τον κωδικό το μόνο που μου βγάζει είναι: 1. Πληροφορίες τηλεφώνου 1 2. Πληροφορίες τηλεφώνου 2. 3. WiFi.... Πατώντας εκεί δεν έχει πληροφορίες πουθενά για την μπαταρία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Με αυτό τον κωδικό το μόνο που μου βγάζει είναι: 1. Πληροφορίες τηλεφώνου 1 2. Πληροφορίες τηλεφώνου 2. 3. WiFi.... Πατώντας εκεί δεν έχει πληροφορίες πουθενά για την μπαταρία. Οταν μπεις σε αυτα τα μενου, μεταξυ αλλων, σου λεει και την ισχυ του σηματος σε dBm. Αυτο το νουμερο γραψε εδω. Θα ειναι π.χ -90 dBm. Δεν σου ειπα οτι απο εκει βλεπεις την μπαταρια. Την μπαταρια την βλεπεις απο τις ρυθμισεις. Edited May 15, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Οταν μπεις σε αυτα τα μενου, μεταξυ αλλων, σου λεει και την ισχυ του σηματος σε dBm. Αυτο το νουμερο γραψε εδω. Θα ειναι π.χ -90 dBm. Δεν σου ειπα οτι απο εκει βλεπεις την μπαταρια. Την μπαταρια την βλεπεις απο τις ρυθμισεις. Ναι έχεις δίκιο, το βρήκα και γράφει -105dBm.....Δεν ξέρω αν είναι πολύ ή λίγο. Πάντως το σήμα είναι φουλ..... Edited May 15, 2019 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Ναι έχεις δίκιο, το βρήκα και γράφει -105dBm.....Δεν ξέρω αν είναι πολύ ή λίγο. Πάντως το σήμα είναι φουλ..... Εχεις αρκετα εως πολυ κακο σημα και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Ειναι ασχετο το οτι το βλεπεις φουλ. Οταν πας σε περιοχη που εχεις πολυ καλο σημα (δηλαδη κατω απο -80/85dBm) και κατσεις μερικες ωρες, θα δεις μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Δοκιμασε το και θα το καταλαβεις. Edited May 15, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Εχεις αρκετα εως πολυ κακο σημα και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Ειναι ασχετο το οτι το βλεπεις φουλ. Οταν πας σε περιοχη που εχεις πολυ καλο σημα (δηλαδη κατω απο -80/85dBm) και κατσεις μερικες ωρες, θα δεις μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Δοκιμασε το και θα το καταλαβεις. Κάτι είχα καταλάβει πως παίζει με το σήμα, αλλά νόμιζα πως ήταν το 4G και το έκλεινα πάντα όταν ήμουν εκτός WiFi. Μένω κέντρο Κοζάνη και δεν έχει σήμα, πολύ παράξενο και Vodafone.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Και γω Vodafone εχω και αν δεις παλιοτερα μηνυματα μου, οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο, εκανα ακριβως τα ιδια παραπονα για την μπαταρια. Οριακα σκεφτομουν να το δωσω, αλλα δεν θα αλλαζε κατι δραματικα και με αλλη συσκευη. Το σημα γονατιζει τα παντα. Το μοναδικο πραγμα που ισως θα μπορουσες να δοκιμασεις ειναι να αλλαζες την SIM σου, σε περιπτωση που ειναι αρκετα παλια η/και κομμενη. Edited May 15, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Και γω Vodafone εχω:cool: Και αναρωτιόμουν για πιο λόγο να έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα και στο mi note 3.Τώρα τουλάχιστον ξέρω πως φταίει το σήμα και όχι η Dev Rom που έχω περασμένη.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Και αναρωτιόμουν για πιο λόγο να έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα και στο mi note 3.Τώρα τουλάχιστον ξέρω πως φταίει το σήμα και όχι η Dev Rom που έχω περασμένη.... Καλα αν θες δοκιμαζεις και κανενα hard reset η βαζεις stable, αλλα απο την στιγμη που δεν βλεπεις κατι περιεργο στα στατιστικα της μπαταριας, δεν νομιζω να φτιαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Καλα αν θες δοκιμαζεις και κανενα hard reset η βαζεις stable, αλλα απο την στιγμη που δεν βλεπεις κατι περιεργο στα στατιστικα της μπαταριας, δεν νομιζω να φτιαξει κατι. Όχι δεν βλέπω τίποτα περίεργο, νομίζω πως αυτό είναι.... δύο συσκευές με το ίδιο πρόβλημα, δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Δεν μας δείχνεις και ένα screenshot από στατιστικά μπαταρίας με εφαρμογές... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Δεν μας δείχνεις και ένα screenshot από στατιστικά μπαταρίας με εφαρμογές... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ανεβάσω μόλις βρω χρόνο, πάντως σαν πρώτη εφαρμογή με 11,6% που τρώει περισσότερο την μπαταρία μου δείχνει το Android.... Και κάτι άλλο φίλοι μου, μιας και δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες (είμαι ακόμη στην 50) 4G + δεν πιάνει το κινητό? Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Θα ανεβάσω μόλις βρω χρόνο, πάντως σαν πρώτη εφαρμογή με 11,6% που τρώει περισσότερο την μπαταρία μου δείχνει το Android.... Και κάτι άλλο φίλοι μου, μιας και δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες (είμαι ακόμη στην 50) 4G + δεν πιάνει το κινητό? Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί... Μου φαίνεται υπερβολικό 40% μπαταρία με μια ωρα χρηση. Εγω ειμαι με dev δυο κάρτες η μια -105 σημα η αλλη -75 και η μπαταρία μια χαρα. Σε ολα τα κινητα απο την ωρα που μπαινει μια rom η πρωτολειτουργει το κινητο το αφήνουμε 2 με 3 μερες ωστε το σύστημα να ρολαρει.. Το πρόβλημα σου εγω το ειχα δει με τη stable μια μερα την επόμενη μερα διορθώθηκε απο μονο του. Αν δεις και επιμένει ψαξε μηπως κρυφά καμμιά εφαρμογή σου τρωει μπαταρία αλλιως Google search με το προβλημα και δοκίμασε λυσεις.. τελευταία επιλογη backup και factory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Μου φαίνεται υπερβολικό 40% μπαταρία με μια ωρα χρηση. Εγω ειμαι με dev δυο κάρτες η μια -105 σημα η αλλη -75 και η μπαταρία μια χαρα. Σε ολα τα κινητα απο την ωρα που μπαινει μια rom η πρωτολειτουργει το κινητο το αφήνουμε 2 με 3 μερες ωστε το σύστημα να ρολαρει.. Το πρόβλημα σου εγω το ειχα δει με τη stable μια μερα την επόμενη μερα διορθώθηκε απο μονο του. Αν δεις και επιμένει ψαξε μηπως κρυφά καμμιά εφαρμογή σου τρωει μπαταρία αλλιως Google search με το προβλημα και δοκίμασε λυσεις.. τελευταία επιλογη backup και factory Πάντως όπως προανέφερα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζα και στο mi note 3, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί άλλο να φταίει εκτός από το σήμα. Εφαρμογή παρασκηνίου δεν παίζει να είναι γιατί το κοιτάζω συνέχεια. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Όχι 4G+ δεν υποστηρίζει για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Όχι 4G+ δεν υποστηρίζει για Ελλάδα. Ποιος ο λόγος αν γνωρίζεις? Πολύ Κουφό πάντως!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Όχι 4G+ δεν υποστηρίζει για Ελλάδα.Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι κάποια παιδία έχουν δει 4g+ με τη συσκευή Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 https://imgur.com/a/W4RKFgN Ένα screenshot με την κατανάλωση... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts