Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μήπως δεν ήταν αναβάθμιση του λογισμικού αλλά κάποιας εφαρμογής και έγινε αυτόματα?

ακριβως το ιδιο και σε μενα,

δεν εδωσα σημασια.....

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

Με stable global ειμαι. Εκανα μια αναζήτηση και ειδα οτι εχει συμβει γενικά.

Για όσους λενε για τις διαφημίσεις να πω οτι αν μπείτε στις εφαρμογές ληψεις, ασφάλεια, κτλ στις ρυθμίσεις βγάζετε το προτάσεις και ειναι οκ μετα

Παιδιά από μέρα σε μέρα παραλαμβάνω και εγώ τη συσκευή οπότε θα ήθελα να μου πείτε ένα ιδανικό ζεύγος θήκης-tempered glass .μου έχουν πει ότι κορυφαίο είναι το τζαμακι της spiegen.προτιμω από Σκρουτζ αν έχετε κάτι να προτείνετε.ευχαριστω

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προστασία οθονης εδώ και χρόνια σε ολες τις συσκευές βάζω παντα σταγόνες νανοτεχνολογίας που εχουν και στα media markt.. αλλη αίσθηση κινητού..

Προστασία οθονης εδώ και χρόνια σε ολες τις συσκευές βάζω παντα σταγόνες νανοτεχνολογίας που εχουν και στα media markt.. αλλη αίσθηση κινητού..
Αν σου πω ότι πρώτη φορά το ακούω θα φανώ πολύ άσχετος; Χαχ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά να ρωτήσω για το mi 8 pro υπάρχει διαφορετικό θέμα;Ψάχνω τζαμακι και ήθελα να ρωτήσω αν κάνουν και του mi8

Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλλον βγαζει συχνα προβληματα το mi8 η κανω λαθος?

Λάθος κάνεις φίλε το Honor 10 βγάζει πολλά προβλήματα

Μαλλον βγαζει συχνα προβληματα το mi8 η κανω λαθος?

μη σαμποταρεις την κινηταρα και χωρις επιχειρηματα.....

αν προτιμας το honor 10 απο το mi 8 που υπερεχει σε ολα μαλλον εισαι μαζοχος,

ο καθενας μπορει να γραψει κατι και να ανοιξει πολεμο στο νημα διχως λογο,στο νημα της huawei αν θες για το honor 10 φιλε.

φιλικα!

Μου φαινεται θα παρω το honor 10 αντι για το mi8.Το mi8 εχει και αρκετη ακτινοβολια στο σωμα.

Δέν έχουν και πολυ μεγαλη διαφορά στο SAR, και να σου πω και κατι φίλε μου, χθες έδωσα το honor 10 μου και χαίρομαι το καινουργιο μου Mi8

Ότι θες για το Honor ρώτα με, αλλα δεν είναι αυτο που περιμένεις (ο μόνος λόγος να ξαναπάω σε huawei είναι το service τους)

Και εγώ που θεωρώ ψιλοχαλι το mi 8 το θεωρώ καλύτερο.. Αν μιλούσαμε για το p20 άλλαζε

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Και εγώ που θεωρώ ψιλοχαλι το mi 8 το θεωρώ καλύτερο.. Αν μιλούσαμε για το p20 άλλαζε

μεγάλη κουβέντα.. μονο οι καμερες αλλαζουν στο p20 ουσιαστικα. ο επεξεργαστης παντως δεν πολυτραβαει. η οθόνη βγήκε μαπα αφου εμφάνισε κιτρινίλα ουτε με χρόνο χρήσης. Η μπαταρια μααααααπα. το EMUI εκνευριστικο (hibernate σε ολες τις εφαρμογες και δεν βλεπεις notifications) αλλα το ξαναλεω το στειλα για σερβις πριν το δώσω και μου αλλαξανε τα πάντα (μεχρι και frame).

Εγω Δεν έχω θέμα με το με το launcher της Huawei.. Τουλάχιστον στο 9. 1 δουλεύουν όλα ρολόι..μια συνήθεια είναι όπως το miui . Το p20 pro πάντως που δοκίμασα μου άρεσε πολύ... Την οθονη του mi 8 για παράδειγμα την θεωρώ χάλια για amoled. Όπως και την μπαταρία.. Ελπίζω στις επόμενες ναυαρχίδες να μην κάνει το ίδιο λάθος με της μπαταρίες

Φιλικά Γιώργος

Παιδια ολα τα κινητα εχουν τα θεματακια τους ..ολα. Αυτη την στιγμη παρολες τις χαζομαρες της xiaomi πχ να αποφασίσει να μας εχει δυο μηνες χωρις 60 fps ή ξερω εγω καποια μικρο bugs.πραγματα που ολες οι εταιρειες πλεον κανουν... το κινητο αυτο για τα χρηματα του δεν εχει ανταγωνιστή..τι να κανουμε τωρα.

P20 pro ακουω.. οκ αν ειναι να παμε στα 450 euro μιλαμε και για αλλες συγκρισεις και παλι ομως 150 ευρω πιο φθηνό κινητο και σε πολλα ειναι καλυτερο..ακουω για καμερα..δηλαδη δεν μας κανει η καμεραρα του mi 8 .. τι ακριβως ζηταμε απο ενα κινητο? Εχει εκπληκτικη φωτογραφία.. εχω βγαλει και βραδυ και πορτραίτο και ολα φοβερη.. λετε για οθονη.. s7 edge ειχα αν τα βαλεις full φωτεινότητα είναι σχεδον ισαξια https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews

100 αρι σχεδον εχει στο dxmark η καμερα τι αλλο δηλαδη ζηταμε.. και μην νομίζεται οτι οι διαφορες με τα απο πανω είναι και φοβερες.

Σε global rom έχει να πάρει update 3 μήνες κοντά. Τι γίνετε? Security updates του Φλεβάρη. Το παράτησαν η να αλλάξουμε rom?

Θα σου πρότεινα να περιμένεις, εμένα με global 10.3.1.0 έχει security update 3/2019 . Καλά είναι δεν πήραμε και Pixel.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν λες ψιλοχάλι με τι συγκρίνεις και σε ποιούς τομείς ;

Δημήτρης

Θα σου πρότεινα να περιμένεις, εμένα με global 10.3.1.0 έχει security update 3/2019 . Καλά είναι δεν πήραμε και Pixel.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν λες ψιλοχάλι με τι συγκρίνεις και σε ποιούς τομείς ;

Μια έκδοση πιο πριν έχουμε. Το θέμα είναι ότι σε κινητό 7ετιας έχω security Απριλίου 2019 με custom και στο mi8 με official είμαι 3 μήνες πίσω. Είπα να ξεκλειδώσω bootloader να περάσω custom.

Εγω Δεν έχω θέμα με το με το launcher της Huawei.. Τουλάχιστον στο 9. 1 δουλεύουν όλα ρολόι..μια συνήθεια είναι όπως το miui . Το p20 pro πάντως που δοκίμασα μου άρεσε πολύ... Την οθονη του mi 8 για παράδειγμα την θεωρώ χάλια για amoled. Όπως και την μπαταρία.. Ελπίζω στις επόμενες ναυαρχίδες να μην κάνει το ίδιο λάθος με της μπαταρίες

δε μιλαω για launcher αλλα για ολο το λογισμικο.. σκοτώνουν ολα τα apps για εξοικονόμηση μπαταριας με αποτελεσμα να μη λαμβανεις notifications (μου ερχοταν κρατηση για airbnb και την εβλεπα οταν θυμομουν να ανοιξω την εφαρμογη). Δε ξερω για p20 αλλα στο honor ειχε πολλα bugs to 9.1 (recents με μπλε χρωματισμο, και ποσα αλλα) Η οθόνη του p20 δηλαδη είναι καλη? ναι, ειναι καλη, για IPS. Για τη μπαταρια δεν θα μπω καν στη διαδικασια ειναι απαραδεκτη. Και φυσικα πιο αστειο Post processing σε φωτοφραφίες δεν εχω δει, παλι καλα που τα σωζουν οι leica καμερες τα κινητα της σειρας P.

Αλλα πανω απολα ο επεξεργαστης ειναι πραγματικα κινεζια.

Α ξέχασα και το πιο σημαντικο για μενα

Αστειο audio output. Αστειο πραγματικα

Μια έκδοση πιο πριν έχουμε. Το θέμα είναι ότι σε κινητό 7ετιας έχω security Απριλίου 2019 με custom και στο mi8 με official είμαι 3 μήνες πίσω. Είπα να ξεκλειδώσω bootloader να περάσω custom.
To θέμα με τις custom rom είναι μεγάλο με τα θετικά και τα αρνητικά του. Εγώ παρότι έμπειρος δεν το πειράζω μέχρι να σταματήσουν τα update. Προτιμώ σταθερότητα και αξιοπιστία.
Δημήτρης

ρε παιδες ποτε τελικα θα ερθει η εκδοση με τα 60 fps σε fhd και 4k?

ειμαι σε 10.2.3.0 stable και δεν εχει ερθει τιποτα......

Εχω android κινητο απο το 2009 ..samsung galaxy spica ...εχω αλλαξει πολλεςς συσκευες ..ολες τις πειραζα με custom roms ..το mi8 ειναι το μονο που δε θελησα να πειραξω..με ικανοποιει σε ολους τους τομεις..η οθονη του αν και amoled ειναι ρυθμισμενη σωστα και βγαζει φυσικα χρωματα..ειναι απολυτα smooth..με google cam απογειώνεται στις νυχτερινες ληψεις ..με ενα σκουρο θεμα εχω ξεχασει και το notch..πηγα να δω και κατι καινουριο και τιποτα δε με ενθουσιασε αρκετα ωστε να αλλαξω..και αλλαζω συχνα κινητα..με βλεπω να κάθομαι ακομα εδω για εξαμηνο με χρονο σιγουρα..