VOYAGER13 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Πληκτρολογήστε: *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*)Ευχαριστώ πολύ τώρα είναι οκ. Έγραφα τους κωδικούς αυτούς απλά δεν ήξερα ότι όταν έγραφε disabled ήταν ενεργό . Κουφό αλλά αφού δουλεύει ΟΚ !!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 28, 2019 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 μήπως κάποιος ξέρει ρε παιδιά γιατί δε με αφήνει να ενεργοποιήσω τα services στη προσβασιμοτητα... εχω ενα καρο εφαρμογες που να ξερω ποια φταίει.. Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Εχει βρει κανεις καποια καλη θηκη armband για το Mi8? Η κατι αλλο που να κανει για τρεξιμο, για να μην το εχεις στην τσεπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για stable και dev, αναφορικά με την κατανάλωση της μπαταρίας; Ρωτάω γιατί από την αρχή πέρασα dev και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Να παραμείνω ή να επιστρέψω σε stable; Καλύτερα; Χειρότερα; Μια από τα ίδια; Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στις ρυθμίσεις μου. Μετά τα δίκτυα κινητής είναι κενό το μενού. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα ...θα φανει αστειο αλλα να ρωτησω???? πως δουλευει το συστημα αυτο ρε παιδια..οταν εχεις ανοικτο το wifi κανει κλησεις μεσο διαδυκτιου??πως φαινεται αυτο??? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στις ρυθμίσεις μου. Μετά τα δίκτυα κινητής είναι κενό το μενού. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα ...θα φανει αστειο αλλα να ρωτησω???? πως δουλευει το συστημα αυτο ρε παιδια..οταν εχεις ανοικτο το wifi κανει κλησεις μεσο διαδυκτιου??πως φαινεται αυτο??? Edited January 28, 2019 by dimitriszam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 καλησπερα ...θα φανει αστειο αλλα να ρωτησω???? πως δουλευει το συστημα αυτο ρε παιδια..οταν εχεις ανοικτο το wifi κανει κλησεις μεσο διαδυκτιου??πως φαινεται αυτο??? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα ...θα φανει αστειο αλλα να ρωτησω???? πως δουλευει το συστημα αυτο ρε παιδια..οταν εχεις ανοικτο το wifi κανει κλησεις μεσο διαδυκτιου??πως φαινεται αυτο???Από το site της Cosmote : "Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών VoWiFi (Voice over WiFi) και VoLTE (Voice over LTE). Συγκεκριμένα, με το VoWiFi οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS ακόμα και όταν το σήμα τους είναι πολύ περιορισμένο, αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση." Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Από το site της Cosmote : "Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών VoWiFi (Voice over WiFi) και VoLTE (Voice over LTE). Συγκεκριμένα, με το VoWiFi οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS ακόμα και όταν το σήμα τους είναι πολύ περιορισμένο, αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση." Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκανα τη διαδικασια ενεργοποιησης στην Cosmote χρησιμοποιωντας ενα S7, μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης, εκανα επανεκκινηση, εδωσα το *#*#86583#*#*, αλλα στο μενου βλεπω ρυθμιση μονο για το VoLTE και οχι για το WiFi calling. Καποια βοηθεια; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πληκτρολογήστε: *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*) ισχυει και για wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 ισχυει και για wind? Volte-Vowifi μονο η cosmote το παρεχει. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για stable και dev, αναφορικά με την κατανάλωση της μπαταρίας; Ρωτάω γιατί από την αρχή πέρασα dev και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Να παραμείνω ή να επιστρέψω σε stable; Καλύτερα; Χειρότερα; Μια από τα ίδια; Ευχαριστώ. Κανείς;:worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Κανείς;:worry:Εγώ που τις εχω δοκιμάσει και τις 2 ένα κλικ καλύτερη είναι η stable. Αμελητέες διάφορες. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αναμενόμενο. Δεν περίμενα θαύματα. Απλά ήθελα να δω προς τα που γέρνει η πλάστιγγα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εκανα τη διαδικασια ενεργοποιησης στην Cosmote χρησιμοποιωντας ενα S7, μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης, εκανα επανεκκινηση, εδωσα το *#*#86583#*#*, αλλα στο μενου βλεπω ρυθμιση μονο για το VoLTE και οχι για το WiFi calling. Καποια βοηθεια; Oπως είπε και ο φίλος πιο πριν Πληκτρολογήστε: *#*#869434#*#* για Wifi. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εγινε. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σε καποια app, π.χ youtube, tinder, δεν φαινεται ουτε το εικονιδιο στην AOD αλλα ουτε αναβει και το notification led, παρόλο που το εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις του καθε app. Οποτε δεν ξερεις αν εχεις καποια ειδοποιηση αν δεν το ακουσεις/δεις εκεινη την ωρα. Πρεπει να ανοιξεις την οθονη. Υπαρχει καμια λυση/ρυθμιση σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ίδια ενοχλητική κατάσταση με το OnePlus One. Μπαίνεις σε κάποιο ασανσέρ, χάνει το σήμα κ μετά σφίγγεται μέχρι να ξαναπιάσει κ άμα... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) έχει κανείς τρελό battery drain στο youtube λίγες μέρες τώρα?? εχω ελέγξει τα παντα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση..είμαι με global 10.2.2 stable Edited January 29, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ίδια ενοχλητική κατάσταση με το OnePlus One. Μπαίνεις σε κάποιο ασανσέρ, χάνει το σήμα κ μετά σφίγγεται μέχρι να ξαναπιάσει κ άμα... Sent from my MI 8 using TapatalkΚαι στο S7 edge ετσι, και στο S8 γινεται αυτο, και φανταζομαι λιγο πολυ σε ολα τα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Πιστεύετε ότι είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο το adaptive battery; Δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 mgc_6.1.021_mi8_v2b_plus3. Αυτή είναι σωστή η Google Camera που έχω περάσει; Είμαι σταθερή 10.2.2.0 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 στο portrait mode της βασικης εφαρμογης της καμερας ανοιγει αυτοματα ο τηλεσκοπικός φακος με αποτελεσμενα να ζουμαρει πολυ .υπαρχει τροπος στο πορτρέτο να ανοιγει ο κανονικος φακος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) 25% καναλωση μπαταριας σε αναμονη με data, με πολυ λιγη χρηση, μεσα σε 8 ωρες. Μαλλον πρεπει να αλλαξω περιοχη για καλυτερο σημα:lol: Αν δουλευα μεχρι αργα το απογευμα δεν θα με εβγαζε ουτε μεχρι να παω σπιτι!:rolleyes: Edited January 31, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 mgc_6.1.021_mi8_v2b_plus3. Αυτή είναι σωστή η Google Camera που έχω περάσει; Είμαι σταθερή 10.2.2.0 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ναι.Αν θυμάμαι σωστά αυτή δούλευε σε Mi8, Mi Mix2s, Mi Max 2,στη global stable 10.2.1 και σε stock συσκευές... https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Αν αλλάξω region (πχ Ινδία ή Hong Kong) εκτός από περισσότερα θέματα θα έχω και καλύτερο ήχο; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Για κάποιο λόγο με την 10.2.2 έχει απίστευτο drain. Ακόμα και σε stand by. Χάνω σχεδόν 40% το βράδυ χωρίς να χρησιμοποιείται Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts