Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πληκτρολογήστε: *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*)
Ευχαριστώ πολύ τώρα είναι οκ. Έγραφα τους κωδικούς αυτούς απλά δεν ήξερα ότι όταν έγραφε disabled ήταν ενεργό . Κουφό αλλά αφού δουλεύει ΟΚ !!!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by VOYAGER13
Δημήτρης

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μήπως κάποιος ξέρει ρε παιδιά γιατί δε με αφήνει να ενεργοποιήσω τα services στη προσβασιμοτητα... εχω ενα καρο εφαρμογες που να ξερω ποια φταίει.. e7750680b4db11f2d1aed6603a4f0af6.jpg

Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tech Junkie - not curable

Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για stable και dev, αναφορικά με την κατανάλωση της μπαταρίας;

Ρωτάω γιατί από την αρχή πέρασα dev και δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Να παραμείνω ή να επιστρέψω σε stable; Καλύτερα; Χειρότερα; Μια από τα ίδια;

Ευχαριστώ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στις ρυθμίσεις μου. Μετά τα δίκτυα κινητής είναι κενό το μενού.

καλησπερα ...θα φανει αστειο αλλα να ρωτησω???? πως δουλευει το συστημα αυτο ρε παιδια..οταν εχεις ανοικτο το wifi κανει κλησεις μεσο διαδυκτιου??πως φαινεται αυτο???

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στις ρυθμίσεις μου. Μετά τα δίκτυα κινητής είναι κενό το μενού.

καλησπερα ...θα φανει αστειο αλλα να ρωτησω???? πως δουλευει το συστημα αυτο ρε παιδια..οταν εχεις ανοικτο το wifi κανει κλησεις μεσο διαδυκτιου??πως φαινεται αυτο???

Edited by dimitriszam

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από το site της Cosmote :

"Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών VoWiFi (Voice over WiFi) και VoLTE (Voice over LTE).

Συγκεκριμένα, με το VoWiFi οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS ακόμα και όταν το σήμα τους είναι πολύ περιορισμένο, αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση."

Δημήτρης

Από το site της Cosmote :

"Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών VoWiFi (Voice over WiFi) και VoLTE (Voice over LTE).

Συγκεκριμένα, με το VoWiFi οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS ακόμα και όταν το σήμα τους είναι πολύ περιορισμένο, αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση."

Εκανα τη διαδικασια ενεργοποιησης στην Cosmote χρησιμοποιωντας ενα S7, μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης, εκανα επανεκκινηση, εδωσα το *#*#86583#*#*, αλλα στο μενου βλεπω ρυθμιση μονο για το VoLTE και οχι για το WiFi calling.

Καποια βοηθεια;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

ισχυει και για wind?

Volte-Vowifi μονο η cosmote το παρεχει.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για stable και dev, αναφορικά με την κατανάλωση της μπαταρίας;

Ρωτάω γιατί από την αρχή πέρασα dev και δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Να παραμείνω ή να επιστρέψω σε stable; Καλύτερα; Χειρότερα; Μια από τα ίδια;

Ευχαριστώ.

Κανείς;:worry:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κανείς;:worry:
Εγώ που τις εχω δοκιμάσει και τις 2 ένα κλικ καλύτερη είναι η stable.

Αμελητέες διάφορες.

The power of the Mi 8 be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Αναμενόμενο. Δεν περίμενα θαύματα. Απλά ήθελα να δω προς τα που γέρνει η πλάστιγγα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εκανα τη διαδικασια ενεργοποιησης στην Cosmote χρησιμοποιωντας ενα S7, μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης, εκανα επανεκκινηση, εδωσα το *#*#86583#*#*, αλλα στο μενου βλεπω ρυθμιση μονο για το VoLTE και οχι για το WiFi calling.

Καποια βοηθεια;

Oπως είπε και ο φίλος πιο πριν Πληκτρολογήστε: *#*#869434#*#* για Wifi.

Δημήτρης

Εγινε.

Ευχαριστω πολυ.

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Σε καποια app, π.χ youtube, tinder, δεν φαινεται ουτε το εικονιδιο στην AOD αλλα ουτε αναβει και το notification led, παρόλο που το εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις του καθε app. Οποτε δεν ξερεις αν εχεις καποια ειδοποιηση αν δεν το ακουσεις/δεις εκεινη την ωρα. Πρεπει να ανοιξεις την οθονη.

Υπαρχει καμια λυση/ρυθμιση σε αυτο?

Ίδια ενοχλητική κατάσταση με το OnePlus One. Μπαίνεις σε κάποιο ασανσέρ, χάνει το σήμα κ μετά σφίγγεται μέχρι να ξαναπιάσει κ άμα...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Shit Happens!!!

έχει κανείς τρελό battery drain στο youtube λίγες μέρες τώρα?? εχω ελέγξει τα παντα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση..είμαι με global 10.2.2 stablee57654578df0e5d531fa26138d0d4544.jpg Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Ίδια ενοχλητική κατάσταση με το OnePlus One. Μπαίνεις σε κάποιο ασανσέρ, χάνει το σήμα κ μετά σφίγγεται μέχρι να ξαναπιάσει κ άμα...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Και στο S7 edge ετσι, και στο S8 γινεται αυτο, και φανταζομαι λιγο πολυ σε ολα τα κινητα.

mgc_6.1.021_mi8_v2b_plus3. Αυτή είναι σωστή η Google Camera που έχω περάσει; Είμαι σταθερή 10.2.2.0

στο portrait mode της βασικης εφαρμογης της καμερας ανοιγει αυτοματα ο τηλεσκοπικός φακος με αποτελεσμενα να ζουμαρει πολυ .υπαρχει τροπος στο πορτρέτο να ανοιγει ο κανονικος φακος?

25% καναλωση μπαταριας σε αναμονη με data, με πολυ λιγη χρηση, μεσα σε 8 ωρες. Μαλλον πρεπει να αλλαξω περιοχη για καλυτερο σημα:lol: Αν δουλευα μεχρι αργα το απογευμα δεν θα με εβγαζε ουτε μεχρι να παω σπιτι!:rolleyes: Edited by ardi21

mgc_6.1.021_mi8_v2b_plus3. Αυτή είναι σωστή η Google Camera που έχω περάσει; Είμαι σταθερή 10.2.2.0

Νομίζω ναι.Αν θυμάμαι σωστά αυτή δούλευε σε Mi8, Mi Mix2s, Mi Max 2,στη global stable 10.2.1 και σε stock συσκευές...

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/

:respect:

Αν αλλάξω region (πχ Ινδία ή Hong Kong) εκτός από περισσότερα θέματα θα έχω και καλύτερο ήχο;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Για κάποιο λόγο με την 10.2.2 έχει απίστευτο drain. Ακόμα και σε stand by. Χάνω σχεδόν 40% το βράδυ χωρίς να χρησιμοποιείται