muftrap_1980 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 johnnyman 25 θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου στο gseimenis@yahoo.com σε παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλημερα φιλε μου και καλοριζικο!!! Gcam κατεβαζεις αυτην εδω ενα απλο apk ειναι https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_6.1.009_MI8_V1a.apk Στο saturation βαλε ρυθμισεις highlight Saturation θα 2.1 Shadow saturation 2.3 Στην Front 1.1 και 1.6 αντιστοιχα! Επισης βαλε high is in the dark στο on και Min iso limited by exposure 1/20 η 1/15! Έχω ένα πρόβλημα ενώ δείχνει ότι βγάζει φώτο δεν τις αποθηκεύει πουθενά. Της μπροστινής κάμερας!! Η σελφι αποθηκευονται κανονικά, στο μοντέλο βάζουμε. Κάποια ρύθμιση? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Δεν βάζουμε κάποια άλλη ρύθμιση όχι. Απλα να ξες κάθε φώτο που θα βγάζεις να πατάς κάτω δεξιά να την βλέπεις και μετά να ξανατραβας. Άμα βγάλεις 2 φωτός χωρίς να τις δεις έχει πολύ lag μετά η εφαρμογή και πρέπει να την κλείσεις και να την ξαναανοιξεις. Στο Android pie έχει λυθεί αυτό το θέμα. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Δεν βάζουμε κάποια άλλη ρύθμιση όχι. Απλα να ξες κάθε φώτο που θα βγάζεις να πατάς κάτω δεξιά να την βλέπεις και μετά να ξανατραβας. Άμα βγάλεις 2 φωτός χωρίς να τις δεις έχει πολύ lag μετά η εφαρμογή και πρέπει να την κλείσεις και να την ξαναανοιξεις. Στο Android pie έχει λυθεί αυτό το θέμα. The power of Mi8 be with you Ευχαριστώ αλλα δεν μ εμφανίζει τη φωτογραφία κατω δεξια για να τη δω ενω δειχνει οτι τη βγάζει!στις σελφι δεν εχω προβλημα Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ευχαριστώ αλλα δεν μ εμφανίζει τη φωτογραφία κατω δεξια για να τη δω ενω δειχνει οτι τη βγάζει!στις σελφι δεν εχω προβλημα To google photos το εχεις εγκατεστημενο? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 To google photos το εχεις εγκατεστημενο? βεβαια εψαξα και εκεί!!τιποτα...ισως τη βγαλω και τη ξαναβαλω(των σελφι εμφανιζονται κανονικα σε ολα τα αλμπουμ) Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλημέρα παιδιά. Κατάφερε κανείς να πάει από global stable σε global Dev με κλειδωμένο bootloader μέσο updater? Όταν βάζω την global Dev 8.1 μου λέει πως θέλει την τελευταία όταν βάζω την τελευταία μου λέει ότι είναι διαφορετική έκδοση Android... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ρε παιδια τελικα αξιζει το κινητο η οχι, γιατι διαβαζω τοσες μερες οτι η καμερα του ειναι μουφα δεν εδωσα το s8 για να παρω κατι κατοτερω για δωστε τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ρε παιδια τελικα αξιζει το κινητο η οχι, γιατι διαβαζω τοσες μερες οτι η καμερα του ειναι μουφα δεν εδωσα το s8 για να παρω κατι κατοτερω για δωστε τα φωτα σας αν σ ενδιαφερει μονο η καμερα κατσε εκει που είσαι το software της samsung δεν παιζεται.για όλα τ αλλα(μπαταρια πολυ βασικό για μενα και ταχυτητα δεν παιζεται)αλλα με s8 αν δεν είχα θέμα με τη συχνή φόρτιση δεν θ αλλαζα.εχει το s8 ο αδερφος μ και εγω mi8. Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Όποιος λέει για την κάμερα το κινητό είναι κορυφή. Ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ μου στο Flickr. Με τη pie θα βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ πολύ https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Όποιος λέει για την κάμερα το κινητό είναι κορυφή. Ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ μου στο Flickr. Με τη pie θα βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ πολύ https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK The power of Mi8 be with you Αδερφε εσυ απο που το χεις παρει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Όποιος λέει για την κάμερα το κινητό είναι κορυφή. Ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ μου στο Flickr. Με τη pie θα βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ πολύ https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK The power of Mi8 be with you εγω είμαι οπαδός xiaomi αλλα το s8 εχει πολυ καλυτερο software και βαραει out of the box .εδω ψαχνομαστε με googlecamera και ρυθμισεις. για πες μου στις βραδυνες τι κανεις γιατι με το που παρει μια λαμπα μεσα τη πεθαινει στο θορυβο... Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Μήπως έχεις βάλει καμμία ζελατίνα στο τζάκι της κάμερας ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Έχουν πει επίσημα ότι θα βελτιωθεί η κάμερα. Ωστόσο με το που πάρει την 9 και βάλεις gcam δεν έχεις θέμα ούτως ή άλλως Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Έχει καταφέρει κανείς να παίξει το volte σε cosmote? Μιλάμε για την global version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα πέρασα σήμερα την clobal rom, ρε παιδιά τι παροδια κάμερα είναι αυτό;;; είχα περασμένη την china rom και οι φοτο ήταν επίπεδο p20pro (το έχει η γυναίκα κ έκανα συγκρητικα συνέχεια) γτ τόσο διαφορά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Μιας και είμαι καιρό ανενεργός, να κάνω 2 ερωτήσεις, 1. Σήμερα μπορώ να ξεκλειδώσω bootloader. Θα μου σβήσει τα πάντα μετά τη διαδικασία; 1α Αφού ξεκλειδώσω περνάω twrp για να ρουτάρω. 2. Οι επίσημες ενημερώσεις μετά περνιούντε μέσω twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους, απότι βλέπω πολλοί χρήστες έχουν παράπονο από την camera. Ο μόνος σκοπός που πήρε το κινητό κάποιος είναι η camera? Εφόσον υπάρχει η open camera γιατί θα πρέπει να σκάει κάποιος? Υποσχέθηκαν ότι θα πάρει το λογισμικό του mi mix 3. Τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος? Το κινητό θέλει ακόμη δουλειά το λογισμικό του, αλλά δεν πέθανε και κανένας. Δεν αντέχω να διαβάζω άλλα κακά σχόλια, πουλήστε το ρε παιδιά. Παρτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Είναι πολλοί που δεν αντέχουν με ένα κινητό πάνω από 2 ή 3 μήνες, έτσι δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν updates και αρχίζουν την κριτική (καλή-κακή;) . Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από αυτούς, τώρα για σένα-μενα που το πήραμε για βάθος χρόνου θα γνωρίζουμε περισσότερα για το κινητό μας! Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος (πόσο ακόμα μελλοντικά με τα updates) με το γενικό σύνολο συσκευής και των χρημάτων που έδωσα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Για να θελει καποιος να το πουλήσει σε τρεις μηνες, προφανως δε τον νοιαζει το χρηματικο. Ας πάρει το note 9 512gb να είναι ευχαριστημένος. Αλλα μη λεει οτι ειναι ακριβο μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Για να θελει καποιος να το πουλήσει σε τρεις μηνες, προφανως δε τον νοιαζει το χρηματικο. Ας πάρει το note 9 512gb να είναι ευχαριστημένος. Αλλα μη λεει οτι ειναι ακριβο μετα...Είναι και το μικρόβιο (βάζει πάνω 100-200) για να πάρει κάτι άλλο. Νομίζεις και το σαμσουνγκ νότες να πάρει θα προλάβει να δει τις πραγματικές λειτουργίες του κινητού του μέχρι να το πουλήσει (ξανά); Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Για να θελει καποιος να το πουλήσει σε τρεις μηνες, προφανως δε τον νοιαζει το χρηματικο. Ας πάρει το note 9 512gb να είναι ευχαριστημένος. Αλλα μη λεει οτι ειναι ακριβο μετα... Χθες συγκρίναμε σε media markt s9 plus με mi8 και στην οθόνη το s9 plus ήταν χειρότερο αρκετά πιο αχρωμο. Στην κάμερα με gcam είναι μια χαρά. Ότι θέλει δουλειά η stock θέλει όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Βάζοντας πάντως την gcam από το xda, στις δύσκολες συνθήκες οι φωτογραφίες είναι λίγο καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Προχθές έπαιξα με ένα mi8 και ενθουσιάστηκα αλλά βλέπω τον χαμό με την κάμερα του και άρχισα να το σκεφτόμαι για αγορά τελικά η clobal miui10 έχει χάλια κάμερα από την κινέζικη? Και με την miui9 τα πράγματα ήταν καλύτερα ?και η κινέζικη miui10 η κάμερα είναι καλύτερη χαμός στο ίσιωμα.. Καλά η xiaomi με τις χιλιάδες rom είναι για γέλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Γεια σας επειδη εγραψα και σε αλλα forum και δεν πηρα απαντηση θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την καμερα του mi 8 για να δω αν εχει προβλημα η αν ειναι το software ετσι.Καταρχην εχω το mi 8 και οταν παω να βγαλω φωτογραφια το βραδυ πριν βγαλω βλεπω οτι σε φωτεινες πηγες ειτε ειναι φεγγαρι ειτε λαμπα ειτε ενα οποιοδηποτε μακρινο φως η φωτα δημιουργειται αντανακλαση ενας μεγαλος κυκλος και πιανει ολη την οθονη και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να φαινεται στην φωτογραφια δηλαδη οπως θα δειτε στις ακρες η φωτο ειναι σκοτεινη.Αυτο το ειναι θεμα συσκευης η καπως ετσι ειναι η καμερα την νυχτα?Με κανει εντυπωση γιατι σε κανενα xiaomi που ειχα δεν το παρατηρησα.Αυτο το εχω παρατηρησει το κανει και με google camera IMG_20181123_190332 by Kostas Sifis, on Flickr Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts