Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου κινητού με καλή κάμερα και επεξεργαζόμουν σήμερα το mi 8 σε ένα μαγαζί.

Έκλεισα το AI και το beautify και τραβούσα στο photo mode, αλλά τα πρόσωπα των ανθρώπων, τα μαλλιά και το δέρμα γενικά έβγαιναν σαν να έχουν περάσει ένα σωρό φίλτρα επάνω τους, blur, denoise και πολλές φορές είχε μια όψη εντελώς pastel. Τα φώτα ήταν πολύ δυνατά και είδα πως τραβούσε σε πολύ χαμηλό iso, οπότε δεν έφταιγε αυτό. Τι θέλει για να βγάλει έναν άνθρωπο φωτογραφία χωρίς να τον πειράξει καθόλου;

Ισχύει από ότι έχω διαβάσει αυτό που λες. Μάλλον δε μπορείς να κάνεις τίποτα με τη stock εφαρμογή . Αλλά η gcam σώζει τη κατάσταση κι εδώ

Sent from my C106 using Tapatalk

Ισχύει από ότι έχω διαβάσει αυτό που λες. Μάλλον δε μπορείς να κάνεις τίποτα με τη stock εφαρμογή . Αλλά η gcam σώζει τη κατάσταση κι εδώ

Sent from my C106 using Tapatalk

έβαλα σήμερα την gcamera και κολλάει συνέχεια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

μήπως έχεις δοκιμάσει usb-c ακουστικά; Έχει κάποιος είδος ενισχυτή το τηλέφωνο ; Θα ήταν ενδιαφέρον αν δοκίμαζε κανείς τα cdla της leeco.

Τα ακουστικά cdla της le eco δεν δουλεύουν τα δοκίμασα που τα είχα. Πήρα αυτά από το aliexpress και πυροβόλανε...

PZOZ USB C Earphone Wired Control Bass In-Ear type c Sport Headset Type-C Jack Headsets With Mic For Xiaomi Mi Mix 2s 8 SE 6X A2

https://s.click.aliexpress.com/e/XgTFPFi

mi8

Τελικα σκεφτομαι να προχωρησω αμεσα σε αγορα αλλα θελω να ρωτησω 2 πραγματα

1) Οταν σου ερχεται μια ειδοποιηση πως συμπεριφερεται? Ενεργοποιειται η AOD και αν δεν το δεις κλεινει μετα απο καποιο σημειο? Εγω θελω να ειναι μονιμα ενεργοποιημενη π.χ μεχρι να το δω και να διαγραψω την ειδοποιηση.

2) OIS σε ποια video mode εχει?

3) Yπαρχει περιπτωση να ενεργοποιηθει το 4G+ μελλοντικα με αναβαθμιση η ειναι θεμα hardware?

4) To 1080@120 Fps θεωρειται κανονικο βιντεο η slow-mo? Γιατι απο τα samples που ειδα στο youtube δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο αργο απο ενα στα 60 fps π.χ

Eυχαριστω πολυ.

Edited by ardi21

Τελικα σκεφτομαι να προχωρησω αμεσα σε αγορα αλλα θελω να ρωτησω 2 πραγματα

4) To 1080@120 Fps θεωρειται κανονικο βιντεο η slow-mo? Γιατι απο τα samples που ειδα στο youtube δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο αργο απο ενα στα 60 fps π.χ

Eυχαριστω πολυ.

Είμαι στην τελευταία stable και μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα για το 4. Το 120 το βλέπει σαν νορμάλ βίντεο. έχει ένα διακόπτη που το αλλάζεις από 30 σε 120 και είναι στην ουσία 2160p30, 1080p120 και το slow mo το εχει σαν διαφορετική επιλογή

Είμαι στην τελευταία stable και μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα για το 4. Το 120 το βλέπει σαν νορμάλ βίντεο. έχει ένα διακόπτη που το αλλάζεις από 30 σε 120 και είναι στην ουσία 2160p30, 1080p120 και το slow mo το εχει σαν διαφορετική επιλογή

Σ'ευχαριστω.

Για το 1 και 2 δεν εχεις αποψη, ε? Πιο πολυ για το 1.

Τα εχω δωσει στην κορη μου, που εχει το Κινεζικο ΜΙ8 128. Δουλευουν αψογα.

Μου διαμαρτυρεται ομως οτι το πλειερ σταματαει καποια στιγμη με την οθονη κλειστη. Δεν εχει μαλλον να κανει με τα ακουστικα. Κατι σκοτωνει την εφαρμογη.

μήπως έχεις δοκιμάσει usb-c ακουστικά; Έχει κάποιος είδος ενισχυτή το τηλέφωνο ; Θα ήταν ενδιαφέρον αν δοκίμαζε κανείς τα cdla της leeco.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

ardi21

Το 4G plus είναι θέμα hardware.

Το 4G+ είναι θέμα software.

Το ΜΙ8 σε άλλες χώρες (εκτός ΕU) λαμβάνει κανονικά 4G+. Tόσο ο επεξεργαστής , όσο και το modem υποστηρίζουν 4G+.

Ο συνδιασμός των bands του MI8, που απαιτούν οι περισσότερες χώρες τις Ευρώπης, για την ύπαρξη 4G+, δεν έχει δοθεί από την ίδια την XIAOMI. Επίσης δεν υπάρχει και η ανάλογη διαθεσιμότητα από όλους τους operator carries της κάθε χώρας.

Αλλά όλα αυτά έχουν ίσως λίγη σημασία, αφού οι μεγάλοι operators της χώρας μας, δεν έοχυν πλησιάσει oύτε καν το μέγιστο της ταχύτητας του 4G και σε κάποιες περιπτώσεις ούτε του 3G+.....

Edited by Techfreak

Στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, με το speedtest, δείχνει download ~ 11mbit, το ίδιο και σε note 8.
Το note 8 έπιανε 4g+ εκείνη την στιγμή?

Mi 8 Power be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση!

Έχει κάποιος να προτείνει θέμα ;;Ψάχνω για ένα σαν το stock αλλά με μαύρο παντού!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση!

Έχει κάποιος να προτείνει θέμα ;;Ψάχνω για ένα σαν το stock αλλά με μαύρο παντού!

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Για ριξτο μια ματιά!

Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Darkoid! Συνδέσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/0bf6546e-3f2d-46b8-8563-f8f406b6b998

Mi 8 Power be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Σ'ευχαριστω.

Για το 1 και 2 δεν εχεις αποψη, ε? Πιο πολυ για το 1.

Όταν χτυπήσει ειδοποίηση, ανάβει την οθόνη. Αν δεν το δεις τη ξαναπάει σε always on με ένα μικρο εικονίδιο της ειδοποιησης

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&page=5#pid31889199

επισημη απαντηση από χιαομι, ότι το mi 8, Δεν υποστηριζει 4G plus.

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&page=5#pid31889199

επισημη απαντηση από χιαομι, ότι το mi 8, Δεν υποστηριζει 4G plus.

Άσχημο νέο αυτό. Μακάρι να αλλάξει αλλα δύσκολο το βλέπω !! :worry:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Για ριξτο μια ματιά!

Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Darkoid! Συνδέσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/0bf6546e-3f2d-46b8-8563-f8f406b6b998

Mi 8 Power be with you

Ωραίο θέμα,το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου αρεσε που κάνει πολύ μικρά τα εικονίδια στην μπάρα συντομεύσεων.

Μετά από κάθε επανεκκίνηση είναι λογικό την πρώτη φορά να μην πιάνει το fingerprint unlock; Είναι η πρώτη μου συσκευή με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν ξέρω.
Shit Happens!!!

Μετά από κάθε επανεκκίνηση είναι λογικό την πρώτη φορά να μην πιάνει το fingerprint unlock; Είναι η πρώτη μου συσκευή με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν ξέρω.
Και το lg g5 όπως και άλλες συσκευές μετά από επανεκκίνηση θέλει πιν την πρώτη φορά, μετά κανονικά fingerprint!!!

Και το lg g5 όπως και άλλες συσκευές μετά από επανεκκίνηση θέλει πιν την πρώτη φορά, μετά κανονικά fingerprint!!!

Οκ ευχαριστώ, νόμιζα είναι κάνα bug μετά το τελευταίο update

Shit Happens!!!