Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2018 Νομίζω ότι αξίζουν να έχουν το δικό τους thread. link Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1992 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Σιγουρα θετικες οι πρωτες εντυπωσεις πιο πολυ γιατι ηταν εκπληξη και δεν τα περιμενε κανεις. Τα θεωρω λιγο τσουχτερα ομως... Και οπως και να το κανεις αν δεν τα ακουσεις με τα αυτια σου δεν μπορεις να εχεις αποψη... Αρα δεν ξερω αν θα τα παρω η οχι...ισως τα φορτωσω σε κανεναν που δεν ξερει τι δωρο θα μου κανει...να βγουν και reviews κτλπ... Παράθεση Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Το αν είναι τσουχτερά θα εξαρτηθεί από την ποιότητα τους... Πχ εγώ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στα Optuma Nuforce που κόστισαν 80 ευρώ... Γενικά αν στα 69 ευρώ η OnePlus προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ναι αξίζουν... Αλλά αν έχει βγάλει κάτι μέτριο απλά για να κοστολογήσει το brand της οχι ευχαριστώ... Ας περιμένουμε να τα παραλάβουν οι πρώτοι revieres... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά τους. Βέβαια ένας φίλος μου πρότεινε και τα Meizu ep52 τα έχει κάποιος να μου πει την γνώμη του; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλησπέρα μπορεί να δουλέψουν και στο 5t? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Από ότι έχουν πει ναι ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά τους. Βέβαια ένας φίλος μου πρότεινε και τα Meizu ep52 τα έχει κάποιος να μου πει την γνώμη του; ONEPLUS A5010 Επειδή και ενδιαφέρομαι ή για τα oneplus ή για τα μειζυ ρώτησα στο άλλο θέμα και ένα μέλος μου απάντησε.. -------Τα ακουστικά αυτά της Meizu τα έχω είναι πολύ καλά ποιοτικά σε κατασκευή και πολύ καλά σε ήχο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν δεν τα χρησιμοποιώ και τα έχω παράδειγμα κρεμασμένα στο λαιμό μου αν κολλήσουν μεταξύ τους τα μαγνητάκια (που έτσι όπως κρέμονται κολλάνε έτσι κι αλλιώς) μετά από 5 λεπτά σβήνουν δεν είναι σε αναμονή με αποτέλεσμα όταν σε καλέσει κάποιος πρέπει να απαντήσεις από τη συσκεύη. Δηλαδή για να είναι ανοιχτά συνεχώς σε αναμονή πρέπει να μην είναι κολλημένα μεταξύ τους.------ Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και στα oneplus ποιος ο λόγος να μένουν κολλημένα και να χάνουν την σύνδεση? Ποιο το νόημα..? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Η OnePlus διαφημίζει οτι τουλάχιστον στα 5, 5t και 6 ότι η μουσική συνεχίζει από εκει που έμενε, Υποθέτω ότι κατι τετοιο θα μπορούσε να θεωρείται αυτονόητο και στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Για να τα πάρω αύριο με κουπόνι που έχω για αξεσουαρ φτηνότερα πρέπει να πάρω και συσκευή? Το λέω γιατί συσκευή πήρα πριν μια βδομαδα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Για να τα πάρω αύριο με κουπόνι που έχω για αξεσουαρ φτηνότερα πρέπει να πάρω και συσκευή? Το λέω γιατί συσκευή πήρα πριν μια βδομαδαΓτ αύριο βγαίνουν; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Αύριο βγαίνουν.....θα τα πάρει κανείς? Θέλω να τα πάρω. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουπόνι ή μόνο με αγορά κινητού ισχύει?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Αύριο βγαίνουν.....θα τα πάρει κανείς? Θέλω να τα πάρω. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουπόνι ή μόνο με αγορά κινητού ισχύει?? Μόνο για αγορά κινητού ισχύει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εγώ το σκέφτομαι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Αν μετράει η έκπτωση, στα 50€ τα χτύπαγα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εγώ το σκέφτομαι.... 70 πολλά δεν είναι ρε παιδιά? Δεν ξέρω το σκέφτομαι.. με κουπόνι τα τσίμπαγα στανταρ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Έχω δύο refferal (20€ έκπτωση) για αυτό το σκέφτομαι.... Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ τα παιδιά που χρησιμοποιησαν το κουπόνι μου... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Έχω δύο refferal (20€ έκπτωση) για αυτό το σκέφτομαι.... Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ τα παιδιά που χρησιμοποιησαν το κουπόνι μου... Νομίζω έχω και γω... Πώς το βλέπω σίγουρα? Κ με αυτό δικαιούμαστε την έκπτωση χωρίς να πάρουμε συσκευή?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Νομίζω έχω και γω... Πώς το βλέπω σίγουρα? Κ με αυτό δικαιούμαστε την έκπτωση χωρίς να πάρουμε συσκευή?? Ναι χωρίς να πάρεις συσκευή. Μπαίνεις στη σελίδα της oneplus, συνδέεσαι και πατάς το εικονίδιο του προφίλ σου. Βγάζει επιλογή refferal hub. Εκεί βλέπεις αν έχεις. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Ναι χωρίς να πάρεις συσκευή. Μπαίνεις στη σελίδα της oneplus, συνδέεσαι και πατάς το εικονίδιο του προφίλ σου. Βγάζει επιλογή refferal hub. Εκεί βλέπεις αν έχεις. Γμτ Κριμας...ένα μόνο έχω.. θέλω άλλο έναν για να πάρω τους 200 πόντους... απογοήτευση..στρναχωρεθηκα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τώρα που το βλέπω και εγώ δεν είμαι σίγουρη αν το δεύτερο άτομο προχώρησε στην παραγγελία. Λέει placed και όχι complete. Οπότε ίσως και εγώ μείνω με ένα. Τα γλυκοκοιτάζω πάντως.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τώρα που το βλέπω και εγώ δεν είμαι σίγουρη αν το δεύτερο άτομο προχώρησε στην παραγγελία. Λέει placed και όχι complete. Οπότε ίσως και εγώ μείνω με ένα. Τα γλυκοκοιτάζω πάντως.... Μην βιάζεστε απο τις 7- 8 του μηνός και μετά θα σας έρθουν οι πόντοι. Αν έγιναν με αγορά day1 ειναι 200 ποντοι.*Αλλιώς 100. λογικά την ημέρα τις αγοράς λάβατε 1 μαιλ You've successfully referred your friend ***********@gmail.com to OnePlus! Expect to receive your referral points in about 2018-06-07 08:12:19 days. We'll send you an email once you've received your points, but feel free to check your Referral Hub for updates. Never Settle. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Μην βιάζεστε απο τις 7- 8 του μηνός και μετά θα σας έρθουν οι πόντοι. Αν έγιναν με αγορά day1 ειναι 200 ποντοι.*Αλλιώς 100. λογικά την ημέρα τις αγοράς λάβατε 1 μαιλ You've successfully referred your friend ***********@gmail.com to OnePlus! Expect to receive your referral points in about 2018-06-07 08:12:19 days. We'll send you an email once you've received your points, but feel free to check your Referral Hub for updates. Never Settle. Εμείς μαζί την κάναμε αδερφέ μου... Αλλά δεν μπήκαν ακόμη. Έτσι δεν είναι?? Δεν με θυμάσαι? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 δηλαδή όποιος έχει 200 πόντους τι κερδίζει? έχω για αυτό ρωτάω Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εμείς μαζί την κάναμε αδερφέ μου... Αλλά δεν μπήκαν ακόμη. Έτσι δεν είναι?? Δεν με θυμάσαι? Ναι φιλε μου 200 θα σου έρθουν. Ποια είναι τα 3 πρώτα γράμματα του μαιλ σου? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Ελπίζω να μπορέσουμε να τα πάρουμε με refferal points ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts