Jump to content

Vodafone Pointmania

geovrettos1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα λύθηκε αλλά επειδή έλειπα διακοπές άργησα να postάρω.

Επαναλαμβάνω πως πρώτη φορά μου παρουσιάζεται πρόβλημα στη συλογή των πόντων από την έναρξη της υπηρεσίας και ίσως το πρόβλημα είχε να κάνει με το Vodafone Refil και τον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιώ.

logo-vwclub-2016.png

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 181
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia na pw kai egw kati prin kana mhna peripou (25-26 meres) eixa eksargurwsei 2000 pontous me dwroepitagh aksias 145 eurw!!mou eipan oti 8a er8ei se 3 bdomades h dwroepitagh kai akoma tpt!!!exei eksargurwsei kaneis pontous kai na parei dwroepitagh??poso kairo tou ekane na er8ei???

• 2 weeks later...
Αντε, καλοριζικα! Αραγε μπορεις να την χρησιμοποιησεις παραλληλα με επιδοτηση συσκευης απο ανανεωση συμβολαιου;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

το μαθατε οτι καταργηθηκε απο 1η Σεπτεμβρη το pointmania e?

Τελείωσε η προσφορά επιπλέον χρόνου ομιλίας σε κάθε ανανέωση, προσφορά η οποία ίσχυε μόνο για τους εγγεγραμένους στο PointMania.

Το PointMania συνεχίζει όπως και πριν από αυτή την προσφορά.

Αυτά τα ξαναείπαμε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78028 και θα σε παρακαλούσα να προσέχεις την διατύπωση σου.

logo-vwclub-2016.png

H προσφορα τελειωσε στις 31/08 για την ακριβεια. Το ελεγε καθαρα σε καθε μηνυμα που σου εστελναν μετα απο ανανεωση χρονου ομιλιας.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αντε, καλοριζικα! Αραγε μπορεις να την χρησιμοποιησεις παραλληλα με επιδοτηση συσκευης απο ανανεωση συμβολαιου;

na sai kala alla dustuxws den ginete!!

• 2 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΛΕΕΙ ΗΜ. ΛΗΞΗΣ 12/2005.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2005 Η' ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΗ Η ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

ΘΑ ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 700 ΠΟΝΤΟΙ ΤΣΑΜΠΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΛΕΕΙ ΗΜ. ΛΗΞΗΣ 12/2005.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2005 Η' ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΗ Η ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

ΘΑ ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 700 ΠΟΝΤΟΙ ΤΣΑΜΠΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Και εμενα ληγει 12/2005 και οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι οι ποντοι θα πρεπει να εξαργυρωθουν την αναγραφομενη ημερομηνια.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Και όσοι πόντοι περισσέψουν χάνονται... Κρίμα !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Απ'όσο γνωρίζω οι πόντοι που συλλέγονται μέσα σε 2 ημερολογιακά έτη απο την ημέρα που κάνεις την εγγραφή χάνονται εαν δεν κάνεις έστω και μια εξαργύρωση,αλλιώς κάνε μια εξαργύρωση των 300 πόντων να μην υπάρχει πρ'οβλημα. :)
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Και όσοι πόντοι περισσέψουν χάνονται... Κρίμα !!!

όχι μόνο κρίμα αλλά και άδικο και μένα λήγει 12/2005 και εχω 470 πόντους ,θα βάλω άλλα 30 ευρώ να χτυπήσω το 500αρι με δωρεαν χρόνο ομιλίας :)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Καταρχάς διάβασε: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001070200&vars=0000000000

Οι πόντοι που συλλέγεις κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου, ισχύουν μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου του μεθεπόμενου χρόνου. Λογικά γράφτηκες λοιπόν στο Pointmania εντός του 2003 και δεν έκανες καμία εξαργύρωση μέχρι σήμερα.

Έτσι αν εξαργυρώσεις 500 από τους 700 πόντους σου, οι τελευταίοι 200 έχουν ημερομηνία λήξης την 31/12 του μεθεπόμενου έτους από την απόκτησή τους. Αν οι τελευταίοι 200 αποκτήθηκαν εντός του 2005, τότε ισχύουν μέχρι 31/12/2007.

Στους 500 πόντους μπορείς να πάρεις άμεσα 30 Ευρώ χρόνο ομιλίας ή ένα σακίδιο πλάτης Ferrari.

logo-vwclub-2016.png

• 2 weeks later...
Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι εδω και λιγο καιρο κατοχος του vodafone cu και ολο ακουω για την περιφημη pointmania αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ.Να ενημερωσω οτι πιο πολυ στελνω μηνυματα παρα πραγματοποιω κλησεις. Λεει να γραφτω στο προγραμμα pointmania.Ποιος ειναι ο τροπος? Α και συνοπτικα ποσους ποντους πρεπει να συγκεντρωνω για να κερδιζω τα υποτιθεμενα δωρα? (και ποια ειναι αυτα?) Cu

Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι εδω και λιγο καιρο κατοχος του vodafone cu και ολο ακουω για την περιφημη pointmania αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ.Να ενημερωσω οτι πιο πολυ στελνω μηνυματα παρα πραγματοποιω κλησεις. Λεει να γραφτω στο προγραμμα pointmania.Ποιος ειναι ο τροπος? Α και συνοπτικα ποσους ποντους πρεπει να συγκεντρωνω για να κερδιζω τα υποτιθεμενα δωρα? (και ποια ειναι αυτα?) Cu

oi πόντοι που πρέπει να συγκεντρώσεις είναι αρκετοι.για το πρώτο και κατωτερο δώρο πρέπει να έχεις 300πόντους δηλαδή να έχεις καταναλώσει περίπου 300ευρώ σε χρόνο ομιλίας.οπότε υπολόγισε και πράξε αναλόγως!

300 Ευρω σε χρονο ομιλιας και μονο? Δεν ισχυει για τα μηνυματα? Α ενταξει τοτε ακυρο. Μεχρι τωρα δεν εχω καταναλωσει ουτε 50 ευρω για ομιλια και εχω κινητο απο το '99. :blink: Δεν με συμφερει :rolleyes: Εκτος αν ειναι τοσο γαματα τα δωρα και αλλαξω γνωμη :O

Το pointmania είναι κάτι που δεν σε δεσμεύει, μπορείς να γραφτείς δωρεάν μέσω internet ή καλώντας στο 1251 όπου η χρέωση είναι 0,10 Ευρώ. Το μόνο που ορισμένοι θεωρούν αρνητικό είναι ότι δίνεις τα στοιχεία σου ώστε αργότερα να παραλαβάβεις το δώρο σου.

Υπάρχουν προσφορές στην καρτοκινητή της Vodafone που απευθύνονται μόνο στους εγγεγραμένους στο PointMania χρήστες.

Όταν ο luke λέει "χρόνο ομιλίας" εννοεί τα λεφτά που θα βάλεις σε κάρτες, ανεξάρτητα από το που και αν θα τα καταναλώσεις.

Σε γενικές γραμμές είναι 1 Ευρώ = 1 πόντος αλλά αν διαβάσεις παλιότερο post μου θα δεις ότι υπάρχουν bonus πόντοι σε ορισμένους τρόπους ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

logo-vwclub-2016.png

Εγώ εχω γραφτει χωρίς να δώσω τα στοιχεία μου, απλά η κοπελα στο cc μου εξηγησε οτι μπορω μονο να εξαργυρώσω τους ποντους μου σε χρονο ομιλίας για ευνόητους λογους...

Η κάρτα που μου είχε στείλει η vodafone έγραφε ημερομηνία λήξης 12/2005 και ευτυχώς που διάβασα εδώ μέσα ότι αν δεν εξαργυρώσεις κάποιους πόντους μέχρι τότε, τους χάνεις. Έτσι την προηγούμενη Κυριακή (27/11) πήρα τηλέφωνο για να εξαργυρώσω 500 πόντους και την Δευτέρα κιόλας μπήκαν 30 € στο χρόνο ομιλίας μου :yahoo: Λογικά να περιμένω καινούρια κάρτα με νέα ημερομηνία λήξης ? (λέω εγώ τώρα.... :p )

κεγώ μια απο τα ίδια! 30 ευρουδακια στην μπάνγκα!σιγα μην μας στείλουν άλλη κάρτα...

Η κάρτα που μου είχε στείλει η vodafone έγραφε ημερομηνία λήξης 12/2005 και ευτυχώς που διάβασα εδώ μέσα ότι αν δεν εξαργυρώσεις κάποιους πόντους μέχρι τότε, τους χάνεις. Έτσι την προηγούμενη Κυριακή (27/11) πήρα τηλέφωνο για να εξαργυρώσω 500 πόντους και την Δευτέρα κιόλας μπήκαν 30 € στο χρόνο ομιλίας μου :yahoo: Λογικά να περιμένω καινούρια κάρτα με νέα ημερομηνία λήξης ? (λέω εγώ τώρα.... :p )

Το 2005 λήγουν οι πόντοι που έχεις κερδίσει το 2003 και όχι όλοι οι πόντοι σου .

Οι πόντοι του 2005 λήγουν το 2007