GUZGUN Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 @mutunas και @george21 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) DirtyUnicorns Unofficial custom rom https://t.me/mix2s_custom Τελευταία du rom https://drive.google.com/file/d/16ZW_xt7YtJ2mQ_TV32GvMBXHR9C5vC39/view ANXCamera Miui Camera Port for Xiaomi's SD845 Devices running AOSP-Based ROMS https://t.me/ANXMiuiCameraChat Magisk module για την anxmiuicamera https://github.com/XEonAX/ANXCamera/releases/download/94.singularity/ANXCameraUnity_94.ComfortableMulticoloredNoctule.zip Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την du θα πρέπει να γίνει μετατροπή σε f2fs? "Instructions to Install on Xiaomi Mi Mix 2S: First of all, make sure to download and move all the above required ROM packages on your Xiaomi Mi Mix 2S Internal storage. First of all, Boot into TWRP Recovery on your device You can now take a complete backup of your ROM using TWRP Recovery. Now you need Wipe System Data on TWRP Recovery Once you are in TWRP Recovery, first of all. Take a complete backup of stock or custom ROM using TWRP. Now wipe the cache, data, and system before flashing the Dirty Unicorns ROM on Xiaomi Mi Mix 2S. To Wipe data: Go to Wipe —> Advanced Wipe and select Dalvik/ART cache, cache, and Data and then swipe to wipe. Warning: Make sure not to select Internal storage TWRP-Wipe-System-Data-and-Cache-Screenshot Convert DATA & CACHE EXT4 —-> to —> F2FS format [iMPORTANT!] (Unecessary if you have done it before) Now you can install the System image file in TWRP: Install -> Install zip -> select DU Zip file Edited May 28, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) Για την du θα πρέπει να γίνει μετατροπή σε f2fs? "Instructions to Install on Xiaomi Mi Mix 2S: First of all, make sure to download and move all the above required ROM packages on your Xiaomi Mi Mix 2S Internal storage. First of all, Boot into TWRP Recovery on your device You can now take a complete backup of your ROM using TWRP Recovery. Now you need Wipe System Data on TWRP Recovery Once you are in TWRP Recovery, first of all. Take a complete backup of stock or custom ROM using TWRP. Now wipe the cache, data, and system before flashing the Dirty Unicorns ROM on Xiaomi Mi Mix 2S. To Wipe data: Go to Wipe —> Advanced Wipe and select Dalvik/ART cache, cache, and Data and then swipe to wipe. Warning: Make sure not to select Internal storage TWRP-Wipe-System-Data-and-Cache-Screenshot Convert DATA & CACHE EXT4 —-> to —> F2FS format [iMPORTANT!] (Unecessary if you have done it before) Now you can install the System image file in TWRP: Install -> Install zip -> select DU Zip fileΌχι δεν θέλει μετατροπή. Περνάς τελευταία dev rom για να έχεις τελευταίο firm και vendor, βάζεις twrp, format data - yes, reboot recovery και μετά du + open gapps. Όταν μπουτάρει και κανείς το setup, πας recovery και περνάς magisk. Και μετά σε κάθε update αναβαθμίζω και το firm και vendor. Στο telegram υπάρχουν σε zip που το περνάς μέσω recovery. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 28, 2019 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Όχι δεν θέλει μετατροπή. Περνάς τελευταία dev rom για να έχεις τελευταίο firm και vendor, βάζεις twrp, format data - yes, reboot recovery και μετά du + open gapps. Όταν μπουτάρει και κανείς το setup, πας recovery και περνάς magisk. Και μετά σε κάθε update αναβαθμίζω και το firm και vendor. Στο telegram υπάρχουν σε zip που το περνάς μέσω recovery. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.... Στις οδηγίες πάντως γράφει... "Convert DATA & CACHE EXT4 —-> to —> F2FS format [iMPORTANT!]" Format Data έχω κάνει μια φορά στο παρελθόν. Χρειάζεται πάλι; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.... Στις οδηγίες πάντως γράφει... "Convert DATA & CACHE EXT4 —-> to —> F2FS format [iMPORTANT!]" Format Data έχω κάνει μια φορά στο παρελθόν. Χρειάζεται πάλι;Από πού είναι αυτές οι οδηγίες; Όχι αν έχεις κανείς δεν χρειάζεται. Απλά θέλει όλα τα wipes cache,dalvic,system,data. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Από πού είναι αυτές οι οδηγίες; Όχι αν έχεις κανείς δεν χρειάζεται. Απλά θέλει όλα τα wipes cache,dalvic,system,data. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.getdroidtips.com/dirty-unicorns-xiaomi-mi-mix-2s/#Download_Required_Files Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 https://www.getdroidtips.com/dirty-unicorns-xiaomi-mi-mix-2s/#Download_Required_FilesΑυτό το άρθρο είναι από τον Φεβρουάριο και τα link που έχει δε δουλεύουν. Οι οδηγίες που έδωσα είναι πως την περνάω εγώ και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά και αυτού που την φτιάχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Αυτό το άρθρο είναι από τον Φεβρουάριο και τα link που έχει δε δουλεύουν. Οι οδηγίες που έδωσα είναι πως την περνάω εγώ και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά και αυτού που την φτιάχνει. Οκ... Μήπως έχεις πρόχειρα λινκ από το site της du? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Οκ... Μήπως έχεις πρόχειρα λινκ από το site της du?Τα link για την rom είναι στο telegram αυτά που έδωσα πιο πάνω. Επειδή είναι unofficial υπάρχει μόνο εκεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δύο μέρες χρήση. Dirty Unicorn rom. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Τα link για την rom είναι στο telegram αυτά που έδωσα πιο πάνω. Επειδή είναι unofficial υπάρχει μόνο εκεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok...Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Δύο μέρες χρήση. Dirty Unicorn rom. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως είναι εντυπωσιακό το 6,37 ώρες οθόνης με δυο μέρες χρήση....και έχεις ακόμα 15%!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 DirtyUnicorns Unofficial custom rom https://t.me/mix2s_custom Τελευταία du rom https://drive.google.com/file/d/16ZW_xt7YtJ2mQ_TV32GvMBXHR9C5vC39/view ANXCamera Miui Camera Port for Xiaomi's SD845 Devices running AOSP-Based ROMS https://t.me/ANXMiuiCameraChat Magisk module για την anxmiuicamera https://github.com/XEonAX/ANXCamera/releases/download/95.singularity/ANXCameraUnity_95.DeeppinkParchedCornsnake.zip Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για την κάμερα κάνουμε μόνο εγκατάσταση το magisk module ή και κάτι άλλο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Να ρωτήσω, στης οδηγίες της Du λέει format data για την εγκατάσταση, και τον Juve που ρώτησα το ίδιο λέει, απο την στιγμη ομως πιυ έγινε μια φορα το format και το τηλ δςν είναι encrypted ειναι αναγκη να το ξανακάνουμε; Ρωτάω γιατί τωρα τρέχω Syberia και θελω να παω σε DU και το format έχει γίνει ήδη. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 για την κάμερα κάνουμε μόνο εγκατάσταση το magisk module ή και κάτι άλλο?Μόνο το module από magisk.Να ρωτήσω, στης οδηγίες της Du λέει format data για την εγκατάσταση, και τον Juve που ρώτησα το ίδιο λέει, απο την στιγμη ομως πιυ έγινε μια φορα το format και το τηλ δςν είναι encrypted ειναι αναγκη να το ξανακάνουμε; Ρωτάω γιατί τωρα τρέχω Syberia και θελω να παω σε DU και το format έχει γίνει ήδη. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι format data. Wipe cache,dalvik,system,data. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Εβαλα και εγω την du. Για να δουμε τι ψαρια πιανει..... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Αναμένουμε εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ολοι Du!!! Απο παντού.. Παντως σε Miui για να μειωθεί το standby drain απενεργοποιηστε το double tap towake και δοκιμάστε. Εμενα ειχε μειωθεί αισθητά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Καλημέρα, ξέρουμε κάθε πότε δίνονται stable αναβαθμίσεις στο κινητό? Υπάρχει fix χρονοδιάγραμμα στις stable όπως με τις dev ή όποτε κάτσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ολοι Du!!! Απο παντού.. Παντως σε Miui για να μειωθεί το standby drain απενεργοποιηστε το double tap towake και δοκιμάστε. Εμενα ειχε μειωθεί αισθητά. Πρώτη γεύση από το battery drain: Από 66% που το άφησα το βράδυ, μετά πό 8 ώρες περίπου το βρήκα στο 62% Καλημέρα, ξέρουμε κάθε πότε δίνονται stable αναβαθμίσεις στο κινητό? Υπάρχει fix χρονοδιάγραμμα στις stable όπως με τις dev ή όποτε κάτσει? Δεν νομίζω να υπάρχει σταθερό χρονοδιάγραμμα στην stable Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 (edited) Πρώτη γεύση από το battery drain: Από 66% που το άφησα το βράδυ, μετά πό 8 ώρες περίπου το βρήκα στο 62% Αντίστοιχα σε miui πόσο έχανες; Κάνε δύο τρεις φορτίσεις. Τα δικά μου νούμερα είναι με τη δική μου χρήση. Μη παρεξηγηθώ! Εγώ το βράδυ χάνω 2% με όλα κλειστά. Σε αυτό το κανάλι ανεβαίνει ότι καινούριο βγαίνει https://t.me/Mix2sArsenal Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 29, 2019 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Αντίστοιχα σε miui πόσο έχανες; Κάνε δύο τρεις φορτίσεις. Τα δικά μου νούμερα είναι με τη δική μου χρήση. Μη παρεξηγηθώ! Εγώ το βράδυ χάνω 2% με όλα κλειστά. Σε αυτό το κανάλι ανεβαίνει ότι καινούριο βγαίνει https://t.me/Mix2sArsenal... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχανε 6% περίπου. Έκλεισα μόνο το WiFi Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Συσκευή φίλου έχει πρόβλημα με το ακουστικό στις κλήσεις, ακούγεται πολύ χαμηλά, έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα και έχει βρει κάποια λύση ή είναι πρόβλημα hardware; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 (edited) Σε μένα δεν φαίνεται να τα πάει πολύ καλά η μπαταρία με την du. Και δεν βλέπω να υπάρχει διακόπτης για να κλείσω την μια sim... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 31, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Και σε μένα το ίδιο με την Du, πισω σε eu dev παλι και βλέπουμε. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Και σε μένα το ίδιο με την Du, πισω σε eu dev παλι και βλέπουμε. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις λινκ για την eu πρόχειρα; Για να γυρίσουμε σε miui πρέπει να φλάσάρουμε με το miflash tool? Δεν γίνεται με το twrp; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts