GeorgeX21 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Έχεις λινκ για την eu πρόχειρα; Για να γυρίσουμε σε miui πρέπει να φλάσάρουμε με το miflash tool? Δεν γίνεται με το twrp;https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117885222 μέσω twrp. Αν δεν είχες πιο πριν eu θα πρέπει να κάνεις και format data. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117885222 μέσω twrp. Αν δεν είχες πιο πριν eu θα πρέπει να κάνεις και format data. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω ξαναβάλει eu. Μόνο stable και developer Format data είχα κάνει μια φορά όταν πρωτοέβαλα twrp. Χρειάζεται πάλι με την eu? Και μια ερώτηση ακόμα. Την Εληνική XTRV μπορώ να την περάσω τώρα από το twrp? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω ξαναβάλει eu. Μόνο stable και developer Format data είχα κάνει μια φορά όταν πρωτοέβαλα twrp. Χρειάζεται πάλι με την eu? Και μια ερώτηση ακόμα. Την Εληνική XTRV μπορώ να την περάσω τώρα από το twrp? Σωκράτη εγώ θα έλεγα να μην αλλάξεις πριν κλείσεις βδομάδα. Άστο να στρώσει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Σωκράτη εγώ θα έλεγα να μην αλλάξεις πριν κλείσεις βδομάδα. Άστο να στρώσει. ;) Θέλει στρώσιμο όπως κάναμε παλιά στα καινούργια αυτοκίνητα;:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Θέλει στρώσιμο όπως κάναμε παλιά στα καινούργια αυτοκίνητα;:lol: Ο kernel και γενικότερα η rom πάντα θέλει μια βδομάδα για να κάτσει. Ειδικά αν ειναι pie έχουμε και τα battery optimizations ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Πίσω σε eu για δοκιμή με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα! Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση: από global stable σε global dev κάνω πέρασμα μέσω κινητού χωρίς ξεκλείδωμα bootloader, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση: από global stable σε global dev κάνω πέρασμα μέσω κινητού χωρίς ξεκλείδωμα bootloader, σωστά? Ναι σωστα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Μερικά δείγματα με την du και την ΑΝΧ Κάμερα... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 3, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Μια χαρά φαίνονται. Το βίντεο είναι εξίσου καλό με το στοκ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Μια χαρά φαίνονται. Το βίντεο είναι εξίσου καλό με το στοκ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από δύο μικρά δείγματα... https://photos.app.goo.gl/muivJMeJpnpwHTnL7 https://photos.app.goo.gl/pDvDhQ67ud6YrU9o7 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Άλλη μια με την du Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Να ρωτήσω; Ποια gcam χρησιμοποιείτε και εχει κανα ιδιαίτερο config; Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Να ρωτήσω; Ποια gcam χρησιμοποιείτε και εχει κανα ιδιαίτερο config; Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog507/ Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλη μια με την du Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως πας τελικά από μπαταρία; Να ξέρετε ότι θα βγάλει κάνα δυο update και μετά θα σταματήσει μάλλον το παιδί που την φτιάχνει. Αν θέλετε δοκιμάστε και την aosip. Εξίσου σταθερή και καλή. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 (edited) Πως πας τελικά από μπαταρία; Δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα τα δικά σου νούμερα... Περίπου 4 ώρες σε δύο μέρες... Δεν πάει παραπάνω. Βέβαια υπεισερχονται πολλοί παράγοντες.... Και δεν μπορούν συγκριθούν οι χρόνοι οθόνης του ενός με του άλλου.. 1. Πόσες sim έχουμε 2. Πόσο καλό σήμα έχουμε 3. Τι χρήση κάνουμε (απαιτητικά παιγχνίδια, GPS, φωτεινότητα κλπ) 4. Πόσους συγχρονισμούς σε mail και social media έχουμε. ..... ..... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 4, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Αν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από δύο μικρά δείγματα... https://photos.app.goo.gl/muivJMeJpnpwHTnL7 https://photos.app.goo.gl/pDvDhQ67ud6YrU9o7 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημέρα, ο μικρός παράδεισος αυτός πού είναι; άσχετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Αν εννοείς τα βιντεάκια είναι στην Πύλο. Η φωτο είναι κάπου κοντά στην Μεσσήνη. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 (edited) Αν εννοείς τα βιντεάκια είναι στην Πύλο. Η φωτο είναι κάπου κοντά στην Μεσσήνη. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για τις φωτο. ποιο χωριό ειναι ; το πεταλίδι;στο καραλη beach μάλλον έχω εδώ μια Πύλια και μου το είπε Edited June 4, 2019 by kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ναι οι δύο πρώτες φωτο και τα βιντεάκια είναι στην Πύλο, στο hotel "KARALIS" Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα τα δικά σου νούμερα... Περίπου 4 ώρες σε δύο μέρες... Δεν πάει παραπάνω. Βέβαια υπεισερχονται πολλοί παράγοντες.... Και δεν μπορούν συγκριθούν οι χρόνοι οθόνης του ενός με του άλλου.. 1. Πόσες sim έχουμε 2. Πόσο καλό σήμα έχουμε 3. Τι χρήση κάνουμε (απαιτητικά παιγχνίδια, GPS, φωτεινότητα κλπ) 4. Πόσους συγχρονισμούς σε mail και social media έχουμε. ..... ..... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο σύγκριση με μέσα μπορείς να κάνεις με όταν ήσουν σε στοκ κατάσταση. Τι sot και σε πόσες μέρες είδες με την stock stable? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Μόνο σύγκριση με μέσα μπορείς να κάνεις με όταν ήσουν σε στοκ κατάσταση. Τι sot και σε πόσες μέρες είδες με την stock stable? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χοντρικά, και χωρίς να έχω κάνει λεπτομερή καταγραφή και παρακολούθησηση, είναι περίπου στα ίδια. 4-4,5 ώρες σε δύο 24ωρα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Δεν δουλεύει η ασύρματη μετάδοση (σε τηλεόραση και υπολογιστή)... Οπότε μάλλον πάω για άλλη.... Μπορώ να βάλω την eu ή την Ελληνική XTRV κατ' ευθείαν από twrp; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Δεν δουλεύει η ασύρματη μετάδοση (σε τηλεόραση και υπολογιστή)... Οπότε μάλλον πάω για άλλη.... Μπορώ να βάλω την eu ή την Ελληνική XTRV κατ' ευθείαν από twrp;Περίεργο γιατί σε εμένα δούλευε κανονικά με Chromecast. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μπορείς ναι. Wipe cache,dalvik,data,system, reboot recovery και περνάς eu η xtrv. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Εννοώ από το κουμπί "Μετάδοση" Σου δούλευε έτσι; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Εννοώ από το κουμπί "Μετάδοση" Σου δούλευε έτσι; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι και ασύρματη προβολή της οθόνης και cast από YouTube και Netflix. Πάνε από τις ρυθμίσεις στη μετάδοση να το κάνεις από εκεί μήπως και θέλει πρώτη φορά έτσι. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts