tedsbk Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι υπαρχει ρυθμιση με διπλο χτυπημα στην οθονη να ανοιγει. Ρυθμισεις-προβολη-διπλο αγγιγμα στην οθονη για ενεργοποιηση. Επισης βολικη λειτουργια ειναι και το rise to wake που δεν υπηρχε στην αρχη και μπηκε με καποιο update. Φίλε funk, αυτό το έχω ενεργοποιήσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ΚΛΕΙΝΕΙ με διπλό χτύπημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Φίλε funk, αυτό το έχω ενεργοποιήσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ΚΛΕΙΝΕΙ με διπλό χτύπημα. Α ΟΚ αυτο οντως δεν υπαρχει... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pushthetempo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Υπάρχει στα widgets της αρχικής κουμπάκι που πατώντας το κλείνει η οθόνη. Screen λέγεται το widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Lock νομίζω... λέγεται Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα παιδιά!Ετοιμάζομαι κ εγώ για την αγορά του.Ειμαι ανάμεσα σε αυτό και το mi8 αλλά κλίνω προς το mix λόγω σχεδιασμού.Στο mix έχουμε global version και μη global με το χαρακτηριστικό κόκκινο λογότυπο 'global version' στο κουτί όπως συμβαίνει στο mi8;Θα το πάρω από Σκρουτζομαγαζο οπότε να χω το νου μου μη με πιάσουν κότσο.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα παιδιά!Ετοιμάζομαι κ εγώ για την αγορά του.Ειμαι ανάμεσα σε αυτό και το mi8 αλλά κλίνω προς το mix λόγω σχεδιασμού.Στο mix έχουμε global version και μη global με το χαρακτηριστικό κόκκινο λογότυπο 'global version' στο κουτί όπως συμβαίνει στο mi8;Θα το πάρω από Σκρουτζομαγαζο οπότε να χω το νου μου μη με πιάσουν κότσο.Ευχαριστω! Αν θυμάμαι δεν ήταν κόκκινο το λογότυπο. Απλά έγραφε global στα στοιχεία της συσκευής. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 4g+ έχετε δει στο κινητό; Το υποστηρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Έχει 4g+ και με την dev rom έχει και volte. Σε μελλοντική αναβάθμιση θα έρθει και στην stable.4g+ έχετε δει στο κινητό; Το υποστηρίζει; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλό αυτό που έχει 4G+ μιας που το pocophone και το mi 8 περιέργως δεν το υποστηρίζουν στην Ελλάδα. Οπότε αν πάρω την Global έκδοση θα έχω 4G+ με cosmote κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Kαλησπέρα, βρέθηκα με ένα mix2s eu από σκρουτζομάγαζο, με miui 10 global beta (την τελευταία). Μπορώ να περάσω την global stable κατευθείαν από τον updater χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader? To κινητό είναι εκπληκτικό, παίρνει αμέσως την τελευταία gcam του mi8 και έχει και 4g+. Edited November 12, 2018 by Katzenjammer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 pushthetempo , linuxilakis , ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες. Το widget λέγεται "Κλείδωμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλό αυτό που έχει 4G+ μιας που το pocophone και το mi 8 περιέργως δεν το υποστηρίζουν στην Ελλάδα. Οπότε αν πάρω την Global έκδοση θα έχω 4G+ με cosmote κανονικά. Ακριβως! Εγω με cosmote εχω σχεδον παντου στην Θεσσαλονικη 4G+. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Εγω αποχωρώ απο την παρέα σας δεν μπορεσα να αντισταθω στην προσφορα του mate 10 pro στα 399 ευρω και επιστροφή 20%με καρτα eurobank. Οποιος ενδιαφέρεται πουλαω το mix 2s ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 350 το 64αρι στο πλαίσιο Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ακριβως! Εγω με cosmote εχω σχεδον παντου στην Θεσσαλονικη 4G+. Αν είχε και καλή οθόνη ανάλογη των άλλων χαρακτηριστικών του θα μιλάγαμε για ένα από καλύτερα κινητά του 18 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 καλημέρα στην ομάδα, παρέλαβα χτες τη συσκευή και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. έγινε ξεκλείδωμα του bootloader και ετοιμάζομαι για twrp και custom rom. έχετε να προτείνετε κάποια; προς το παρόν θα περάσω μάλλον την aosip εκτός και αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση... ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Η aosip και η arrow έχουν δύο bugs. Δεν δουλεύει ο proximity sensor γιατί δεν έχουν βγει ακόμη source απο την Xiaomi για pie android 9 και η ένδειξη της μπαταρίας δεν είναι 100% σωστή δηλαδή μετά από reboot πέφτει. Σε λίγες μέρες θα βγει και pixel experience από ότι διάβασα.καλημέρα στην ομάδα, παρέλαβα χτες τη συσκευή και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. έγινε ξεκλείδωμα του bootloader και ετοιμάζομαι για twrp και custom rom. έχετε να προτείνετε κάποια; προς το παρόν θα περάσω μάλλον την aosip εκτός και αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση... ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis58 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 καλησπερα παιδια εχω το mi mix 2sκαι εδω και κατι μερεσ μου εχει το συστημα android να δουλευει στο 90% συνεχεια χωρισ καν να το κανω χρησει με αποτελεσμα να μοθ τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια.. ξερεισ καπιος τι παιζει να εχει?? η αν το εχει περασει κανεισ αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Αν είχε και καλή οθόνη ανάλογη των άλλων χαρακτηριστικών του θα μιλάγαμε για ένα από καλύτερα κινητά του 18 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Δεν εχεις αδικο σε αυτο! Εμενα με εχει κουρασει η αυτοματη φωτεινοτητα που παντα ειναι πιο σκοτεινη απο οτι πρεπει να ειναι... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Καταπληκτικό κινητο, παρέλαβα το 128άρι πριν λίγες μέρες στην εξαιρετική τιμή που είχε το ελληνικό mi-store. Με χαρά διαπίστωσα ότι τα περισσότερα κουσούρια του εχουν λυθεί με το MIUI 10 (πχ φωτος σε χαμηλο φως, ποιότητα ήχου σε βιντεοσκόπηση). Η φωτεινότητα της οθόνης στο αυτόματο είναι λίγο καπως conservative, καλό για οικονομία μπαταρίας αλλα λιγο σκοτεινή. Νομίζω έχει ήδη λυθεί αυτο στην global beta οπότε όπου νάναι θα περάσει και στην global stable. Μονο αυτό το "προβληματάκι" εχω να δηλώσω μέχρι τώρα, κανένα αλλο παράπονο απολυτως! Για οποιον ψάχνει συσκευή χωρίς κουτσουρεμένη οθόνη (aka notch) είναι μονόδρομος! Edited November 25, 2018 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Καλημέρα φίλε μου αν επιτρέπεται σε τιμή το πήρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Καλημέρα φίλε μου αν επιτρέπεται σε τιμή το πήρες ? Καλημέρα, υπήρχε για λίγες μέρες το black 128gb στα 398€ Η πλάκα ειναι που τρέξαμε antutu με το πανάκριβο note 9 512gb ενός φίλου και το ξέσκισε :p (καλα κουβέντα να γίνεται οχι οτι εχει και καμια σημασία στην καθημερινή χρήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) Το είχε και το πλαίσιο χθες το μεγάλο 399€ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, υπήρχε για λίγες μέρες το black 128gb στα 398€ Η πλάκα ειναι που τρέξαμε antutu με το πανάκριβο note 9 512gb ενός φίλου και το ξέσκισε :p (καλα κουβέντα να γίνεται οχι οτι εχει και καμια σημασία στην καθημερινή χρήση) εντάξει τώρα ... :p Αλήθεια...οι γωνίες θέασης πως ειναι Σε κάποια review όχι απλά δεν είναι στον μέσο όρο αλλά και πιο κάτω ακόμα Τόσο χάλια είναι?αν και είναι λοταρία η xiaomi στις οθόνες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 26, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Το είχε και το πλαίσιο χθες το μεγάλο 399€ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εντάξει τώρα ... :p Αλήθεια...οι γωνίες θέασης πως ειναι Σε κάποια review όχι απλά δεν είναι στον μέσο όρο αλλά και πιο κάτω ακόμα Τόσο χάλια είναι?αν και είναι λοταρία η xiaomi στις οθόνες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Καλημέρα! Εγώ που το είχα μια μέρα από φίλο και το δούλεψα αρκετά η οθόνη είναι πάρα πολύ μέτρια.. Πολυ κακές γωνίες θέασης, κακό κοντράστ και χαμηλή φωτεινότητα... Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις έχει θέματα με την ανταπόκριση.. Μόνο τα χρώματα είναι οκ και αρκετά αξιόπιστα. Άμα διαβάσεις στα reviews το προηγούμενο mi mix 2 είχε πολύ καλύτερη οθόνη... The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Το είχα βάλει καλάθι χθες από πλαίσιο.... ευτυχώς δεν το προχώρησα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts