psou Δημοσιεύτηκε October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2003 Αλήθεια, εσείς τι "γλύκες" λέτε στον δικό/δικιά σας; -Έτσι για να ξεφεύγουμε λίγο- :p Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 moraki moy ti kaneis?????????ego etsi leo :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 synithws thn esmeralda mou tin lew mwwwaaki moouuu! :) kardoula mou ,splhna mou,sykwti mou kai etc :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Τα off topic posts αφαιρέθηκαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Paxi mou entero de ti les? :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 μωρακι μου, κουκλιτσα μου..... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 iiiiiiiiaaaaaaaa tsaprrrrrrrrrr iela dou kalim na se kanw makiam. iaiaiai ti ifagis mouri simeris? broumaei tou stomas den si ipa na trous mono agrioxorta ap thn plagia? aiaiai tha stamatiseis na m katevaz gala kai tha si poulis meta. auta lew egw stin katsikam stin gunaika mou meta ton gamo stamatisa tis glukes giati an den tin fwnazw me to onoma tis nomizei oti to kanw gia na min tin mperdevw. oi pantremenoi katalavenoun oi eleftheroi tha erthei mia mera pou tha katalavoun ki autoi :cool: :p :alien: :!: :whistle: Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psou Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 χαχαχαχαχα καλό :Ρ Τίποτα πιο πρωτότυπο; Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 ρε γυναικα ελα πλυνε μου τα ποδια, κανε και κανα καφε.....:) :p :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Να απαντήσω ή θα με "κόψουν"? Anyway, ο πρώην μ' αποκαλούσε "κορίτσι μου" αλλά με τρόπο μου μ' έκανε κι έλιωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 αγαπούλα, μπισκοτάκι, αρκουδάκι, λιλαλιχουδοζαχατωτοπούφ (το αγαπημένο μου) και άλλα... το παν είναι να αυτοσχεδιάζεις :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Γλυκούλι μου, :) Γυναικάρα μου, :cool: και... καυ?? μου. :o Ανάλογα τιs στιγμέs χρησιμοποιώ το καθένα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Οπαααα... Καλο Θεμα ! Εδω φαινονται τα "παιδια" που κρυβουμε μεσα μας !!! Τι να πω; Ειναι παρα πολλα αυτα που λεω ! Αναλογα την περισταση και την διαθεση... Μερικα ειναι τα.... Γλυcookie (απο τα παπαδοπουλου μπισκοτα !!!) οταν της γραφω κανενα SMS, Κοιλιτσουμπινακι , Πονηροκατουλινινι, Γλυκουλινοσοκολατινακι... Εχω πει κι αλλα ομως δεν μου ερχονται τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 τελικα καταλαβαται κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πιο, πως να το πω, γλυκοι μας αρεσουν αυτα τα μωρουδιστικα ενα πραμα λογια... εμενα προσωπικα μου αρεσει η κοπελλα να ειναι "μωρο", να σιμπερθφερεται σαν μωρο :) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy τελικα καταλαβαται κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πιο, πως να το πω, γλυκοι μας αρεσουν αυτα τα μωρουδιστικα ενα πραμα λογια... εμενα προσωπικα μου αρεσει η κοπελλα να ειναι "μωρο", να σιμπερθφερεται σαν μωρο :) Μα εμεις ειμαστε οι συναισθηματικοι πλεον στην εποχη μας... ! Παλιοτερα γινοταν το αντιθετο αλλα τωρα... :( Ασε, ας μην το αναλυσω περισσοτερο γιατι υπαρχει και σχετικο thread για αυτες τις αποψεις :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον psou Αλήθεια, εσείς τι "γλύκες" λέτε στον δικό/δικιά σας; -Έτσι για να ξεφεύγουμε λίγο- :p Που χάθηκες ρε Ψου???? Τι έγινε, αδιαθέτησε τελικά η κοπέλα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αν και λιγακι καθυστερημενα (το thread φαινεται να ειναι inactive εδω και πολλες μερες) οριστε τα δικα μου, με μια παρατηρηση. Διαφορετικα προσωπα μου βγαζουν και διαφορετικες γλυκες, και αποφευγω να χρησιμοποιω παντα τα ιδια... Εξ'αλλου ποτε 2 προσωπα δεν ειναι ιδια, αυτη ειναι και η μαγεια αλλωστε. Η Marilu ηταν (και ειναι) : κουνελι και ζουζουνι (και ολα τα παραγωγα + συνθετα ητοι : κουνελακι, ζουζουνακι, κουνελοπουλο , κουνελοζουζουνο η ζουζουνοκουνελο και σε μεγαλα κεφια ζουζουνοκουνελοπουλο) Η Irene ηταν (και ειναι) : ζουζουνι (ξερω οτι ειπα να μην χρησιμοποιουμε τα ιδια, αλλα ηταν οντως ζουζουνι! - believe me), καραμελιτσα (ξερετε απο αυτες που τις πιπιλαμε μεχρι να λιωσουν...) και το αγαπημενο μου τζουτζουκα (θηλυκο του τζουτζουκου i guess). Παρατηρησα επισης οτι μου αρεσε παντα να χρησιμοποιω εκεινο που την εκανε να "ψευτοθυμωνει", καμια φορα εχουνε πολυ πλακα οταν κανουν πως κατσουφιαζουν... Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον psou Αλήθεια, εσείς τι "γλύκες" λέτε στον δικό/δικιά σας; -Έτσι για να ξεφεύγουμε λίγο- :p Xmmmm,,,,,,, na skeftw..... Paliiiii esy ????? :blink: :blink: filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 ΜΩΡΗ Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον After ΜΩΡΗ Εεεεετσι πρεπει.... ! Πολυ καλο :p :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Μπουμπούκιμ σκαρδούκιμ σκουρδούκιμ φαρδίμ γκουγκουκάκιμ μπουμπίτσαμ σκαρδακάκιμ φαρδακάκιμ κουμούκιμ κουμπούκιμ κουνούπιμ σκαραμαγκούδαμ (Ο ΚΟ σκαραμαγκουδα!) μπουμπουτσέλιμ φαρδακίρδαμ κατιάρα, που φοράει μία τιάρα κατόπραμαμ που σαι συυυυυυυ; το δω το γκουγκουδιμ τι σαι συυυυυυ; κεινκει αλλά και συνδιασμός αυτών, όπως: φαρδακωμένη μπούμπαμ σκραδακωμένη φάρδαμ σκίρδαμ μίγδαμ Γενικά, αν μας ακούσει να μιλάμε κάποιος τρίτος, μη μυημένος, σε προσωπικές μας στιγμές, δεν καταλαβαίνει και πολλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 :wacko: :up: ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ soulmate!!! Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basmati Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Μπουμπάκαμ Μπουμπουτσέλιμ Κατομπίφτεκε Κατίαρη Φουφούνιμ Σκαρδακωμένε γκάρδαμ Κεινσκει Τοs δω Μουρουδέλιμ Μωοοοοοομ Μπουρδουμπούκιμ σκατούτσκο Φουντούνιμ Γκουφη :) Εμειssssss :> Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 ... τις παντόφλες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 ΜΩΡΗ Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Εεεεετσι πρεπει.... ! Πολυ καλο :p :p :lol: Χεχε η ex μου την έβρισκε κιόλας με το μωρή... :blink: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts