Fick Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 επειδή έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα και το force close δεν λύνεται και όσο πάει γίνεται πολύ χειρότερο, η μόνη μου λύση είναι το rma. θα το δεχτούν ή θα μου πουν λαλακιες και θα το στείλουν πίσω έτσι? δεν ξέρω τι άλλο να κάνω εκτός απο αυτό. η να το πατήσω με το αμαξι. βάση της εμπειρίας μου σε authorize service κινητών, δεν θα ασχοληθούν καν και τσάμπα θα μείνω πόσο καιρό χωρίς κινητό. να πω ότι ήμουν στοκ και κλειδωμένο bl κλπ κλπ αλλά δεν λύθηκε, συνέχιζε να το κάνει και μάλιστα όσο περνά ο καιρός και το δουλεύεις δεν κρατά ούτε 3 εφαρμογές. ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω κινητό γιατί δεν μπορώ να δουλέψω.Δε θυμάμαι αν έχεις απαντήσει και στο παρελθόν την ίδια ερώτηση. Επειδή βλέπω ότι συχνά παραπονιέσαι για την απόδοση της συσκευής σου, μπορείς να μου θυμίσεις σε παρακαλώ ποιά έκδοση έχεις; Με πόση ram εννοώ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Δε θυμάμαι αν έχεις απαντήσει και στο παρελθόν την ίδια ερώτηση. Επειδή βλέπω ότι συχνά παραπονιέσαι για την απόδοση της συσκευής σου, μπορείς να μου θυμίσεις σε παρακαλώ ποιά έκδοση έχεις; Με πόση ram εννοώ. 8/128 Άλλοι εδώ λένε ότι αφήνουν 20 εφαρμογές άρα κάτι πάει λάθος με την δική μου γιατί δεν κρατάει ούτε 3 χωρίς ριλοντ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Έχω κι εγώ την 8/256 κι έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά από τη δικιά σου. Το δοκιμάζω κάθε φορά που ανεβάζεις ένα αντίστοιχο σχόλιο εσύ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Για αυτό λέω να το στείλω για rma. Εγώ ανοίγω το pdf και μέχρι να πάω στην πύλη να το σκαναρω φορτώνει πάλι. Την νύχτα τις εξαφανίζει εντελώς, χάνονται εντελώς από τα recent. Μέχρι και στην κάμερα το κάνει. Edited March 21, 2020 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Εύχομαι να τα καταφέρεις Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μάλλον ανακάλυψα bug. Όταν πας να στείλεις κάποια φωτογραφία, βίντεο μέσω WhatsApp, Viber, telegram και γενικότερα να κάνεις share κάτι τρώει σκάλωμα και δεν στέλνει τίποτα, κολλάει στην προεπισκόπηση άρθρου που θες να στείλεις και μετά κολλάει όλο το τηλέφωνο. Κάνεις επανεκκίνηση και μετά δουλεύει καλά για 1-2 ημέρες. Υπόψιν, δοκίμασα και καθαρή εγκατάσταση στην τελευταία rom και αυτό γίνεται μέχρι στιγμής σε όλες τις Android 10 oxygen ROMs. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Δε μου έχει γίνει ούτε μια φορά αυτό Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μάλλον ανακάλυψα bug. Όταν πας να στείλεις κάποια φωτογραφία, βίντεο μέσω WhatsApp, Viber, telegram και γενικότερα να κάνεις share κάτι τρώει σκάλωμα και δεν στέλνει τίποτα, κολλάει στην προεπισκόπηση άρθρου που θες να στείλεις και μετά κολλάει όλο το τηλέφωνο. Κάνεις επανεκκίνηση και μετά δουλεύει καλά για 1-2 ημέρες. Υπόψιν, δοκίμασα και καθαρή εγκατάσταση στην τελευταία rom και αυτό γίνεται μέχρι στιγμής σε όλες τις Android 10 oxygen ROMs. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι την περασμένη εβδομάδα που είχα την stable δούλευε άψογα σε όλα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Α δεν έχεις τη stable. Έτσι εξηγείται Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Αυτό γράφω, είχα stable. Τώρα δεν έχω. Ανέκαθεν stable είχα εκτός από διαλείμματα που δοκίμαζα καστομ. Τώρα τελευταία ήμουν φουλ στοκ και κλειδωμένο γιατί δεν παίζουν εφαρμογές που είναι απαραίτητες. Τώρα τις έβαλα στο 5τ που είναι φουλ στοκ και κάνω πειράματα στο 6. Θα δείξει σε καμιά βδομάδα αν πετύχει. Και το 5τ στο ίδιο χάλι είναι με 20 εφαρμογές όλες και όλες. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Αυτό γράφω, είχα stable. Τώρα δεν έχω. Ανέκαθεν stable είχα εκτός από διαλείμματα που δοκίμαζα καστομ. Τώρα τελευταία ήμουν φουλ στοκ και κλειδωμένο γιατί δεν παίζουν εφαρμογές που είναι απαραίτητες. Τώρα τις έβαλα στο 5τ που είναι φουλ στοκ και κάνω πειράματα στο 6. Θα δείξει σε καμιά βδομάδα αν πετύχει. Και το 5τ στο ίδιο χάλι είναι με 20 εφαρμογές όλες και όλες.Κοίταξε, είσαι αδικαιολόγητος που δεν το έχεις πάει rma. 1 χρόνο τώρα έχεις βγάλει τρελούς εδώ και στο xda και στο forum της OnePlus με το πρόβλημα σου. Πρέπει και έπρεπε να το είχες στείλει για rma. Τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Αυτό γράφω, είχα stable. Τώρα δεν έχω. Ανέκαθεν stable είχα εκτός από διαλείμματα που δοκίμαζα καστομ. Τώρα τελευταία ήμουν φουλ στοκ και κλειδωμένο γιατί δεν παίζουν εφαρμογές που είναι απαραίτητες. Τώρα τις έβαλα στο 5τ που είναι φουλ στοκ και κάνω πειράματα στο 6. Θα δείξει σε καμιά βδομάδα αν πετύχει. Και το 5τ στο ίδιο χάλι είναι με 20 εφαρμογές όλες και όλες.Έκανα λάθος, sorry. Νόμιζα ότι το σχόλιό σου το έγραψε ο djtutis και ότι εκείνος δεν είχε τη stable και είχε τα θέματα με το share. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Κοίταξε, είσαι αδικαιολόγητος που δεν το έχεις πάει rma. 1 χρόνο τώρα έχεις βγάλει τρελούς εδώ και στο xda και στο forum της OnePlus με το πρόβλημα σου. Πρέπει και έπρεπε να το είχες στείλει για rma. Τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γράφω στο φόρουμ της 1+ άλλος είναι και πιθανότατα άλλος είναι και στο xda γιατί έχω πολύ καιρό να γράψω. Πρέπει να το στείλω ναι γιατί δεν γίνεται. Μέχρι κάποια στιγμή νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό αλλά δεν είναι οπότε θα το στείλω τώρα που έχω 2ο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Δοκιμάστε την rom του 7 που έγινε πορτ για το 6. Μιλάμε πάει σανίδα και απίστευτη διαχείριση της ραμ. Από την Κυριακή δεν έχω δει εφαρμογή να κλείνει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 (edited) Δοκιμάστε την rom του 7 που έγινε πορτ για το 6. Μιλάμε πάει σανίδα και απίστευτη διαχείριση της ραμ. Από την Κυριακή δεν έχω δει εφαρμογή να κλείνει. Πέρα από την ραμ, τι λέει? δουλεύουν όλα? από μπαταρία? Κάποιο λινκ? Edited March 24, 2020 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πέρα από την ραμ, τι λέει? δουλεύουν όλα? από μπαταρία? Κάποιο λινκ? Ναι δουλεύουν όλα, λείπουν οι εφαρμογές της oneplus αλλά όσες ήθελα τις πέρασα εγώ. Μπαταρία δεν με πολύ νοιάζει από την στιγμή που βγάζει πολύ άνετα μια μέρα. Είναι πάρα πολύ γρήγορη και σμουθ. Αξίζει η δοκιμή. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Είμαι σε beta και τελευταία τρώει πολύ σκάλωμα σε viber, chrome ακόμα και στην εφαρμογή της κάμερας..Αν το γυρίσω σε stable,θα γίνει τίποτα ή φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Είμαι σε beta και τελευταία τρώει πολύ σκάλωμα σε viber, chrome ακόμα και στην εφαρμογή της κάμερας..Αν το γυρίσω σε stable,θα γίνει τίποτα ή φταίει κάτι άλλο;Φταίει κάτι αλλο..... Ερώτηση που δεν έχει απάντηση, εκτός αυτού, ρωτάς και στο τοπικ του 6t... Απαράδεκτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Είμαι σε beta και τελευταία τρώει πολύ σκάλωμα σε viber, chrome ακόμα και στην εφαρμογή της κάμερας..Αν το γυρίσω σε stable,θα γίνει τίποτα ή φταίει κάτι άλλο;Έχω κάνει αναφορά στο ποστ #6142 για αυτό το θέμα. Ευτυχώς από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει για να το ψάξω εκτενέστερα αν και κάτι μου λέει ότι μάλλον την κάνει την σκιά το geotagging στις φωτογραφίες, βίντεο και κάμερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Φταίει κάτι αλλο..... Ερώτηση που δεν έχει απάντηση, εκτός αυτού, ρωτάς και στο τοπικ του 6t... Απαράδεκτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ.. Τζάμπα ο κόπος σου να γράψεις! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Οκ.. Τζάμπα ο κόπος σου να γράψεις! ΕυχαριστώΔεν είναι τζάμπα, σκέψου πόσο σπαστικό είναι να σου έρχονται ειδοποιήσεις και να αφορούν το ερώτημα σε διαφορετικά τοπικ. Δεν νομίζω να σου άρεσε ούτε εσένα αυτό. Άρα γράφω (γκρινιάζω) για να μην συμβαίνουν αυτά.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Δοκιμάστε την rom του 7 που έγινε πορτ για το 6. Μιλάμε πάει σανίδα και απίστευτη διαχείριση της ραμ. Από την Κυριακή δεν έχω δει εφαρμογή να κλείνει. αυτην λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 αυτην λες? Ναι. Είμαι 2+ βδομάδες πλέον με αυτή και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Μπαταρία θα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν με απασχολεί εμένα τουλάχιστον. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ναι. Είμαι 2+ βδομάδες πλέον με αυτή και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Μπαταρία θα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν με απασχολεί εμένα τουλάχιστον.Κερνελ άλλαξες; Εγώ πλέον με στοκ ρομ (10.3.2) έβαλα τον ElementalX και είναι πολύ καλός. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Κερνελ άλλαξες; Εγώ πλέον με στοκ ρομ (10.3.2) έβαλα τον ElementalX και είναι πολύ καλός. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, άφησα τον στοκ, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω και να μην δουλεύει πάλι κάτι σωστά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts