giannishalde Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Νέα oneplus camera apk 2.10.5 για κατέβασμα με το πολυαναμενόμενο night mode! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Νέα oneplus camera apk 2.10.5 για κατέβασμα με το πολυαναμενόμενο night mode! το οποίο που το εμφανίζει ως λειτουργία On-off ? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Είναι στο κεντρικό μενού της εφαρμογης μαζί με τις υπόλοιπες επιλογές ( portrait, pro, video κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Νέα oneplus camera apk 2.10.5 για κατέβασμα με το πολυαναμενόμενο night mode! Μόλις την έβαλα, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα την τεσταρω το βράδυ. Λογικά ένα preset του pro mode θα είναι, δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά ακόμα κι έτσι καλύτερα είναι για τους απλούς χρήστες που δε θέλουν να μπουν στη διαδικασία του pro mode. το οποίο που το εμφανίζει ως λειτουργία On-off ? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot ? Το εμφανιζει και σαν επιλογη, οριζόντια τερμα δεξια. Δηλαδή VIDEO - PHOTO - PORTRAIT - NIGHT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Απογοητευση το nightscape mode προς το παρον. ελπιζω να βελτιωθει συντομα... Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) το οποίο που το εμφανίζει ως λειτουργία On-off ? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot ? Εκει που πριν εδινε επιλογες [VIDEO] [PHOTO] [PORTRAIT] >> μπηκε και [NIGHT] Το βράδυ θα δοκιμαστεί φαντάζομαι από αρκετους, γιατί αυτά τα "Νυχτερινά" δείγματα Μεγαλουπόλεων που έδωσε η OnePlus στην παρουσίαση απέχουν από τα ελληνικά "νυχτερινά"... update: Στο 9.0.4 (6Τ) που δόθηκε προ ολίγου, the update improves the camera app’s Nightscape mode, while also adding a “studio lighting” option (presumably for portrait mode). Απογοητευση το nightscape mode προς το παρον. ελπιζω να βελτιωθει συντομα... Να θυμίσω οτι θέλει "σταθερό κράτημα" για 2sec για να βγάλει καλή φωτό... Edited October 31, 2018 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Πολύ καλή ευκαιρία πλέον το oneplus 6 στα 355 απο gearbest με το κουπόνι GBMPOP64 Edited October 31, 2018 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Απογοητευση το nightscape mode προς το παρον. ελπιζω να βελτιωθει συντομα... Είναι λίγο για τα πανηγύρια πράγματι. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλημέρα σας, Τα φώτα σας παρακαλώ: Χθες έκανα search για νέα updates στο system updates και μου εμφάνισε ότι υπάρχει διαθέσιμη η open beta 5. Η οποία έχει μέσα και το νέο gesture για τα recent apps εκτός των άλλων. Η ερώτηση είναι η εξής. Πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα να μπορώ να κάνω install εφαρμογές και εκτός play store. Υπάρχει κάποια σχέση με αυτό ότι μου εμφάνισε update beta? Η έτσι και αλλιώς θα μου ερχόταν η beta? Δεν έχω κάποιο θέμα με το update απλά θυμάμαι ότι πριν το κάνω αυτό δεν μου εμφάνισε ποτέ beta updates. Μπορεί να μην έχει και καμιά σχέση απλά εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Αν φοράς beta, πάλι beta θα έρθει με το update. Αν δεν φοράς beta δεν θα έπρεπε να σου εμφανίζει beta update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Απογοητευση το nightscape mode προς το παρον. ελπιζω να βελτιωθει συντομα... Είναι λίγο για τα πανηγύρια πράγματι. Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς;Σχεδόν καμία διαφορά με το auto Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καμία διαφορά δεν είδα και εγώ σε ένα υπόγειο που πήγα να τραβήξω.. Καμία σχέση δηλαδή με τα night sight των Huawei η το hdr+ των πίξελ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Δεν βλεπω και εγώ διαφορά με το nightscape θεωρω ότι είναι μια beta έκδοση και όχι η τελική που έχει το 6Τ.....Αναμενουμε! Σύντομα θα μας λύσει. τις απορίες ο @geovass στο δίπλανο νημα που το. πήρε πριν λίγο... Edited October 31, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Έχει κανείς carbon case και ψηνει ανταλλαγη με sandstone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πριν δεν είχα beta! Αυτή τη φορά μόνο έκανα search και εμφάνισε αυτή. Τι σημαίνει αν σου έρχεται beta? Αν φοράς beta, πάλι beta θα έρθει με το update. Αν δεν φοράς beta δεν θα έπρεπε να σου εμφανίζει beta update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Σχεδόν καμία διαφορά με το auto Μάλιστα...ελπιζω να το φτιάξουν. Στο site του apkmirror ανεβαινουν και αλλες νεες εκδοσεις των προγραμματων της oneplus (phone, messages, notes κλπ) που είναι μάλλον του 6T οποτε οταν ανεβει νεα εκδοση του camera app το ξαναβλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πριν δεν είχα beta! Αυτή τη φορά μόνο έκανα search και εμφάνισε αυτή. Τι σημαίνει αν σου έρχεται beta? Από το μενού το κινητού έψαξες η μέσω oxygen updater? Αν είναι μέσω updater έχει επιλογή να σου εμφανίζει και beta εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Από το μενού το κινητού έψαξες η μέσω oxygen updater? Αν είναι μέσω updater έχει επιλογή να σου εμφανίζει και beta εκδόσεις Από το μενού του κινητού!!! Update: τελικά έχω όντως την beta 6. Ποια η διαφορά μεταξύ των beta και των stable όμως? Τι χάνω/κερδίζω? Edited October 31, 2018 by spyros_ks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 https://www.oneplus.com/gr/support/softwareupgrade/details?code=8 Μόλις το πέρασα Nightmode done!!! ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμία διαφορά δεν είδα και εγώ σε ένα υπόγειο που πήγα να τραβήξω.. Καμία σχέση δηλαδή με τα night sight των Huawei η το hdr+ των πίξελ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Και όμως στο Facebook group που έχω ανέβασα δείγματα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) https://www.oneplus.com/gr/support/softwareupgrade/details?code=8 Μόλις το πέρασα Nightmode done!!! ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όμως στο Facebook group που έχω ανέβασα δείγματαΑυτή είναι η 1η επίσημη Pie? έχει. μέσα το apk της κάμερας με το nightmode? για δώσε κάποιο δείγμα.... γιατι προσωπικά με το τελευταίο apk με το nightmode δεν βλεπω κάτι σημαντικό... Edited October 31, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 https://flic.kr/s/aHsmq7Mdy1 Μερικά δείγματα Nightscape OP6 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) με το apk 2.10.5 από το apkmirror παίρνω αυτό το αποτελεσμα.. πρακτικά καμία. διαφορά... δεν βλεπω.. oneplus 6 night by thanos bairaktaris - Flickr2BBcode LITE με nightscape oneplus 6 nightmode by thanos bairaktaris - Flickr2BBcode LITE με hdr χωρίς επιλογή nightscape oneplus 6 Hdr by thanos bairaktaris - Flickr2BBcode LITE η 3η είναι αυτή με τη μεγαλύτερη διαφορά στην φωτεινότητα... με. παραπάνω θορυβο έκανα και clear cache στην κάμερα αλλα με το nightscape αυτό καθ αυτό δεν βλεπω κάτι παραπάνω... το apk της 2.10.5 το πέρασες από apkmirror? edit : τελικα υπάρχει διαφορά ... αλλα πρέπει να ενεργοποιηθεί το Hdr πρώτα... oneplus 6 night by thanos bairaktaris - Flickr2BBcode LITE με Hdr + nightscape oneplus 6 hdr + nightscape by thanos bairaktaris - Flickr2BBcode LITE Edited October 31, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλημέρα Υπάρχει τρόπος να συνδέσω ταυτόχρονα δυο συσκευές με bluetooth στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Καλημέρα ερώτηση προς τους κατόχους για αγορά συσκευής Oneplus 6 8/128 ή xiaomi mi8 pro 8/128; Επίσης το OnePlus το έχει 395€ Πολύ καλή τιμή! Και έχει (8/128 EU/NA) και (8/128 CN/IN) ειναι διαφορετικές εκδόσεις; Edited November 1, 2018 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Παιδιά είμαι έτοιμος να το παραγγείλω το κινητό από Κίνα! Αλλά έχω λιγους ενδιασμους. Μήπως πρέπει να δω και το mi8 ? Κυρίως για την κάμερα.. τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts