GaleaNatur Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Δυστυχως δεν εχει ρυθμισεις για super high. Οποτε στερειται λεπτομεριας εναντι πχ της fu24. Βεβαια αν προτιμας γρηγορες ρυθμισεις, ειναι μια χαρα :cool: Κατα τα αλλα ναι, εχουμε πλεον επιλογες σε gcam. Οταν φωτογραφιζετε προσωπα μονο gcam παιδια... θα δειτε τρελη διαφορα :) καλα ναι στα προσωπα ειναι χαοτικη η διαφορα(ειδικα selfie). απιστευτο που δεν μπορουν να ρυθμισουν σωστα τις καμερες η καθε εταιρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) τι το βαλα τι το βγαλα το adguard πάλι εμφανιζονται τα "sponsored" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι το βαλα τι το βγαλα το adguard πάλι εμφανιζονται τα "sponsored" που τη βρισκουμε τη τελευταια εκδοση απο τη gcam εγώ έχω μια που μου ειπε ο αντρέας εδώ πριν κανά 5ημερο μια φώτο σαμπλ που μόλις τράβηξα. δεν ξερω αν εχω ολα τα setting σωστά.. https://ibb.co/fuexYe υπάρχει κανάς τρόπος να τις αποθηκευει στο Gallery του One plus και όχι στις φώτο του google; Edited October 4, 2018 by Werra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 τι το βαλα τι το βγαλα το adguard πάλι εμφανιζονται τα "sponsored" Πάντως σε εμένα δεν εμφανίζονται κανένα sponsered ούτε σε ios ούτε στο android. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 τι το βαλα τι το βγαλα το adguard πάλι εμφανιζονται τα "sponsored" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- που τη βρισκουμε τη τελευταια εκδοση απο τη gcam εγώ έχω μια που μου ειπε ο αντρέας εδώ πριν κανά 5ημερο μια φώτο σαμπλ που μόλις τράβηξα. δεν ξερω αν εχω ολα τα setting σωστά.. https://ibb.co/fuexYe υπάρχει κανάς τρόπος να τις αποθηκευει στο Gallery του One plus και όχι στις φώτο του google; Θυμισε μου ποια εχεις βαλει. Ρυθμισεις οι περισσοτεροι προτιμανε αυτες που προτεινα ονοματι "best all around". Βεβαια προσωπικα προτιμω την εκδοση fu24 (δεν εχει ρυθμισεις denoise αλλα εχει καλυτερο αποτελεσμα γενικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 στα about λέει Version 8 GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 στα about λέει Version 8 GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2 Θα βαλεις ειτε αυτη που προτεινω στο xda με τις ρυθμισεις που ειπα είτε την fu24 (θα την βρεις στο πρωτο post του xda) και θα βαλεις παλι τις ιδιες ρυθμισεις εκτός απο denoise parameters που δεν δουλευουν. Να τραβας με hdr+ enhanced για καλυτερη ποιοτητα ή hdr+ σκετο για ταχυτατη ληψη (κατωτερη ποιοτητα). Ισως χρειαστει αφου την εγκαταστησεις να πας στις πληροφοριες τις εφαρμογης (πατας παρατεταμενα στο εικονιδιο του app και επιλεγεις πληροφοριες) και να πατησεις εκαθαρριση δεδομενων για να εχεις λιγοτερα κρασαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 και για την FU24 πάλι τις ρυθμίσεις από εδω https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77760347&postcount=2022? επίσης όταν κάνω unistall μια εφαρμογή, πρέπει να διαγράψω και τίποτα επιπροσθετα αρχεια η εξαφανίζονται όλα μονομιάς; ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Ναι τις ίδιες, δηλαδή super high και enable model nexus 6p. Απλά denoise μην τα πειράξεις μιας και δεν δουλεύουν. Κλειστα καλύτερα ;) Όχι δεν χρειάζεται. Απλά όταν εγκαταστήσεις την επόμενη κάνε αυτό που σου είπα πριν για την εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Πάντως σε εμένα δεν εμφανίζονται κανένα sponsered ούτε σε ios ούτε στο android.τι το βαλα τι το βγαλα το adguard πάλι εμφανιζονται τα "sponsored" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- που τη βρισκουμε τη τελευταια εκδοση απο τη gcam εγώ έχω μια που μου ειπε ο αντρέας εδώ πριν κανά 5ημερο μια φώτο σαμπλ που μόλις τράβηξα. δεν ξερω αν εχω ολα τα setting σωστά.. https://ibb.co/fuexYe υπάρχει κανάς τρόπος να τις αποθηκευει στο Gallery του One plus και όχι στις φώτο του google; Μια στιγμή ρε παιδιά, αν θυμάμαι καλά η/ο Werra αναφέρεται στις διαφημίσεις πχ του messenger... Αυτές ούτε εμένα τις κόβει ούτε πιστεύω ότι σε κάποιον άλλον τις κόβει. Μάλλον δε δώστε βάση στα λεγόμενα του. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 ρε παιδια έχω άλλο ένα πρόβλημα. πχ στο whatsapp ή στο messeges app μου πετάει ένα pop up window πάνω (που λέει reply ή marked as read.) σε άλλες εφαρμογές πχ facebook messenger (έχω απενεργοποιημένα τα chat heads)) δεν μου το κάνει ενώ μου έρχεται ένα μνμ, μου βγάζει μόνο στο status bar το εικονίδιο και έναν ήχο. τι κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Μια στιγμή ρε παιδιά, αν θυμάμαι καλά η/ο Werra αναφέρεται στις διαφημίσεις πχ του messenger... Αυτές ούτε εμένα τις κόβει ούτε πιστεύω ότι σε κάποιον άλλον τις κόβει. Μάλλον δε δώστε βάση στα λεγόμενα του. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρησιμοποιώ καθημερινά messenger και δεν εχω διαφημίσεις λέμε με adguard. 2.5 ετη χρησιμοποιω adguard και ξερω τι λεω. Αν δεν πιστεύετε δεν ειναι δικο μου θεμα. Με τις ρυθμισεις που ανέβασα screenshot εμενα δουλεύει απόλυτα αποτελεσματικα. Edited October 5, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Χρησιμοποιώ καθημερινά messenger και δεν εχω διαφημίσεις λέμε με adguard. 2.5 ετη χρησιμοποιω adguard και ξερω τι λεω. Αν δεν πιστεύετε δεν ειναι δικο μου θεμα. Με τις ρυθμισεις που ανέβασα screenshot εμενα δουλεύει απόλυτα αποτελεσματικα. αλεξ δεν εχουμε σκοπό να μην σε πιστέψουμε απλως προσπαθουμε να βγάλουμε άκρη στις συσκευες μας :) μήπως χρησιμοποιεις Messenger lite; γιατί εκει εμένα δεν μου βγάζει. Βέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Γιατί δεν δοκιμάζετε τους adguard dns; Βέβαια είναι μονο για WiFi https://adguard.com/en/adguard-dns/setup.html Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ψάξτε στο google για Adguard - Block Ads Without Root v2.12.233 Final [Premium], κατεβάστε το APK, το εγκαθιστάτε, το τρέχετε και είστε έτοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Καλησπερα. Μετά την Pie υπάρχουν κάποιες φορές που δεν ανταποκρίνεται το δακτυλικο αποτύπωμα. Ενώ έχω κάνει επαναφορά μέσω recovery. Κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;; Ξανά επαναφορά.;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Γιατί δεν δοκιμάζετε τους adguard dns; Βέβαια είναι μονο για WiFi https://adguard.com/en/adguard-dns/setup.html Στο ios ετσι το εχω διοτι εδω και 1 χρονο Apple εβαλε περιορισμούς στην δραστηριοτητα των VPN app. Πριν δούλευε όπως στην έκδοση για android. αλεξ δεν εχουμε σκοπό να μην σε πιστέψουμε απλως προσπαθουμε να βγάλουμε άκρη στις συσκευες μας :) μήπως χρησιμοποιεις Messenger lite; γιατί εκει εμένα δεν μου βγάζει. Βέρα. Οχι το κανονικό έχω. Βαλε adguard dns ίσως ετσι δουλέψει οπως το εχω σε ipad και δουλεύει άψογα. Για τσεκαρε και ρυθμισεις messenger εχει και κατηγορία σχετικη με διαφημίσεις ισως χρειαστεί κατι να βαλεις η βγάλεις. Επίσης τσεκαρε στο facebook account τίποτα ρυθμίσεις σχετικά με διαφημίσεις. Εγω πχ εχω βαλει αρκετους φραγμους σε θεματα ιδιωτικοτητας,απορρητου και notification. Μπορει και αυτα να παιζουν ρολο. Κάλλιστα να παιζει ρολο έκδοση android εγω 8.1 εσυ 9 και φυσικά ανάλογα skin OEM εσυ Oxygen εγω το αντίστοιχο της Vivo διοτι OnePlus πλέον δεν έχω και οσο ειχα δεν ειχα θεμα με 8.1 πάντα Edited October 5, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Προκειμένου να συνδέεστε σε vpn που δεν ξέρετε τι συμβαίνει με τα δεδομένα σας... οσοι έχετε router με vpn server και γραμμή με 3-5-10mbit upload μπορείτε να συνδέεστε απευθείας στο δικό σας vpn και να κόβετε διαφημίσεις περνώντας λίστες η έστω ad guard dns ΕΚΕΊ. Ενα router για αυτή την δουλειά (ddwrt) ξεκινάει από 15€ και το setup είναι σχετικά εύκολο. Έτσι κόβετε τις διαφημίσεις αλλά αποκτάται πρόσβαση στο δίκτυο σας απο "παντού" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Προκειμένου να συνδέεστε σε vpn που δεν ξέρετε τι συμβαίνει με τα δεδομένα σας... οσοι έχετε router με vpn server και γραμμή με 3-5-10mbit upload μπορείτε να συνδέεστε απευθείας στο δικό σας vpn και να κόβετε διαφημίσεις περνώντας λίστες η έστω ad guard dns ΕΚΕΊ. Ενα router για αυτή την δουλειά (ddwrt) ξεκινάει από 15€ και το setup είναι σχετικά εύκολο. Έτσι κόβετε τις διαφημίσεις αλλά αποκτάται πρόσβαση στο δίκτυο σας απο "παντού" Ναι αλλά όταν βγαίνεις έξω από το σπίτι σου τι κάνεις? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλησπερα. Μετά την Pie υπάρχουν κάποιες φορές που δεν ανταποκρίνεται το δακτυλικο αποτύπωμα. Ενώ έχω κάνει επαναφορά μέσω recovery. Κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;; Ξανά επαναφορά.;;; Και εγώ το αντιμετωπίζω σπάνια μεν αλλά γίνεται και νόμιζα ότι έφταιγε το αποτύπωμα και ξαναέβαλα αλλά και πάλι το κάνει καμιά φορά.. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Στο ios ετσι το εχω διοτι εδω και 1 χρονο Apple εβαλε περιορισμούς στην δραστηριοτητα των VPN app. Πριν δούλευε όπως στην έκδοση για android. Το ξερω το διαβασα οτι το εχεις ετσι στο iOS και το προτεινα να το δοκιμασουν εφοσον το adguard app δεν τους δουλευει και η διαφορα ειναι οτι με το app μπορει το συστημα να το διακοψει κι ετσι να περνανε διαφημισεις ενω με τους dns δεν υπαρχει θεμα, αλλα οπως ειπα οι dns εχουν το κακο οτι ειναι μονο για wifi. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλησπερα. Μετά την Pie υπάρχουν κάποιες φορές που δεν ανταποκρίνεται το δακτυλικο αποτύπωμα. Ενώ έχω κάνει επαναφορά μέσω recovery. Κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;; Ξανά επαναφορά.;;; Επιβεβαιώνω, κάποιες φορές πρέπει να πατήσω το power button για να λειτουργήσει το δαχτυλικο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ναι αλλά όταν βγαίνεις έξω από το σπίτι σου τι κάνεις? όλο το κείμενο που παραθέτεις μιλάει για το οταν βγαίνεις απο το σπίτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 όλο το κείμενο που παραθέτεις μιλάει για το οταν βγαίνεις απο το σπίτι σου. Παιδιά όλο προβληματάκια ακούω εδώ. Μήπως να το δώσω πριν ακόμα το ανοίξω? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Λάθος ποστ, αγνοήστε το. Edited October 6, 2018 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλησπερα σε ολους. Επιτελους,μετα απο την παραγγελια που εκανα στο gearbest στις 7/9,ηρθε χτες το 256/8 midnight black.Ακομα περιπου το σεταρω,αλλα προερχομενος απο το moto z2 play,οι διαφορες ειναι εμφανεστατες φυσικα. Τελευταια Oneplus συσκευη που ειχα,ηταν το 3.Ποιοτικη συσκευη κι εκεινη,αλλα μπροστα στο 6,μοιαζει με φτωχο συγγενη. Αναβαθμιστηκε φυσικα επιτοπου σε 9.0,οποτε δεν εχω αποψη ακομα για μπαταρια κλπ.... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts