djtutis Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Παίδες σήμερα παρέλαβα την rhinoshield crash bumper... Απλά απίστευτη θήκη και το κυριότερο ότι δεν κρύβει την συσκευή! Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τελικά ξέρει κανένας πως αλλάζουμε κερνελ αν ήδη έχουμε εγκατεστημένο custom kernel;; Δεν γράφει κανένας οδηγίες πουθενα στα κερνελ τους! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τελικά ξέρει κανένας πως αλλάζουμε κερνελ αν ήδη έχουμε εγκατεστημένο custom kernel;; Δεν γράφει κανένας οδηγίες πουθενα στα κερνελ τους! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Εξαρτάται τον kernel. Αν πατάει στον stock ίσως είναι καλύτερα να κάνεις πρώτα ένα dirty flash την rom σου και μετά να περάσεις τον kernel που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Γιατι το λες; διαθέσιμο μου γράφει. Ότι αποστέλλεται σε 24 ώρες. Και γιαυτό και ρωταω. Εχεις επιλέξει ΕΛΛΑΔΑ, εχεις κάνει login και σου δίνει το 5Τ διαθεσιμο προς αγορά? Δεν νομίζω... (δεν βλέπω κουμπι buy now σίγουρα) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εξαρτάται τον kernel. Αν πατάει στον stock ίσως είναι καλύτερα να κάνεις πρώτα ένα dirty flash την rom σου και μετά να περάσεις τον kernel που θεςΤο θέμα είναι πως από τη στιγμή που μερικές ρομ είναι μέσω magisk, κάνοντας dirty flash δεν αλλάζει ο κερνελ που ήδη έχεις! Οπότε δεν έχει σχέση με τη ρομ είναι ανεξάρτητο πράγμα. Βασικά δεν έχω βρει τρόπο να αλλάξω κερνελ εκτός από το να φλασαρω την κανονική ρομ που δίνει η OnePlus, και μετά να κάνω τη διαδικασία με το magisk. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Εχεις επιλέξει ΕΛΛΑΔΑ, εχεις κάνει login και σου δίνει το 5Τ διαθεσιμο προς αγορά? Δεν νομίζω... (δεν βλέπω κουμπι buy now σίγουρα) Ωπα μισό.... Για το 6 μιλάω. Να πέσει η τιμή του 6 ρωτούσα. Ένα μεγάλο συγνώμη... Είχα γράψει λάθος για το 5t. Sorry... Edited September 19, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τελικά ξέρει κανένας πως αλλάζουμε κερνελ αν ήδη έχουμε εγκατεστημένο custom kernel;; Δεν γράφει κανένας οδηγίες πουθενα στα κερνελ τους! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Στο 5Τ πάντως λέγαμε πως δεν μπορείς να πας από custom kernel σε custom kernel! Μόνο από stock σε custom! Άρα λογικά θέλεις dirty flash τη rom πρώτα, ή flash stock kernel και μετά τον άλλον custom! Με μια επιφύλαξη όμως αυτά! Αν ξέρει κάποιος πιο σίγουρα, ας μας διαφωτίσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Με κάθε παρουσίασης καινούργιας συσκευής, αυτόματα σταματάει να υπάρχει διαθεσιμότητα της προηγούμενης συσκευής... Έτσι και αλλιώς η παραγωγή της 1+ είναι περιορισμενη,και γιαυτό έχουνε ξεστοκαρει τις προηγούμενες συσκευές μέχρι την καινούργια παρουσίαση... Πάντα για το επίσημο site μιλάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 μετακομίζω στην open beta 3, η 5.1.11 έχει τραγική μπαταρία, χαοτική διαφορά με την 5.1.10. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Λάθος μήνυμα. Να σβηστεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 19, 2018 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το θέμα είναι πως από τη στιγμή που μερικές ρομ είναι μέσω magisk, κάνοντας dirty flash δεν αλλάζει ο κερνελ που ήδη έχεις! Οπότε δεν έχει σχέση με τη ρομ είναι ανεξάρτητο πράγμα. Βασικά δεν έχω βρει τρόπο να αλλάξω κερνελ εκτός από το να φλασαρω την κανονική ρομ που δίνει η OnePlus, και μετά να κάνω τη διαδικασία με το magisk. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το τι kernel και rom έχεις το ξέρεις μόνο εσύ. Εγώ σου εξήγησα απλά ότι αν τυχον ο kernel πατάει πάνω στον στοκ (είτε μιλάμε για los είτε για oxygen) θα χρειαστεί να τον ξαναπεράσεις. Συνήθως κάναμε dirty flash. Τώρα αν εσύ πέρασες ολόκληρη rom μέχρι magisk... Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω (έχω και καιρό να παίξω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ποιο magisk εχετε στην beta 3?το 17.1 δεν δουλεύει ούτε και το 16.4 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ποιο magisk εχετε στην beta 3?το 17.1 δεν δουλεύει ούτε και το 16.4 Το 17.1 έχω εγώ σε beta 3 και δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το 17.1 έχω εγώ σε beta 3 και δουλεύει κανονικά δεν ανοιγει, κολλάει στο boot Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 δεν ανοιγει, κολλάει στο boot Περίεργο. Ποιον οδηγό ακολούθησες; Ποιο πριν ποια rom είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ειχα την 5.1.11. απλά φλάσαρα το magisk 17.1 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ειχα την 5.1.11. απλά φλάσαρα το magisk 17.1 Ισως χρειαζεσαι factory reset. Ειδικα απο oreo σε pie και μαλιστα beta δεν αποκλειονται μικροπροβληματα. Αλλα ας σου απαντησει και κανενας αλλος μηπως εχει καποια ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έρχεται https://gr.gizchina.com/2018/09/19/oneplus-6t-first-official-renders-teaser-video/ Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 το βρήκα, ήταν κάποιο module Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ωπα μισό.... Για το 6 μιλάω. Να πέσει η τιμή του 6 ρωτούσα. Ένα μεγάλο συγνώμη... Είχα γράψει λάθος για το 5t. Sorry... Κατερίνα μου, αποκλειεται... Δεν είναι αυτό το μοντέλο της OnePlus. Ξεστοκαρει πλήρως βδομάδες πριν την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Μια εβδομάδα δίνω ακόμη στο OP6 για διαθεσιμότητα. Η μόνη φορά που το κάνανε ήταν στο OP2 που ήταν αποτυχία και δεν ξεπούλησε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Κατερίνα μου, αποκλειεται... Δεν είναι αυτό το μοντέλο της OnePlus. Ξεστοκαρει πλήρως βδομάδες πριν την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Μια εβδομάδα δίνω ακόμη στο OP6 για διαθεσιμότητα. Η μόνη φορά που το κάνανε ήταν στο OP2 που ήταν αποτυχία και δεν ξεπούλησε ποτέ. Κατάλαβα... Σας ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Κατάλαβα... Σας ευχαριστώ πολύ.... Πάντως στο OP6T θα βάλουνε μεγαλύτερη μπαταρία για πρώτη φορά μετά από καιρό. Για αυτό και μόνο εγώ θα έπαιρνα το καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πήρα τηλέφωνο την Cosmote και μου ενεργοποίησαν το voWiFi. Από ρυθμίσεις πιστεύω είμαι εντάξει. Πώς ελέγχω τώρα αν όντως παίζει στη συσκευή μου; Πήρα τηλ και δεν είδα κάποια διαφορά... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Θα πρέπει να εμφανίζεται το εικονίδιο vowifi στη status bar. Για να δεις αν όντως δουλεύει βάλε το τηλ σε λειτουργία πτήσης και άνοιξε το WiFi, αν δέχεσαι ή πραγματοποιείς κλήσης τότε δουλεύει, για το volte όταν βρίσκεσαι σε κλήση δεν θα πρέπει να γυρνάει σε 3g,2g, θα πρέπει να παραμείνει σε 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 υπάρχει τρόπος να φαίνεται το εικονίδιο vowifi δίπλα απο την ωρα η δίπλα απο την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts