sifounas7 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Έχεις βάλει και τα settings για το κινητό μας ή σκέτη; Μόνο αν βρεις την παλαιότερη έκδοση από το apkmirror αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μπει. Δε θέλω να τα κάνω και μαντάρα. Για πείτε ρε παιδιά ρυθμίσεις για την gcam.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Είχα βάλει ρυθμίσεις αλλά δεν ήταν καθόλου κάλες. Και έχω τις προεπιλεγμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 (edited) Νομίζω ότι πάρα πολύ δύσκολα θα φύγω από 9.0.5 πολύ σταθερή, με καλή διαχείριση μνήμης και άριστη αυτονομία. https://i.postimg.cc/K8ptBdB0/Screenshot-20190530-214025.jpg https://i.postimg.cc/C54q1twH/Screenshot-20190530-214035.jpg Edited May 30, 2019 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Έχει κανείς το θέμα με το thank you for your feedback? https://forums.oneplus.com/threads/thank-you-for-your-feedback-random-pop-up.1037575/ Είναι τέρμα εκνευριστικό. Έχει κανείς καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Έχει κανείς το θέμα με το thank you for your feedback? https://forums.oneplus.com/threads/thank-you-for-your-feedback-random-pop-up.1037575/ Είναι τέρμα εκνευριστικό. Έχει κανείς καμιά λύση; Πρώτη φορά το ακούω. Στο πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας χρήστη, τα έχεις κλειστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Έχει κανείς το θέμα με το thank you for your feedback? https://forums.oneplus.com/threads/thank-you-for-your-feedback-random-pop-up.1037575/ Είναι τέρμα εκνευριστικό. Έχει κανείς καμιά λύση; Στην κατηγορία experience improvement programs έχεις απενεργοποιημένες και τις 3 επιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 (edited) Πρώτη φορά το ακούω. Στο πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας χρήστη, τα έχεις κλειστά; Ναι όλα κλειστά είναι. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε εφαρμογή για αυτό αλλά διέγραψα την τελευταία που εγκατέστησα. Όλες οι άλλες είναι μήνες στο κινητό μου. Τεσπα ευτυχώς δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Θα περιμένω για κάποιο fix από την oneplus Στην κατηγορία experience improvement programs έχεις απενεργοποιημένες και τις 3 επιλογές? Ναι. Τις άνοιξα και τις ξαναεκλεισα μήπως είχαν φάει κανένα σκαλωμα Edited May 31, 2019 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Ναι όλα κλειστά είναι. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε εφαρμογή για αυτό αλλά διέγραψα την τελευταία που εγκατέστησα. Όλες οι άλλες είναι μήνες στο κινητό μου. Τεσπα ευτυχώς δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Θα περιμένω για κάποιο fix από την oneplus Ναι. Τις άνοιξα και τις ξαναεκλεισα μήπως είχαν φάει κανένα σκαλωμα αν εισαι root βαλε ενα log viewer και δες τη στιγμη που βγαινει απο που ερχεται..σιγουρα θα γραφει ποια διεργασια το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 αν εισαι root βαλε ενα log viewer και δες τη στιγμη που βγαινει απο που ερχεται..σιγουρα θα γραφει ποια διεργασια το κανει. Έχεις να προτείνεις κάποια εφαρμογή που να ξέρεις ότι δουλεύει; είμαι Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Έχεις να προτείνεις κάποια εφαρμογή που να ξέρεις ότι δουλεύει; είμαι Root Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το matlog. Κανένα factory reset δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το matlog. Κανένα factory reset δοκίμασες? Αυτό θέλω να αποφύγω. Προς στιγμήν δεν με ενοχλεί τόσο ώστε να προχωρήσω σε reset καθώς εμφανίζεται μια φορά ανα δύο μέρες. Αν δω ότι αυξάνεται και δεν έχω βρει άλλη λύση θα το κάνω. Σε ευχαριστώ για την εφαρμογή. Θα δοκιμάσω να δω τι λέει όταν μου το ξαναβγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Ρέουν τα δεδομένα προς Κίνα και τα βαφτίζουν "feedback"!!! Χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα..επειδή αύριο θα πουλήσω το OnePlus μου..για να τα σβηδω όλα με μια επαναφορά απτις ρυθμίσεις είμαι καλυμμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Κακώς που το δίνεις. Αστειευομαι φυσικά. Κάπου διάβασα ότι δεν σβήνονται όλα και θα πρέπει να κάνεις επαναφορά από recovery για να φύγουν όλα!! Καλησπέρα στην ομάδα..επειδή αύριο θα πουλήσω το OnePlus μου..για να τα σβηδω όλα με μια επαναφορά απτις ρυθμίσεις είμαι καλυμμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Ναι όλα κλειστά είναι. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε εφαρμογή για αυτό αλλά διέγραψα την τελευταία που εγκατέστησα. Όλες οι άλλες είναι μήνες στο κινητό μου. Τεσπα ευτυχώς δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Θα περιμένω για κάποιο fix από την oneplus Ναι. Τις άνοιξα και τις ξαναεκλεισα μήπως είχαν φάει κανένα σκαλωμαΈχει αναφερθεί και στο community ότι συμβαίνει και στο OP7 pro και νομίζω διάβασα και σε OP5. Οπότε είναι καποιο χαζοbug της OnePlus. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Κακώς που το δίνεις. Αστειευομαι φυσικά. Κάπου διάβασα ότι δεν σβήνονται όλα και θα πρέπει να κάνεις επαναφορά από recovery για να φύγουν όλα!! πως γινεται αυτο;για να ειμαι σιγουρα καλυμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 με Msmdownload tool γινεται εντελώς όπως το αγόρασες. Ο καλύτερος τρόπος Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 με Msmdownload tool γινεται εντελώς όπως το αγόρασες. Ο καλύτερος τρόπος καποιο λινκ γιαυτο;πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Έχει αναφερθεί και στο community ότι συμβαίνει και στο OP7 pro και νομίζω διάβασα και σε OP5. Οπότε είναι καποιο χαζοbug της OnePlus. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και εγώ πιστεύω. Ελπίζω στο επόμενο update να το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 καποιο λινκ γιαυτο;πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη; Δες το μήνυμα 5192 . Ναι θέλει υπολογιστή. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εγώ πάντως καινούργιος χρήστης OP6 εδώ και μια εβδομάδα το πήρα από έναν φίλο μεταχειρισμένο και έκανε μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Άνοιξε το τηλέφωνο και δεν είχε τίποτα παλιό μέσα από τον προηγούμενο χρήστη. Παρεπιπτόντως το τηλέφωνο τα σπαει. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί πρώτη φορά πιάνω στα χέρια μου την συγκεκριμένη εταιρεία κινητών. Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Προσπαθώ σε ένα 6άρι ενός φίλου να ενεργοποιήσω το βόλτε αλλά δεν γίνεται με τπτ η εγκατάσταση του qpst. Σταματάει η εγκατάσταση λίγο πριν ολοκληρωθεί. Στον δικό μου είχε εγκατασταθεί μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει; Επειδή άρχισε και η wind να δίνει volte-vowifi, ξέρει κάποιος πιο προφίλ ενδείκνυται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Προσπαθώ σε ένα 6άρι ενός φίλου να ενεργοποιήσω το βόλτε αλλά δεν γίνεται με τπτ η εγκατάσταση του qpst. Σταματάει η εγκατάσταση λίγο πριν ολοκληρωθεί. Στον δικό μου είχε εγκατασταθεί μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει; Αυτό είναι θέμα που αφορά τα Windows... Κάνε μια επανεκκίνηση, ξανακατέβασε το πρόγραμμα, κλείσε antivirus, και κάποια στιγμή θα παίξει. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Αυτό είναι θέμα που αφορά τα Windows... Κάνε μια επανεκκίνηση, ξανακατέβασε το πρόγραμμα, κλείσε antivirus, και κάποια στιγμή θα παίξει. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο για το σπαμάρισμα. Αλλά στο δικό μου δεν είχα τέτοιο θέμα και τώρα απήδηυσα. Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λες. Θα δω και αύριο αλλιώς θα το κάνω στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Έχεις δίκιο για το σπαμάρισμα. Αλλά στο δικό μου δεν είχα τέτοιο θέμα και τώρα απήδηυσα. Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λες. Θα δω και αύριο αλλιώς θα το κάνω στο δικό μου Και εγώ έχω το ίδιο θέμα ακριβώς ενώ το είχα ενεργοποίηση σε άλλο laptop παλιά στο καινούργιο δεν μπορώ ακριβώς εκεί που λες κλείνει το laptop.. αν βρεις καμία άκρη στειλε μηπως και το φτιάξω και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts