metalmike Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Έχοντας χρησιμοποιήσει εκτενώς stock και gcam, η προσωπική μου γνώμη είναι πως η gcam εχει εμφανώς καλύτερη διαύγεια, πολύ καλύτερο edge detection στο portrait mode (αριστο θα ελεγα, ενω η stock κοβει απο τις ακρες) και φυσικά κατα πολύ καλύτερο night mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Εγώ έχω να πω βάλτε και τς δυο κάμερες και επιλέξτε εσάς ποια σας καλύπτει,ποια βλέπετε εσείς καλύτερη στο μάτι!.. όσον αφορά τα reload έγω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα,έχω την έκδοση με τα 8gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν χρησιμοποιεί όλη την ραμ, όπως και στο 3,αλλά εκεί την άλλαζα την επιλογή, στο 9 δεν υπάρχει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν χρησιμοποιεί όλη την ραμ, όπως και στο 3,αλλά εκεί την άλλαζα την επιλογή, στο 9 δεν υπάρχειΜήπως έχεις ενεργοποιημένο κάποιο από τα δύο σενάρια στην προηγμένη βελτιστοποίηση; Υπάρχει μια πιθανότητα ακόμα και αν τα απενεργοποιεις, μετά από update η κάποια επανεκκίνηση να ενεργοποιούνται μόνα τους. Ρυθμίσεις> μπαταρία>βελτιστοποίηση μπαταρίας> τρεις τελείες πάνω δεξιά> προηγμένη βελτιστοποίηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 τα εκλεισα αλλα δεν βλέπω διαφορά.δεν ξέρω, θέλω να το πετάξω στον τοιχο, δεν παλεύεται, αφήνω ανοιχτή εφαρμογή για να δω κάτι αργότερα και την βρίσκω κλειστή με αποκορύφωμα το instagram, Και μόνο του να το αφήσω, reload Θα κάνει.Και όλα αυτά ξεκίνησαν με την 9, στην 8 το κινητό το πήγαινε ρολόι.Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω πια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 γιατι δεν γυρνας στην 8? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Αυτό σκέφτομαι να κάνω, αφού η 9 είναι παρτάλι ή να πάω σε καστομ. είχε μια επιλογή στο build.prop που ανέβαζες τον αριθμό και κράταγε τις εφαρμογές στην ραμ πολύ περισσότερο, ξέρουμε που είναι στην 9 γιατι δεν την βρίσκω? Edited January 19, 2019 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Δυστυχώς είναι θέμα αυτό σε Oxygen Pie Ολόκληρο άρθρο σε android police https://www.androidpolice.com/2019/01/18/oneplus-phones-are-discarding-androids-battery-optimization-whitelist-a-problem-as-more-apps-update-to-target-oreo/ Δυστυχως το παρατηρω και σε 6Τ πχ πριν λιγο ειχα ανοιξα οθονη ενω το ειχα αναμονη και μου ηρθε μηνυμα σε whatsapp που μου ειχε σταλεί προ 20λεπτου. Το διο παρατηρω και στην αποκριση του in display finger που σαν να μπαινει σε χειμερια ναρκη και αν πχ αφησεις το κινητο 1 ωρα σε αναμονη χωρις χρηση μετα οταν παω να ξεκλειδωσω κινητο αρκετες φορες θελει με την δευτερη να αναγνωρισει το δαχτυλο. Το ιδιο πράγμα και με double tap to wake και πραγματικά δεν εχει διαφορά με το πρώτο 6Τ που πήρα προ 2.5 μηνών. Τα ίδια bug και τοτε τα ιδια και τώρα. Οταν το δουλεύω συνέχεια το in display finger τοτε μονο ειναι αξιόπιστο και άμεσο σε απόκριση. Πραγματικά αν ειχα δυνατοτητα να ημουν σε 8.1 την Pie θα την ξήλωνα day one. Δεν φερνει πραγματικά τιποτα καινούργιο η βελτίωση οπουδήποτε απο την άλλη αφαιρεί επιλογές,τα κάνει θάλασσα σε άλλα πχ μενού εμφάνισης ήχου και βαζει αυτην την μπούρδα το ΑΙ σε φωτεινότητα και μπαταρία που ειναι μια πατατα και μιση που περισσότερο προβλήματα δημιουργεί απο το πουθενα παρα σε κατι να βοηθήσει τον χρήστη. Τώρα έβαλα adaptive battery στο off να δούμε πως θα παει επόμενες ημέρες. Edited January 19, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Δυστυχώς είναι θέμα αυτό σε Oxygen Pie Ολόκληρο άρθρο σε android police https://www.androidpolice.com/2019/01/18/oneplus-phones-are-discarding-androids-battery-optimization-whitelist-a-problem-as-more-apps-update-to-target-oreo/ Δυστυχως το παρατηρω και σε 6Τ πχ πριν λιγο ειχα ανοιξα οθονη ενω το ειχα αναμονη και μου ηρθε μηνυμα σε whatsapp που μου ειχε σταλεί προ 20λεπτου. Το διο παρατηρω και στην αποκριση του in display finger που σαν να μπαινει σε χειμερια ναρκη και αν πχ αφησεις το κινητο 1 ωρα σε αναμονη χωρις χρηση μετα οταν παω να ξεκλειδωσω κινητο αρκετες φορες θελει με την δευτερη να αναγνωρισει το δαχτυλο. Οταν το δουλεύω συνέχεια το in display finger τοτε μονο ειναι αξιόπιστο και άμεσο σε απόκριση. Πραγματικά αν ειχα δυνατοτητα να ημουν σε 8.1 την Pie θα την ξήλωνα day one. Δεν φερνει πραγματικά τιποτα καινούργιο η βελτίωση οπουδήποτε απο την άλλη αφαιρεί επιλογές,τα κάνει θάλασσα σε άλλα πχ μενού εμφάνισης ήχου και βαζει αυτην την μπούρδα το ΑΙ σε φωτεινότητα και μπαταρία που ειναι μια πατατα και μιση που περισσότερο προβλήματα δημιουργεί απο το πουθενα παρα σε κατι να βοηθήσει τον χρήστη. Τώρα έβαλα adaptive battery στο off να δούμε πως θα παει επόμενες ημέρες. Εγώ αντιθέτως με την Pie στο 5αρι βλέπω στα ίδια επίπεδα την αυτονομία και ίσως λίγο καλύτερη από πριν με κλειστό το adaptive battery. Ούτε με ειδοποιήσεις έχω πρόβλημα ούτε θέμα με ram management βλέπω πουθενά. Ίσως στα 6/6T να είναι πιο έντονο αν δεν είναι μόνο σε αυτά τα δυο. Στο fingerprint το έχω παρατηρήσει όμως ότι μετά από κάποια ώρα αναμονής είναι σαν να μπαίνει σε βαθύ ύπνο και δεν πιάνει με την πρωτη. Το παρατηρώ από τις open beta αυτό το πρόβλημα συγκεκριμένα. Επίσης κάποια τυχαία μικρό lags σε άκυρες στιγμές, που όμως στην τελευταία stable έχουν διορθωθεί σημαντικά. Εκεί βέβαια μπορείς να αλλάξεις τις κλίμακες από τις επιλογές για προγραμματιστές και να τα εξαφανίσεις τελείως. Νομίζω πάντως πως αν θέλεις να γυρίσεις σε Oreo 8.1 μπορείς να το κάνεις στην Oneplus. Εκτός αν δεν επιτρέπει η Pie το rollback όπως σε άλλες εταιρείες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 υπάρχει πρόβλημα, όχι με την μπαταρία αλλά με την διαχείριση, φαίνεται ξεκάθαρα τουλάχιστον σε μενα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Εγώ αντιθέτως με την Pie στο 5αρι βλέπω στα ίδια επίπεδα την αυτονομία και ίσως λίγο καλύτερη από πριν με κλειστό το adaptive battery. Ούτε με ειδοποιήσεις έχω πρόβλημα ούτε θέμα με ram management βλέπω πουθενά. Ίσως στα 6/6T να είναι πιο έντονο αν δεν είναι μόνο σε αυτά τα δυο. Στο fingerprint το έχω παρατηρήσει όμως ότι μετά από κάποια ώρα αναμονής είναι σαν να μπαίνει σε βαθύ ύπνο και δεν πιάνει με την πρωτη. Το παρατηρώ από τις open beta αυτό το πρόβλημα συγκεκριμένα. Επίσης κάποια τυχαία μικρό lags σε άκυρες στιγμές, που όμως στην τελευταία stable έχουν διορθωθεί σημαντικά. Εκεί βέβαια μπορείς να αλλάξεις τις κλίμακες από τις επιλογές για προγραμματιστές και να τα εξαφανίσεις τελείως. Νομίζω πάντως πως αν θέλεις να γυρίσεις σε Oreo 8.1 μπορείς να το κάνεις στην Oneplus. Εκτός αν δεν επιτρέπει η Pie το rollback όπως σε άλλες εταιρείες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε 6Τ δεν μπορεις να γυρισεις σε 8.1 διοτι βγηκε out of box με την 9. Τεσπα δεν θα το κρατησω και πολυ το κινητο και για τον extra λογο του notch που δεν το χωνευω εστω και μικρο που ειναι μου την δινει να το βλεπω(ουτε να το κρυβω μου κανει διοτι σαν να εχω 0.2 λιγότερη ωφέλιμη οθόνη) Απλα παρατηρώ bugs σε software μεριά που μου ηταν άγνωστα με 5Τ σχεδον 10 μήνες που το ειχα. Εννοείται εχω ρουταρει εχω κανει γερο debloat,εχω διωξει καμιά 5-6 σαβουρο εφαρμογές της Oneplus,εχω βάλει ρυθμίσεις με εξαιρεση εφαρμογων απο βελτιστοποιηση μπαταρίας και μαλιστα περασα και XxX No limits magisk rom που εχει tweaks να εκμεταλευεται καλυτερα την ram του κινητου,αλλα σε με Pie δεν εχει τέτοια αποτελεσματικοτητα. Να και τωρα δεχτηκα email στο gmail και ενω στο ipad που το εχω δίπλα μου ηρθε αμεσα η ειδοποίηση στο κινητο ηρθε μετα 4 λεπτα.:lol: Ουτε φυσικά εχω θεμα σε Vivo που ειναι γνωστό που out of box επικρατεί η λογική σκοτώνω τα παντα που τολμουν να δουλέψουν στο παρασκήνιο αλλα εχω λαβει τα μέτρα μου με ξήλωμα adb Vivo battery managment και ετσι δεν εχω πότε θέμα συν τα κλασικα που κανεις σε κινεζικη rom να σουταρεις bloatware και μια μια εφαρμογες να τις βαλεις δουλέυουν στο παρασκηνιο,να βαλεις ON τα notification και φυσικα εξαιρεση απο βελτιστοποιηση μπαταριας:lol: Edited January 19, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 εγω το παλεύω να γυρίσω σε 8 και έκανα και decrypt αλλα δεν βλέπω να βγάζω άκρη.. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Σε 6Τ δεν μπορεις να γυρισεις σε 8.1 διοτι βγηκε out of box με την 9. Τεσπα δεν θα το κρατησω και πολυ το κινητο και για τον extra λογο του notch που δεν το χωνευω εστω και μικρο που ειναι μου την δινει να το βλεπω(ουτε να το κρυβω μου κανει διοτι σαν να εχω 0.2 λιγότερη ωφέλιμη οθόνη) Απλα παρατηρώ bugs σε software μεριά που μου ηταν άγνωστα με 5Τ σχεδον 10 μήνες που το ειχα. Εννοείται εχω ρουταρει εχω κανει γερο debloat,εχω διωξει καμιά 5-6 σαβουρο εφαρμογές της Oneplus,εχω βάλει ρυθμίσεις με εξαιρεση εφαρμογων απο βελτιστοποιηση μπαταρίας και μαλιστα περασα και XxX No limits magisk rom που εχει tweaks να εκμεταλευεται καλυτερα την ram του κινητου,αλλα σε με Pie δεν εχει τέτοια αποτελεσματικοτητα. Να και τωρα δεχτηκα email στο gmail και ενω στο ipad που το εχω δίπλα μου ηρθε αμεσα η ειδοποίηση στο κινητο ηρθε μετα 4 λεπτα.:lol: Βλεπεις λοιπον γιατι επιμενω ακομα με το 5αρι και τα τεραστια bezels του; :lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 εγω πάντως το decrypt Με την τελευταία 8 δεν το κατάφερα να δουλέψει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) εγω το παλεύω να γυρίσω σε 8 και έκανα και decrypt αλλα δεν βλέπω να βγάζω άκρη.. Άλλη πονεμένη ιστορία το descrypted με A/B partition.:lol: Δεν νομιζω οτι αξιζει καν αφου στην ουσια δεν μπορείς να εκμεταλευτεις τα πλεονεκτηματα του πλεον. Backup and restore εξισου πλεον εχει χασει σημαντικό μερος της αξίας αφου multi boot rom οπως και multi rom backup δεν υφιστατε με Α/Β. Edited January 19, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) δεν μπορείς να κάνεις τίποτα βασικά, πήγα να δοκιμάσω μια καστομ ρομ και μπρικαρε.έκανα επαναφορά με το msm tool, δοκίμασα να κάνω decrypt αλλα πρέπει να έκανα μια τρύπα στο νερο :lol: υγ το πετυχα.μόλις το άνοιξα μου έγραψε για Internal problem και κάτι άλλα, οποτε μαλλον πετυχε Edited January 19, 2019 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Και κάνοντας το decrypt,τι θα πετύχετε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Θα σου πω εγω, σκατακια, αυτο κεδίζεις. Πόσες ώρες χαμένες, παω να βάλω omnirom και μου μπρικαρε το ντεμεκ decrupted.Θα μείνω με την 5.1.11 μέχρι να φτιάξει η 9 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Αυτό θέλω να πω. Αν θεωρείς πως με την Oreo , το τηλέφωνο δουλεύει όπως θες,κρατά το εκεί. Τουλάχιστον υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν δεν σου κάνει στοκ,με την λειψή υποστήριξη σε custom, δεν θα καλύψεις το κενό σου. Εγώ προσωπικά,έχω γυρίσει σε τελείως στοκ από το tool, και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τίποτα. Εμένα όμως δεν με ενοχλεί κάτι από τη λειτουργία του τηλεφώνου. Δεν ξέρω τι εφαρμογές χρησιμοποιείς που κάνουν reload συνέχεια.λ, υπάρχει περίπτωση όμως ή να είναι καλογραμμένες ή να δουλεύουν έτσι εξ αρχής,όπως πχ το Instagram που με το που το ανοίγεις, σου κάνει refresh μόνο του. Μπορεί δλδ να μην φταίει και το τηλέφωνο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 δεν κάνει refresh, κάνει reload η εφαρμογή, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Λοιπόν,από περιέργεια και μόνο,τόση ώρα ανοίγω εφαρμογές και κάνω multitasking να δω τι γίνεται. Έχω ανοιχτά 3 παιχνίδια και 26 εφαρμογές και καμμιά δεν έχει κάνει reload. Από το Aida βλέπω ότι έχω ακόμα 1400mb ram διαθέσιμα. Το reload το έχεις αφού κλείσεις την οθόνη ή και με ανοιχτή; Edit : το πρώτο reload μου το έκανε μετά τις 30 εφαρμογές, στο Instagram. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited January 19, 2019 by lgalkis Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εδώ μιλάμε για το 6αρι και βλέπεις ποστ για 6Τ και το 5αρι. Τι σχέση έχουν; Το κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το display fingerprint πχ του 6Τ με του 6. Άλλες τεχνολογίες. Πάντως και εγώ με δεκάδες εφαρμογές, δεν έχω κανένα θέμα. Αν σε κάποιον δεν δουλεύει σωστά πχ το Instagram, ας τα βάλει μαζί τους. Κακώς διαμαρτύρεται εδώ για το κινητό, αν η εφαρμογή είναι προβληματική. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 με κλειστή οθόνη το παρατηρώ. τι 30 εφαρμογές? ούτε 5 δεν κρατάει. μα το είπα, δεν είναι το ινσταγκραμ το θέμα, είναι όλες. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ωραία,κρατά το στοκ με το tool, στην 5.1.1 ,κλειστό bootloader,μην βάλεις καμμιά εφαρμογή, και δες πως συμπεριφέρεται. Βάζεις μια μια μετά να δεις τι κάνει. Αν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή η οποία είναι παλιά, και δημιουργεί κάποιο conflict, θα το δεις αν τις βάζεις μια μια και παρατηρεις. Αλλιώς δήλωσε βλάβη στην OnePlus Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 δεν είναι βλάβη της συσκευής, είναι του oxygenos το γράφουν και στο reddit. είμαι με την τελευταία beta και κάνω αλλαγές στο low memory killer να δω πως θα δουλέψει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts