apostolos01 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 βλέπω ότι δεν ασχολείται κανείς με την ανοησία να είναι link ο ήχος κλήσης με τις ειδοποιήσεις, τόσο πολύ σας αρέσει? και το χειρότερο είναι ότι δεν γίνεται unlink χωρίς xposed. υπάρχει τρόπος η θα πρέπει να περιμένω xposed? Τί εννοείς είναι link ο ήχος κλήσης με τις ειδοποιήσεις? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Τί εννοείς είναι link ο ήχος κλήσης με τις ειδοποιήσεις? βασικά ναι, λάθος το έγραψα, η ένταση του ήχου κλήσης να είναι κοινή με των ειδοποιήσεων. είναι μεγαλύτερη σαχλαμάρα που υπάρχει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το μόνο αρνητικό για μένα η φωτεινότητα της οθόνης. Πρέπει στο αυτόματο να είναι για να βλέπω καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 βασικά ναι, λάθος το έγραψα, η ένταση του ήχου κλήσης να είναι κοινή με των ειδοποιήσεων. είναι μεγαλύτερη σαχλαμάρα που υπάρχει. Τρόμαξα, νόμιζα ότι είναι ίδιος ήχος και στα δύο Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 βλέπω ότι δεν ασχολείται κανείς με την ανοησία να είναι link ο ήχος κλήσης με τις ειδοποιήσεις, τόσο πολύ σας αρέσει? και το χειρότερο είναι ότι δεν γίνεται unlink χωρίς xposed. υπάρχει τρόπος η θα πρέπει να περιμένω xposed? Δυστυχώς μια απο τις μεγαλύτερες βλακειες του Oxygen μαζι με αυτην του 10λεπτου OTG. Λύση χωρίς root τα παρακάτω 2 που τα εχω αγοράσει την Pro έκδοση για να εχω ολα τα feature(προσωπικά με βόλεψε περισσότερο η δεύτερη εφαρμογή οπου εχω σε notification center widget οπου κανω διαχείριση ηχων-volume κουμπί ουτε που αγγίζω σε κανένα κινητό μου-) https://play.google.com/store/apps/details?id=netroken.android.persistfree https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phascinate.precisevolume Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δυστυχώς μια απο τις μεγαλύτερες βλακειες του Oxygen μαζι με αυτην του 10λεπτου OTG. Λύση χωρίς root τα παρακάτω 2 που τα εχω αγοράσει την Pro έκδοση για να εχω ολα τα feature(προσωπικά με βόλεψε περισσότερο η δεύτερη εφαρμογή οπου εχω σε notification center widget οπου κανω διαχείριση ηχων-volume κουμπί ουτε που αγγίζω σε κανένα κινητό μου-) https://play.google.com/store/apps/details?id=netroken.android.persistfree https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phascinate.precisevolume θα ήθελα κάτι χωρίς εφαρμογή, όπως κάνει με το xposed και gravity box που το κάνει unlink. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) θα ήθελα κάτι χωρίς εφαρμογή, όπως κάνει με το xposed και gravity box που το κάνει unlink. Ξεχνα το χωρις gravity box. Και το παράδοξο ουτε σε custom rom σε Android P βλεπω διαχωρισμό να προσφέρουν όπως με Oreo:blink::wacko: Εδώ από χθεσινή έκδοση Omni rom android P σε 5T Edited September 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Απο'οτι ξέρω, στο στοκ Android 9 η Google έχει πλέον επιτέλους βάλει επιλογή για unlink ringtone and notification sound. Η OnePlus δεν το έχει ενσωματώσει στο OOS 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πρώτη παρατήρηση μετά από 1 ημέρα χρήσης είναι τρομακτική αυτονομία αφού πρώτη φορά είδα 8 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά σε 24 ώρες, δεύτερον, υπερβολικά πιο γρήγορο το τηλέφωνο σε όλα του και τρίτον, τρομερή διαχείριση μνήμης σου πρώτη φορά βλέπω 5,2 gb μνήμη ελεύθερη από τα 8... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πρώτη παρατήρηση μετά από 1 ημέρα χρήσης είναι τρομακτική αυτονομία αφού πρώτη φορά είδα 8 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά σε 24 ώρες, δεύτερον, υπερβολικά πιο γρήγορο το τηλέφωνο σε όλα του και τρίτον, τρομερή διαχείριση μνήμης σου πρώτη φορά βλέπω 5,2 gb μνήμη ελεύθερη από τα 8... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτην πέρασες καρφωτη? χωρίς wipe? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δεν χρειάζεται τίποτα Μία χαρά παίζει Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Και εγώ την πέρασα χωρίς wipe πάνω σε 5.1.11 και είναι τέλεια! Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε την ένταση του ήχου κλήσης απευθείας από τα κουμπιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 αυτο ψαχνω κ εγώ αν το εχει εντοπίσει καποιος ας μας οει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πάντως και πριν και τώρα, μέσω του οδηγού που δόθηκε παραπάνω, μόνο το VoLTE ενεργοποιήθηκε στη συσκευή μου. Το VoWiFi αγνοείται... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Κάνω αυτά που λέει αλλά δεν το καταφέρνω βοηθά πως το έκανες τα βηματα plz Διαβασες το σημειο που λεει για rollback? Το αρχειο που κατεβασες το εβαλες χυμα στο directory? Εχεις oem unlock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Και εγώ την πέρασα χωρίς wipe πάνω σε 5.1.11 και είναι τέλεια! Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε την ένταση του ήχου κλήσης απευθείας από τα κουμπιά? Δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του ήχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Την πέρασα και όλα μια χαρά Κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν ανοίγω το wifi δεν μου εμφανίζει πάνω το εικονίδιο ότι το έχω ανοικτό Είναι κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εκανα roll back, εβαλα την rom που ειχε. Μου βγαλε ενα update αλλα παλι για 8.1. Το εκανα αλλα δεν βλεπω να βγαζει αλλο. Μαλλον θα χρειαστει να περιμενω μερικες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πάντως και πριν και τώρα, μέσω του οδηγού που δόθηκε παραπάνω, μόνο το VoLTE ενεργοποιήθηκε στη συσκευή μου. Το VoWiFi αγνοείται... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν μπορείς στις ρυθμίσεις της sim σου έχει ποιό θες προτεινόμενο. Βάλε vowifi. την πέρασες καρφωτη? χωρίς wipe? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6Στην αρχή την έβαλα καρφωτή φάει ήταν αρκετά καλή... Βέβαια μετά από ολικό wipe είναι τρελή η διαφορά με την καθαρή εγκατάσταση... Γενικότερα, μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις συνιστάται καθαρή εγκατάσταση για να μην υπάρχουν διάφορα bugs. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 @DjTutis Είσαι Θεός.. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εκανα roll back, εβαλα την rom που ειχε. Μου βγαλε ενα update αλλα παλι για 8.1. Το εκανα αλλα δεν βλεπω να βγαζει αλλο. Μαλλον θα χρειαστει να περιμενω μερικες μερεςΒάλε από το play store oxygen updater και κατέβασε την Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 φωτογραφική ρε Μαγκες.. τι γίνεται? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Βάλε από το play store oxygen updater και κατέβασε την Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αρχοντας. Σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Είχα πάει στην beta πριν λίγες ημερες ξανά γύρισα στην 8.1 αλλά δεν δουλεύει το oxygen update ξέρει κανένας κάτι ;; Δεν δουλεύει εννοω κάνει αναζήτηση για καινούργιο update και δεν βρίσκει τίποτα ούτε.. Με την P έχει δοκιμάσει κανένας αν δουλεύει το miband ; Ήταν ο κύριος λόγος που γύρισα στην 8.1.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Με VPN Γερμανία, Καναδά και Ινδία δεν το βρήκε το update. Με ποιο δοκιμάσατε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts